Koop prachtige 4K-video van Adobe Stock voor een onverslaanbare prijs met multimedia-abonnementen

stock.adobe.com/nl

Adobe Stock, het toonaangevende online platform voor stockmedia, heeft recent haar multimedia-abonnementen uitgebreid met de uitgebreide collectie 4K-beeldmateriaal.

Met deze update krijg je naadloos en tegen een betaalbare prijs toegang tot de allerbeste videoresolutie, wat een revolutie teweeg zal brengen in de workflow van de productie van jouw inhoud.

Ontdek waarom het opnemen van 4K-video van Adobe Stock van in je projecten een verstandige keuze is en leer meer over dit interessante nieuwe aanbod.

Nieuwsgierig naar iets gaafs? Met deze gratis proefversie van 30 dagen kun je 6 geweldige 4K-video's van Adobe Stock verkrijgen.

Ontgrendel de gratis proefversie van Adobe Stock en download gratis tot zes 4K-video's!

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube's privacy policy.
Learn more

Load video

4K: de geavanceerde standaard voor videokwaliteit

De resolutie van 4K, of Ultra High Definition (UHD), levert ongeëvenaarde details en scherpte, met pixels die doorgaans variëren van 3840 tot 4096 – dat is 4x gedetailleerder dan HD-kwaliteit.

Tot voor kort was de 4K-resolutie vooral voorbehouden aan grote filmproducties en projecten in het hogere segment. Dankzij de toenemende ondersteuning voor beelden van hogere kwaliteit op verschillende weergaveapparaten en -media is het echter de norm geworden voor professionele videoproducties.

En in het visuele landschap van nu is het een must om video op te nemen in je contentstrategie. Van sociale media en YouTube tot websites en beurzen, video is overal aanwezig en bezit een uitzonderlijke engagementskracht. De kijkers worden aangetrokken door de meeslepende ervaring die 4K-video's bieden, wat het onmisbaar maakt voor het succes van een contentcampagne. Wil je er zeker van zijn dat je audiovisuele content aan de normen voldoet? Leer dan hier hoe je video's bewerkt als een professional!

4K-video van Adobe Stock

De voordelen van 4K-video van Adobe Stock voor contentmakers

Waarschijnlijk wist je al dat Adobe Stock een gigantische collectie hoogwaardige foto's, vectoren, grafische sjablonen, 3D-afbeeldingen en meer biedt, zodat je eenvoudig content van hoge kwaliteit kunt produceren (Ken je deze beeldbank nog niet, lees dan ons Adobe Stock testrapport). Wist je dat er ook een hele stockvideotheek is met HD- en 4K-video's van Adobe Stock? 

Nou, die hebben ze. De videobibliotheek van Adobe Stock telt meer dan 15 miljoen rechtenvrije videoclips die je kunt downloaden en gebruiken. En 4 miljoen van deze clips zijn in 4K-resolutie. Dit maakt hen een van de beste stockvideosites.

4K-video's van Adobe Stock zijn veel meer dan alleen maar scherper uitziende clips. Deze video's versterken verhalen met indrukwekkende beelden en bieden flexibiliteit bij het bewerken na de productie. Daarnaast zorgt de integratie van een 4K-resolutie ervoor dat de content aan kwaliteitsnormen voldoet voor verschillende platforms zonder dat dit leidt tot extra kosten. Adobe Stock integreert perfect met alle Adobe Creative Cloud-apps, zodat het bewerkingsproces voor professionals en beginners een stuk eenvoudiger wordt.

Multimedia-abonnementen voor 4K-video's van Adobe Stock

Adobe Stock 4K Video multimedia abonnementen

De multimedia-abonnementen van Adobe Stock hebben flexibele oplossingen op maat voor jouw professionele creatieve behoeften. Ongeacht of je kiest voor een maand- of jaarabonnement, krijg je met een abonnement toegang tot verschillende assets, waaronder afbeeldingen, video's en audio. 

Aanvankelijk bevatte het aanbod voor abonnementen alleen HD-clips – waarbij 4K-beelden op aanvraag beschikbaar waren – maar nu geldt voor alle abonnementen dat de collectie 4K-video's van Adobe Stock toegankelijk is voor dezelfde prijs als HD-beelden.

De abonnementen variëren in downloadvolume en lopen uiteen van € 29,99 tot € 159,99 per maand. Hiermee is een mix van downloads van alle typen media mogelijk en kun je tussen de 1 en 6 video's per maand downloaden. Dit betekent een buitengewone waarde voor 4K-videocontent, omdat clips slechts € 6,40 tot € 29,99 per stuk kosten.

Ontdek hier de uitgebreide bibliotheek met 4K-video's van Adobe Stock!

En we hebben het beste nieuws voor het laatst bewaard: de gratis proefversie van Adobe Stock, waarmee je de eerste maand (met de daarbij behorende downloads) van een jaarabonnement gratis krijgt en die ook downloads van HD- en 4K-video's bevat! Profiteer van de gratis proefversie van Adobe Stock voor de gratis toegang tot zes 4K-video's in de eerste maand van je abonnement.

Adobe Stock 6 gratis 4k video's

Dit is het perfecte moment om je aan te melden bij Adobe Stock voor een constante stroom actuele 4K-video's zonder teveel geld uit te geven!

Wilfred van der Zwaag
Wilfred van der Zwaag

Als marketingmanager richt ik mij vooral op de beeldbanken die in Nederland en België actief zijn, en zorg ik ervoor dat u altijd de nieuwste informatie en aanbiedingen krijgt. Ook kan ik u advies geven over rechtenvrije afbeeldingen, licenties, auteursrechten en gebruikstoepassingen van stockfoto's en -video's.

Stockfoto's
Logo