De beste stockfoto licenties: vergelijking van 4 top websites voor afbeeldingen

De beste stockfoto licenties vinden kan een lastige opgave zijn als u de omvang van de stockfotografie sector en alle mogelijkheden die er zijn in ogenschouw neemt. Al helemaal omdat op het eerste gezicht alle licenties op elkaar lijken.

Welke licentie is geschikt voor al uw persoonlijke en commerciële projecten? Welke licentie is voor commerciële doeleinden? Welke heeft de beste prijs-kwaliteitverhouding voor uw budget?

Om antwoord te geven op deze vragen en het makkelijker te maken om stockfoto's te kopen, vergelijken we nu de standaard en uitgebreide licenties van de beste websites voor stockfoto's.

Dit zijn de beste stockfoto licenties die er zijn!

In het kort: de beste stockfoto licenties voor algemene gebruikstoepassingen

Mocht u nu geen tijd hebben om ons hele overzicht te lezen, geen probleem. Hier een kort overzicht van welke website met rechtenvrije stockfoto's (en licentie) u voor uw gebruiksdoel moet kiezen.

 • Stockfoto's voor sociale media en websites (voor advertenties, banners, posts, webpagina's, enz.): Stockphotos.com, Shutterstock, iStock, en Adobe Stock zijn erg goed.
 • Stockfoto's voor YouTube, Vimeo en dergelijke platforms (voor videocontent, advertenties, thumbnails, enz.): Kies voor Stockphotos.com of iStock, omdat ze licenties hebben die dit soort gebruik zonder beperkingen toestaan.
 • Stockfoto's voor gedrukt marketingmateriaal (flyers, reclameborden, enz.): Shutterstock, iStock, en Adobe Stock hebben een standaard – goedkoopste optie – licentie waarmee u tot 500.000 stuks kunt drukken. Stockphotos.com is een prima oplossing als u maximaal 500.000 exemplaren nodig hebt.
 • De beste stockfoto licenties voor een product om te verkopen (T-shirts, speelgoed, koffiemokken, etc.): De uitgebreide licentie van Stockphotos.com is het goedkoopst en u kunt er onbeperkt producten mee verkopen. Shutterstock en Adobe Stock zijn ook goede opties.
 • Stockfoto's voor tv-uitzendingen of films: Stockphotos.com en iStock staan dit gebruik zonder beperkingen toe met een standaard licentie. Het zijn de beste opties voor dit doel.
 • Stockfoto's die deel uitmaken van een websjabloon voor verkoop: De uitgebreide licenties van Stockphotos.com (de goedkoopste), Shutterstock, en Adobe Stock, bieden de mogelijkheid tot onbeperkte reproducties.

De beste stockfoto licenties: overzicht van beste beeldbanken

Elke website voor afbeeldingen hanteert zijn eigen beeldlicenties, maar voor iemand zonder ervaring zien ze er allemaal hetzelfde uit. De verschillen zitten hem in de details. Vergelijken en de verschillen benadrukken is dus belangrijk. De markt voor stockfoto's is enorm en het zou oneindig lang duren om alle sites met elkaar te vergelijken.

Wij hebben de beeldlicenties van een viertal stockfotosites vergeleken, waarvan wij overtuigd zijn dat ze de belangrijkste stockfoto licenties hebben die iedereen zou moeten kennen. We hebben deze websites voor stockfoto's geselecteerd op basis van hun populariteit onder grafisch ontwerpers en creatieve professionals (niet voor niets staan ze hoog genoteerd op ons overzicht van de beste stockfoto websites) en daar zijn goede redenen voor:

 • Ze gebruiken allemaal rechtenvrije licenties − Als het gaat om stockfoto's, dan zijn rechtenvrije afbeeldingen het flexibelst en het meest inzichtelijk van allemaal.
 • Ze hanteren voordelige prijzen − Deze sites voor stockfoto's bieden de goedkoopste abonnementen aan. Bij ieder van deze websites koopt u foto's van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs.
 • Ze geven wettelijke garanties − Een groot voordeel van de betaalde stockfoto sites is dat ze alle content controleren, niet alleen op beeldkwaliteit maar ook op het rechtsmatig gebruik, zodat ze geschikt zijn voor commercieel gebruik.
 • Het zijn betrouwbare websites − Een licentie is nauwelijks iets waard als de uitgever ervan niet betrouwbaar is. Ten opzichte van andere stockfotosites hebben de geselecteerde beeldbanken een onberispelijke reputatie.

