Photocase testrapport, prijzen en kortingen 2023


Photocase is een Duitse beeldbank die bewust andere wegen bewandelt dan andere beeldbanken en is een webshop met vooral creatieve stockfotografie: puur, levensecht, esthetisch, creatief en vooral inspirerend. Kortom, authentieke afbeeldingen met moderne thema’s en tegen prijzen die bij elk budget passen. Wie op zoek is naar meer dan zomaar een alledaagse afbeelding is het bezoeken van de website van Photocase een absolute must.

 

Photocase aanbieding
U kunt Photocase nu proberen met onze exclusieve couponcode voor 5 gratis credits en 10% korting op de eerste afbeelding die u koopt. Klik op de actiecode en meld u gewoon aan!

KORTINGSCODE TONEN

Flash
days
0
0
hours
0
0
minutes
0
0
seconds
0
0
Aanmelden

Categorie: Tag:

www.photocase.com homepage

Photocase testrapport, prijzen en kortingen [wpsm_custom_meta type=date field=year] 5Photocase is een Duitse beeldbank uit Berlijn die bewust andere wegen bewandelt dan andere stockfotobureaus. Vind op deze webshop heel speciale afbeeldingen aan tegen aantrekkelijke prijzen. De beelden die u op de website van Photocase aantreft zijn vaak spontaan, eerlijk, open en laten bijzondere momenten en visies op het dagelijkse dingen zien.

De beeldbank telt zo'n 500.000 afbeeldingen. Dat lijkt misschien weinig, maar in dit geval geldt “klein maar fijn”. Zoekt u uitzonderlijke stockfotografie, dan bent u bij Photocase aan het juiste adres, omdat u hier elke keer weer echte pareltjes zult vinden. De fotosite heeft tevens over een actieve community. En bespaar bij Photocase met een exclusieve Photocase couponcode voor 5 gratis credits en 10% korting op uw eerste bestelling van beeldmateriaal. Meld u gewoon aan bij Photocase!

Meld u nu aan bij Photocase en ontvang 5 gratis credits en 10% korting op uw eerste aankoop!

De afbeeldingen van Photocase

Photocase maakt het aankopen van beeldmateriaal eenvoudig en overzichtelijk. Voor elke afbeelding zijn tot 3 resoluties beschikbaar: S (bijv. voor websites), M (bijv. een afdrukresolutie voor een hele pagina) en L (maximale resolutie). Alle beelden kunnen met 1. download credits of 2. Euro's (nieuw) worden gekocht.

1. Download credits

Credits zijn een soort kunstvaluta van Photocase. Deze tegoeden worden bijgeschreven op uw account en worden na het downloaden van een afbeelding van uw account afgeschreven. De afbeeldingen kosten 5, 10 of 15 credits, al naargelang het formaat van de afbeelding.

Photocase prijzen credits

Photocase testrapport, prijzen en kortingen [wpsm_custom_meta type=date field=year] 7

Wilt u veel geld besparen op uw aankopen, koop dan een pakket met een groter aantal credits. Hierdoor wordt de prijs per credit een stuk lager en daarmee ook de prijs per afbeelding. Voorbeeld: een foto in de M-resolutie kost bijvoorbeeld €20,- als u een pakket van 25 credits koopt, maar deze prijs wordt verlaagd tot slechts €16,- bij aanschaf van een pakket met 250 credits slechts €16,-. Dat is een voordeel van ongeveer 20%!

Photocase credits hebben geen vervaldatum en blijven altijd geldig!

2. Met Euro's kopen

Dit is echt heel simpel. Klik op de gewenste afbeelding in de lijst met resultaten, selecteer de gewenste beeldgrootte (of selecteer extra's) en betaal de prijs in Euro's online.

 

Photocase prijzen credits

Afbeeldingen vinden bij Photocase

Afbeelding in gedachten – afbeelding gevonden! Ik zou willen dat ik dit zo snel kan doen. Niet zo snel, maar toch heel snel, vindt de in Photocase geïntegreerde zoekfunctie de gewenste foto's, illustraties en vectoren voor u. Voer simpelweg een term, een onderwerp of fotograaf, een ID of een bestandsnaam in het zoekveld in. Rechts van het zoekveld kunt u het menu “Foto's” gebruiken om een overzicht te krijgen van alle foto's, publieke lightboxes of de print shop.

