Thuis, maar niet opgesloten! Hier de lijst met gratis Corona-foto’s en hulpbronnen voor beeldmateriaal

Rechtenvrije afbeeldingen kopen en speciale aanbiedingen

De Coronavirus-pandemie en de daarmee samenhangende vrijwel wereldwijde lockdown houdt ons allemaal binnen en weg van onze werkplekken. Maar thuis blijven hoeft niet te betekenen dat we opgesloten zitten, zeker niet met deze gratis Corona-foto's en andere hulpmiddelen! 

Ontdek ook de positieve voordelen: wanneer heeft u voor het laatst zoveel vrije tijd gehad om zonder storende factoren te gaan zitten en geweldige grafische ontwerpen te creëren? Wanneer heeft u dagenlang de tijd om u te verdiepen in online workshops en tutorials om uw vaardigheden te verbeteren?

De wereldwijde economie krijgt klappen, en dat geldt wellicht ook voor uw bedrijf. Veel ondernemingen weten dit ook en zijn bereid om een helpende – en creatieve – hand uit te steken, en wel met gratis foto's. 

Hieronder vindt u de beste gratis foto's, gratis proefabonnementen, gratis abonnementen en meer mogelijkheden op het gebied van stockfotografie en grafisch ontwerp om optimaal gebruik te kunnen maken van deze lockdown. 

Bekijk ze snel! 

Gratis beelden van stockfotosites

Enkele van de beste fotosites hebben een collectie gratis foto's beschikbaar gesteld – vaak met het thema COVID-19 – zodat u kunt blijven communiceren, publiceren en aanbiedingen en promoties onder de aandacht kunt brengen van uw klanten en bezoekers van bijvoorbeeld uw winkel of webshop, zonder dat u daarvoor uw huis hoeft te verlaten en zonder dat u er een cent voor hoeft uit te geven!

Gratis Corana-foto's StockPhotoSecrets

shop.stockphotosecrets.com/index.cfm?/Home_NL homepage

1 StockPhotoSecrets: Gratis Corona-foto's!

Het team van StockPhotoSecrets Shop heeft een aantal gratis aan Coronavirus gerelateerde foto's voor u geselecteerd, die u kunt gebruiken in uw beeldmateriaal, zonder dat u daarvoor iets hoeft te betalen

We helpen creatieve ontwerpers en ondernemers graag, vooral wie tegenwoordig te kampen heeft met financiële tegenslag en moeite heeft om de communicatie met klanten en marketingactiviteiten in stand te houden om hun onderneming overeind te houden. We hopen dat deze gratis foto's u daarbij helpen!

Om deze bestanden te kunnen downloaden en gebruiken hoeft u zich alleen maar gratis aan te melden in de webshop.

Krijg nu 10 gratis Corona-foto's van StockPhotoSecretsShop


Gratis Corona-foto's Shutterstock

2 Shutterstock gratis Corona-foto's

Shutterstock.comwww.shutterstock.com/nl homepage is een fotogigant die een collectie van meer dan 40 gratis afbeeldingen voor ondernemingen heeft gelanceerd, die allerlei gangbare thema's omvat om visuele boodschappen via uw verschillende kanalen te communiceren. U kunt deze hele collectie downloaden en ook losse foto's selecteren. 

Bekijk de gratis Corona-foto's van Shutterstock


Shutterstock gratis collectie Corona beelden

Bovendien hebben ze een hele COVID-19 sectie beschikbaar gesteld, boordevol gratis foto's, beeldmateriaal, en over thema's als de uitbraak van het Coronavirus, thuiswerken en sociale distantie. Plus gratis virtuele achtergronden om videoconferenties leuker te maken, waardevolle informatie en tips om het beste uit uw nieuwe thuiswerk te halen, en meer om te communiceren over de COVID-19 pandemie.

Download hier de gratis Covid-19 beelden van Shutterstock

Shutterstock heeft aan alles gedacht en probeert u in deze tijd echt te helpen. Maak dus gebruik van hun vrijgevigheid! U hoeft zich alleen maar gratis op de website van Shutterstock aan te melden om deze en nog veel meer voordelen te krijgen.

Mocht u beelden tekort komen, dan kunt u met het Shutterstock proefabonnement in een maand tijd gratis tot 10 afbeeldingen downloaden

Wilt u beelden kopen voor een fantastische prijs, krijg dan 25% korting op onze speciale Shutterstock couponcode!