Dit staat in duidelijk contrast met andere stockfoto websites en licenties die het internet overspoelen, met name gratis websites voor afbeeldingen. Hoewel er betrouwbare sites zijn − en ze daarom tot de beste gratis stockfoto sites behoren − gebruikt bijna elke gratis foto site een algemene Creative Commons licentie die niet doorgelicht of gecontroleerd wordt.

Dit zorgt voor juridisch onduidelijke afbeeldingen en eventuele juridische ellende voor de gebruikers ervan. Publiek domein afbeeldingen zijn de minder ondoorzichtige van alle gratis stockfoto's, maar zijn nog steeds allesbehalve optimaal voor commerciële doeleinden. Betaalde afbeeldingen zijn de beste keuze als u een veilige en uitgebreide licentie wilt.

Het is niet alleen zo dat de licentieovereenkomsten van deze bedrijven het populairst zijn, maar ze zijn ook een belangrijke standaard voor beeldlicenties. Zodra u weet en begrijpt hoe licenties bij deze sites werken, zult u een goed beeld hebben van hoe het werkt bij zowat elke andere belangrijke aanbieder. Bovendien hebben al deze aanbieders zowel standaard als uitgebreide licenties voor al hun afbeeldingen.

De geselecteerde websites voor het kopen van goedkope stockfoto's met een goede licentie zijn:

Stockphotos.com − de goedkoopste en beste stockfoto licenties

stockphotos.com logo

Stockphotos.com is onze eigen beeldbank, een service waar we erg trots op zijn. Deze service spitst zich toe op middelgrote en kleine bedrijven. Alle prijzen en aanbiedingen voor onze meer dan 9 miljoen afbeeldingen van hoge kwaliteit zijn voordelig en makkelijk.

Wij hebben exclusieve voordelen en een eersteklas klantenservice. Speciaal voor kleine ondernemers zijn wij een aantrekkelijke optie, omdat elke foto commercieel gebruikt mag worden.

Onze licenties voor rechtenvrije foto's in hoge resolutie zijn flexibel en staan een groot aantal mogelijke commerciële toepassingen toe.

Shutterstock − Enorme collectie rechtenvrije afbeeldingen

Shutterstock logo

Shutterstock behoort tot de grote namen in de sector voor stockfotografie en een van de beste stockfoto websites. De uitvinder van het stockfoto-abonnement staat al jaren bekend om de gigantische collectie: de website bevat 485+ miljoen foto's en er komen alleen maar meer bij! De afbeeldingen zijn heel commercieel en gevarieerd, zodat u altijd de perfecte stockfoto's (ook stock footage, stock video's, stock audio en zelfs gratis afbeeldingen) kunt vinden over elk mogelijk onderwerp.

De licentiecontracten die zij hanteren voor hun fantastische foto's zijn een norm geworden en ze zijn heel uitgebreid.

iStock − een sterk gecureerde collectie rechtenvrije stockfoto's

iStock logo

iStock geldt als het allereerste microstockbureau (de eerste website waarop foto's rechtenvrij en voor zakelijke doeleinden gebruikt kunnen worden via een micro betalingsmodel worden verkocht). Ze hebben als stockfoto website een uitgebreide database met miljoenen foto's van professionele fotografen en werken al jarenlang onder de vlag van Getty Images.

Ze zijn populair vanwege de speciaal samengestelde beeldcollectie van meer dan 100 miljoen stockfoto's waarbij de foto's onderverdeeld zijn in budgetfoto's en exclusieve, high-end foto's. Alle rechtenvrije afbeeldingen zien er geweldig uit en zijn met de gebruiksvriendelijke zoekfunctie goed vindbaar zijn, zodat u zeker de high resolution foto's zult vinden dat u nodig hebt. U kunt zelf met omgekeerd zoeken zoekresultaten filteren om tijd te besparen. (Meer informatie over de voordelen van omgekeerd zoeken)

De standaardlicentie die ze gebruiken is compleet (deze gelden ook voor de gratis foto's) en ze hanteren een model voor uitgebreide licenties met diverse stapelbare opties.

Uitgebreide gids voor iStock licenties: Voordelen, nadelen en unieke kenmerken.

