Wat zijn beeldabonnementen?


Beeldabonnementen versus Credits

Voor het kopen van stockfoto's bij Shutterstock, StockPhotoSecrets, 123RF, iStock en Adobe Stock zijn twee opties: een beeldabonnement en afbeeldingspakketten. Sommige beeldbanken bieden slechts één optie, maar andere bieden u de mogelijkheid om een afbeeldingspakket te kopen of een voordelig abonnement voor het downloaden van afbeeldingen.

Maar waarom zou iemand een beeldabonnement willen kopen? Om geld per afbeelding te kunnen besparen en meer foto's te kunnen kopen voor een scherpere prijs. Lees hier meer over beeldabonnementen in ons overzicht van de 7 goedkoopste beeldabonnementen 2024.

De beste beeldabonnementen zijn die waarmee u het meeste voor een lagere prijs kunt downloaden, en het credit-pakket dat u geld bespaart is eveneens een uitstekende optie. Abonnementen kunnen een looptijd hebben van een dag, week, maand of zoals gebruikelijk jaarlijks, en zijn afhankelijk van het aantal foto's dat u als klant nodig hebt.

Bepaalde stockfoto websites definiëren hun abonnementen verder op basis van de grootte of de resolutie van hun afbeeldingen. Abonnementen zijn vooral geschikt voor ontwerpers of bedrijven die meerdere afbeeldingen per dag of week willen kopen, terwijl afbeeldingenpakketten juist geschikter zijn voor kopers die slechts een relatief klein aantal rechtenvrije afbeeldingen nodig hebben.

Een voorbeeld van een goedkoop beeldabonnement zijn de Club-abonnementen van Stockphotos.com, waarmee u met het Club Easy abonnement 200 XXL afbeeldingen kunt downloaden voor € 99,- (slechts € 0,49 per stuk), of ons Club Ultimate abonnement, waarmee u 1000 XXL-afbeeldingen voor slechts € 299,- kunt downloaden (slechts € 0,29 per stuk).

Krijg 210 beelden in hoge resolutie voor slechts € 99! Nu plus 10 gratis opschalingen en video's!
NU KOPEN
30 dagen resterend
Neem nu een abonnement op het Club-lidmaatschap van Stockphotos.com en krijg als bonus 10 gratis beelden!

Vergelijking tussen het 99club en 299club abonnement

Beeldabonnement 99club Beeldabonnement 299club
Toegang tot alle meer dan 6 miljoen foto's, vectoren en lettertypen Toegang tot alle meer dan 6 miljoen foto's, vectoren en lettertypen
Foto's, vectoren & lettertypen in hoge resolutie Foto's, vectoren & lettertypen in hoge resolutie
Rechtenvrije licentie Rechtenvrije licentie
Afbeeldingen kunnen voor ALTIJD worden gebruikt Afbeeldingen kunnen voor ALTIJD worden gebruikt
Auto-renew: zo stelt u deze deal ook voor volgend jaar veilig Auto-renew: zo stelt u deze deal ook voor volgend jaar veilig
GEEN extra kosten! GEEN extra kosten!
Geen downloadlimieten! Geen downloadlimieten!
Prijs per jaar: €99,- Prijs per jaar: €299,-
200 afbeeldingen in hoge resolutie 1000 afbeeldingen in hoge resolutie
€0,49 per afbeelding €0,29 per afbeelding
MEER INFORMATIE MEER INFORMATIE

Kortom, als u een kleine ondernemer of ontwerper bent die elk jaar honderden afbeeldingen nodig heeft voor uw bedrijf, dan bieden beeldabonnementen uitkomst. Bekijk hier de goedkoopste beeldabonnementen.

Redenen waarom u een beeldabonnement nodig zou kunnen hebben

Beeldabonnementen versus credits

U heeft wellicht veel stockfoto's nodig, maar u twijfelt of voor u een beeldabonnement of juist credits de beste keuze is. Voor een kleine onderneming is een goede budgettering een van de belangrijkste aspecten bij het nemen van een zakelijke beslissing zoals het kopen van beeldmateriaal. Een belangrijk iets waarmee u rekening moet houden is dat een beeldcredit vaak de grootte van de te downloaden foto beperkt.

Een foto van Fotolia (lees hier ons Fotolia testrapport) heeft bijvoorbeeld andere creditkosten met een x-small foto die gemiddeld 1 credit kost en de prijzen van de afbeeldingen kunnen per fotograaf verschillen. Voor sommige professionele fotografen geldt een hogere prijs per afbeelding dan voor amateurs op Fotolia.

Echter, bij de meeste beeldabonnementen zoals onze 99club en 299club abonnementen, kunt u elke afbeelding in elk formaat downloaden in het XXL-formaat, zodat u zorgeloos kunt afdrukken op A3-formaat bij 300 dpi of 6′ x 6′ bij 72 dpi.