Gratis Corona-foto's van iStock

3 iStock gratis Corona-foto's

www.istockphoto.com/nl homepageHet bekende beeldbank iStock heeft een collectie samengesteld met bijna 70 gratis beelden van de Coronavirus pandemie en wat daarmee verband houdt: sociale afstand, thuiswerken, hygiënische aspecten, medische handelingen en nog veel meer. 

U kunt alle afbeeldingen in één keer downloaden, of per stuk als u dat wilt. Een heel interessante oplossing om ook in deze moeilijke tijd ontwerpen en beeldmateriaal te kunnen blijven creëren. 

Krijg hier u gratis iStock COVID-19 beelden

Het enige wat u hoeft te doen om de gratis Coronavirus foto's van iStock te gebruiken, is u gratis aanmelden op de website van iStock.

U kunt meer hoge kwaliteit foto's goedkoop downloaden door gebruik te maken van onze speciale iStock actiecode voor 15% korting!

Ontvang 15% korting op alle iStock credits en beeldabonnementen!
Koop product
15 dagen resterend

4 Adobe Stock gratis proefabonnement: 10 gratis beelden

Adobe Stockstock.adobe.com/nl homepage is een goed adres voor gratis professionele stockfoto's, waarmee u van veel voordeel profiteert. Ontvang met het Adobe Stock proefabonnement een maand lang 10 gratis downloads, die u kunt gebruiken voor al uw projecten en producten. 


5 Photocase 5 gratis credits voor foto's + 10% korting

www.photocase.com homepageDe eigenzinnige beeldbank Photocase heeft een permanente speciale actie waarmee u veel geld kunt besparen op stockfotografie. Ontvang 5 gratis credits voor het downloaden van beelden + 10% korting op uw aankoop. Gebruik deze gratis credits naar eigen inzicht voor foto's uit hun collectie. 

Een geweldige aanbieding om op een goedkope manier oogstrelende foto's te krijgen voor uw communicatie via de social media. 

Ontvang hier uw Photocase couponcode!span style=”font-weight: 400;”>stockagency.panthermedia.net homepage

6 PantherMedia marketing noodpakket

stockagency.panthermedia.net homepage

De klassieke stockfotosite PantherMedia komt met een geweldige creatieve kit voor ondernemingen in zwaar weer. Hun marketingpakket voor noodsituaties bevat gratis downloadbare beelden, gratis zoeken naar beeldmateriaaal, opties voor een 12 maanden, verbeterde voorwaarden voor grote aankopen, gratis zakelijke accounts voor teams, en nog veel meer. Het is een veelzijdige oplossing voor ondernemingen die hun marketing en communicatie op peil moeten houden, maar moeite hebben om de middelen te vinden om dit te doen

Om deze kit te kunnen gebruiken, moet u een aanvraag indienen. De beeldbank zal uw aanvraag checken en vervolgens e-mailen met uw accountgegevens zodra uw aanvraag is goedgekeurd

Vraag uw PantherMedia marketing noodpakket aan


Gratis grafische ontwerptools 

In aanvulling op de gratis content, kunt u nu ook gratis apps voor grafisch ontwerp en andere relevante bronnen voor het creëren van visuals vinden. 

Adobe Creative Cloud: 2 maanden gratis beschikbaar

www.adobe.com/nl/creativecloud.html

Wie vindt het nou niet fantastisch om foto's met Photoshop of illustraties met Adobe Illustrator te bewerken? Adobe Creative Cloud host de populairste apps voor het bewerken van beeldmateriaal en laat u nu twee maanden lang gratis gebruikmaken van hun hele platform, waarvoor gewoonlijk moet worden betaald via een abonnement.

