Diversiteit afbeeldingen: Koop ze bij de 10 beste websites

Wij hebben een kleurrijke samenleving met mensen van verschillende culturen, etnische groepen, levenskeuzes, enz. De diversiteit in onze huidige samenleving is een van de aspecten die speciale aandacht vraagt bij het creëren van succesvolle reclamecampagnes, websites en andere projecten. Geen wonder dat diversiteit afbeeldingen al jarenlang tot de toptrends behoren (andere trends vindt u in ons overzicht van fotografietrends 2023).

Authentiek, naturel beeldmateriaal dat diversiteit in al haar facetten weergeeft, is een zeer effectieve manier om tot een visuele vormgeving te komen die beter aansluiten bij uw publiek of doelgroep (vooral bij millenials en de nieuwe generatie die zijn geboren in het tijdperk van diversiteit).

Met diversiteit foto's en illustraties van Shutterstock, StockPhotoSecrets, 123RF, iStock en Adobe Stock communiceert op een accurate manier. Hier een beknopt overzicht van de prijzen van bekende beeldbanken:

Beeldbank

Max. aantal downloads

Prijs per foto

Download limiet

Duur van het abonnement

StockPhotoSecrets logo

200 per dag

€0,49

Jaarlijks

1 jaar

Shutterstock logo

750 per dag

€0,21

Maandelijks

1 jaar

iStock logo

750 per dag

€0,23

Maandelijks

1 jaar

Ongelimiteerd

Maandelijks

1 maand

123RF logo

750 per dag

€0,24

Maandelijks

1 jaar

Adobe Stock logo

750 per dag

€0,22

Maandelijks

1 jaar

Photocase logo

Onbeperkt

€6,87

Onbeperkt

Geen abonnementen

De 10 beste beeldbanken voor diversiteit afbeeldingen

iStock

www.istockphoto.com/nl homepage

Als pionier op het gebied van stockfoto's op internet behoort iStock nog steeds tot de meest populaire beeldbanken en biedt zij een grote collectie beeldmateriaal aan die onder de noemer diversiteit afbeeldingen valt. Zowel in hun goedkope als exclusieve, hoogwaardige collecties bieden ze een overvloed aan foto's die de multiculturele en moderne opvattingen over de wereldwijde samenleving weergeven.

Er zijn traditionele thema's zoals etnisch diverse mensen die elkaars hand vasthouden en fotoshoots van etnisch diverse modellen in close-ups, maar ook meer trendy diversiteit afbeeldingen die een beeld geven van een verscheidenheid in het bedrijfsleven, de jeugd, vriendschap, gezinssituaties en families.

iStock screenshot diversiteit afbeeldingen

De prachtige stockfoto's en illustraties van iStock zijn zeer voordelig geprijsd, zowel de foto's die ze via credits als een abonnement aanbieden. Afhankelijk van de collectie waaruit ze afkomstig zijn, kunt u ze kopen voor slechts € 0,35 en € 0,23 per stuk, of tussen de € 9,- en € 24,- met een creditpakket.

Probeer iStock nu met het gratis proefabonnement en ontdek de diversiteit afbeeldingen die ze in hun collectie hebben! Profiteer nu van onze speciale en exclusieve iStock kortingscode en ontvang 15% korting op ALLE abonnementen en creditpakketten!

Ontdek de perfecte beelden van iStock en vul hieronder uw zoekterm in:


Photocase – eigen rechtenvrije licentie

www.photocase.com homepage

Photocase is een bekende beeldbank uit Berlijn, een specialist in authentieke en trendy afbeeldingen en beschikt over een grote variëteit aan beeldmateriaal in een realistische, moderne en artistieke stijl.

De unieke diversiteit afbeeldingen van Photocase belichten de diversiteit op veel verschillende manieren. Van speciale fotocollecties tot trefwoordresultaten, u treft er veel verschillende foto's aan die betrekking hebben op de menselijke diversiteit als het gaat om cultuur, etniciteit, gewoontes, levenskeuzes, en nog veel meer. En dat alles in topkwaliteit en met een zeer markant kunstzinnig oog.

Behalve dat Photocase geweldig divers beeldmateriaal biedt, is dit ook de beeldbank waar u bij uitstek terecht kunt voor beelden die geen stockfoto zijn. Een bezoekje aan deze eigenzinnige aanbieder is zeker de moeite waard.

Photocase screenshot diversiteit afbeeldingen

Deze beeldbank verkoopt beelden on demand, geprijsd op basis van het formaat. Als u ze los koopt, krijgt u ze voor tussen de € 13,- en € 38,- per stuk, maar met creditpakketten kunt u op de lange termijn veel geld besparen.

