Waar koop ik vectoren voor het bedrukken van t-shirts?

De beeldbanken Shutterstock, Stockphotos.com, 123RF, iStock en Adobe Stock bieden vectoren aan voor het bedrukken van t-shirts. De mogelijkheden zijn onbeperkt, zolang u maar de juiste licentie heeft. Wilt u t-shirts gaan bedrukken, dan moet u weten welke licentie u nodig hebt – een rechtenvrije licentie of een uitgebreide licentie.

Het grote voordeel van vectorbeelden is dat u deze kunt bewerken en aanpassen zoals u dat wilt. Dit maakt het mogelijk om originele beelden voor uw producten te creëren.

Wilt u meest vectoren zoeken en downloaden? Vul dan uw zoekterm in de zoekbalk in en bekijk de getoonde vectorbestanden.Heeft u de vectoren gevonden die u nodig hebt? Wilt u deze gebruiken voor het bedrukken van t-shirts voor eigen gebruik (bijv. voor winkelpersoneel of een promotieteam) of als gratis weg te geven promotiemateriaal? Klik dan op de groene knop in de banner en profiteer van deze scherpe aanbieding.

Neem nu een abonnement op het Club-lidmaatschap van Stockphotos.com en krijg als bonus 10 gratis beelden!
Wilt u deze vectoren voor het bedrukken van t-shirt voor de verkoop gebruiken? Bekijk hier de aanbiedingen voor uitgebreide licenties van Stockphotos.com.

Welke licentie heb ik voor het bedrukken van t-shirts nodig?

Zoals toegelicht in o.a. de Shutterstock beeldlicentie mag u de afbeeldingen met een standaardlicentie niet voor het bedrukken van t-shirts gebruiken als deze voor de verkoop zijn bestemd. Koopt u een uitgebreide licentie dan heeft u het recht om ze te verkopen, maar dan kunnen er beperkingen gelden voor de aantallen. Shutterstock staat met een uitgebreide licentie een onbeperkte oplage toe.

Gebruikt u de afbeelding voor persoonlijk gebruik of niet voor de verkoop bestemde t-shirts, dan mag u tot 500.000 stuks bedrukken.

vector van vexels voor het bedrukken van t-shirtsVexels.com is een interessante site om een t-shirt ontwerp te krijgen, omdat ze rechtenvrije t-shirt ontwerpen creëren voor de verkoop van t-shirts en merchandise. Met een abonnement krijgt u toegang tot duizenden drukklare t-shirt ontwerpen met bijbehorende verkooplicentie waarmee u uw producten kunt verkopen op Merch by Amazon, Redbubble, Etsy en andere print-on-demand platformen, evenals op uw eigen webshop.

Bij Dreamstime hebt u de keuze uit diverse verschillende licenties per afbeelding. De aankoop van de exclusieve rechten op een aantal vectoren is eigenlijk best goedkoop. U zult alle voorwaarden van elk type licentie tegen het licht moeten houden, waarbij u rekening moet houden met de vraag of u het t-shirt voor persoonlijk gebruik wilt afdrukken of dat u het t-shirt wilt kunnen verkopen. De keuze van de juiste licentie is in dit geval belangrijk om toekomstige juridische problemen te voorkomen.

Enkele andere websites voor vectorafbeeldingen vindt u in dit overzicht van beeldbanken met de beste vectoren en illustraties. Er zijn talloze sites waar u terecht kunt voor de perfecte afbeelding voor het bedrukken van t-shirts, maar ook voor marketing, sociale media en merkbekendheid.

Wanneer u uw vector bewerken? Dat kan met Adobe Illustrator! Lees in de artikelen hieronder alles wat u daarover moet weten:

Niet gevonden wat u zocht? Vraag het hier!

loading...

🤓 Ik wil meer informatie over vectoren voor het bedrukken van tshirts

🤨 Ik heb een vraag over vectoren voor het bedrukken van tshirts

🤔 Ik weet niet of vectoren voor het bedrukken van tshirts iets voor mij zijn

🙄 Iets anders…

Wilfred van der Zwaag
Wilfred van der Zwaag

Als marketingmanager richt ik mij vooral op de beeldbanken die in Nederland en België actief zijn, en zorg ik ervoor dat u altijd de nieuwste informatie en aanbiedingen krijgt. Ook kan ik u advies geven over rechtenvrije afbeeldingen, licenties, auteursrechten en gebruikstoepassingen van stockfoto's en -video's.

Stockfoto's
Logo