Adobe Stock – trendy beeldbank voor bruikbare afbeeldingen

Adobe Stock logo beste stockfoto licenties

Adobe Stock is de overzichtelijke site voor mooie afbeeldingen van Adobe. Het heeft nu een catalogus met miljoenen frisse en trendy originele foto's, die perfect zijn voor professionele ontwerpers die Adobe Creative Cloud gebruiken – en deze service kan moeiteloos worden geïntegreerd in de apps. De perfecte keuze voor elke grafisch ontwerper die graag stockfoto's in de ontwerplay-out kiest.

De licentie van Adobe Stock voorziet in de behoeften van de meeste ontwerpers.

Vergelijking van standaard licenties

Zoals de termijn impliceert, is de standaard rechtenvrije licentie de standaard en deze standaard licentie wordt door deze stockfotobureaus gebruikt.

Elke beeldbank met professionele stockfoto's heeft eigen bepalingen en voorwaarden, maar in grote lijnen geeft de standaard licentie voor een rechtenvrije afbeelding de koper een heleboel gebruiksrechten voor onbeperkte tijd, een onbeperkt aantal ontwerpen of projecten en zonder enige geografische beperkingen. En even belangrijk, u betaalt slechts één keer voor deze gebruikslicentie. Er hoeven voor het verdere gebruik geen royalties betaald te worden, vandaar de benaming “royalty free” (rechtenvrij).

Zoals eerder vermeld, en zoals u nu in het onderstaande overzicht kunt zien, hebben de standaard licentieovereenkomsten van deze bedrijven veel gelijkenissen. Dit zijn de belangrijkste verschillen:

Verschillen in standaard licenties

De oplagelimiet van Stockphotos.com: Het maximum aantal exemplaren met een standaardlicentie is vastgesteld op 500.000 stuks. Dit aantal ligt iets lager dan dat van alle andere websites voor afbeeldingen. Op basis van onze jarenlange ervaring zijn wij echter van mening dat dit meer dan genoeg is voor de meeste marketing- en publicatiebehoeften.

De beperkingen van Shutterstock voor videostreaming, uitzendingen en films: Deze website beperkt het gebruik van afbeeldingen in YouTube-video's (of vergelijkbare platforms), tv-uitzendingen of bioscoopfilms tot projecten met een totaal budget van minder dan $10.000. Een dergelijke voorwaarde is niet gebruikelijk; geen enkele andere beeldbank is geïnteresseerd in het projectbudget, en de naleving en controle ervan is ook niet altijd even makkelijk. Het is een ongebruikelijk detail in een verder heel complete licentie. Shutterstock is niet geschikt als u afbeeldingen gaat gebruiken in content voor streaming platforms, TV of film. Met ongeveer dezelfde prijzen hoeft u zich bij andere aanbieders geen zorgen te maken over uw budget.

De rechttoe rechtaan licentie van iStock: iStock heeft een van de simpelste standaardlicenties. Deze licentie heeft een oplagelimiet van 500.000 exemplaren en niet veel meer beperkingen. Kies deze licentie als u niet te diep wilt nadenken over het gebruik van uw afbeeldingen. 

De digitale kijkerslimiet van Adobe Stock: In tegenstelling tot alle andere fotobureaus die een onbeperkt aantal digitale reproducties/weergaven toestaan voor websites en elektronische publicaties, stelt Adobe Stock een limiet van 500.000 weergaven. Ook voor YouTube video's, streaming, TV en film geldt een beperking van 500.000 kijkers. Deze beperking op digitale weergaven van Adobe Stock is iets om rekening mee te houden voordat u hun foto's op het web gebruikt, omdat het waarschijnlijk moeilijk in te schatten is hoe vaak de content bekeken zal worden. Bovendien is het doel om zo veel mogelijk kijkers te krijgen, in plaats van te zorgen dat de content niet te vaak bekeken wordt.

