Photocase testrapport, prijzen en ervaringen

Photocase is een Duitse beeldbank die bewust andere wegen bewandelt dan andere stockfotobureaus en vooral creatieve afbeeldingen aanbiedt: natuurlijk, levensecht, esthetisch, creatief en vooral inspirerend. Kortom, authentieke afbeeldingen met moderne thema's en tegen prijzen die bij elk budget passen. Voor iedereen die op zoek is naar meer dan zomaar een alledaagse afbeelding is het bezoeken van de Photocase website een absolute must.

Photocase aanbieding
U kunt Photocase nu proberen met onze exclusieve Photocase kortingscode voor 5 gratis credits en 10% korting op de eerste afbeelding die u koopt. Klik op de kortingscode en meld u gewoon aan!

KORTINGSCODE TONEN

Aanmelden

Categorie: Tag:

Photocase afbeeldingen

PhotocasePhotocase afbeeldingen is een Duitse beeldbank gevestigd in Berlijn, die bewust andere wegen bewandelt dan andere stockfotobureaus. De beeldbank biedt heel speciale afbeeldingen aan tegen aantrekkelijke prijzen. De afbeeldingen van Photocase zijn vaak spontaan, eerlijk, open en laten bijzondere momenten en visies op normale dingen zien.

De beeldbank telt zo'n 500.000 afbeeldingen. Dat lijkt misschien weinig, maar in dit geval geldt “klein maar fijn”. Zoekt u uitzonderlijke afbeeldingen, Photocase is niet alleen een absolute aanrader voor u, maar ook een ware schatkamer. De stockfotosite beschikt tevens over een actieve community. En Photocase biedt u een exclusieve Photocase kortingscode aan voor 5 gratis credits en 10% korting op de aankoop van uw eerste afbeelding. Meld u gewoon aan bij Photocase!

Meld u nu aan bij Photocase en ontvang 5 gratis credits en 10% korting op uw eerste aankoop!

De afbeeldingen die Photocase biedt

Photocase maakt het kopen van afbeeldingen eenvoudig en overzichtelijk. Voor elke afbeelding zijn tot 3 resoluties beschikbaar: S (bijv. voor websites), M (bijv. een afdrukresolutie voor een hele pagina) en L (maximale resolutie). Alle afbeeldingen kunnen met 1. download credits of 2. Euro's (nieuw) worden gekocht.

1. Download credits

Credits zijn een soort kunstvaluta van Photocase. Deze tegoeden worden bijgeschreven op uw account en worden na het downloaden van een afbeelding van uw account afgeschreven. De afbeeldingen kosten 5, 10 of 15 credits, al naargelang het formaat van de afbeelding.

Photocase prijzen

Wilt u veel geld besparen op de aankoop van een afbeelding, koop dan een pakket met een groter aantal credits. Hierdoor wordt de prijs per credit een stuk lager en daarmee ook de prijs per afbeelding. Voorbeeld: een foto in de M-resolutie kost bijvoorbeeld €20,- als u een pakket van 25 credits koopt, maar deze prijs wordt verlaagd tot slechts €16,- bij aankoop van een pakket met 250 credits slechts €16,-. Dat is een besparing van ongeveer 20%!

Photocase prijzen van credits

GOED OM TE WETEN!
Photocase credits hebben geen vervaldatum en blijven altijd geldig!

2. Met Euro's kopen

Dit is echt heel simpel. Klik op de gewenste afbeelding in de lijst met resultaten, selecteer de gewenste beeldgrootte (of selecteer extra's) en betaal de prijs in Euro's online.

photocase beeldprijzen in euro's


Afbeeldingen vinden bij Photocase

Afbeelding in gedachten – afbeelding gevonden! Ik zou willen dat ik dit zo snel kan doen. Niet zo snel, maar toch heel snel, vindt de in Photocase geïntegreerde zoekfunctie de gewenste foto's, afbeeldingen en vectoren voor u. Voer simpelweg een term, een onderwerp of fotograaf, een ID of een bestandsnaam in het zoekveld in. Rechts van het zoekveld kunt u het menu “Foto's” gebruiken om een overzicht te krijgen van alle foto's, publieke lightboxes of de print shop.

