Shutterstock proefabonnement – nu 10 foto’s gratis!

Shutterstock logo

Shutterstock is één van de grootste beeldbanken ter wereld en ook in Nederland populair. Op de website van Shutterstock vindt u een gigantische collectie foto's, vectoren, video's en muziek.

Krijg nu 10 gratis foto's - u kunt op elk gewenst moment annuleren.
NU PROBEREN
112 dagen resterend

Shutterstock.com is volgens veel ontwerpers het beste adres voor goedkope video's en muziek. Tot voor kort kon u bij deze beeldbank geen gratis foto's en illustraties downloaden. Behalve van een Shutterstock kortingscode kunt u bij deze populaire beeldbank nu ook profiteren van een proefabonnement van 30 dagen!

Krijg nu 10 gratis foto's - u kunt op elk gewenst moment annuleren.
NU PROBEREN
112 dagen resterend

Maar er zijn meer voordelen: elke week een afbeelding zonder iets te betalen.

www.shutterstock.com/nl homepage

Hieronder leest u hoe u kunt profiteren van deze twee manieren om gratis rechtenvrije afbeeldingen zonder watermerk te downloaden! Twee geweldige aanbiedingen voor nieuwe klanten!

Shutterstock proefabonnement: 1 maand 10 afbeeldingen

Met dit nieuwe proefabonnement kunt u in 30 dagen tot 10 foto's (en vectorbeelden) downloaden. U krijgt de eerste maand van het Shutterstock Pro jaarabonnement (voorheen Shutterstock standaard abonnementen) gratis, zodat u de service en beeldkwaliteit kunt testen.

Shutterstock heeft verschillende abonnementen, maar het proefabonnement geldt alleen voor het jaarabonnement met 10 beelden per maand. U kunt dit proefabonnement vrijblijvend en gratis gebruiken, eventueel kunt u later overstappen op een maandabonnement of een jaarabonnement met een groter aantal afbeeldingen. Bespaar met onze Shutterstock kortingscodes.

www.shutterstock.com/nl homepage
Of start hieronder nu uw gratis Shutterstock proefabonnement!
 
Krijg nu 10 gratis foto's - u kunt op elk gewenst moment annuleren.
NU PROBEREN
112 dagen resterend

Hoe profiteer ik van dit aanbod?

Volg gewoon deze simpele stappen:

Krijg nu 10 gratis foto's - u kunt op elk gewenst moment annuleren.
NU PROBEREN
112 dagen resterend
  • Er verschijnt een melding met de kortingscode, kopieer deze code.
  • U belandt nu op de pagina van het Shutterstock proefabonnement, waar u op de knop “Start uw proefperiode” klikt om het proces in gang te zetten.
  • Voer hier uw gegevens in.
  • Plaats bij het afrekenen de gekopieerde kortingscode in het veld voor de kortingscode.
  • Klaar! U kunt nu binnen 30 dagen gratis tot 10 foto's naar keuze downloaden.

Let op: Het betreft hier een jaarabonnement, na de eerste maand betaalt u de normale maandprijs van €29,-. Wilt u geen extra kosten, annuleer dan uw Shutterstock Pro beeldabonnement (voorheen Shutterstock standaard abonnementen) binnen 30 dagen door rechtstreeks contact op te nemen met deze beeldbank.

Bent u tevreden met de service en het aantal downloads en wilt u het beeldabonnement graag blijven gebruiken, dan hoeft u niets te doen en zodra de proefperiode is verstreken, betaalt u 11 maanden lang slechts €29,- per maand.

Wat krijgt u: Met dit gratis proefabonnement kunt u gedurende 30 dagen 10 topkwaliteit foto's of vectorbeelden naar keuze downloaden uit de collectie van meer dan 425 miljoen afbeeldingen. Het beeldmateriaal dat u downloadt is voorzien van hun standaardlicentie, waardoor u de rechtenvrije afbeeldingen rechtmatig voor commerciële doeleinden kunt gebruiken.

Welke andere voordelen van Shutterstock ontvang ik?

