Shutterstock proefabonnement − nu 10 foto’s gratis!

UPDATE: De gratis proefaanbieding hieronder is op dit moment niet beschikbaar. We hebben echter een geweldige exclusieve aanbieding voor je: 25% korting op een pakket van 25 afbeeldingen bij Shutterstock! Mis het niet!

Profiteer van een exclusieve korting van 25% op 25 beeldpakket van Shutterstock! Krijg tot 25 afbeelding naar keuze on-demand.

Shutterstock is één van de meest bekende en populaire beeldbanken in Nederland. Op de website van Shutterstock vind je een gigantische collectie foto's, vectoren, video's en muziek (meer dan 450 miljoen bestanden).

Krijg 10 gratis beelden met de proefversie

Shutterstock.com is volgens veel ontwerpers het beste adres voor goedkope video's en muziek. Tot voor kort kon je bij deze beeldbank geen gratis foto's en illustraties downloaden. Maar nu kun je naast een Shutterstock kortingscode ook profiteren van het gratis Shutterstock proefabonnement van 30 dagen!

www.shutterstock.com/nl homepage Shutterstock proefabonnement

Heel simpel: je kunt het jaarabonnement met 10 downloads per maand 30 dagen gratis uitproberen en 10 afbeeldingen gratis downloaden. Klik hier voor het gratis Shutterstock proefabonnement!

Belangrijk! Als je de proefversie binnen de eerste maand annuleert, betaal je helemaal niets! Je mag dan wel de gedownloade beelden houden en blijven gebruiken. (Pas na afloop van de proefversie kosten de jaarlijkse abonnementen met 10 beelden/maand slechts € 29,- per maand).

Profiteer van een exclusieve korting van 25% op 25 beeldpakket van Shutterstock! Krijg tot 25 afbeelding naar keuze on-demand.

10 gratis afbeeldingen van Shutterstock

Bij Shutterstock ontvang je elke week gratis beeldmateriaal

Afgezien van het Shutterstock proefabonnement is er nog een manier om gratis stockfotografie van deze aanbieder te ontvangen. Elke week stelt de beeldbank één gratis stockfoto en één gratis vectorbestand ter beschikking zonder dat daar verdere verplichtingen aan verbonden te zijn.

Je hoeft jezelf alleen maar gratis aan te melden op hun platform om dit gratis beeldmateriaal te kunnen downloaden.

www.shutterstock.com/nl homepage

Zo werkt het:

  • Meld je aan op de website van Shutterstock (scroll helemaal naar beneden op de homepage)
  • Ga naar de wekelijks gratis beeldpagina 
  • Klik op de knop onder de beelden
  • Klaar! De afbeelding wordt nu meteen gedownload

Tip: De beelden en vectoren die je kosteloos kunt downloaden worden een keer per week (op dinsdag) ververst, zodat je deze wekelijks moet bezoeken om de nieuwe beelden te krijgen.

Opmerking: Je kunt gelijktijdig van deze aanbiedingen, het 30-dagen proefabonnement en het wekelijks beschikbare beeldmateriaal, gebruik maken!

Shutterstock kortingscode

Profiteer ook van onze exclusieve Shutterstock kortingscode voor 15% korting op pakketten op aanvraag, abonnementen en video's. (Je vindt de kortingscode in de aanbiedingsbanner. Klik op KORTINGSCODE TONEN en volg de stappen).

Ontvang nu 15% korting op abonnementen en beeldpakketten van Shutterstock!
Profiteer van een exclusieve korting van 25% op 25 beeldpakket van Shutterstock! Krijg tot 25 afbeelding naar keuze on-demand.

Shutterstock BONUS!

Shutterstock Generate is een programma dat is ontwikkeld door samenwerking tussen Shutterstock en OpenAI. Start je gratis Shutterstock proefabonnement en maak gratis gebruik van de nieuwe tool van deze beeldbank. Het betreft een AI-beeldgenerator waartoe je gratis toegang krijgt.

