iStock proefabonnement – Nu 10 gratis beelden!

www.istockphoto.com/nl homepage

Wilt u foto's, illustraties, sjablonen en vectoren met licenties downloaden uit iStock's zorgvuldig samengestelde collectie beschikbare stockfoto's en beelden (met foto's van topkwaliteit in zowel het exclusieve topsegment als in het budgetsegment) maar wilt u daar niet voor betalen?

Goed nieuws: dit is de beste plek om beelden van premium kwaliteit uit populaire categorieën te downloaden. Voor keer op keer een nieuwe zoekopdracht uit en u kunt beelden en videoclips vinden die ertoe bijdragen dat uw product of handelsmerk positief gepromoot wordt. Blader door miljoenen stockfoto's en video's van hoge kwaliteit. Meld u aan en u kunt gratis stockfoto's downloaden met het nieuwe gratis iStock proefabonnement!

Ontdek de perfecte stockfoto's, illustraties en video's van iStock! U vindt op deze sites zelfs meerdere video's – vele duizenden. Vul hieronder uw zoekterm in de zoekfunctie van de iStock website in en blader door de geselecteerde content:


Download met het gratis iStock proefabonnement nu in 30 dagen 10 afbeeldingen uit de Essentials-collectie!
Nu proberen
34 dagen resterend

Deze aanbieding voor gratis foto's, vectoren en illustraties (geen video's) met licenties is zowel in Nederland als België geldig! Lukt het u niet om vanuit een ander land (bijv. Engeland, Denemarken of Duitsland waar deze aanbieding niet geldig is) van deze aanbieding te profiteren, gebruik dan een VPN en stel deze in op Nederland of België.

iStock proefabonnement

Met deze nieuwe en exclusieve aanbieding van iStock ontvangt u één maand 10 gratis beelden uit de Essentials-collectie. Dit iStock gratis proefabonnement is de beste manier om iStock foto's gratis en andere gratis bestanden uit de indrukwekkende content legaal te gebruiken!

Elke stockfoto heeft een standaardlicentie waarmee het is toegestaan om de iStock beelden voor o.a het delen in advertenties of promotie op sociale media, marketing en zelfs verpakkingen van producten te gebruiken – ook redactioneel gebruik van het bestand is toegestaan.

Download met het gratis iStock proefabonnement nu in 30 dagen 10 afbeeldingen uit de Essentials-collectie!
Nu proberen
34 dagen resterend

iStock gratis proefperiode: 10 gratis afbeeldingen in 30 dagen

Met het nieuwe gratis 30-dagen iStock proefabonnement kunt u als nieuwe klant gratis 10 stockfoto's met licenties en van hoge kwaliteit downloaden uit de Essentials-collectie van iStock. Dit geldt voor alle soorten afbeeldingen, vectoren, illustraties, sjablonen en andere beeldbestanden. Kies uit een bibliotheek met miljoenen afbeeldingen – de afbeelding, illustratie of rechtenvrije foto's (royaltyvrije assets) die u hebt gedownload zijn gelicentieerd en kunnen voor onbepaalde tijd worden gebruikt voor onder andere blogs, drukwerk, presentaties en het creëren van websites en marketingmaterialen.

Voor de echte mensen die op de beelden staan vormen de licenties geen uitzondering (ook niet als er modellen gebruikt zijn) – dankzij de verstrekte iStock licentie kunt ook dit stock bestand voor altijd gebruiken.

Met deze aanbieding krijgt u de eerste maand gratis van een jaarabonnement op het Essentials-abonnement met 10 downloads per maand, normale prijs: €29,- per maand. U activeert uw gratis proefabonnement en mag 10 Essentials-foto's naar keuze downloaden. Op elk van deze foto's is een rechtenvrije licentie voor commercieel gebruik van toepassing. De eerste maand betaalt u geen cent en u kunt het abonnement binnen die termijn zonder risico opzeggen. Zo kunt u geld besparen en de afbeeldingen per direct van de iStock website downloaden.

Download met het gratis iStock proefabonnement nu in 30 dagen 10 afbeeldingen uit de Essentials-collectie!
Nu proberen
34 dagen resterend

Blijft u na de eerste 30 dagen gebruik maken van het abonnement, dan betaalt u gedurende de volgende 11 maanden 29 euro per maand en krijgt u elke maand 10 nieuwe downloads.

Dit is het enige abonnement waarbij een gratis proefversie verkrijgbaar is. Maar indien gewenst kunt u, zodra uw proefperiode voorbij is, upgraden naar een abonnement met meer downloads en/of toegang tot de hele collectie. U kunt zelfs overschakelen op een maandabonnement, waarbij u maandelijks betaalt.

