Waar kan ik afbeeldingen voor flyers en brochures kopen?

Flyers zijn nog steeds een zeer effectief reclamemiddel. Met pakkende titels, korte teksten en aansprekende afbeeldingen voor flyers en brochures wakkeren deze de interesse van de ontvanger aan. Voor de vormgeving van flyers en brochures zijn licentievrije, kwalitatief uitstekende en vooral expressieve afbeeldingen, vectoren, iconen en illustraties nodig – omdat een foto meer zegt dan 1000 woorden.

Bij Shutterstock, StockPhotoSecrets, 123RF, iStock, en Adobe Stock koopt u de beste afbeeldingen. Bekijk hier de prijzen van de beste websites voor afbeeldingen:

Beeldbank

Max. aantal downloads

Prijs per foto

Download limiet

Duur van het abonnement

StockPhotoSecrets logo

200 per dag

€0,49

Jaarlijks

1 jaar

Shutterstock logo

750 per dag

€0,21

Maandelijks

1 jaar

iStock logo

750 per dag

€0,23

Maandelijks

1 jaar

Ongelimiteerd

Maandelijks

1 maand

123RF logo

750 per dag

€0,24

Maandelijks

1 jaar

Adobe Stock logo

750 per dag

€0,22

Maandelijks

1 jaar

Photocase logo

Onbeperkt

€6,87

Onbeperkt

Geen abonnementen

Met dit artikel willen we u duidelijk maken waar u afbeeldingen voor flyers kunt kopen en waar u op moet letten.

Wilt u direct foto's voor flyers en brochures zoeken en vinden? Gebruik de zoekbalk hieronder! Zoek en vind hoge kwaliteit stockfoto's die voor marketingmateriaal, de website van uw bedrijf, posters, banners voor een evenement en nog veel meer kunnen worden gebruikt.Dan nu antwoord op een paar belangrijke vragen:

Wat maakt een flyer goed?

Een flyer is pas een goede flyer als deze onder andere afbeeldingen in de juiste kleuren bevat die passen bij de inhoud of reclameboodschap of het aangeprezen product. Voor het gewenste effect van de flyer moet de afbeelding met zorg worden geselecteerd. Met name de vernuftige combinatie van een korte tekst en veelzeggende afbeeldingen maakt uw flyer doeltreffend voor reclamedoeleinden en wordt de aandacht en interesse van de ontvanger voor uw aanbieding geprikkeld.

Waar kan ik afbeeldingen voor flyers en brochures kopen? 

Afbeeldingen voor flyers en brochures

Afbeeldingen voor flyers spelen een bijzondere rol. Afbeeldingen vallen snel op, trekken de aandacht en triggeren emoties. Daarom hebt u hoge kwaliteit en professionele foto's en illustraties nodig. De grote uitdaging is om een of meer geschikte foto's of illustraties in de juiste kleur voor uw flyer te vinden. Want zonder afbeeldingen geen nieuwsgierigheid en zonder nieuwsgierigheid geen interesse van de mensen die u wilt bereiken!

Hier vindt u een aantal beeldbanken waar u ongetwijfeld de juiste afbeeldingen voor flyers en brochures zult vinden.

Beeldbanken met afbeeldingen voor flyers en brochuresDeze omvatten bekende beeldbanken zoals Photocase, Shutterstock en StockPhotoSecrets Shop.

Afhankelijk van het aantal flyers dat u moet maken, is het de moeite waard om een groter aantal credits te kopen of een beeldabonnement met een hoge maandelijkse download van afbeeldingen en een looptijd van 12 maanden.

We adviseren u het jaarabonnement van StockPhotoSecrets Shop met 500 afbeeldingen per maand voor slechts  €719,- per jaar. Omgerekend ontvangt u een afbeelding voor de prijs van slechts 12 cent!

Bekijk ook onze pagina “Aanbiedingen”. Hier vindt u exclusieve kortingscodes, kortingscoupons en aanbiedingen voor exclusieve afbeeldingen en andere media van bekende beeldbanken. Profiteer bijvoorbeeld van 15% korting bij de aankoop van foto's met onze exclusieve iStock kortingscode en Shutterstock kortingscode.

Profiteer bijvoorbeeld bij Photocase van 5 gratis credits en 10% korting op de aankoop van afbeeldingen.

Meld u nu aan bij Photocase en ontvang 5 gratis credits en 10% korting op uw eerste aankoop!

Welke licentie en beeldresolutie heeft u voor het ontwerp van een flyer nodig?

Dit is een belangrijke vraag wanneer u een beeld of stockfoto voor de verspreiding honderd, duizend of meer flyers wilt gaan gebruiken. In bepaalde gevallen kan een Standaard licentie niet langer voldoende zijn voor dit meervoudig gebruik. Zo is bijvoorbeeld bij de beeldbank StockPhotoSecrets Shop het maximale aantal afdrukken tot 300.000 afdrukken beperkt.

Wilt u meer dan 300.000 flyers afdrukken, dan heeft u hiervoor een “Uitgebreide licentie” nodig, waarmee u onbeperkt gebruik kunt maken van afbeeldingen op afdrukmateriaal. Vergewis u er bij de aankoop van welke licentierechten die u voor uw afbeeldingen hebt verkregen. Vergewis u er bij de aankoop van welke licentierechten die u voor uw afbeeldingen hebt verkregen. Uitgebreide informatie over het gebruik van afbeeldingen vindt u op de websites van de beeldbanken onder het trefwoord “licentievoorwaarden” of “licentieovereenkomsten”. Tevens is het belangrijk om te beoordelen of u de flyer voor uzelf of voor een derde partij/klant maakt.

Tot slot nog een tip

Wij adviseren u om de benodigde afbeeldingen in de hoogst mogelijke resolutie te downloaden of, als u liever een illustratie voor uw flyer wilt gebruiken, om deze als vectorbestand (.eps) te downloaden. Let ook op het volgende: Voor uw website kan een beeldresolutie van slechts 72DPI voldoende zijn, maar voor uw flyerdruk heeft u een beeldresolutie van 300DPI nodig. Tussen twee haakjes: U kunt altijd zonder extra kosten bij StockPhotoSecrets Shops afbeeldingen in de hoogste resolutie (300DPI) downloaden en alle grafische bestanden zijn vectorbestanden.

99club - Dat zijn 200 downloads van foto's, vectoren en lettertypen voor slechts €99,- per jaar.
Nu kopen KORTINGSCODE TONEN
21 dagen resterend
299club - Profiteer van 1000 afbeeldingen, vectoren en lettertypen voor slechts €299,- per jaar.

Niet gevonden wat u zocht? Vraag het hier!

loading...

🤓 Ik wil meer informatie over afbeeldingen voor flyers en brochures kopen

🤨 Ik heb een vraag over afbeeldingen voor flyers en brochures kopen

🤔 Ik weet niet of afbeeldingen voor flyers en brochures kopen iets voor mij is

🙄 Iets anders…

Wilfred van der Zwaag

Wilfred van der Zwaag

Als marketingmanager richt ik mij vooral op de beeldbanken die in Nederland en België actief zijn, en zorg ik ervoor dat u altijd de nieuwste informatie en aanbiedingen krijgt. Ook kan ik u advies geven over rechtenvrije afbeeldingen, licenties, auteursrechten en gebruikstoepassingen van stockfoto's en -video's.

Geen recensies

Laat een reactie achter

Stockfoto's
Logo