Afbeeldingen voor Facebook – Waar absoluut kopen?

Afbeeldingen voor Facebook, Twitter, Pinterest en andere platformen zijn essentieel voor een succesvolle marketing campagne op sociale media. Bij de beeldbanken Shutterstock, Stockphotos.com, iStock, Adobe Stock en Photocase koop je de beste foto's en illustraties voor meer aandacht en kliks op advertenties en artikelen.

Aansprekende afbeeldingen van hoge kwaliteit zijn een absolute must! Maar waar koop je beeldmateriaal dat je kunt gebruiken voor sociale media zonder de auteursrechten te schenden?

Wil je direct foto's kopen? Bekijk dan de volgende aanbiedingen:

Krijg 210 beelden in hoge resolutie voor slechts € 99! Nu plus 10 gratis opschalingen en video's!
NU KOPEN
223 dagen resterend
Neem nu een abonnement op het Club-lidmaatschap van Stockphotos.com en krijg als bonus 10 gratis beelden!

Afbeeldingen voor Facebook – Dit moet je weten

Veel kopers twijfelen of ze de gekochte beelden ook mogen gebruiken op hun eigen pagina of posts op Facebook. Maar er is goed nieuws! Veel beeldbanken staan het gebruik van hun afbeeldingen op Facebook toe met de rechtenvrije licentie die ze standaard bij de beelden leveren. De door jou gekochte afbeeldingen kun je dus rechtmatig en veilig voor sociale media gebruiken.

Wil je meer weten over het gebruik van beelden op social media, of gewoon je kennis wat opfrissen?

Deze beeldbanken staan het gebruik van hun afbeeldingen voor Facebook toe

De onderstaande beeldbanken hebben een standaard licentie die het plaatsen en delen van foto's of video's op sociale media toestaat (of onder een paar specifieke voorwaarden). Bij elk van deze beeldbanken vind je de juiste afbeelding, alsook foto's voor een profielfoto, omslagfoto, tijdlijn, carrousel, artikel, nieuwsoverzicht en evenement van je bedrijf.

De volgende bedrijven voegen constant beeldmateriaal aan hun collecties toe, zodat je altijd over de benodigde foto, afbeelding of video kunt beschikken. Bovendien zijn er constant updates waarmee je een foto die in verschillende formats (o.a. jpg) kunt downloaden en bewerken. Nadat je een afbeelding hebt gedownload kun je diverse bewerkingen uitvoeren, zoals:

Afbeeldingen voor Facebook – Waar absoluut kopen? 4Stockphotos.com AI BG Verwijderaar” />

Stockphotos.com AI BG Verwijderaar

GRATIS*
*10 gratis verwijderingen – Exclusieve aanbieding
De BG Remover van Stockphotos.com werkt met slimme AI-technologie om in één klik achtergronden van foto's te verwijderen! Makkelijk, snel en zeer effectief.
Als extra bonus kun je de achtergrond van 10 foto's helemaal gratis verwijderen (normale aanbieding is 3 gratis verwijderingen) en een voordelig pakket voor het verwijderen van achtergronden kiezen om door te gaan met het bewerken van foto's met de beste resultaten!

Bij deze beeldbanken koop je afbeeldingen voor Facebook

Stockphotos.com – goedkope rechtenvrije stockfoto's

https://www.stockphotos.com/nl homepage
stockphotos.com logo

Stockphotos.com is een bescheiden website die speciaal gericht is op kleine en middelgrote bedrijven. Het bedrijf is ontwikkeld door een team van specialisten die een jarenlange ervaring hebben in de sector voor stockmedia.

Stockphotos.com heeft meer dan 10 miljoen rechtenvrije beelden die met betaalbare flexibele abonnementen en pakketten kunnen worden gedownload. Wij zijn van mening dat dit een van de beste stockfoto websites is, perfect voor onder andere blogposts en sociale media.

Het kopen van foto's op aanvraag is mogelijk vanaf een losse foto voor slechts € 12,- per foto of via beeldpakketten, vanaf 5 voor € 36,- tot 25 voor € 105,-, waarbij de prijs per foto tussen € 4,20 en € 7,20 ligt. De beste en voordeligste aanbiedingen zijn echter de abonnementen.

Het topproduct is het Club Easy (of gewoon “The Club”) abonnement: 200 downloads per jaar voor € 99,-. Het is een zeer flexibele aanbieding, omdat je een heel jaar de tijd hebt om je downloads te gebruiken, en je betaalt ook maar één keer per jaar. En dan hebben we het nog niet eens over de zeer lage prijs, met foto's voor slechts € 0,49 per stuk!