99club

StockPhotoSecrets Shop 99club

De 99club van StockPhotoSecrets Shop is een voordelig abonnement waarmee u voor € 99,- tot 200 XXL afbeeldingen per jaar kunt downloaden. Indien u meer dan 200 afbeeldingen nodig heeft, kunt u daarenboven een extra afbeeldingspakket van 50 foto's voor € 49,- of 100 foto's voor € 69,- bijkopen.

 • 200 XXL afbeeldingen per jaar (Slechts € 0,49 per afbeelding!)
 • Rechtenvrije licentie
 • U mag de afbeeldingen voor ALTIJD gebruiken
 • Prijs slechts € 99,- zonder bijkomende kosten!
 • Auto-renew: zo stelt u deze deal ook voor volgend jaar veilig
99club - Dat zijn 200 downloads van foto's, vectoren en lettertypen voor slechts €99,- per jaar.
Nu kopen KORTINGSCODE TONEN
30 dagen resterend

299club

StockPhotoSecrets Shop 299club

Ons 299club abonnement is een van de goedkoopste beeldabonnementen voor kleine tot middelgrote bedrijven die jaarlijks honderden stockfoto's nodig hebben, oftewel 1000 XXL-afbeeldingen voor slechts € 299.

 • Slechts € 0,29 per afbeelding! GEEN bijkomende kosten!
 • 1000 XXL afbeeldinge per jaar
 • Rechtenvrije afbeeldingen
 • U mag deze afbeeldingen voor ALTIJD blijven gebruiken
 • Prijs slechts € 299,- zonder bijkomende kosten!
 • Auto-renew – zo stelt u deze deal ook voor volgend jaar veilig
299club - Profiteer van 1000 afbeeldingen, vectoren en lettertypen voor slechts €299,- per jaar.

4 aspecten waar u op moet letten bij de keuze van een beeldabonnement

Hoewel wij u het verschil tussen fotocredits en beeldabonnementen duidelijk hebben gemaakt, moet u ook rekening houden met een aantal factoren bij het vinden van het juiste beeldabonnement voor uw bedrijf.

Hieronder vindt u de 4 aspecten waarmee u rekening moet houden voordat u een abonnement kiest:

1. Klopt de prijs?

Bepaalde abonnementen zullen u uiteindelijk veel meer kosten dan u denkt. De beste manier om uit te zoeken hoeveel u zult besparen is het bedrag te berekenen dat elke afbeelding in uw abonnement kosten. Zo kost ons 99club abonnement u bijvoorbeeld € 0,49 per afbeelding, en ons nog voordeliger 299club abonnement kost u maar € 0,29 per afbeelding.

Hoe hoger het aantal afbeeldingen dat u bij uw abonnement ontvangt, hoe lager de prijs per afbeelding.

2. Betaalwijze

Hoe beeldbanken hun betalingen voor hun abonnementen verwerken is een ander aspect bij het kiezen van het juiste beeldabonnement. De meeste aanbieders bieden de mogelijkheid om met bekende creditcards te betalen, zoals Visa, Mastercard en andere bekende creditcardmaatschappijen. Maar als u in een land bent waar deze creditcards niet persé gebruikelijk zijn, dan is PayPal een goede optie. De volgende 5 beeldbanken accepteren Paypal, klik hier voor meer informatie.

Tegenwoordig geven veel aanbieders de voorkeur aan PayPal voor de betaling van hun abonnementen, ook StockPhotoSecrets Shop.

3. Een collectie waaraan constant beelden worden toegevoegd

De beste beeldbanken voegen elke maand duizenden nieuwe stockfoto's toe aan hun fotocollectie. StockPhotoSecrets Shop voegt maandelijks zo'n 80.000 nieuwe stockfoto's aan haar collectie toe die direct door de abonnees kunnen worden gedownload. Dankzij de nieuwe stockfoto's beschikt u over de nieuwste en beste afbeeldingen van de fotografen die aan de collectie bijdragen.

4. Voordelige opties voor uitgebreide licenties

Een standaard licentie voor afbeeldingen is gebruikelijk voor alle beeldbanken en de meeste, zo niet alle, bieden eveneens uitgebreide licenties aan die vooral bedoeld zijn voor kleine bedrijven die hun afbeeldingen commercieel willen gebruiken. U heeft bijvoorbeeld een uitgebreide licentie nodig voor de verkoop van t-shirts met een stockfoto. Dit is zonder een uitgebreide licentie niet toegestaan.

Bij alle beeldabonnementen van StockPhotoSecrets Shop kunt u vanaf € 20,- aan elke afbeelding een uitgebreide licentie toevoegen.