In de exclusieve Shutterstock gratis proefversie en de mogelijkheid opgenomen om tot 10 AI-afbeeldingen in één maand helemaal gratis downloaden!

AI-afbeeldingengenerator van Shutterstock

Shutterstock Generate is een AI-afbeeldingsgenerator, aangedreven door Dall-E en getraind met Shutterstock-content, waarmee op basis van tekstbeschrijving (zelfs maar één woord) fake-foto's kunnen worden gemaakt die accuraat en juridisch veiliger zijn dan andere opties.

Gratis Shutterstock rechtenvrije afbeeldingen zonder watermerk

Het Shutterstock gratis proefabonnement is fantastisch omdat je hiermee professionele, rechtenvrije afbeeldingen van Shutterstock zonder het beschermende watermerk (waarvan ze al hun beelden voorzien om fraude en oplichting te voorkomen) krijgt, inclusief een geldige gebruikslicentie waarvoor je niet hoeft te betalen.

Shutterstock geeft de afbeeldingen in hoge resolutie en zonder watermerk pas vrij nadat je ervoor hebt betaald, hetzij via een abonnement of een beeldpakket. Maar met het Shutterstock proefabonnement downloaden nieuwe klanten de foto's gratis in de hoogst beschikbare resolutie voor commercieel gebruik.

Shutterstock alternatieven

We hebben hier graag melding maken van een paar alternatieven voor Shutterstock. Dit zijn 2 andere websites met afbeeldingen die een interessante aanbieding hebben. Je kunt bij deze beeldbanken ook gratis proefabonnementen afsluiten of beelden gratis downloaden.

iStock proefabonnement

www.istockphoto.com/nl homepage

iStock is net als Shutterstock een bekende aanbieder van stockmedia. Deze beeldbank biedt ook artikelen die je zonder afrekenen kunt downloaden. Met de gratis proefversie van iStock ontvang je ook 10 beelden die je voor marketing en andere commerciële toepassingen kunt gebruiken.

Houd er rekening mee dat je binnen 30 dagen moet annuleren, heb je dat niet gedaan, dan wordt het proefabonnement omgezet in een abonnement waarvoor je moet betalen.

Wil je meer weten over deze beeldbank voor je gaat beslissen? Lees dan deze artikelen:

Download met het gratis iStock proefabonnement nu in 30 dagen 10 afbeeldingen uit de Essentials-collectie!
Nu proberen
15 dagen resterend

Adobe Stock gratis proefversie

stock.adobe.com/nl homepage

Adobe Stock is een bekende naam in de sector voor stockfotografie. Afgezien van foto's en andere beelden staan ze bekend om de Creative Cloud-apps voor beeldbewerking. Deze tools behalen in alle recensies een hoge score.

Om de beelden te kunnen testen, hebben ze nu een geweldig aanbod: 10 gratis afbeeldingen. Deze kun je krijgen als je een preofabonnement van een maand afsluit (deze kun je binnen de proefperiode zonder problemen annuleren. De gedownloade beelden mag je houden en blijven gebruiken.

Lees hier meer over deze beeldbank:

Veelgestelde vragen Shutterstock gratis proefperiode

Is Shutterstock gratis?

Je kunt jezelf als koper of fotograaf gratis bij Shutterstock aanmelden. Na het afsluiten van een abonnement kun je afbeeldingen downloaden.

Hoe duur zijn stockfoto's?

Een Shutterstock abonnement is in verschillende aantallen en periodes verkrijgbaar − vanaf 10 tot 750 afbeeldingen per maand. Shutterstock werkt met 3 beeldabonnementen:

  • een jaarabonnement (jaarcontract) dat per maand wordt betaald − krijg 10 beelden voor € 29,- en 750 beelden voor € 159,- per maand.
  • een vooruitbetaald abonnement voor een heel jaar  − krijg 10 beelden per voor € 299,- en 750 beelden per maand voor € 1699,- per jaar.
  • en voor wie niet aan een jaarabonnement vast wil zitten is een maandabonnement beschikbaar − 10 beelden per maand voor € 49,- en 750 voor  € 199,-. Deze oplossing werkt uitstekend voor wie niet veel of slechts zo nu en dan foto's gebruikt en op elk gewenst moment wil kunnen opzeggen.