Deze aanbieding wordt nergens geadverteerd en geldt alleen voor bezoekers en klanten met een actief lidmaatschap. In dat geval is het een uitstekende manier om te besparen terwijl u de software voor de bewerking van uw projecten kunt blijven gebruiken.
Om van dit aanbod te kunnen profiteren, moet u in principe uw huidige abonnement opzeggen met als argument “het is te duur” en u vervolgens ontvangt het gratis aanbod van 60 dagen (aan het einde van deze periode wordt de facturering automatisch hervat). Bekijk hier de uitgebreide stap-voor-stap uitleg van Petapixel

Krijg 2 maanden gratis toegang tot Adobe Creative Cloud

Gratis toegang voor studenten die thuis zitten

www.adobe.com/nl/creativecloud.html

Alle studenten grafische vormgeving die op de campus Adobe Creative Cloud werken, kunnen tot 31 mei 2020 gebruik maken van dit platform, zodat ze thuis gratis toegang tot de apps hebben. Een geweldig hulpmiddel nu de meeste campussen vanwege de pandemie gesloten zijn.

Om hiervoor in aanmerking te komen moet de IT-beheerder van uw onderwijsinstelling toegang aanvragen op de pagina van Adobe en u op de hoogte brengen wanneer uw login kan worden gebruikt om thuis toegang tot het platform te krijgen.   

Krijg thuis toegang tot de Creative Cloud voor studenten


Meer gratis hulpmiddelen voor creatieve ontwerpers en thuiswerkers

Omdat er bij verhuizing van uw kantoor naar huis veel geregeld moet worden en omdat de tijd thuis voor zoveel meer dan alleen werken kan worden gebruikt, zijn er hier nog meer gratis mogelijkheden die het waard zijn. 
www.istockphoto.com/nl homepage

iStock gratis achtergronden voor Zoom

www.istockphoto.com/nl homepageVoor het opfleuren van uw virtuele vergaderingen en een goede indruk te maken als uw thuiskantoor een puinhoop is (en dat zou ook uw woonkamer kunnen zijn), heeft iStock een aantal gratis video-achtergronden die u tijdens de videoconferentie met Zoom kunt gebruiken.

Deze kleine extraatjes vormen bij uitstek de ideale manier om uw teamvergaderingen te verrijken met een leuke eyecatcher. 

Ontdek hier de gratis videoconferentie-achtergronden van iStockwww.adobe.com/nl pagina

Adobe Connect: 3 maanden gratis

www.adobe.com/nl paginaAdobe heeft een gratis 90-dagen proefperiode voor hun videoconferentie platform Adobe Connect. De proefperiode geldt voor max. 25 personen, zodat wanneer u op afstand met uw team bent gaan werken, dit een uitstekende optie is om een professioneel hulpmiddel voor videoconferenties te gebruiken zonder dat u daar een cent voor hoeft te betalen.

Start uw 90-dagen proefperiode van Adobe ConnectThuis, maar niet opgesloten! Hier de lijst met gratis Corona-foto's en hulpbronnen voor beeldmateriaal 2

PPA Education: Alle content is gratis

Professional Photographers of America (PPA)PPA logo helpt u om uw quarantaineperiode te investeren in het verder ontwikkelen van uzelf. Bent u een fotograaf of een kleine ondernemer (of wilt u dat worden!), dan zult u met plezier vernemen dat ze al hun educatieve informatie gratis ter beschikking hebben gesteld.

Hiermee heeft u gratis toegang tot al hun onderwijsmateriaal (meer dan 1.100 online lessen)! Het enige wat u daarvoor nodig heeft is het aanmaken van een gratis account op de website van PPA en u kunt meteen aan de slag

Ontgrendel de gratis educatieve content van PPA


Tot slot, maar niet minder belangrijk: Onze handige artikelen en overzichten

Het team van StockPhotoSecrets stelt alles in het werk om u in deze uitdagende tijden te helpen. Met het oog daarop hebben we onze beste hulpmiddelen samengesteld voor het verkrijgen van materialen en hoe u uw eigen grafische vormgeving tijdens deze pandemie kunt realiseren: 

NIEUW: Vraag het ons!
Heeft u na het lezen van ons geweldige materiaal nog steeds moeite met het downloaden van afbeeldingen, het kopen van fotolicenties, het bewerken van beelden, het gebruiken van afbeeldingen, etc… vraag het ons dan gewoon even!

We staan klaar om onze kennis en ervaring met u te delen en een één-op-één gesprek aan te gaan om u te helpen uw tijd thuis zo productief mogelijk te benutten!

Neem contact met ons op! 

We hopen dat deze gulle en attente aanbiedingen van beeldbanken hun doel bereiken om de komende tijd uw zorgen en werkdruk te verminderen. 

Blijf thuis en pas op uw gezondheid!

Stockfoto's
Logo