Bekijk hier de diversiteit afbeeldingen van Photocase! En als u nog voordeliger afbeeldingen wilt, profieer dan van onze speciale Photocase kortingscode voor 5 GRATIS Credits + 10% korting!

Ontdek de schitterende foto's van Photocase en vul hieronder uw zoekterm in:


Shutterstock – nu testen met 10 gratis afbeeldingen

www.shutterstock.com/nl homepage

Shutterstock is als grootste en bekendste beeldbank heel populair in Nederland met een grote variëteit aan foto's die inclusie in beeld brengen. Op basis van categorieën en trefwoorden als “multicultureel”, “inclusie” en soortgelijke termen vindt u foto's, vectoren en video's die de diverse samenleving van deze tijd goed in beeld brengen.

Vanzelfsprekend vindt u hier de typische beelden waarbij een aantal personen met verschillende etnische achtergronden in een kring staan met de handen op elkaar, maar er is ook een fraaie bibliotheek met authentieke foto's en illustraties van personen tijdens hun dagelijkse bezigheden. Deze fotocollectie visuele inzichten met geeft een specifiekere weergave van specifieke culturen en nationaliteiten.

Shutterstock screenshot diversiteit afbeeldingen

De diversiteit afbeeldingen van Shutterstock zijn echt goedkoop, en kosten slechts €9,80 per stuk wanneer ze on demand worden gekocht, tot slechts € 0,21 per afbeelding met een abonnement.

Meld u gratis aan bij Shutterstock en ontdek de stockfoto's, illustraties en video's van mensen van kleur van deze beeldbank! Profiteer van onze speciale Shutterstock kortingscode en ontvang 20% korting! Lees hier hoe u nu met het Shutterstock proefabonnement 10 gratis afbeeldingen kunt downloaden.

Shutterstock diversiteitsrapport 2021: Maatschappelijke bewegingen en de effecten van lockdowns op visuele content.

Ontdek miljoenen afbeeldingen van Shutterstock door hieronder uw zoekterm in te voeren:


Getty Images

www.gettyimages.nl homepage

Getty Images is misschien wel het bekendste bedrijf ter wereld met content voor vrijwel elk onderwerp dat u zich maar kunt voorstellen, en dus ook diversiteit beelden waarmee u op een interactieve manier uw boodschap kunt overbrengen.

Ze hebben speciale collecties over diverse onderwerpen zoals inclusie, vriendschap, etniciteit, vrouwen – de Lean In beeldcollectie voor moderne vrouwelijke rollen, Vanguardians voor de huidige business lifestyle en een groot aantal andere fotocollecties waarin cultureel, etnisch, leeftijd- en genderdiverse mensen worden afgebeeld in hun dagelijkse bezigheden.

Getty Images screenshot diversiteit afbeeldingen

Getty Images verkoopt beeldmateriaal tegen een veel hogere prijs dan de zogenaamde “microstock”-bureaus, maar ze bieden ook specifieke gebruikersrechten en al hun beeldmateriaal is van topkwaliteit. De Rights Managed-afbeeldingen kunnen variëren van enkele honderden tot duizenden euro's, al naar gelang de verkregen rechten.

Onder de rechtenvrije licentie vindt u afbeeldingen die geprijsd zijn op basis van het formaat, vanaf 50 euro en tot 500 euro. Dankzij de speciale Ultrapacks (prepaid downloads) die ze aanbieden, krijgt u deze afbeeldingen voor veel minder geld, zodat u tot 30% kunt besparen op de normale prijs.

Neem vandaag nog een kijkje bij Getty Images hieronder en ontdek de prachtige collecties!


StockPhotoSecrets Shop – prachtige stockfoto's tegen lage prijzen

shop.stockphotosecrets.com/index.cfm?/Home_NL homepage

Onze eigen beeldbank StockPhotoSecrets Shop is vooral geschikt voor kleine tot middelgrote ondernemingen die professionele afbeeldingen tegen goedkope prijzen nodig hebben.

Wij focussen op het aanbieden van de juiste foto's voor uw bedrijf en daarbij ontbreekt het niet aan diverse content. Onze beeldcollectie met meer dan 8 miljoen hoge kwaliteit stockfoto's en illustraties omvat ook een fraaie selectie cultureel diverse foto's die u kunt downloaden en gebruiken.

In onze categorieën zoals Mensen, Lifestyle en Gezin, of aan de hand van trefwoorden als vriendschap en inclusie, vindt u veel HD-beelden van diverse mensen met verschillende kleuren, etniciteiten, leeftijden en culturele achtergronden, van portretten tot alledaagse situaties en taferelen.