Alle zoekresultaten verschijnen nu in een nieuw venster met extra zoekopties zoals “Formaat, Opmaak, Locatie, Kleur, Tekstveld, Personen, Leeftijd en Formaat&Licentie” onder het zoekvak. Zodra u op een van deze zoekopties klikt, worden verdere selectieopties weergegeven.

Photocase afbeeldingen

Dankzij de vele verschillende categorieën, die helpen om de resultaten steeds beter te filteren, wordt het vinden van een geschikte afbeelding op Photocase.com voor u een fluitje van een cent.

Betaling

Betaling per factuur en automatische incasso behoren, zoals gebruikelijk bij Duitse bedrijven, tot de standaard betaalmethodes. Maar ook PayPal en creditcards worden geaccepteerd, hoewel dit voor zakelijke klanten in Nederland niet altijd mogelijk is.

Photocase betalen

Bijzonderheden van Photocase

  • Photocase is in 2001 opgezet als ruilplatform voor grafisch ontwerpers. Een aantal functies zijn ook nu nog prominent aanwezig, zoals de uitwisseling via een actief forum en de wederzijdse beoordeling van afbeeldingen door fotografen.
  • Bovendien kunt u nog altijd via een ruiltransactie op de kosten van beeldlicenties besparen als u met een beperkt budget werkt. En dat gaat als volgt: upload uw eigen afbeeldingen naar Photocase en krijg er gratis credits voor terug die u kunt inruilen voor andere beelden.
  • Publieke lightboxes: Deze bevatten geselecteerde collecties over actuele onderwerpen direct op de startpagina. Vind de beelden die u nodig hebt, bespaar de tijd van zelf zoeken en maak gebruik maken van het voorwerk van anderen.
  • Photocase vereist in beginsel dat klanten de bron en de auteur vermeldt, zoals dit volgens de auteurswet is vereist. Met de aanschaf van een uitgebreide licentie kunt u ontheffing krijgen van de naamsvermelding.
  • Photocase biedt de optie om haar beelden te gebruiken voor producten en artikelen voor de verkoop zoals T-shirts, ansichtkaarten en sjablonen bij aankoop van een uitgebreide licentie.
  • NIEUW bij deze beeldbank: Met de aankoop van de standaard licentie is het gebruik op alle social media kanalen toegestaan. De webshop biedt haar bezoekers en klanten de mogelijkheid om zich rechtstreeks en probleemloos als licentiehouder te registreren.

Onze conclusie

www.photocase.com homepage Photocase is de iets andere microstock beeldbank met een zeer gevarieerd aanbod van voordelig geprijsde interessante, bijzonder creatieve, levensechte en inspirerende afbeeldingen in een relatief kleine database van een half miljoen beelden. Bij andere beeldbanken zijn zulke afbeeldingen vaak moeilijk te vinden of veel duurder. Photocase is daarom een zeer interessante niche aanbieder met unieke stockfotografie.

De Duitse achtergrond maakt het werken met deze beeldbank ook makkelijker: betaling per automatische incasso of factuur is bij internationale beeldbanken vaak niet mogelijk en de deskundige klantenservice is ook een van de vele voordelen. Dit fotobureau is het adres voor fantastiche afbeeldingen en gespecialiseerd in: lifestyle, hipster, bizarre, stomme stockfoto's! U zult ontdekken dat deze authentieke foto's geen stockfoto's zijn.

Zoals blijkt uit dit overzicht van beste stockfotosites is Photocase een uitstekende beeldbank. Bekijk ook de fotografietrends van 2020 en de lijst met beste foto's van Photocase om een indruk te krijgen van het beeldmateriaal dat u er kunt verkrijgen.

Nieuw! Wilt u alles weten over het gebruik van foto's en illustraties, lees dan onze complete handleiding voor stockfotografie.

Meld u nu aan en ontvang 5 gratis credits en 10% korting!

Meld u nu aan bij Photocase en ontvang 5 gratis credits en 10% korting op uw eerste aankoop!

 

Gebruikers recensie

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Lees recensie

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Photocase testrapport, prijzen en kortingen 2023”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Stockfoto's
Logo