Alamy kortingscode april 2024 – Nu 20% korting op alle beelden!

We hebben op dit moment helaas geen geldige Alamy kortingscode, maar als je naar onze sectie Aanbiedingen gaat vind je veel geweldige codes voor gratis proefversies, kortingen en promoties voor de beste stockfotosites! Wees er snel bij!

Wilt u met korting stockfoto's en vectoren kopen bij Alamy? U hoeft niet verder naar couponcodes, promotiecodes en aanbiedingen te zoeken! Stockfotos.nl heeft een fantastische aanbieding, de Alamy kortingscode waarmee u profteert van 20% korting op alle afbeeldingen!

Met deze Alamy kortingscode couponcode ontvangt u 20% korting op alle foto's, illustraties en vectorbestanden die u bij Alamy kunt kopen! Wacht niet langer, profiteer nu van de beste aanbiedingen voor creatieve professionals, waaronder ontwerpers van marketingafdelingen!

Alamy kortingscode
www.alamy.com homepage

Alamy is een toonaangevende beeldbank met een lange geschiedenis – ze hebben onlangs hun 20e jubileum gevierd – en hebben een zeer unieke collectie met 350 miljoen foto's.

De bibliotheek biedt stockfoto's van de beste fotografen over gevarieerde thema's en stijlen, die met een rechtenvrije of Rights Managed-licentie kunnen worden gebruikt voor onder andere blogs en sociale media. De prijzen worden berekend aan de hand van de licentie en het beoogde gebruik, vanaf € 19,99 per foto.

Meer informatie over deze beeldbank vindt u in ons uitgebreide Alamy testrapport.

Dit is beslist een goede keuze voor het aankopen van stockfotografie dat voor allerlei commerciële doeleinden kan worden gebruikt. Hoewel de prijzen van de beelden wat aan de hoge kant zijn (met name de Rights Managed-afbeeldingen), kunt u de prijs van nieuwe afbeeldingen met onze exclusieve Alamy kortingscode sterk verlagen!

Alle klanten kunnen de Alamy kortingscode gebruiken om met hoge kortingen hun volgende aankoop te kunnen doen. Kies en klik op de onderstaande Alamy aanbiedingen en ontvang korting met de coupon op uw volgende aankopen van nieuwe afbeeldingen met de bijbehorende .

Wilt u eerst meer weten over de Alamy kortingscodes en andere aanbiedingen? Lees dan verder.

www.alamy.com homepage

Alamy kortingscodes – zo krijgt u 20% korting op alle Alamy prijzen

Zoals we al hebben opgemerkt, kunt u onze Alamy kortingscodes heel makkelijk gebruiken. Ontvang 20% korting op alle afbeeldingen van Alamy door de volgende stappen te volgen:

  • Klik op onze Alamy kortingscode banner
  • Er zal een pop-up met uw kortingscode op uw beeldscherm verschijnen – Deze pop-up met de speciale kortingscode niet wegklikken! Kopieer eerst deze speciale kortingscode, of noteer deze.
  • U wordt naar de homepage van Alamy geleid. Klik op “Aanmelden” en maak een account (of meld u aan) aan met een geldig e-mailadres en wachtwoord (of log in op uw account als u er al een heeft). Na aanmelding ontvangt u een email ter bevestiging. Aanmelden is gratis.
  • Zoek en selecteer de afbeelding(en) uit de bibliotheek van Alamy, kies de gewenste licentie-optie voor het definiëren van de prijs van de beelden en druk op “Downloaden” (of voeg deze aan uw winkelwagentje toe als u meer dan één afbeelding tegelijk koopt, en ga naar de kassa als u klaar bent).
  • Op de betalingspagina ziet u de details van uw aankoop en het totaalbedrag dat u moet betalen, en de vraag ” Heeft u een kortingscode?” in het blauw. Klik op deze vraag om het veld met de promotiecode te openen.
Alamy prijzen
  • Voeg de gekopieerde code die u in de pop-up heeft ontvangen toe en druk op “Toepassen”.
Alamy kortingscode voorbeeld
  • Uw 20% korting wordt automatisch in de aankoopgegevens en het te betalen bedrag verwerkt.
Alamy kortingscode voorbeeld
  • Vul uw betalingsgegevens in, bevestig de betaling en klaar! U heeft met 20% korting Alamy stockfoto's gekocht!
www.alamy.com homepage

Waarom de Alamy aanbiedingen gebruiken

Er zijn verschillende redenen waarom de aankoop van stockfoto's bij Alamy de juiste beslissing is. Het is een bekend en gerespecteerd bedrijf dat al twee decennia in deze branche werkzaam is en dus veel ervaring heeft opgedaan. Op dit moment beschikken ze over meer dan 350 miljoen foto's, illustraties en vectoren, zodat u heel veel keuze heeft voor uw ontwerpen en projecten.

Alamy maakt zowel van rechtenvrije als Rights Managed-licenties gebruik, zodat u de licentie kunt krijgen die past bij uw beoogde gebruik en budget, omdat ze ook met veel prijsopties werken. U kunt een Rights Managed-licentie voor persoonlijk gebruik verkrijgen vanaf € 9,95 tot afbeeldingen met een rechtenvrije licentie in XXL-formaat voor € 360,-. Mocht u specifieke behoeften hebben die niet door deze opties worden gedekt, dan kunt u een aangepaste Rights Managed-licentie verkrijgen.

U kunt er met alle gangbare creditcards en zelfs met Paypal betalen, waarmee u voldoende betalingsmogelijkheden heeft om snel en makkelijk beeldmateriaal te kunnen kopen en downloaden.

De geavanceerde zoekmachine voor het zoeken op trefwoorden, omgekeerd zoeken naar afbeeldingen en filters om de resultaten te verfijnen zijn een groot pluspunt van de service van Alamy. De beeldbank heeft gecureerde galerijen over populaire thema's en stijlen en heeft ook een zeer interessante collectie redactionele afbeeldingen.

Deze beeldbank is de perfecte optie als u voordelig geprijsde foto's met een Rights Managed-licentie zoekt , zowel voor degenen die particulier of professioneel stockfotografie nodig hebben.

Voor de aankoop van beeldmateriaal is dus een echte aanrader en met onze exclusieve Alamy kortingscode koop u de afbeeldingen met 20% korting!

Niet gevonden wat u zocht? Vraag het hier!

loading...

🤓 Ik wil meer informatie over de Alamy kortingscode

🤨 Ik heb een vraag over de Alamy kortingscode

🤔 Ik weet niet of de Alamy kortingscode iets voor mij is

🙄 Iets anders…

Wilfred van der Zwaag
Wilfred van der Zwaag

Als marketingmanager richt ik mij vooral op de beeldbanken die in Nederland en België actief zijn, en zorg ik ervoor dat u altijd de nieuwste informatie en aanbiedingen krijgt. Ook kan ik u advies geven over rechtenvrije afbeeldingen, licenties, auteursrechten en gebruikstoepassingen van stockfoto's en -video's.

Stockfoto's
Logo