Waar kan ik afbeeldingen voor flyers en brochures kopen?

Flyers zijn nog steeds een zeer effectief reclamemiddel. Met pakkende titels, korte teksten en aansprekende afbeeldingen voor flyers en brochures wakkeren deze de interesse van de ontvanger aan.  Voor de vormgeving van flyers en brochures zijn licentievrije, kwalitatief uitstekende en vooral expressieve afbeeldingen en illustraties nodig. Omdat een foto meer zegt dan 1000 woorden.

Met dit artikel willen we u duidelijk maken waar u afbeeldingen voor flyers kunt kopen en waar u op moet letten.

Wat maakt een flyer goed?

Een flyer is pas een goede flyer als deze onder andere afbeeldingen bevat die passen bij de inhoud of reclameboodschap of het aangeprezen product. Voor het gewenste effect van de flyer moet de afbeelding met zorg worden geselecteerd. Met name de vernuftige combinatie van een korte tekst en veelzeggende afbeeldingen maakt uw flyer doeltreffend voor reclamedoeleinden en wordt de aandacht en interesse van de ontvanger voor uw aanbieding geprikkeld.

Waar kan ik afbeeldingen voor flyers en brochures kopen? 

Afbeeldingen voor flyers spelen een bijzondere rol. Afbeeldingen vallen snel op, trekken de aandacht en triggeren emoties. Daarom hebt u hoge kwaliteit en professionele foto's en illustraties nodig. De grote uitdaging is echter om een of meer geschikte foto's of illustraties voor uw flyer te vinden. Want zonder afbeeldingen geen nieuwsgierigheid en zonder nieuwsgierigheid geen interesse!

Hier vindt u een aantal beeldbanken waar u ongetwijfeld de juiste afbeeldingen voor flyers en brochures zult vinden.

Beeldbanken met afbeeldingen voor flyers en brochuresDeze omvatten bekende beeldbanken zoals Photocase, Shutterstock en StockPhotoSecrets Shop

Afhankelijk van het aantal flyers dat u moet maken, is het de moeite waard om een groter aantal credits te kopen of een beeldabonnement met een hoge maandelijkse download van afbeeldingen en een looptijd van 12 maanden.

We adviseren u het jaarabonnement van StockPhotoSecrets Shop met 500 afbeeldingen per maand voor slechts  €719,- per jaar. Omgerekend ontvangt u een afbeelding voor de prijs van slechts 12 cent!

Bezoek ook onze pagina Aanbiedingen. Hier vindt u exclusieve kortingscodes, kortingscoupons en aanbiedingen voor exclusieve afbeeldingen van bekende beeldbanken. Profiteer bijvoorbeeld van 15% korting bij de aankoop van foto's met onze exclusieve iStock kortingscode en Shutterstock kortingscode.

Profiteer bijvoorbeeld bij Photocase van 5 gratis credits en 10% korting op de aankoop van afbeeldingen.

Meld u nu aan bij Photocase en ontvang 5 gratis credits en 10% korting op uw eerste aankoop!

Welke beeldlicentie en beeldresolutie heeft u voor een flyer nodig?

Dit is een belangrijke vraag wanneer u voor de verspreiding honderd, duizend of meer flyers wilt gaan drukken. In bepaalde gevallen kan een Standaard licentie niet langer voldoende zijn voor dit meervoudig gebruik. Zo is bijvoorbeeld bij de beeldbank StockPhotoSecrets Shop het maximale aantal afdrukken tot 300.000 afdrukken beperkt.

Wilt u meer dan 300.000 flyers afdrukken, dan heeft u hiervoor een “Uitgebreide licentie” nodig, waarmee u onbeperkt gebruik kunt maken van afbeeldingen op afdrukmateriaal. Vergewis u er bij de aankoop van welke licentierechten die u voor uw afbeeldingen hebt verkregen. Vergewis u er bij de aankoop van welke licentierechten die u voor uw afbeeldingen hebt verkregen. Uitgebreide informatie over het gebruik van afbeeldingen vindt u op de websites van de beeldbanken onder het trefwoord “licentievoorwaarden” of “licentieovereenkomsten”. Tevens is het belangrijk om te beoordelen of u de flyer voor uzelf of voor een derde partij/klant maakt.

Tot slot nog een tip

Wij adviseren u om de benodigde afbeeldingen in de hoogst mogelijke resolutie te downloaden of, als u liever een illustratie voor uw flyer wilt gebruiken, om deze als vectorbestand (.eps) te downloaden. Let ook op het volgende: Voor uw website kan een beeldresolutie van slechts 72DPI voldoende zijn, maar voor uw flyerdruk heeft u een beeldresolutie van 300DPI nodig. Tussen twee haakjes: U kunt altijd zonder extra kosten bij StockPhotoSecrets Shops afbeeldingen in de hoogste resolutie (300DPI) downloaden en alle grafische bestanden zijn vectorbestanden.

99club - Dat zijn 200 downloads van foto's, vectoren en lettertypen voor slechts €99,- per jaar.
Nu kopen KORTINGSCODE TONEN
13 dagen resterend
299club - Profiteer van 1000 afbeeldingen, vectoren en lettertypen voor slechts €299,- per jaar.

Wilfred van der Zwaag

Als marketingmanager richt ik mij vooral op de beeldbanken die in Nederland en België actief zijn, en zorg ik ervoor dat u altijd de nieuwste informatie en aanbiedingen krijgt. Ook kan ik u advies geven over rechtenvrije afbeeldingen, licenties, auteursrechten en gebruikstoepassingen van stockfoto's en -video's.

Stockfoto's
Logo