Waar afbeeldingen via een beeldabonnement kopen?

Afbeeldingen via een beeldabonnement kopen – deze methode van afbeeldingen kopen is bijzonder populair. Verschillende beeldbanken hebben er zelfs hun aanbod speciaal op aangepast. De pluspunten liggen voor de hand en zijn overtuigend.

Lees hier hoe u geld en tijd kunt besparen door via een abonnement foto's te kopen. Hieronder laten we u kennismaken met 5 bekende beeldbanken.

Bespaar tijd en geld door afbeeldingen via een beeldabonnement te kopen

Foto's kopen via een abonnement heeft een aantal voordelen vergeleken met het frequent kopen van losse afbeeldingen:

Voordeel 1 – Tijdsbesparing

Het abonnement wordt maandelijks of jaarlijks betaald. U kunt dan op elk gewenste ogenblik afbeeldingen downloaden zonder steeds weer een tijdrovend betalingsproces te moeten doorlopen.

Voordeel 2 – Lagere prijzen

Ten opzichte van de aankoop van afzonderlijke afbeeldingen is de prijs per afbeelding veel lager bij een beeldabonnement. Het investeren in een “abonnement” betaalt zich dan ook snel terug. Bovendien zijn er nog de extra diensten, bonussen/credits, die de abonnementen van beeldbanken.

De volgende beeldbanken bieden een voordelig geprijsd beeldabonnement aan

Lees meer over de interessante abonnementen van 5 bekende beeldbanken:

1

StockPhotoSecrets Shop

shop.stockphotosecrets.com/index.cfm?/Home_NL homepage

De beeldbank StockPhotoSecrets Shop biedt diverse abonnementen aan. Stuk voor stuk heel gunstig geprijsd, interessant en overzichtelijk op de prijspagina weergegeven. Er is keuze uit meer dan 7 miljoen foto's, afbeeldingen, vectoren en lettertypen van topkwaliteit en elke maand wordt de collectie met duizenden nieuwe afbeeldingen uitgebreid.

Een beeldabonnement met 25, 50 of 500 afbeeldingen

Heeft u per maand een bepaald aantal afbeeldingen nodig, dan zal een beeldabonnement met 25, 50 en 500 afbeeldingen per maand van StockPhotoSecrets Shop uitkomst bieden. Deze kosten respectievelijk €30, €49 en €97 per maand. En met de jaarabonnementen met 50 en 500 afbeeldingen kunt u respectievelijk €92,- en €445,- besparen vergeleken met het maandabonnement – oftewel een besparing van maar liefst 33%! Voor elk beeldabonnement geldt: niet gedownloade afbeeldingen kunnen tot 3 maanden worden meegenomen!

Afbeeldingspakket 99club

De voordeelaanbieding 99club is een beeldabonnement dat ieder jaar verlengd wordt en bestaat uit 200 afbeeldingen (foto's, grafieken, vectoren en lettertypen) die in abonnementsjaar kunnen worden gedownload. De prijs is ongelofelijk: slechts €99,- per jaar.

U hebt keuze uit alle afbeeldingen van StockPhotoSecrets Shop!
Rechtenvrij    tot XXL zonder extra kosten     geen maandelijkse limiet √  afbeeldingen kunnen voor altijd worden gebruikt    commercieel inzetbaar    voor social media inzetbaar 

99club - Dat zijn 200 downloads van foto's, vectoren en lettertypen voor slechts €99,- per jaar.
Nu kopen KORTINGSCODE TONEN
13 dagen resterend

2

Shutterstock

www.shutterstock.com/nl homepage

Shutterstock is een van de beeldbanken die haar beeldmateriaal zelfs UITSLUITEND op basis van een beeldabonnement aanbieden. Ze bieden de volgende twee soorten beeldabonnementen aan:

“Afbeeldingspakketten”

De pakketten met 5 en 25 afbeeldingen zijn kleine jaarabonnementen met respectievelijk 5 en 25 afbeeldingen die u per jaar kunt downloaden. Bij het afbeeldingspakket met 5 foto's is de prijs per afbeelding €9,80 en bij het afbeeldingspakket van 25 bedraagt deze €7,16. Alle afbeeldingen dienen binnen een jaar na de aanschaf te worden gedownload.

“Maand- en jaarabonnementen”

En Shutterstock biedt beeldabonnementen met keuze uit 10,50, 350 of 750 afbeeldingen per maand. Wilt u veel geld besparen, sluit dan een jaarabonnement af, waarmee u tot 20% kunt besparen (bijv. een jaarabonnement met 750 afbeeldingen). De prijzen bedragen afhankelijk van de looptijd en het maandelijks aantal afbeeldingen tussen de €4,90 en €0,21 per stuk.

Wilt u een voordelig geprijsd beeldabonnement van Shutterstock, vergeet dan niet om bij de aankoop van een abonnement de exclusieve 15% kortingscode te gebruiken. Lees hier alles over onze de Shutterstock prijzen en kortingscodes. U vindt meer informatie over de beeldbank in ons testrapport van Shutterstock.