In dat geval profiteert u ook van onze speciale iStock kortingscode waarbij u 15% korting krijgt op alle abonnementen en credits! Met deze kortingscode kunt u tegen een lage prijs en zonder speciale vereisten of andere beperkingen diverse bestandstypen selecteren en downloaden.

Ontvang 15% korting op alle iStock credits en beeldabonnementen!

NIEUWE AANBIEDING VAN ISTOCK!

iStock heeft nu een speciale aanbieding waarmee u met 25% korting credits kunt kopen. Klik op de onderstaande banner en krijg een geweldige korting op credits!

Ontvang 25% korting op uw aankoop van grote credit packs van iStock! Deze korting geldt alleen voor pakketten vanaf 18 credits.

Met deze iStock promotiecode krijgt u 25% korting op de normale prijs bij iStock op een creditpack vanaf 18 credits.

Hoe krijg ik de 10 gratis stockfoto's van het iStock proefabonnement?

iStock proefabonnement

Het gratis iStock proefabonnement activeren is heel simpel! Hieronder leggen we u stap voor stap uit hoe het werkt:

Download met het gratis iStock proefabonnement nu in 30 dagen 10 afbeeldingen uit de Essentials-collectie!
Nu proberen
34 dagen resterend
  • U wordt doorgestuurd naar de iStock prijzenpagina
  • Kies de Essentials-collectie, 10 beelden per maand, jaarabonnement, en druk op de koopknop
iStock proefabonnement
  • U wordt gevraagd een account aan te maken bij iStock (dit is veilig en gratis, dus geen zorgen)
  • Op de aankooppagina wordt de eerste maand als gratis gemarkeerd 
  • Vul uw betalingsgegevens in – de eerste maand wordt u NIETS in rekening gebracht – en klik op de knop
  • Klaar! U kunt nu een maand lang gratis 10 beelden downloaden!

Let op: Wilt u na het gratis iStock proefabonnement niet voor dit plan blijven betalen, dan moet u uw account binnen 30 dagen na activering opzeggen.

Maar wie content is met het abonnement, kan gewoon geabonneerd blijven of een van de andere abonnementen kiezen (uiteraard kunt u ook altijd kiezen voor credits voor meer flexibele tarieven en flexibiliteit). In dat geval betaalt u €29,- per maand van maand 2 tot 12 van uw abonnement en krijgt u uiteraard elke maand 10 nieuwe downloads. U kunt ook upgraden naar een abonnement met meer downloads per maand, eventueel met toegang tot zowel de Signature (exclusieve afbeeldingen) als de Essentials collectie.

iStock proefabonnement

Wat omvat deze aanbieding: Het gratis iStock proefabonnement wordt geleverd met 10 gratis downloads uit de Essentials-collectie. U krijgt een maand de tijd om deze gratis afbeeldingen te downloaden, maar zodra u ze hebt gedownload mag u deze stock beelden voor altijd blijven gebruiken. U zult er nooit voor hoeven te betalen!

Alle afbeeldingen die u downloadt met de proefversie zijn rechtenvrije stockfoto's (hiermee worden de auteursrechten geregeld voor een veilig gebruik van de stockfoto's en gratis illustraties) met de standaard licentie van iStock. U kunt ze gebruiken voor allerlei soorten marketing, reclame, sociale media en creatieve projecten.

Bonus: Gedurende deze gratis proefversie heeft u ook gratis de beschikking over een aantal extra's van iStock. Bijvoorbeeld de iStock Editor – een gebruiksvriendelijke functie waarmee u in een handomdraai eenvoudige maar prachtige afbeeldingen kunt maken (bijv. voor Facebook en Instagram). Deze tool is te vergelijken met Canva, maar dan bij iStock zelf en direct te gebruiken op de website voor stockfoto's.

En video? Met deze aanbieding kunt u alleen gratis stockfoto's verkrijgen; dit geldt niet voor stockvideo's. Maar u kunt bij Stock altijd stockvideo's kopen tegen een gereduceerd tarief met credit pakketten. Met onze speciale iStock couponcode krijgt u 15% korting.

iStock gratis proefabonnement – Veelgestelde vragen

We zullen nu de meest gestelde vragen over het nieuwe gratis proefabonnement van iStock beantwoorden:

Wat kan ik met dit gratis proefabonnement downloaden – heb ik keuze uit miljoenen stockfoto's?

Het proefabonnement geeft u toegang tot de complete Essentials-collectie met miljoenen voordelige afbeeldingen in hoge resolutie. U kunt foto's, vectoren, grafische elementen en meer downloaden.