Is Shutterstock betrouwbaar?

Shutterstock is voor elke koper een betrouwbare beeldbank. Ook de aanbieding voor deze proefversie is zeker de moeite waard. Je krijgt toegang tot een database met miljoenen foto's, video's en allerlei andere artikelen. De gevonden afbeelding en elk ander artikel kun je als particulier of bedrijf veilig voor o.a. jouw eigen website, sociale media activieteiten en marketing gebruiken.

Hoe kan ik het Shutterstock proefabonnement opzeggen?

Je wilt het Shutterstock abonnement opzeggen. Is het mogelijk dat is mijn abonnement opzeg of ben ik erin geluisd? Nee, dit is geen oplichting! Maar houd er rekening mee dat als je niet tijdig annuleert de proefversie automatisch wordt omgezet naar een jaarcontract – op tijd reageren is belangrijk. Om op te zeggen ga je naar de Abonnementen-pagina en annuleer je de proefversie zonder enige vergoeding.

Je kunt de gevonden foto's die je als proef bij Shutterstock hebt gedownload blijven gebruiken zonder dat de beeldbank extra kosten gaat incasseren. Dankzij de Shutterstock licentie die op de foto's van toepassing zijn, zijn alle rechten voorbehouden voor het veilige gebruik ervan.

Als ik het abonnement opzeg, mag ik dan de foto's blijven gebruiken?

Ja, de beelden die je hebt gedownload mag je voor altijd blijven gebruiken voor o.a. een website, sociale media posts en marketing. Let op: deze beelden mogen niet voor producten die voor de verkoop bestemd zijn worden gebruikt. Verkopers hebben een uitgebreide licentie voor de gedownloade afbeeldingen nodig. Het toch gebruiken van afbeeldingen met een standaard licentie voor producten voor verkoop kan als fraude en oplichting worden aangemerkt.

Is er behalve het Shutterstock proefabonnement een kortingscode voor extra korting

Ja, ze hebben een kortingscode waarmee je foto's met korting kunt downloaden. Deze kortingscode geeft 20% korting op alle prijzen in de webshop. Hiermee kun je elke benodigde afbeelding met hoge kortingen selecteren en downloaden. In dit artikel lees je alles over hoe met deze kortingscode de beste beelden met korting koopt:

Download met het Shutterstock proefabonnement fantastisch beeldmateriaal

Kortom, twee fantastische aanbiedingen waarmee je gratis beeldmateriaal van één van de populairste beeldbanken kunt downloaden!

Welke optie spreekt jou het meest aan? Het Shutterstock proefabonnement of de gratis foto's? Of ga je ze beide uitproberen? Geef jouw mening en help andere klanten.

Succes met al je projecten!

Profiteer van een exclusieve korting van 25% op 25 beeldpakket van Shutterstock! Krijg tot 25 afbeelding naar keuze on-demand.

Niet gevonden wat u zocht? Vraag het hier!

loading...

🤓 Ik wil meer informatie over het Shutterstock proefabonnement

🤨 Ik heb een vraag over het Shutterstock proefabonnement

🤔 Ik weet niet of het Shutterstock proefabonnement iets voor mij is

🙄 Iets anders…

Wilfred van der Zwaag
Wilfred van der Zwaag

Als marketingmanager richt ik mij vooral op de beeldbanken die in Nederland en België actief zijn, en zorg ik ervoor dat u altijd de nieuwste informatie en aanbiedingen krijgt. Ook kan ik u advies geven over rechtenvrije afbeeldingen, licenties, auteursrechten en gebruikstoepassingen van stockfoto's en -video's.

Stockfoto's
Logo