Gratis Luminar AI proefversie – 7 dagen lang gratis AI-fotobewerking!

Luminar logo

Luminar AI is een krachtige software voor het bewerken van foto's, ontworpen om het fotobewerkingsproces voor iedereen makkelijker te maken die niet de tijd of de vaardigheden heeft om foto's professioneel te bewerken, maar wel de professionele afwerking nodig heeft die alleen dat soort bewerking biedt.

Luminar AI is, evenals veel andere premium tools, een betaalde dienst waarvoor je moet betalen om het te kunnen gebruiken. Maar als je Luminar AI wilt uitproberen voordat je er geld aan uitgeeft, is er een 7-daagse gratis Luminar proefversie waar je gebruik van kunt maken.

In deze blogpost zullen we toelichten hoe je de Luminar AI proefversie kunt downloaden en ontgrendelen en wat de voordelen zijn.

Ervaar de kracht van AI-fotobewerking met 10% korting! Geldig voor alle Luminar Neo abonnementen

Dit zijn de belangrijke punten

Luminar AI proefversie stap voor stap downloaden

Allereerst zullen we uitleggen hoe je de Luminar AI proefversie gratis kunt downloaden. Volg deze stappen om het programma eenvoudig te downloaden:

 • Klik op de onderstaande banner voor de speciale Luminar AI proefversie (knop hieronder).
 • Klik op de gratis downloadknop “Nu proberen”.
skylum.com/luminar homepage
 • Selecteer dan de knop voor jouw besturingssysteem (MacOS of Windows PC) en klik op “Gratis proberen”.
Luminar AI proefversie
 • In het pop-upvenster voer je je e-mailadres in en klik je op “Downloadlink ophalen”.
Luminar AI proefversie
 • Je zult een e-mail ontvangen met een download link die, als je erop klikt, de Luminar Neo installer op je computer zal downloaden. Let op: Het is ook mogelijk dat de installer automatisch wordt gedownload wanneer je je e-mail invoert, dus controleer eerst je map met downloads voordat je je e-mail inbox controleert.
 • Start het installatieprogramma van Luminar Neo, accepteer de voorwaarden en installeer de software (dit kan een paar minuten duren).
 • Open Luminar Neo op je computer
 • Meld je aan met hetzelfde e-mailadres dat je hebt gebruikt om het installatieprogramma te downloaden en een wachtwoord. Meld je aan zodra je je hebt geregistreerd.
Luminar AI proefversie

Voordelen van de gratis Luminar AI proefversie

Deze gratis downloadversie van een week heeft een aantal voordelen die de moeite waard zijn. Dit zijn de beste Luminar Neo functies van de gratis proefversie:

Toegang tot alle premium functies en extensies – Met de proefversie krijg je onbeperkt en gratis toegang tot alle functies van Luminar Neo, inclusief de AI-functies en extensies op professioneel niveau. De enige beperking is dat het proefabonnement maar voor één apparaat geldt (terwijl je Luminar met de betaalde abonnementen op meerdere apparaten kunt gebruiken). Kortom, het is echt een geweldige manier om de software uit te proberen en te zien wat het allemaal kan voordat je een abonnement neemt.

Er worden geen betaalgegevens gevraagd – In tegenstelling tot de proefaanbiedingen voor andere programma's voor fotobewerking – zoals de gratis Photoshop proefversie – hoef je voor de gratis Luminar AI proefversie helemaal geen betalingsinformatie, zoals een creditcard, in te voeren. Een geldig e-mailadres is alles wat je nodig hebt om de proefversie van Luminar te activeren en er een week lang gratis van te genieten. Maak je dus geen zorgen over ongewenste kosten.

Wanneer de gratis proefperiode is afgelopen, moet je een abonnement kopen om de software te kunnen blijven gebruiken. Gelukkig hebben we een exclusieve Luminar Neo kortingscode met korting op alle abonnementen!

Ervaar de kracht van AI-fotobewerking met 10% korting! Geldig voor alle Luminar Neo abonnementen

Wil je geen betaalde gebruiker worden, verwijder dan de software nadat de Luminar AI proefversie is geëindigd.

Inclusief 24/7 technische ondersteuning – Tijdens je gratis proefperiode krijg je toegang tot het toegewijde technische ondersteuningsteam van Luminar, net zoals betaalde gebruikers.

skylum.com/luminar homepage
skylum.com/luminar homepage

Waarom de Luminar Neo AI beeldbewerker gebruiken

Nu je de gratis Luminar AI proefversie hebt gedownload, zullen we nu de voordelen bespreken.

Luminar Neo is een van de allerbeste programma's voor beeldbewerking van dit moment. Deze app is ontwikkeld door Skylum om fotobewerking makkelijk en intuïtief te maken. Het maakt gebruik van kunstmatige intelligentie en andere innovatieve technologieën voor het automatisch bewerken van foto's met een geweldig eindresultaat.