Hoe kan ik de beelden die ik download tijdens mijn proefperiode gebruiken?

De foto's van iStock zijn rechtenvrij en mogen voor commerciële doeleinden worden gebruikt. U kunt alles wat u met betaalde stockfoto's zou doen, ook met deze afbeeldingen doen. En het is juridisch veel veiliger dan wanneer u afbeeldingen gebruikt van gratis stockfoto sites zoals Unsplash of Pexels.

Zijn ze echt gratis?

Ja, inderdaad. Met deze aanbieding krijgt u de eerste maand gratis. Annuleert u het gratis iStock proefabonnement binnen 30 dagen, dan betaalt u geen cent.

Hoe annuleer ik mijn gratis proefabonnement?

Simpel. U gaat naar uw eigen account op de iStock website en selecteert in de instellingen de optie om uw abonnement op te zeggen.

Wat gebeurt er als ik niet binnen 30 dagen annuleer?

Na de eerste 30 dagen wordt de volgende maand van het iStock abonnement automatisch in rekening gebracht (maandelijks) en krijgt u iedere maand 10 nieuwe downloads.

Kan ik mijn abonnement na de eerste maand nog beëindigen?

U kunt uw iStock-abonnement op elk gewenst moment opzeggen of overstappen op een van de andere abonnementen. Let er wel op dat er annuleringskosten in rekening worden gebracht, afhankelijk van het moment waarop u annuleert.

Kan ik de gratis foto's van iStock in of op een product gebruiken?

Het gebruik van een gratis foto of gratis download van een afbeelding uit het iStock proefabonnement in of op producten is met de standaard licentie helaas niet mogelijk (dat is vrijwel nergens mogelijk). Het is belangrijk dat u voor het gebruik in of op een product een extra licentie koopt, deze licentie wordt een uitgebreide licentie genoemd. Deze uitgebreide licentie dekt het gebruik van de afbeeldingen op producten voor verkoop. iStock biedt ook uitgebreide licenties aan, waarbij geldt: hoe groter het pakket met uitgebreide licenties, hoe lager de prijs van de iStock licentie voor uw product.

iStock proefabonnement - Nu 10 gratis beelden! 8

Waarom iStock populair is

Veel gebruikers van beeldmateriaal kennen deze beeldbank voor de beste stockfoto's, illustraties en video's uit alle populaire categorieën. Mocht u niet veel van deze website voor afbeeldingen weten, dan vindt u alle bijzonderheden in het iStock testrapport.

iStock is een toonaangevende website voor stockfotografie en verkoopt al 20 jaar stockfoto's online. Bovendien worden ze gesteund door een prestigieus moederbedrijf, namelijk Getty Images.

Veel uitgevers, ontwerpers, marketeers, bloggers en andere creatieve professionals zijn enthousiast over iStock omdat ze een hoge kwaliteit leveren en een catalogus hebben met twee soorten content: exclusief en goedkoop. De technische kwaliteit van de afbeeldingen is in beide categorieën superieur en perfect voor professioneel gebruik.

iStock is een volwaardige concurrent van Shutterstock en Adobe Stock. Hoewel bij Adobe Stock kopen als voordeel heeft dat de collectie op de Adobe Stock website in de Creative Cloud is geïntegreerd. Selecteer een afbeelding of ander bestand van deze beeldbank en bewerk deze in de Adobe Creative Cloud, bijv met Photoshop.

Nu kunt u met de site een maand lang gratis stockfoto's uitproberen voordat u besluit een abonnement te nemen of een credits te kopen. U mag deze gratis beelden wijzigen, zodat deze bij uw visuele inzichten passen. Gebruik bij uw eerste aankoop van foto's illustraties en zelfs templates de iStock kortingscode. Wij adviseren u deze kans niet te missen!

Download met het gratis iStock proefabonnement nu in 30 dagen 10 afbeeldingen uit de Essentials-collectie!
Nu proberen
34 dagen resterend

Niet gevonden wat u zocht? Vraag het hier!

loading...

🤓 Ik wil meer informatie over het iStock proefabonnement

🤨 Ik heb een vraag over het iStock proefabonnement

🤔 Ik weet niet of het iStock proefabonnement iets voor mij is

🙄 Iets anders…

Wilfred van der Zwaag
Wilfred van der Zwaag

Als marketingmanager richt ik mij vooral op de beeldbanken die in Nederland en België actief zijn, en zorg ik ervoor dat u altijd de nieuwste informatie en aanbiedingen krijgt. Ook kan ik u advies geven over rechtenvrije afbeeldingen, licenties, auteursrechten en gebruikstoepassingen van stockfoto's en -video's.

Stockfoto's
Logo