Extra's: Behalve dat u tijdens het proefabonnement beeldmateriaal kunt downloaden zonder dat u iets in rekening wordt gebracht, kunt u ook alle andere voordelen van deze beeldbank uitproberen, zoals de gepersonaliseerde homepage en de Shutterstock Editor Pro – een fantastisch fotobewerkingsprogramma waarmee u in een handomdraai professioneel ogend beeldmateriaal creëert.

Stockvideo's: Dit 30 dagen durende proefabonnement geldt niet voor stockvideo's. Sterker nog, geen van de abonnementsplannen van deze beeldbank zijn inclusief videomateriaal. U kunt bij Shutterstock apart stockvideo's kopen, maar op dit moment is er geen gratis proefabonnement voor video's te verkrijgen.


Bonus: Elke week gratis beeldmateriaal

Afgezien van het Shutterstock proefabonnement is er nog een manier om gratis stockfotografie van deze aanbieder te ontvangen, omdat zij al geruime tijd gratis beelden aanbieden. Elke week stelt de beeldbank één gratis stockfoto en één gratis vectorbestand ter beschikking die u op hun website kunt vinden en gratis kunt downloaden, zonder daar verdere verplichtingen aan verbonden te zijn. U hoeft zich alleen maar gratis aan te melden op hun platform en u zult dit gratis beeldmateriaal kunnen downloaden.

www.shutterstock.com/nl homepage

Zo werkt het:

Tip: De beelden en vectoren die u kosteloos kunt downloaden worden een keer per week (op dinsdag) ververst, zodat u deze wekelijks kunt bezoeken om de nieuwe beelden te downloaden.

Opmerking: U kunt gelijktijdig van deze aanbiedingen, het 30-dagen proefabonnement en het wekelijks beschikbare beeldmateriaal, gebruik maken!

Deze webshop varieert de thema's en genres van de wekelijkse beeldbestanden die u voor niets mag downloaden, en deze worden aangeboden met een standaardlicentie waarmee ze absoluut veilig kunnen worden gebruikt. Dit is simpelweg een andere manier om zonder kosten beeldmateriaal te downloaden, en het voordeel van deze mogelijkheid is dat er geen annuleringen of verdere betalingen hoeven te worden gedaan.

www.shutterstock.com/nl homepage

Let op! Wilt u meer informatie over promoties en beelden die u zonder kosten kunt downloaden? Bekijk dan ons complete overzicht van stockfoto proefabonnementen en onze artikelen over gratis afbeeldingen en speciale acties en aanbiedingen.

Gratis Shutterstock rechtenvrije afbeeldingen zonder watermerk

Het Shutterstock gratis proefabonnement is fantastisch omdat u hiermee professionele, rechtenvrije afbeeldingen van Shutterstock zonder het beschermende watermerk krijgt, inclusief een geldige gebruikslicentie waarvoor u niet hoeft te betalen.

Shutterstock geeft de afbeeldingen in hoge resolutie en zonder watermerk pas vrij nadat u ervoor hebt betaald, hetzij via een abonnement of een beeldpakket. Maar met dit proefabonnement downloadt u de rechtenvrije afbeeldingen gratis in de hoogst beschikbare resolutie voor commercieel gebruik.

Shutterstock gratis proefperiode – FAQ

Wat kost een Shutterstock beeldabonnement?

Een Shutterstock abonnement is in verschillende aantallen en periodes verkrijgbaar – vanaf 10 tot 750 afbeeldingen per maand. Shutterstock werkt met 3 afbeeldingenabonnementen

  • een jaarlijks abonnement (jaarcontract) dat per maand wordt betaald – krijg 10 beelden voor €29,- en 750 beelden voor €159,- per maand.
  • een vooruitbetaald abonnement voor een heel jaar  – krijg 10 beelden per voor €299,- en 750 beelden per maand voor €1699,- per jaar.
  • en voor wie niet aan een jaarabonnement vast will zitten is een maandabonnement beschikbaar – 10 beelden per maand voor € 49,- en 750 voor  €199,-. Deze oplossing werkt uitstekend voor wie niet veel of slechts zo nu en dan foto's gebruikt en op elk gewenst moment wil kunnen opzeggen.

Is Shutterstock betrouwbaar?

Shutterstock is voor elke koper een betrouwbare beeldbank. Ook de aanbieding voor deze proefversie is zeker de moeite waard. U krijgt toegang tot een database met miljoenen foto's, video's en allerlei andere artikelen. De gevonden afbeelding en elk ander artikel kunt u als particulier of bedrijf veilig voor o.a. uw eigen website, sociale media activieteiten en marketing gebruiken.