Photocase afbeeldingen zoeken

Alle zoekresultaten verschijnen nu in een nieuw venster met extra zoekopties zoals “Formaat, Opmaak, Locatie, Kleur, Tekstveld, Personen, Leeftijd en Formaat&Licentie” onder het zoekvak. Zodra u op een van deze zoekopties klikt, worden verdere selectieopties weergegeven.

Photocase zoekresultaten

Dankzij de vele verschillende categorieën, die helpen om de resultaten steeds beter te filteren, wordt het vinden van een geschikte afbeelding op Photocase.com voor u een fluitje van een cent.

Betaling

Betaling per factuur en automatische incasso behoren, zoals gebruikelijk bij Duitse bedrijven, tot de standaard betaalmethodes. Maar ook PayPal en creditcards worden geaccepteerd, hoewel dit meestal voor zakelijke klanten in Duitsland niet mogelijk is.

phtocase-bezahlung

Bijzonderheden van Photocase

  • Photocase is in 2001 opgezet als ruilplatform voor grafisch ontwerpers. Een aantal functies zijn ook nu nog prominent aanwezig, zoals de uitwisseling via een actief forum en de wederzijdse beoordeling van afbeeldingen door fotografen.
  • Bovendien kunt u nog altijd via een ruiltransactie op de kosten van beeldlicenties te besparen u een beperkt budget heeft. En dat gaat als volgt: wanneer u uw eigen afbeeldingen naar Photocase uploadt en aanbiedt, krijgt u er gratis credits voor die u kunt inruilen voor andere afbeeldingen.
  • Publieke lightboxes: Deze bevatten geselecteerde collecties over actuele onderwerpen direct op de startpagina en helpen bij het vinden van afbeeldingen. Dit bespaart u vaak de tijd van zelf zoeken en u kunt gebruik maken van het voorwerk van anderen.
  • Photocase vereist in beginsel dat de klant de bron en de auteur vermeldt, zoals dit door de Duitse auteurswet wordt vereist. Met de aanschaf van een uitgebreide licentie kunt u ontheffing krijgen van de naamgeving.
  • Photocase biedt de mogelijkheid om afbeeldingen te gebruiken voor verkoopproducten zoals T-shirts, ansichtkaarten en sjablonen (nieuw) bij aankoop van een uitgebreide licentie.
  • NIEUW bij deze beeldbank: Met de aankoop van de standaard licentie is het gebruik op alle social media kanalen toegestaan. De beeldbanken bieden hun klanten de mogelijkheid om zich rechtstreeks en probleemloos als licentiehouder te registreren.

Onze conclusie over Photocase

Photocase afbeeldingenPhotocase is de iets andere microstock beeldbank met een zeer grote selectie voordelig geprijsde interessante, bijzonder creatieve, levensechte en inspirerende afbeeldingen in een relatief kleine database. Bij andere beeldbanken zijn zulke afbeeldingen vaak moeilijk te vinden of veel duurder. Photocase is daarom een zeer interessante niche aanbieder met unieke stockfoto's.

De Duitse achtergrond maakt het werken met deze beeldbank ook makkelijker: betaling per automatische incasso of factuur is bij internationale beeldbanken vaak niet mogelijk en de deskundige klantenservice is ook een voordeel. Dit fotobureau is zeker een bezoek waard en zou bovenaan uw lijst moeten staan, zeker als u zoekt naar lifestyle, hipster en bizarre stockfoto's! U zult ontdekken dat dit authentieke foto's zijn die zeker geen stockfoto zijn.

Zoals blijkt uit dit overzicht van beste stockfotosites is Photocase een uitstekend presterende beeldbank. Ook de fotografietrends van 2020 en de lijst met beste foto's van Photocase 2019 zijn een duidelijk bewijs dat u bij deze fotosite in goede handen bent. Neem eens rustig de tijd om de fantastische foto's te bekijken.

Nieuw! Wilt u alles weten over het gebruik van foto's en illustraties, lees dan onze complete handleiding voor stockfotografie. Bekijk ook onze bijdragen over hoe u de afbeeldingen van Photocase kunt gebruiken voor succesvolle marketing activiteiten en maximaal scorende Google-advertenties.

Meld u nu aan en ontvang 5 gratis credits en 10% korting!

Meld u nu aan bij Photocase en ontvang 5 gratis credits en 10% korting op uw eerste aankoop!

Gebruikers recensie

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Lees recensie

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Photocase testrapport, prijzen en ervaringen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.