Krijg 210 beelden in hoge resolutie voor slechts € 99! Nu plus 10 gratis opschalingen en video's!
NU KOPEN
223 dagen resterend

Maar er zijn een paar factoren die deze aanbieding nog aantrekkelijker maken:

  • In het eerste jaar krijg je een bonus van 10 extra downloads – 210 afbeeldingen voor € 99,-… slechts € 0,47 per afbeelding!
  • Het abonnement is inclusief 10 opwaarderingen (upscales) met de Upscaler van Stockphotos.com en 10 video's zonder extra te moeten betalen!
  • Het beste hebben we voor het laatst bewaard: als je je aanmeldt via de onderstaande banner, krijg nog eens 10 gratis extra afbeeldingen bij je Club Easy abonnement!
Neem nu een abonnement op het Club-lidmaatschap van Stockphotos.com en krijg als bonus 10 gratis beelden!

Heb je meer dan 200 afbeeldingen per jaar nodig, dan zijn er ook abonnementen met een hoger volume:

Deze abonnementen bieden ook gratis extra beelden voor het eerste abonnementsjaar en extra opwaarderingen, video's en zelfs voertuigsjablonen.

Deze beeldbank hanteert de laagste prijzen voor uitgebreide licenties, vanaf € 70,- per foto. Met een actief abonnement op een van de Club-plannen krijg je 50% korting op pakketten met uitgebreide licenties, wat de prijs omlaag brengt naar € 35,- per foto en zelfs lager bij grotere pakketten. Echt goedkoop.

Vanwege deze en andere voordelen rekenen wij Stockphotos.com tot de beste stockfoto-aanbiedingen die er zijn!


Shutterstock – beeldmateriaal voor de beste interactieve ervaring

www.shutterstock.com/nl homepage

Shutterstock is een van ‘s werelds grootste beeldbanken met een collectie van meer dan 485 miljoen foto's, illustraties, vectoren en video's. Het gebruik van afbeeldingen voor Facebook en andere social media is bij Shutterstock toegestaan. Een écht pluspunt, aangezien de social media een belangrijk platform worden voor reclame en nieuws.

Bekijk hier de Shutterstock prijzen en profiteer van onze exclusieve Shutterstock kortingscode!

Beoordeling: Zeer goed! De afbeeldingen kunnen probleemloos in social media worden gebruikt. Lees hier het volledige Shutterstock testrapport 2024.
Shutterstock licenties
Shutterstock licenties: Wat mag wel en wat mag niet

Dit zijn de actuele aanbiedingen voor afbeeldingen van Shutterstock

Profiteer van een exclusieve korting van 25% op 25 beeldpakket van Shutterstock! Krijg tot 25 afbeelding naar keuze on-demand.
Ontvang nu 15% korting op abonnementen en beeldpakketten van Shutterstock!

Wil je zelf afbeeldingen voor Facebook bewerken of genereren, dan is deze aanbieding interessant:

AI-afbeeldingengenerator van Shutterstock

Shutterstock Generate is een AI-afbeeldingsgenerator, aangedreven door Dall-E en getraind met Shutterstock-content, waarmee op basis van tekstbeschrijvingen (zelfs maar één woord) fake-foto's kunnen worden gemaakt die accuraat en juridisch veiliger zijn dan andere opties.

iStock by Getty Images

www.istockphoto.com/nl homepage

De iStock is een van ‘s werelds beste stockfoto sites met afbeeldingen voor Facebook. Je vindt hier miljoenen foto's, afbeeldingen, vectoren, geluidsfragmenten en videoclips. In overeenstemming met de voorwaarden in de licentieovereenkomst (zie iStock licentieovereenkomst) mag je alle iStock afbeeldingen voor facebook en andere sociale media gebruiken.

De afbeeldingen van iStock zijn goedkoop en je kunt bijvoorbeeld al premium afbeeldingen verkrijgen vanaf € 0,35 (bij een jaarabonnement van 750 afbeeldingen per maand). Ontvang elke week gratis afbeeldingen van iStock – meld je nu aan bij iStock!

Beoordeling: Zeer goed! De afbeeldingen mogen in sociale media worden gebruikt. Lees hier het volledige iStock testrapport 2024.
istock licenties

Dit zijn de actuele aanbiedingen van iStock

Download met het gratis iStock proefabonnement nu in 30 dagen 10 afbeeldingen uit de Essentials-collectie!
Nu proberen
9 dagen resterend
Ontvang 15% korting op alle iStock credits en beeldabonnementen!
Koop product
39 dagen resterend
Ontvang 25% korting op uw aankoop van grote credit packs van iStock! Deze korting geldt alleen voor pakketten vanaf 18 credits.