Anders dan sommige andere tools met ingewikkelde interfaces, is Luminar door iedereen makkelijk te gebruiken. Je hoeft geen specialist in fotobewerking te zijn om de kracht van de AI-functies van Luminar te kunnen benutten en geweldige resultaten te verkrijgen.

Dit zijn volgens ons de beste tools:

Handige AI-tools

Luminar Neo maakt gebruik van kunstmatige intelligentie om je foto's te analyseren en automatische bewerkingen uit te voeren op basis van de beeldcontent (het soort en de stijl van de fotografie) en jouw input. En het biedt zoveel geweldige AI-functies:

 • Enhance – Automatisch beheer over meer dan 12 aanpassingen om de kwaliteit van je foto's op te waarderen
 • Relight – Met slechts 1 muisklik de belichting aanpassen van donkere beelden in de nabewerking
 • Sky replacement – De lucht in landschapsfoto's naadloos vervangen
 • Skin – Werk de huid bij en verwijder oneffenheden en andere onvolkomenheden van je portretten
 • Erase – verwijder probleemloos ongewenste objecten van foto's

Er zijn veel meer landschaps-, natuur- en portrettools om een mooie foto te maken, zoals Structuur-AI en Compositie-AI; bij elkaar opgeteld is het een lange lijst.

Handige plug-ins en extensies

De software Skylum Luminar wordt geleverd met geweldige, professionele extensies (die bij je abonnement zijn inbegrepen) om specifieke en ietwat gecompliceerde taken bij het bewerken van foto's uit te voeren en zo eenvoudig betere afbeeldingen te krijgen.

Upscale AI zorgt automatisch voor een betere resolutie en kwaliteit van de foto's. Background Removal AI verwijdert achtergronden van foto's met één muisklik. En zo zijn er nog veel meer.

Bovendien heeft de software een plug-in voor Photoshop en Lightroom Classic, twee van de populairste conventionele fotobewerkers van Adobe. Gebruik je al een van deze apps, dan is het toevoegen van Luminar de perfecte combinatie voor je fotobewerkingsworkflow.

skylum.com/luminar homepage

Gebruiksgemak

Luminar is zeer gebruiksvriendelijk ontworpen, zelfs als je geen ervaren fotobewerker of grafisch ontwerper bent. De software heeft een eenvoudige en overzichtelijke interface waarmee je eenvoudig afbeeldingen kunt bewerken, zonder dat je uren bezig bent om te leren hoe je het moet gebruiken.

Tijdbesparend

Door het merendeel van het fotobewerkingsproces te automatiseren, vervelende taken snel uit te voeren en gebruiksvriendelijk te zijn, kun je met Luminar AI uren kostbare tijd besparen. Hiermee is het net zo handig voor professionele fotografen die minder tijd hoeven te besteden aan het bewerken van foto's en meer aandacht kunnen besteden aan het maken van foto's, als voor beginners die geen tijd hoeven te investeren in het leren gebruiken van fotobewerkingsprogramma's.

Aantrekkelijke prijzen

Luminar Neo is een voordelige optie voor wie zijn of haar foto's wil verbeteren.

De prijzen zijn heel scherp, vanaf slechts € 11,95 per maand voor een maand-tot-maand abonnement en zelfs tot € 6,58 per maand als je een heel jaar vooruit betaalt en zelfs tot slechts € 4,96 per maand als je bereid bent om twee jaar vooruit te betalen. En nu nog goedkoper met onze speciale Luminar Neo kortingscode.

Ervaar de kracht van AI-fotobewerking met 10% korting! Geldig voor alle Luminar Neo abonnementen

Met zijn geweldige AI-tools en vele extra's krijg je veel waar voor je geld.

Mocht je Luminar willen uitproberen, dan is de gratis Luminar AI proefversie van 7 dagen een goede start.

Je kunt de gratis Luminar AI proefversie makkelijk downloaden en gebruiken door de eenvoudige stappen in deze blogpost te volgen. En zodra je dat hebt gedaan, kun je genieten van alle voordelen van het gebruik van Luminar AI om je foto's te bewerken.

Bovendien kun je, zodra de gratis proefweek voorbij is, de kans grijpen om een Luminar-abonnement te krijgen met een speciale korting door onze Luminar kortingscode te gebruiken!

We kunnen de gratis Luminar AI proefversie van harte aanbevelen om te zien of de indrukwekkende tools aan jouw verwachtingen voldoen!

Wilfred van der Zwaag
Wilfred van der Zwaag

Als marketingmanager richt ik mij vooral op de beeldbanken die in Nederland en België actief zijn, en zorg ik ervoor dat u altijd de nieuwste informatie en aanbiedingen krijgt. Ook kan ik u advies geven over rechtenvrije afbeeldingen, licenties, auteursrechten en gebruikstoepassingen van stockfoto's en -video's.

Stockfoto's
Logo