Wat is een multi-seat licentie

Multi-seat licenties worden apart gekocht en hiermee kunnen meerdere gebruikers op één abonnement worden aangesloten. Bij aankoop van een beeldabonnement kan het abonnement door één persoon binnen een bedrijf worden gebruikt. Multi-seat licenties verruimen het abonnement voor meerdere gebruikers.

Hieronder ziet u de prijzen van een 99club abonnement met een multi-seat licentie:

Multi-seat licenties voor het 99club abonnement

Aantal gebruikers Prijs in euro's
1 €99,-
1-4 €49,50
5-9 €44,75
10-49 €39,75
50+ €34,75

StockPhotoSecrets Stock beeldabonnementen

De beide beeldabonnementen zijn beperkt verkrijgbaar. Omdat beide abonnementen slechts tijdelijk verkrijgbaar zijn, hebben we de meest relevante informatie voor u verzameld die u nodig heeft om met een van beide beeldabonnementen te beginnen.

Het 99club abonnement biedt u de volgende voordelen:

StockPhotoSecrets Shop 99club

 • Toegang tot meer dan 9.000.000 premium afbeeldingen
 • Hoge resolutie foto's, vectoren & lettertypen (geen video's)
 • 200 XXL afbeeldingen per jaar
 • Rechtenvrije licentie
 • Afbeeldingen kunnen voor ALTIJD worden gebruikt
 • Abonnement voor slechts € 99,- per jaar ZONDER extra kosten!
 • NIEUW: Auto-renew: zo stelt u deze deal ook voor volgend jaar veilig
99club - Dat zijn 200 downloads van foto's, vectoren en lettertypen voor slechts €99,- per jaar.
Nu kopen KORTINGSCODE TONEN
30 dagen resterend

299club – de voordelen:

StockPhotoSecrets Shop 299club beeldabonnementen

 • Toegang tot meer dan 9.000.000 premium afbeeldingen
 • Hoge resolutie foto's, vectoren & lettertypen (geen video's)
 • 1000 XXL afbeeldingen per jaar
 • Rechtenvrije licentie
 • Afbeeldingen kunnen voor ALTIJD worden gebruikt
 • Abonnement voor slechts € 299,- per jaar ZONDER extra kosten!
 • NIEUW: Auto-renew: zo stelt u deze deal ook voor volgend jaar veilig
299club - Profiteer van 1000 afbeeldingen, vectoren en lettertypen voor slechts €299,- per jaar.

Alle beeldabonnementen verschillen

Het beste beeldabonnement is een abonnement waarmee u geld bespaart, die u toegang geven tot topkwaliteit afbeeldingen en die de beste klantenservice hebben. Hoewel een credit-pakket voor bepaalde bedrijven die maar weinig stockfoto's nodig hebben uitkomst biedt, is een abonnement de beste optie voor kleine bedrijven die honderden stockfoto's per jaar nodig hebben.

Bij StockPhotoSecrets Shop realiseren we ons dat de behoefte aan beeldmateriaal verschilt per bedrijf, en juist daarom bieden we onze 99club en 299club abonnementen aan. We beseffen dat 200 afbeeldingen per jaar mogelijk beter past bij kleine bedrijven en grafische ontwerpers en dat 1000 afbeeldingen meer geschikt zijn voor kleine tot middelgrote bedrijven die honderden afbeeldingen per jaar nodig hebben.

Voor kleine bedrijven is een beeldabonnement een betere optie dan afbeeldingen kopen met credits, niet alleen omdat deze u geld besparen, maar ook om u meer stockfoto's te krijgen voor minder. Door een duidelijk beeld te krijgen van de kosten en restricties van credits ten opzichte van abonnementen, kunt u de informatie die we hierboven hebben verstrekt, gebruiken om de beste keuze te maken.

Krijg 210 beelden in hoge resolutie voor slechts € 99! Nu plus 10 gratis opschalingen en video's!
NU KOPEN
30 dagen resterend
Neem nu een abonnement op het Club-lidmaatschap van Stockphotos.com en krijg als bonus 10 gratis beelden!

Niet gevonden wat u zocht? Vraag het hier!

loading...

🤓 Ik wil meer informatie over beeldabonnementen

🤨 Ik heb een vraag over beeldabonnementen

🤔 Ik weet niet of beeldabonnementen iets voor mij zijn

🙄 Iets anders…

Wilfred van der Zwaag
Wilfred van der Zwaag

Als marketingmanager richt ik mij vooral op de beeldbanken die in Nederland en België actief zijn, en zorg ik ervoor dat u altijd de nieuwste informatie en aanbiedingen krijgt. Ook kan ik u advies geven over rechtenvrije afbeeldingen, licenties, auteursrechten en gebruikstoepassingen van stockfoto's en -video's.

Stockfoto's
Logo