StockPhotoSecrets Shop screenshot diversiteit afbeeldingen

De beelden van StockPhotoSecrets Shop zijn echt goedkoop, zowel bij aankoop van afbeeldingspakketten als het afsluiten van een beeldabonnement. Deze beeldbank heeft twee speciale aanbiedingen, de jaarabonnementen 99club en 299club. De prijs per afbeelding bedraagt bij deze abonnementen respectievelijk € 0,49 en € 0,30 per stuk. Mocht u kiezen voor een afbeeldingspakket, dan varieert de prijs per afbeelding van € 7,20 tot € 5,56. Zo voordelig kunnen diversiteit afbeeldingen zijn!

Bekijk hier de diversiteit afbeeldingen van StockPhotoSecrets Shop!

Bekijk nu onze geweldige collectie met steeds weer nieuwe diversiteit afbeeldingen door hieronder uw zoektermen in te voeren en op enter te drukken voor de resultaten!


Adobe Stock

stock.adobe.com/nl homepage

Adobe Stock is een beeldbank van Adobe. Hoewel het grootste pluspunt is dat het volledig in het Adobe Creative Cloud-platform is geïntegreerd – waardoor u direct vanuit uw favoriete beeldbewerkingsapplicaties toegang heeft tot de collectie en licenties voor afbeeldingen – is het tevens een zelfstandig opererend fotobureau met een kwalitatief zeer goede collectie.

Onlangs hebben ze al de Adobe Stock Fluid Self-collectie gelanceerd, die erop gericht is om diverse content toe te voegen, zowel wat betreft de etnische als de lifestyle-concepten. Aan de collectie wordt elke dag meer gevarieerde content toegevoegd, en onlangs hebben ze twee initiatieven in het leven geroepen om het aanbod van gevarieerde en inclusieve afbeeldingen te vergroten.

Adobe Stock diversiteit

De Fluid Self is een premium collectie en de afbeeldingen worden verkocht voor € 249,99 per stuk, maar ook de reguliere collectie heeft diversiteit afbeeldingen via een abonnement die variëren van € 9,99 tot € 249,99 per maand, afhankelijk van het aantal downloads. U kunt ook profiteren van een gratis Adobe Stock proefabonnement. En voor de afbeeldingen uit de Adobe Stock gratis sectie betaalt u helemaal niets!

Ontdek de schitterende afbeeldingen van Adobe Stock en vul hieronder uw zoekterm in:


Alamy

www.alamy.com homepage

Alamy is een degelijke beeldbank die net als Getty Images op de gebruikelijke manier is begonnen en later online is gegaan. Inmiddels beschikt hun website over een grote en gevarieerde collectie waarin diversiteit stockfoto's niet ontbreken. En ze hebben zelfs een speciale galerie die speciaal voor dit soort foto's is ingericht.

Alamy's diversiteitscollectie omvat honderden foto's die diversiteit in al haar facetten weergeven: cultuur, etniciteit, geslacht, religie, levenswijze en allerlei andere concepten. Kenmerkend voor deze collectie is dat er niet alleen commercieel bruikbare foto's in zijn opgenomen, maar ook foto's voor redactioneel gebruik en zelfs archiefbeelden. Onlangs is hun collectie BAME-beelden (Zwart, Aziatisch en Minority Ethnic) uitgebreid met prachtige foto's toegespitst op deze etniciteiten.

Alamy diversiteit afbeeldingen

Alamy verkoopt deze beelden uitsluitend op aanvraag, en u hebt de keuze tussen rechtenvrije en rights managed-licenties. De prijs per foto ligt tussen € 19 en € 375, al naar gelang de soort licentie, het beoogde gebruik en het bestandsformaat, maar u kunt 15% besparen op de prijs van een enkele foto (tot € 150 korting) met een prepaid beeldpakket dat ze ook aanbieden.

Bekijk de BAME-collectie van Alamy.

En zie wat ze u te bieden hebben met behulp van de zoekbalk hieronder!


DragonImages

dragonimages.asia homepage

DragonImages is een stockfotoproductie merk en studio die in handen is van en wordt geleid door de Pressfoto Group, een gerenommeerde onderneming en beeldbank. DragonImages bevindt zich in Azië en concentreert zich sterk op het maken van Aziatische beeldmateriaal dat een nauwkeurige weergave geeft van de etniciteiten, cultuur en gewoonten van deze regio.

Gebruikmakend van Aziatische modellen, fotograferen op Aziatische locaties en het bestrijken van allerlei onderwerpen en thema's, realiseert DragonImages diversiteit afbeeldingen die een moderne en plaatselijke kijk op Azië, haar inwoners en haar landschappen geven.