Krijg deze maand 10 gratis foto's - u kunt op elk gewenst moment annuleren.
Ontvang nu 15% korting op abonnementen en afbeeldingspakketten van Shutterstock! Tijdelijke aanbieding!

3

Adobe Stock

stock.adobe.com/nl homepage

U kunt natuurlijk ook een abonnement nemen van Adobe Stock. Lees hier alles over de aanbiedingen en abonnementen van Adobe Stock. U hebt keuze uit vier verschillende abonnementsmodellen met uiteenlopende aantallen afbeeldingen met een looptijd van een maand of een jaar.

Adobe Stock prijzen

De standaard licentie geldt voor maximaal 10 personen. Wel moet voldaan worden aan de volgende voorwaarden van Adobe Stock:

4.4 Delen met uw Adobe Stock voor teams. Leden van Adobe Stock voor teams die het Werk gebruiken, moeten allemaal werkzaam zijn bij één juridische entiteit. Elke licentie voor het Werk kan door maximaal 10 teamleden worden gebruikt. U moet extra licenties voor de Werken aanschaffen als meer dan 10 teamleden hetzelfde Werk gebruiken of als u ook licenties nodig hebt voor andere juridische entiteiten.” (Bron: Adobe Stock aanvullende voorwaarden.)

Ontvang nu 1 maand gratis afbeeldingen. Meld u aan bij Adobe Stock en profiteer!
Nu proberen
13 dagen resterend

4

iStock by Getty Images

www.istockphoto.com/nl homepage

En niet te vergeten: iStock by Getty Images. Bij iStockphoto kunt een beeldabonnement in twee kwaliteitsniveaus verkrijgen: de Essentials Collection (standaard afbeeldingen) en de Signature Collection (premium afbeeldingen). Beide beeldabonnementen kunnen als maand- of jaarabonnement worden gekocht. Aan het einde van de looptijd van het beeldabonnement moet u een nieuw maandelijks abonnement afsluiten. Daarnaast heeft u de keuze uit 10, 25, 50, 100, of 250 afbeeldingen per maand, of 50, 100, of 750 afbeeldingen per maand bij een jaarabonnement.

Wilt u geld besparen, kies dan voor een beeldabonnement met een lange looptijd, d.w.z. een jaarabonnement. Uit een vergelijking tussen een maandabonnement en een jaarabonnement met 100 afbeeldingen per maand blijkt hoeveel u kunt besparen:

De prijs per afbeelding wordt met de keuze voor een jaarabonnement van €1,25 gereduceerd tot €0,99 (Essentials) en van €2,49tot €2,09 (Signature). Maar u bespaart het meest als u kiest voor een jaarabonnement met 750 afbeeldingen per maand. Bij dit beeldabonnement kost een afbeelding slechts zo'n €0,18 (Essentials) of €0,36 (Signature-Collection).

En een beeldabonnement van iStock heeft nog een voordeel: met een jaarabonnement of een ander abonnement dat automatisch wordt verlengd, kunnen tot 250 ongebruikte afbeeldingen naar de volgende maand worden meegenomen. ( Indien het beeldabonnement niet automatisch wordt verlengd, dan komen de ongebruikte afbeeldingen te vervallen als het abonnement afloopt, inclusief het eventueel opgebouwde aantal overgedragen downloads).

En u kunt op nog een andere manier besparen bij de aankoop van afbeeldingen: De iStock kortingscodes waarmee u 15% korting op elk beeldabonnement ontvangt. Lees hier meer over alle kortingscodes van iStock by Getty Images!

Ontvang 15% korting op alle iStock credits en beeldabonnementen!

5

Panthermedia

Panthermedia afbeeldingen

Tot slot, maar niet minder belangrijk: de Duitse beeldbank PantherMedia. Hieronder ziet u dat uw beeldabonnement door drie factoren wordt bepaald:

  1. Aantal afbeeldingen per maand (50, 150 of 500)
  2. Looptijd (1, 3 of 12 maanden)
  3. Aantal gebruikers (1-3 personen)

Met de hier verkrijgbare abonnementen kunt u uw afbeeldingen tijdens de looptijd op elk gewenst moment downloaden. U wordt bij het downloaden van afbeeldingen niet beperkt door een daglimiet.

Panthermedia prijzen


Conclusie

Vijf beeldbanken – vijf verschillende abonnementen. En er zijn er nog veel meer! We hebben de belangrijkste hier beknopt weergegeven. Meer informatie over beeldbanken vindt u in onze lijst van de beste stockfotosites!

Foto: © itestro – Fotolia.com

Wilfred van der Zwaag

Als marketingmanager richt ik mij vooral op de beeldbanken die in Nederland en België actief zijn, en zorg ik ervoor dat u altijd de nieuwste informatie en aanbiedingen krijgt. Ook kan ik u advies geven over rechtenvrije afbeeldingen, licenties, auteursrechten en gebruikstoepassingen van stockfoto's en -video's.

Stockfoto's
Logo