De gebruiksrechten van de beste standaard licentie van grote beeldbanken

We vergelijken de standaardlicenties nu eens grondig met elkaar:

ToepassingGebruiksrechtStockphotosShutterstockiStockAdobe Stock
DigitaalWebsitesOnbeperkt*OnbeperktOnbeperktOnbeperkt
Elektronische publicatiesOnbeperktOnbeperktOnbeperkt<500.000 views
Sociale mediaOnbeperktOnbeperktOnbeperktOnbeperkt
YouTube & videostreamingOnbeperktProjectbudget van <$10.000Onbeperkt<500.000 views
Online platformsOnbeperktOnbeperktOnbeperkt<500.000 views
Video, film, TV-uitzendingenOnbeperktProjectbudget van <$10.000Onbeperkt<500.000 views
DrukwerkMarketing-materialen<500.000 stuks<500.000 stuks<500.000 stuks<500.000 stuks
Adverteren<500.000 stuks<500.000 stuks<500.000 stuks<500.000 stuks
Branding<500.000 stuks<500.000 stuks<500.000 stuks<500.000 stuks
Publicaties<500.000 stuks<500.000 stuks<500.000 stuks<500.000 stuks
Verpakkingen<500.000 stuks<500.000 stuks<500.000 stuks<500.000 stuks
*Onbeperkt aantal projecten en views

Vergelijking van uitgebreide licenties

Een uitgebreide licentie biedt meer gebruiksrechten dan een standaard licentie. De licentie is nog steeds rechtenvrij; u betaalt er slechts eenmaal voor om voor altijd de gebruiksrechten van de afbeelding te verkrijgen.

Alle websites met stockfoto's hebben hun eigen uitgebreide licentievoorwaarden, die allemaal op dezelfde manier werken.

Het belangrijkste recht dat u bij de meeste uitgebreide licenties krijgt, heeft betrekking op het gebruik van de foto's in/op producten die voor de verkoop bestemd zijn, d.w.z. het gebruik van de foto's als onderdeel van een ontwerp dat u vervolgens verwerkt in een artikel dat u met winst zult verkopen: t-shirts of andere kleding, kalenders of andere publicaties, posters of ander drukwerk, websjablonen of andere digitale producten, enz.

Opgemerkt moet worden dat “product voor wederverkoop” impliceert dat de foto een onderdeel van het product is, de foto mag niet het product zelf zijn. Een stockfoto mag nooit worden doorverkocht aan iemand anders. Er bestaan geen licenties die dit toestaan.

Verschillen in uitgebreide licenties

De door ons geadviseerde fotobureaus staan in principe onbeperkt gebruik toe van alles wat is inbegrepen in de standaardlicentie bij aankoop van een uitgebreide licentie: onbeperkte afdrukken, onbeperkte weergaven in het geval van Adobe Stock, en onbeperkt projectbudget in het geval van Shutterstock. Maar er zijn enkele belangrijke verschillen die benadrukt moeten worden:

De uitgebreide licentie van Stockphotos.com: u mag de afbeelding voor een onbeperkt aantal producten voor wederverkoop gebruiken – zowel digitaal als print. Voorbeeld: u mag zoveel t-shirts maken en verkopen als u wilt. Deze beeldbank heeft de laagste prijzen voor uitgebreide licenties van allemaal. Ideaal als u afbeeldingen nodig hebt voor uw verkoopproducten.

Shutterstock staat onbeperkte reproductie toe in/op producten voor wederverkoop: niet alleen is er geen beperking meer op het projectbudget voor streaming, tv en film, maar Shutterstock staat ook onbeperkt gebruik toe van de foto's in of op producten bestemd voor verkoop, zoals webtemplates en mobiele apps, kleding en reclamedrukwerk. Het is een ongecompliceerde en voordelige oplossing.

Meerdere uitgebreide licentie-opties van iStock: iStock onderscheidt zich door het feit dat ze elke uitgebreide gebruikslicentie als een aparte licentie verkopen. Onbeperkt aantal reproducties, waarbij de oplagebeperking wordt opgeheven, is hier een voorbeeld van. Producten voor verkoop, waarbij de afbeeldingen in merchandising en andere verkochte artikelen mogen worden gebruikt, is een andere optie. Belangrijk om op te merken is dat hier beperkingen aan verbonden zijn: u kunt niet onbeperkt producten doorverkopen. Een andere uitgebreide licentie-optie is de multi-seat toegang (zodat meer dan één persoon via dezelfde account kan downloaden). Voor elk van deze uitgebreide licenties moet ook apart worden betaald. Daarnaast moet u ze stapelen als u meer dan één gebruiksrecht nodig hebt, waardoor deze optie een stuk duurder is dan die van de andere aanbieders. Kortom, het is niet het juiste adres om foto's met een uitgebreide licentie te kopen.

