Shutterstock proefabonnement – nu 10 foto’s gratis!

Shutterstock logoShutterstock is één van de grootste beeldbanken ter wereld en ook in Nederland heel populair. U vindt een gigantische collectie foto's en vectoren op de website van Shutterstock die met een abonnement kunt downloaden. Daarnaast is shutterstock.com volgens talloze bezoekers van de site het juiste adres waar u tegen gunstige voorwaarden video's en muziek kunt aankopen. Wilt u de afbeeldingen graag eerst proberen, download dan met het Shutterstock proefabonnement de eerste maand 10 gratis foto's.

Tot voor kort kon u bij deze beeldbank geen foto's en illustraties downloaden zonder daarvoor te betalen. Maar behalve van kortingen en een coupon code kunt u bij deze populaire beeldbank nu ook profiteren van een 30-dagen proefabonnement!

Krijg deze maand 10 gratis foto's - u kunt op elk gewenst moment annuleren.

Maar er zijn meer voordelen: krijg nu elke week een afbeelding zonder daarvoor ook maar iets te betalen (scroll naar beneden). Dat is pas shoppen!

Hieronder leest u hoe u kunt profiteren van deze twee manieren om kosteloos rechtenvrije afbeeldingen te downloaden! Twee geweldige aanbiedingen voor nieuwe klanten!


Shutterstock proefabonnement: 1 maand 10 afbeeldingen

Met dit nieuwe proefabonnement kunt u in 30 dagen tot 10 foto's (en vectorafbeeldingen) downloaden, zonder ook maak een cent te betalen. In principe krijgt u de eerste maand van een Shutterstock jaarabonnement gratis, zodat u hun service en beeldkwaliteit kunt testen.

Shutterstock biedt diverse abonnementen aan, maar alleen voor het jaarabonnement met 10 afbeelden per maand kunt u een gratis proefabonnement afsluiten. U kunt dit proefabonnement vrijblijvend en gratis gebruiken, eventueel kunt u later overstappen op een maandabonnement of een jaarabonnement met een hoger aantal afbeeldingen. Bespaar in dat geval met onze fantastische Shutterstock kortingscodes voor 15% korting!

Wacht niet langer, krijg nu uw proefabonnement!

Krijg deze maand 10 gratis foto's - u kunt op elk gewenst moment annuleren.

Hoe kan ik gebruik maken van dit aanbod?

Shutterstock proefabonnement

Volg gewoon deze simpele stappen:

Krijg deze maand 10 gratis foto's - u kunt op elk gewenst moment annuleren.
  • Er verschijnt een melding met de kortingscode, kopieer deze code
  • U belandt nu op de pagina van het proefabonnement, waar u op de knop “Start uw proefperiode” klikt om het proces in gang te zetten
  • Voer hier uw gegevens in
  • Plaats bij het afrekenen de gekopieerde code in het veld voor de kortingscode
  • Klaar! U kunt nu binnen 30 dagen gratis tot 10 foto's naar keuze downloaden [/wpsm_titlebox]

Let op: Het betreft een abonnement voor de duur van een jaar, na de eerste maand betaalt u de normale prijs van €29,- per maand. Wilt u geen extra kosten, annuleer dan uw Shutterstock abonnement binnen 30 dagen door rechtstreeks contact op te nemen met deze beeldbank.

Bent u tevreden met de service en het aantal downloads en wilt u het abonnement graag blijven gebruiken, dan hoeft u niets te doen en zodra de proefperiode is verstreken, betaalt u 11 maanden lang slechts €29,- per maand.

Wat krijgt u: Met dit gratis proefabonnement kunt u gedurende 30 dagen 10 topkwaliteit foto's of vectorbeelden naar keuze downloaden uit de collectie van meer dan 300 miljoen afbeeldingen. Het beeldmateriaal dat u downloadt is voorzien van hun standaardlicentie, waardoor u de rechtenvrije afbeeldingen rechtmatig voor commerciële doeleinden kunt gebruiken.

Extra's: Behalve dat u tijdens het proefabonnement beeldmateriaal kunt downloaden zonder dat u iets in rekening wordt gebracht, kunt u ook alle andere voordelen van deze beeldbank uitproberen, zoals de gepersonaliseerde homepage en de Editor Pro – een fantastisch fotobewerkingsprogramma waarmee u in een handomdraai professioneel ogend beeldmateriaal creëert.

Stockvideo's: Dit 30 dagen durende proefabonnement geldt niet voor stockvideo's. Sterker nog, geen van de abonnementsplannen van deze beeldbank zijn inclusief videomateriaal. U kunt bij Shutterstock apart stockvideo's kopen, maar op dit moment is er geen gratis proefabonnement voor video's te verkrijgen.


Bonus: Elke week gratis beeldmateriaal

Afgezien van het Shutterstock proefabonnement is er nog een manier om gratis stockfotografie van deze aanbieder te ontvangen, omdat zij al geruime tijd gratis beelden aanbieden. Elke week stelt de beeldbank één gratis stockfoto en één gratis vectorbestand ter beschikking die u op hun website kunt vinden en gratis kunt downloaden, zonder daar verdere verplichtingen aan verbonden te zijn. U hoeft zich alleen maar gratis aan te melden op hun platform en u zult dit gratis beeldmateriaal kunnen downloaden.

Shutterstock gratis beelden

Zo werkt het:

Tip: De beelden en vectoren die u kosteloos kunt downloaden worden een keer per week (op dinsdag) ververst, zodat u deze wekelijks kunt bezoeken om de nieuwe beelden te downloaden.

Opmerking: U kunt gelijktijdig van deze aanbiedingen, het 30-dagen proefabonnement en het wekelijks beschikbare beeldmateriaal, gebruik maken!

Deze webshop varieert de thema's en genres van de wekelijkse beeldbestanden die u voor niets mag downloaden, en deze worden aangeboden met een standaardlicentie waarmee ze absoluut veilig kunnen worden gebruikt. Dit is simpelweg een andere manier om zonder kosten beeldmateriaal te downloaden, en het voordeel van deze mogelijkheid is dat er geen annuleringen of verdere betalingen hoeven te worden gedaan.

Let op! Wilt u meer informatie over promoties en beelden die u zonder kosten kunt downloaden? Bekijk dan ons complete overzicht van  stockfoto proef-abonnementen en onze artikelen over gratis afbeeldingen en speciale acties en aanbiedingen.

Download kosteloos fantastisch beeldmateriaal

Kortom, twee fantastische aanbiedingen waarmee u gratis beeldmateriaal van een van de populairste beeldbanken kunt downloaden!

Welke optie spreekt u het meest aan? Het Shutterstock proefabonnement of de gratis beelden? Of gaat u ze beide uitproberen? Geef uw mening en help andere klanten.

Succes met al uw projecten!

Als marketingmanager richt ik mij vooral op de beeldbanken die in Nederland en België actief zijn, en zorg ik ervoor dat u altijd de nieuwste informatie en aanbiedingen krijgt. Ook kan ik u advies geven over rechtenvrije afbeeldingen, licenties, auteursrechten en gebruikstoepassingen van stockfoto's en -video's.

Stockfoto's