Alamy kortingscode – Nu 20% korting op alle beelden!

Wilt u met korting stockfoto's kopen bij Alamy? U hoeft niet verder te zoeken! Stockfotos.nl heeft een fantastische aanbieding, de Alamy kortingscode waarmee u profteert van 20% korting op alle afbeeldingen!

Met deze Alamy kortingscode couponcode ontvangt u 20% korting op alle foto's, illustraties en vectorbestanden die u bij Alamy kunt kopen! Wacht niet langer, profiteer nu!

Nu 25% korting op alle foto's van Alamy!

Alamy logoAlamy is een toonaangevende beeldbank met een lange geschiedenis – ze hebben onlangs hun 20e jubileum gevierd – en hebben een zeer goede catalogus met 230 miljoen foto's over gevarieerde thema's en stijlen, die op basis van een rechtenvrije of Rights Managed-licentie verkrijgbaar zijn. De prijzen worden berekend aan de hand van de licentie en het beoogde gebruik, vanaf €19,99 per foto.

Meer informatie vindt u in ons uitgebreide Alamy testrapport.

Dit is beslist een goede keuze voor de aanschaf van stockfoto's voor professioneel gebruik, en hoewel hun prijzen wat aan de hoge kant kunnen zijn (in het bijzonder de Rights Managed-afbeeldingen), kunt u deze met onze exclusieve Alamy kortingscoupon sterk verlagen!

Deze aanbieding geldt voor alle klanten, zodat u aanzienlijk kunt besparen op uw aankoop bij Alamy en voor het activeren ervan klikt u gewoon op de knop hieronder! Mis deze kans niet!

Nu 25% korting op alle foto's van Alamy!

Alamy website


Alamy kortingscode – zo krijgt u 20% korting

Zoals we al hebben opgemerkt, kunt u onze Alamy couponcode heel makkelijk gebruiken en de korting wordt meteen in mindering gebracht. Om 20% korting op de foto's van Alamy te krijgen, hoeft u slechts de volgende stappen te volgen:

  • Klik op onze Alamy kortingscode banner
Nu 25% korting op alle foto's van Alamy!
  • Er zal een pop-up met uw kortingscode op uw beeldscherm verschijnen – Deze pop-up niet wegklikken!
  • U komt op hetzelfde moment op de homepage van Alamy terecht. Klik op “Aanmelden” en maak een account aan met een geldig e-mailadres en wachtwoord (of log in op uw account als u er al een heeft). Maak u geen zorgen, aanmelden is gratis.
  • Zoek en selecteer de afbeelding(en) die u wilt kopen, kies de gewenste licentie-optie voor het definiëren van de individuele prijs en druk op “Downloaden” (of voeg deze aan uw winkelwagen toe als u meer dan één afbeelding tegelijk koopt, en ga naar de kassa als u klaar bent).
  • Op de betalingspagina ziet u de details van uw aankoop en het totaalbedrag dat u moet betalen, en de vraag ” Heeft u een kortingscode?” in het blauw. Klik op deze vraag om het veld met de kortingscode te openen.

Alamy prijzen

 

  • Kopieer de code die u in de pop-up heeft ontvangen, plak deze in dit veld en druk op “Toepassen”.

Alamy kortingscode voorbeeld

  • Uw 20% korting wordt automatisch in de aankoopgegevens en het te betalen bedrag verwerkt.

Alamy kortingscode voorbeeld

  • Vul uw betalingsgegevens in, bevestig de betaling en klaar! U heeft met 20% korting Alamy stockfoto's gekocht!

Alamy foto's


Waarom de Alamy kortingscode gebruiken

Er zijn verschillende redenen waarom de aankoop van stockfoto's bij Alamy de juiste beslissing is. Het is een bekend en gerespecteerd bedrijf dat al twee decennia in deze brache werkzaam is en dus veel ervaring heeft opgedaan. Op dit moment beschikken ze over meer dan 250 miljoen foto's, illustraties en vectoren, zodat u heel veel keuze heeft voor uw ontwerpen en projecten.

Alamy maakt zowel van rechtenvrije als Rights Managed-licenties gebruik, zodat u de licentie kunt krijgen die past bij uw beoogde gebruik en budget, omdat ze ook met veel prijsopties werken. U kunt een Rights Managed-licentie voor persoonlijk gebruik verkrijgen vanaf €9,95 tot afbeeldingen met een rechtenvrije licentie in XXL-formaat voor €360,-. Mocht u specifieke behoeften hebben die niet door deze opties worden gedekt, dan kunt u een aangepaste Rights Managed-licentie verkrijgen.

U kunt er met alle gangbare creditcards en zelfs met Paypal betalen, waarmee u voldoende betalingsmogelijkheden heeft om snel en makkelijk beeldmateriaal te kunnen kopen en downloaden.

De geavanceerde zoekmachine voor het zoeken op trefwoorden, omgekeerd zoeken naar afbeeldingen en filters om de resultaten te verfijnen zijn een groot pluspunt van de service van Alamy. De beeldbank heeft gecureerde galerijen over populaire thema's en stijlen en heeft ook een zeer interessante collectie redactionele afbeeldingen.

Deze beeldbank is de perfecte optie als u voordelig geprijsde foto's met een Rights Managed-licentie zoekt , zowel voor degenen die particulier of professioneel stockfotografie nodig hebben.

Voor de aankoop van beeldmateriaal is dus een echte aanrader en met onze exclusieve Alamy kortingscode koop u de afbeeldingen met 20% korting!

Nu 25% korting op alle foto's van Alamy!

Als marketingmanager richt ik mij vooral op de beeldbanken die in Nederland en België actief zijn, en zorg ik ervoor dat u altijd de nieuwste informatie en aanbiedingen krijgt. Ook kan ik u advies geven over rechtenvrije afbeeldingen, licenties, auteursrechten en gebruikstoepassingen van stockfoto's en -video's.

Stockfoto's