Waar koop ik afbeeldingen voor flyers en brochures?

Flyers zijn nog steeds een zeer effectief reclamemiddel. Met pakkende titels, korte teksten en aansprekende afbeeldingen voor flyers en brochures wakkeren deze de interesse van de ontvanger aan. Voor de vormgeving van flyers en brochures zijn licentievrije, kwalitatief uitstekende en vooral expressieve afbeeldingen, vectoren, iconen en illustraties nodig – omdat een foto meer zegt dan 1000 woorden.

Bij Shutterstock, Stockphotos.com, 123RF, iStock, en Adobe Stock koop je de goedkoopste en beste afbeeldingen. Bekijk hier de prijzen van de beste websites voor afbeeldingen:

Beeldbank

Max. aantal downloads

Prijs per foto

Download limiet

Duur van het abonnement

StockPhotoSecrets logo

200 per dag

€ 0,33

Jaarlijks

1 jaar

Shutterstock logo

750 per dag

€ 0,21

Maandelijks

1 jaar

iStock logo

750 per dag

€ 0,23

Maandelijks

1 jaar

Ongelimiteerd

Maandelijks

1 maand

123RF logo

750 per dag

€ 0,24

Maandelijks

1 jaar

Adobe Stock logo

750 per dag

€ 0,22

Maandelijks

1 jaar

Photocase logo

Onbeperkt

€ 6,87

Onbeperkt

Geen abonnementen

Met dit artikel willen we duidelijk maken waar je afbeeldingen voor flyers kunt kopen en waarop je moet letten.

Wil je direct foto's voor flyers en brochures zoeken en vinden? Gebruik de zoekbalk hieronder! Zoek en vind hoge kwaliteit stockfoto's die voor marketingmateriaal, de website van je bedrijf, posters, banners voor een evenement en nog veel meer kunnen worden gebruikt.Krijg 210 beelden in hoge resolutie voor slechts € 99! Nu plus 10 gratis opschalingen en video's!
NU KOPEN
198 dagen resterend
Neem nu een abonnement op het Club-lidmaatschap van Stockphotos.com en krijg als bonus 10 gratis beelden!

Dan nu antwoord op een paar belangrijke vragen:

Wat maakt een flyer goed?

Een flyer is pas een goede flyer als deze onder andere afbeeldingen in de juiste kleuren bevat die passen bij de content of reclameboodschap of het aangeprezen product. Voor het gewenste effect van de flyer moet de afbeelding met zorg worden geselecteerd. Met name de vernuftige combinatie van een korte tekst en veelzeggende afbeeldingen maakt jouw flyer doeltreffend voor reclamedoeleinden en wordt de aandacht en interesse van de ontvanger voor uw aanbieding geprikkeld.

Waar kan ik afbeeldingen voor flyers en brochures kopen? 

Afbeeldingen voor flyers spelen een bijzondere rol. Afbeeldingen vallen snel op, trekken de aandacht en triggeren emoties. Daarom heb je hoge kwaliteit en professionele foto's en illustraties nodig. De grote uitdaging is om een of meer geschikte foto's of illustraties in de juiste kleur voor je flyer te vinden. Want zonder afbeeldingen geen nieuwsgierigheid en zonder nieuwsgierigheid geen interesse van de mensen die u wilt bereiken!

Hier een aantal beeldbanken waar je ongetwijfeld de juiste afbeeldingen voor flyers en brochures zult vinden.

Beeldbanken met afbeeldingen voor flyers en brochuresDeze omvatten bekende beeldbanken zoals Photocase, Shutterstock en Stockphotos.com.

Afhankelijk van het aantal flyers dat je nodig hebt, is het de moeite waard om een groter aantal credits te kopen of een beeldabonnement met een hoge maandelijkse download van afbeeldingen en een looptijd van 12 maanden.

Bekijk de voordelige Club-abonnementen van Stockphotos.com, waarbij je met het grootste abonnement slechts € 0,20 per afbeelding betaalt!

Bekijk ook onze pagina “Aanbiedingen”. Hier vind je exclusieve kortingscodes, kortingscoupons en aanbiedingen voor exclusieve afbeeldingen en andere media van bekende beeldbanken. Profiteer bijvoorbeeld van 15% korting bij de aankoop van foto's met onze exclusieve iStock kortingscode en Shutterstock kortingscode.

Profiteer bijvoorbeeld bij Photocase van 5 gratis credits en 10% korting op de aankoop van afbeeldingen.

Meld u nu aan bij Photocase en ontvang 5 gratis credits en 10% korting op uw eerste aankoop!

Welke licentie en beeldresolutie heeft u voor het ontwerp van een flyer nodig?

Dit is een belangrijke vraag wanneer je een beeld of stockfoto voor de verspreiding honderd, duizend of meer flyers wilt gaan gebruiken. In bepaalde gevallen kan een standaard licentie niet langer voldoende zijn voor dit meervoudig gebruik. Zo is bijvoorbeeld bij de beeldbank Stockphotos.com het maximale aantal afdrukken tot 500.000 afdrukken beperkt.

Wil je meer dan 500.000 flyers afdrukken, dan heb je hiervoor een “Uitgebreide licentie” nodig, waarmee je onbeperkt gebruik kunt maken van afbeeldingen op afdrukmateriaal. Vergewis je er bij de aankoop van welke licentierechten die je voor de afbeeldingen hebt verkregen. Uitgebreide informatie over het gebruik van afbeeldingen vindt u op de websites van de beeldbanken onder het trefwoord “licentievoorwaarden” of “licentieovereenkomsten”. Tevens is het belangrijk om te beoordelen of je de flyer voor jezelf of voor een derde partij/klant maakt.

Tot slot nog een tip

Wij adviseren om de benodigde afbeeldingen in de hoogst mogelijke resolutie te downloaden of, als je liever een illustratie voor een flyer wilt gebruiken, om deze als vectorbestand (.eps) te downloaden. Let ook op het volgende: Voor een website kan een beeldresolutie van slechts 72DPI voldoende zijn, maar voor de flyerdruk heb je een beeldresolutie van 300DPI nodig. Tussen twee haakjes: Je kunt altijd zonder extra kosten bij Stockphotos.com afbeeldingen in de hoogste resolutie (300DPI) downloaden en alle grafische bestanden zijn vectorbestanden.

Krijg 210 beelden in hoge resolutie voor slechts € 99! Nu plus 10 gratis opschalingen en video's!
NU KOPEN
198 dagen resterend
Neem nu een abonnement op het Club-lidmaatschap van Stockphotos.com en krijg als bonus 10 gratis beelden!

Niet gevonden wat u zocht? Vraag het hier!

loading...

🤓 Ik wil meer informatie over afbeeldingen voor flyers en brochures kopen

🤨 Ik heb een vraag over afbeeldingen voor flyers en brochures kopen

🤔 Ik weet niet of afbeeldingen voor flyers en brochures kopen iets voor mij is

🙄 Iets anders…

Wilfred van der Zwaag
Wilfred van der Zwaag

Als marketingmanager richt ik mij vooral op de beeldbanken die in Nederland en België actief zijn, en zorg ik ervoor dat u altijd de nieuwste informatie en aanbiedingen krijgt. Ook kan ik u advies geven over rechtenvrije afbeeldingen, licenties, auteursrechten en gebruikstoepassingen van stockfoto's en -video's.

Geen recensies

Laat een reactie achter

Stockfoto's
Logo