Dragon Images screenshot diversiteit afbeeldingen

Het beeldmateriaal uit hun collectie is beschikbaar bij het Pressfoto agentschap, maar ook bij de meeste andere beeldbanken op het web: Shutterstock, iStock, Dreamstime, Depositphotos en nog anderen. Al deze verkooppunten hanteren een zeer lage prijs, waardoor DragonImages beelden voordelig geprijsd zijn, soms zelfs minder dan € 1,- per stuk.

Bekijk de collecties van DragonImages!


SnapHubr

snaphubr.com homepage

SnapHubr is een Nigeriaanse beeldbank die zich toelegt op de verkoop en promotie van fantastische kwaliteit foto's die Afrika, inclusief de geografie, fauna en mensen, beter tot hun recht laten komen. Zoekt u culturele diversiteit afbeeldingen, dan bent u hier aan het juiste adres om veel beeldmateriaal van de Afrikaanse cultuur te vinden.

Ze beschikken over een omvangrijke collectie van 7 miljoen afbeeldingen, die de interessantste onderwerpen en thema's zoals business, gezin of technologie bestrijken. Ze bestaan uit regionaal relevante categorieën zoals festivals, dieren, traditionele mensen en meer. Kortom, hun foto's hebben alles wat u nodig heeft om Afrika op een moderne en artistieke manier in beeld te brengen.

Snaphubr screenshot diversiteit beelden

Dit beeldbank verkoopt grote hoeveelheden beeldmateriaal, in de vorm van afbeeldingspakketten die u op aanvraag kunt kopen. Ze hebben opties van 1 tot 300 afbeeldingen, al naar gelang het gebruiksdoel. Geprijsd in Nigeriaanse naira ( de lokale valuta), zijn deze pakketten ongelooflijk goedkoop, wat zich vertaalt in een prijs van $ 1,10 tot $ 20,90 per foto, overeenkomstig de gekozen gebruiksdoeleinden en de grootte van het afbeeldingspakket.

Ontdek SnapHubr en hun fantastische Afrikaanse afbeeldingen!


Colorstock

Color Stock logo

Colorstock is een beeldbank die zich heeft gespecialiseerd in afbeeldingen van kleurrijke mensen. Hun collectie bevat veel diversiteit afbeeldingen van Afrikaanse, Aziatische, Latijnse en nog veel meer mensen.

Ze hebben collecties samengesteld rond meerdere geliefde thema's zoals het gezin, de liefde, gezond leven, onderwijs en dergelijke, toegespitst op hun manier van leven. De esthetiek wordt gekarakteriseerd door een bepaald artistiek perspectief en een authentieke, natuurlijke stijl, met echte mensen in echte situaties. Zeker een goed adres voor diversiteit afbeeldingen.

Diversiteit screenshot afbeeldingen color stock

Colorstock verkoopt uitsluitend foto's op aanvraag voor $ 20 per stuk. Hierdoor zijn ze ook een zeer voordelige optie, en dus een geweldige mogelijkheid om voordelig geprijsde diversiteit afbeeldingen te krijgen.

Update: Helaas is Colorstock gesloten en de collectie is niet meer online beschikbaar. 


TONL

tonl.co homepage

Dit is een jonge beeldbank waar u diversiteit en moderne lifestyle afbeeldingen kunt verkrijgen. TONL bezit een uitgebreide collectie diversiteit afbeeldingen met een etnische en culturele verscheidenheid, met een sterke concentratie van gekleurde mensen.

Verdeeld in zeven hoofdcategorieën en ook vindbaar met trefwoorden, treft u allerlei soorten beelden aan van mensen in elk denkbaar aspect van het leven, alle met een kunstzinnige en moderne esthetiek die de diversiteit beter weergeeft. Portretten, paren en groepsfoto's zijn de basis van deze hippe en zeer diverse collectie afbeeldingen.

Tonl. screenshot diversiteit foto's

TONL verkoopt haar afbeeldingen voor $ 20 per stuk, en ze hebben verschillende maandabonnementen waarmee u redelijk veel geld kunt besparen, van 15 afbeeldingen voor $ 29 tot 75 afbeeldingen voor $ 105. Een fantastische kans om voordelig geprijsde diversiteit afbeeldingen te krijgen, ook als u slechts enkele foto's per maand nodig heeft.

Bekijk hier de geweldige colloectie van TONL!