Hoe kan ik het Shutterstock abonnement opzeggen?

U wilt het Shutterstock abonnement opzeggen. Is het mogelijk dat is mijn abonnement opzeg of ben ik erin geluisd? Nee, dit is geen oplichting! Maar houd er rekening mee dat als u niet tijdig annuleert uw proefversie automatisch wordt omgezet naar een jaarcontract – op tijd reageren is belangrijk. Om op te zeggen gaat u naar de pagina Abonnementen en annuleert u de proefversie zonder enige vergoeding.

U kunt de gevonden foto's die u als proef bij Shutterstock hebt gedownload blijven gebruiken zonder dat de beeldbank extra kosten gaat incasseren. Dankzij de Shutterstock licentie die op de foto's van toepassing zijn, zijn alle rechten voorbehouden voor het veilige gebruik ervan.

Als ik het abonnement opzeg, mag ik dan de foto's blijven gebruiken?

Ja, de beelden die u heeft gedownload mag u voor altijd blijven gebruiken voor o.a. uw website, sociale media posts en marketing. Let op: deze beelden mogen niet voor producten die voor de verkoop bestemd zijn worden gebruikt. Verkopers hebben een uitgebreide licentie voor de gedownloade afbeeldingen nodig. Het toch gebruiken van afbeeldingen met een standaard licentie voor producten voor verkoop kan als fraude en oplichting worden aangemerkt.

Is er behalve het Shutterstock proefabonnement een kortingscode voor extra korting

Ja, deze beeldbank heeft een kortingscode waarmee u foto's met korting kunt downloaden. Deze kortingscode geeft 15% korting op alle prijzen in de webshop. Hiermee kunt u elke benodigde afbeelding met hoge kortingen selecteren en downloaden. In dit artikel leest u alles over hoe met deze kortingscode de beste beelden met korting koopt:

Shutterstock kortingscode december 2022 – ontvang nu % korting!

Download met het Shutterstock proefabonnement fantastisch beeldmateriaal

www.shutterstock.com/nl homepage

Kortom, twee fantastische aanbiedingen waarmee u gratis beeldmateriaal van een van de populairste beeldbanken kunt downloaden!

Welke optie spreekt u het meest aan? Het Shutterstock proefabonnement of de gratis beelden? Of gaat u ze beide uitproberen? Geef uw mening en help andere klanten.

Wie interesse heeft in stockmedia voor zijn of haar projecten, kan het nieuwe Flex 25-abonnement van Shutterstock proberen! Met dit geweldige multimedia-abonnement kunt u tot 25 afbeeldingen, 3 stockvideo's, 6 muzieknummers of een combinatie daarvan downloaden.

Alle bestanden die u downloadt met dit Flex 25-plan hebben een standaard licentie en er zijn geen beperkingen wat betreft beeldgrootte of videoresolutie.

Het Flex 25 abonnement kost €69 per maand (of €49 per maand met een jaarabonnement). Nu nog goedkoper met onze exclusieve kortingscode voor 15% korting op Shutterstock beelden.

Lees hier alles over het Shutterstock Flex 25 abonnement!

Download nu met 15% korting foto's, illustraties, video's en muziek met het FLEX 25 abonnement!

www.shutterstock.com/nl flex subscription

Succes met al uw projecten!

Niet gevonden wat u zocht? Vraag het hier!

loading...

🤓 Ik wil meer informatie over het Shutterstock proefabonnement

🤨 Ik heb een vraag over het Shutterstock proefabonnement

🤔 Ik weet niet of het Shutterstock proefabonnement iets voor mij is

🙄 Iets anders…

Wilfred van der Zwaag

Wilfred van der Zwaag

Als marketingmanager richt ik mij vooral op de beeldbanken die in Nederland en België actief zijn, en zorg ik ervoor dat u altijd de nieuwste informatie en aanbiedingen krijgt. Ook kan ik u advies geven over rechtenvrije afbeeldingen, licenties, auteursrechten en gebruikstoepassingen van stockfoto's en -video's.

Stockfoto's
Logo