Adobe Stock

stock.adobe.com/nl homepage

Adobe Stock behoort eveneens tot de grotere beeldbanken. Terecht, want het beschikt over een omvangrijk beeldbestand met meer dan 385 miljoen afbeeldingen, vectoren, illustraties en videoclips. Op de vraag of de afbeeldingen in de sociale media mogen worden gebruikt, geven de contractvoorwaarden van Adobe Stock duidelijk antwoord:

(D) … U mag een onveranderde versie van het werk publiceren op websites in social media of deze uploaden naar websites als u dat wilt: (A) U erkent de bron of de attributie op het werk (“naam van de maker/stock.adobe.com” of zoals gepubliceerd op de Adobe Stock Website) en (B) de gebruiksvoorwaarden van de website bevatten geen enkele social media bepaling die een exclusief recht of titel met betrekking tot dat werk of het vernderde werk verleent. Onder “Social media site” verstaan we een website of applicatie die in de eerste plaats bedoeld is om sociale interactie tussen de gebruikers mogelijk te maken en het delen van inhoud in het kader van deze sociale interactie. (Bron: Adobe Stock aanvullende voorwaarden.)

Beoordeling: Goed! De afbeeldingen kunnen veilig in sociale media worden gebruikt. Echter, de licentievoorwaarden moeten nauwgezet in acht worden genomen. Lees hier het volledige Adobe Stock testrapport 2024.

Dit zijn de actuele aanbiedingen voor afbeeldingen van Adobe Stock

Ontvang nu 1 maand gratis afbeeldingen. Meld u aan bij Adobe Stock en profiteer!
Nu proberen
9 dagen resterend

Zelf afbeeldingen voor Facebook bewerken of genereren met de Creative Cloud programma's van Adobe? Bekijk deze aanbieding:

Photoshop proefversie

GRATIS € 24,19 p/m
Krijg één week gratis toegang tot Adobe Photoshop. Gratis annuleren binnen de eerste 7 dagen
Met dit gratis proefabonnement op Photoshop krijgt u de eerste 7 dagen gratis toegang tot de nieuwste versie van Photoshop CC!
U kunt binnen 7 dagen zonder problemen opzeggen, of een abonnement nemen en gebruik maken van Photoshop voor slechts € 24,19 p/m.

PantherMedia

stockagency.panthermedia.net homepage voor afbeeldingen voor facebook

De beeldbank PantherMedia uit het Duitse München, met een bestand dat meer dan 360 miljoen beelden bevat, heeft in de standaard licentie vastgelegd dat plaatsing van beelden op social media mogen worden gebruikt – als profielfoto, omslagfoto en elk ander onderdeel van jouw pagina of bericht op Facebook en Instagram.

Dit is vooral interessant voor veel ontwerpers en bedrijven die constant plaatjes in de juiste afmetingen en beeldverhouding nodig hebben voor het account op Facebook en andere sociale media.

Beoordeling: Zeer goed! De beelden kunnen zonder problemen op Facebook en Instagram worden gebruikt. Bekijk hier het volledige PantherMedia testrapport 2024.
Panthermedia licenties

De actuele aanbieding van Panthermedia

Profiteer als NIEUWE AANMELDER van 5 gratis afbeeldingen en 20% korting van PantherMedia!

Photocase – de topper voor Instagram

www.photocase.com homepage

De bekende beeldbank Photocase uit Berlijn (Duitsland) biedt nu ook de mogelijkheid om haar afbeeldingen voor facebook te gebruiken. En het mooie is dat dit al kan met de basislicentie (standaard). Lees ook de licentievoorwaarden om precies te weten waar u op moet letten bij het gebruik van Facebook en dergelijke. 

Gebruik voor de aankoop van je Facebook foto's absoluut onze exclusieve couponcode van Photocase!

Beoordeling: Goed! De afbeeldingen mogen gebruikt worden in de social media. Alleen dienen de licentievoorwaarden wel zorgvuldig in acht te worden genomen. Lees hier het volledige Photocase  testrapport 2024.
Photocase licenties

De huidige aanbieding van Photocase

Meld u nu aan bij Photocase en ontvang 5 gratis credits en 10% korting op uw eerste aankoop!

Welke van de genoemde beeldbanken koop jij afbeeldingen voor Facebook? Laat het ons weten.

Enkele tips voor het maken van goede content

Niet gevonden wat je zocht? Vraag het hier!

loading...

🤓 Ik wil meer informatie over afbeeldingen voor Facebook

🤨 Ik heb een vraag over afbeeldingen voor Facebook

🤔 Ik weet niet of afbeeldingen voor Facebook iets voor mij zijn

🙄 Iets anders…

Wilfred van der Zwaag
Wilfred van der Zwaag

Als marketingmanager richt ik mij vooral op de beeldbanken die in Nederland en België actief zijn, en zorg ik ervoor dat u altijd de nieuwste informatie en aanbiedingen krijgt. Ook kan ik u advies geven over rechtenvrije afbeeldingen, licenties, auteursrechten en gebruikstoepassingen van stockfoto's en -video's.

Geen recensies

Laat een reactie achter

Stockfoto's
Logo