BONUS: Wellness Stock Shop

wellnessstockshop.com homepage

Wellness Stock Shop is een beeldbank die wordt gerund door de bekroonde fotograaf Briena Sash, en heeft een unieke en hoge kwaliteit collectie foto's, toegespitst op gezonde en natuurlijke thema's op het gebied van wellness en gezondheid. Alle beelden, vervaardigd door Briena, tonen echte professionals en mensen van verschillende nationaliteit, geslacht, leeftijd en achtergrond. Het is de ideale visuele resource voor merken in de sector van gezond leven.

In de catalogus van de Wellness Stock Shop vindt u mockups, desks en flat lay-ontwerpen, lifestyle afbeeldingen en nog veel meer, allemaal met betrekking tot het thema wellness. Ze zijn allemaal rechtenvrij en ze omvatten ingestelde bestanden voor gebruik in social media. De collecties zijn verdeeld volgens bepaalde sectoren (voeding, fitness, schoonheid, spiritualiteit, enz.), maar ook op basis van de stijl.

Echter, alle beelden zijn esthetisch gezien allemaal gebaseerd op authenticiteit, natuurgetrouwheid, met veel wit en accenten in felle kleuren. Het artistieke oog van de fotograaf is een toegevoegde waarde voor deze afbeeldingen, zodat ze niet enkel technisch geschikt zijn voor professioneel gebruik, maar ook uniek en esthetisch aansprekend.

Deze site heeft drie aankoopmogelijkheden voor leden. Het Pro Pack is de meest voordelige, 3 maanden geldig met 45 afbeeldingen. De andere twee, de pakketten Blogger en Developer, zijn 1 jaar geldig met een onbeperkt aantal downloads. Het verschil zit ‘m in het toegestane gebruik van de afbeeldingen. Hoewel ze allemaal rechtenvrij zijn, kunt u de afbeeldingen uit de pakketten Pro en Blogger voor uw eigen bedrijf of doeleinde gebruiken. Met het pakket Developer kunt u de foto's in ontwerpen voor uw klanten gebruiken.

Neem hier een kijkje in de Wellness Stock Shop!


BONUS: Diversity Photos

www.diversityphotos.com homepage

De naam zegt het al: deze beeldbank is specialist in diversiteit afbeeldingen. Met een natuurlijke, authentiek gestileerde esthetiek en hoge kwaliteit foto's, biedt de collectie van Diversity Photos alle denkbare aspecten van de menselijke diversiteit, en biedt rechtenvrije, toegankelijke en voordelige afbeeldingen die u in al uw projecten kunt gebruiken.

Als we zeggen dat elk aspect van diversiteit wordt weerspiegeld, dan bedoelen we dat ook. Diversity Photos heeft haar uitgebreide catalogus in categorieën gecureerd, die elk een facet binnen het concept representeert.

Van zakelijk en gezond tot spiritueel en invaliditeit, van gezinsleven tot etnische en culturele diversiteit, leeftijdsgroepen en nog veel meer. Deze diversiteit en specialisatie waarborgt dat u professionele foto's van topkwaliteit voor ieder project kunt vinden.

Diversityphotos screenshot diversiteit afbeeldingen

Het beeldbank biedt haar afbeeldingen zowel op aanvraag als via een abonnement aan. Betalen per losse afbeelding kost $ 25-$ 50 op basis van de grootte, maar u kunt 25% korting krijgen bij een afbeeldingspakket en tot 50% korting bij een jaarabonnement, waarbij de beeldprijs van een losse foto wordt teruggebracht tot slechts $ 12,50 – $ 25. Bijzonder gunstige tarieven voor HD-foto's die geschikt zijn om commercieel te worden gebruikt.

Wilt u meer weten? Diversity Photos


Profileer uzelf met prachtige culturele diversiteit afbeeldingen

Zoals u ziet, er zijn veel goede mogelijkheden om diversiteit afbeeldingen van hoge kwaliteit, commercieel waardevol en gebruiksklaar te kopen.

Met diversiteit afbeeldingen kunt u aansprekende visuele concepten creëren die beter aansluiten bij uw doelgroep en uw boodschap gerichter overbrengen. Mocht u op zoek zijn naar fotomateriaal dat een Spaanse sfeer ademt, dan zal het artikel over de beste webshops voor authentieke Latijns-Amerikaanse stockfoto's u zeker aanspreken.

Er zijn diverse afbeeldingen voor elke behoefte en voor elk budget, en met onze top 10 beeldbanken voor diversiteit afbeeldingen kunt u nu de foto's vinden die het beste aan uw wensen voldoen!

Lees hier hoe u diversiteit afbeeldingen kunt gebruiken in uw marketing activiteiten, Social Media-berichten en Google-advertenties.

Veel succes!

Stockfoto's
Logo