De uitgebreide en verbeterde licenties van Adobe Stock: Adobe Stock maakt dingen simpel. De uitgebreide licentie omvat onbeperkte reproducties bovenop de standaard licentie en omvat ook producten voor wederverkoop met onbeperkte artikelen. Op hun website worden specifieke afbeeldingen geleverd met een “Verbeterde” licentie, die wel onbeperkte reproducties omvat, maar NIET voor producten voor de verkoop. Hoewel dit kenmerk op de foto's is aangegeven, kunnen de overeenkomsten in de benamingen van de licenties tot verwarring leiden, zodat u goed moet opletten wanneer u hier een licentie voor een foto neemt en ervoor moet zorgen dat u precies de gewenste rechten krijgt.

De gebruiksrechten van de beste uitgebreide licentie van grote beeldbanken

Hieronder ziet u een vergelijking van de uitgebreide licenties van de beste beeldbanken:

ToepassingGebruiksrechtStockphotosShutterstockiStockAdobe Stock
DigitaalWebsitesOnbeperkt*OnbeperktOnbeperktOnbeperkt (verbeterde en uitgebreide licentie)
Elektronische publicatiesOnbeperktOnbeperktOnbeperktOnbeperkt (verbeterde en uitgebreide licentie)
Sociale mediaOnbeperktOnbeperktOnbeperktOnbeperkt (verbeterde en uitgebreide licentie)
YouTube & videostreamingOnbeperktOnbeperktOnbeperktOnbeperkt (verbeterde en uitgebreide licentie)
Online platformsOnbeperktOnbeperktOnbeperktOnbeperkt (verbeterde en uitgebreide licentie)
Video, film, TV-uitzendingenOnbeperktOnbeperktOnbeperktOnbeperkt (verbeterde en uitgebreide licentie)
Digitale items voor verkoopWebsjablonenOnbeperktOnbeperktOnbeperkt (met licentie voor verkoop van producten)Onbeperkt (uitgebreide licentie)
ScreensaversOnbeperktOnbeperktOnbeperkt (met licentie voor verkoop van producten)Onbeperkt (uitgebreide licentie)
AppsOnbeperktOnbeperktOnbeperkt (met licentie voor verkoop van producten)Onbeperkt (uitgebreide licentie)
DrukwerkMarketing-materialenOnbeperktOnbeperktOnbeperkt (licentie voor onbeperkte reproductie)Onbeperkt (verbeterde en uitgebreide licentie)
AdverterenOnbeperktOnbeperktOnbeperkt (licentie voor onbeperkte reproductie)Onbeperkt (verbeterde en uitgebreide licentie)
BrandingOnbeperktOnbeperktOnbeperkt (licentie voor onbeperkte reproductie)Onbeperkt (verbeterde en uitgebreide licentie)
PublicatiesOnbeperktOnbeperktOnbeperkt (licentie voor onbeperkte reproductie)Onbeperkt (verbeterde en uitgebreide licentie)
VerpakkingenOnbeperktOnbeperktOnbeperkt (licentie voor onbeperkte reproductie)Onbeperkt (verbeterde en uitgebreide licentie)
Drukwerk voor de verkoopProducten en merchandise (kleding, mokken, enz.)OnbeperktOnbeperktTot 2.000 (licentie voor verkoop van het product)Onbeperkt (uitgebreide licentie)
Reclame-materiaal (briefpapier, kaarten, enz.)OnbeperktOnbeperktTot 100.000 (licentie voor verkoop van het product)Onbeperkt (uitgebreide licentie)
PublicatiesOnbeperktOnbeperktTot 10.000 (licentie voor verkoop van het product)Onbeperkt (uitgebreide licentie)
*Onbeperkt aantal projecten, views en exemplaren

Wat bij geen enkele beeldbank is toegestaan

Wij zijn van mening dat u moet weten wat geen van deze stockfoto websites toestaat met hun foto's te doen, ongeacht de licentie die u koopt.

In elk van deze beste stockfoto licenties die we hebben beoordeeld zijn deze beperkingen opgenomen in vrijwel dezelfde bewoordingen:

Overdracht van het beeldbestand aan derden − Alle licenties staan op naam van de koper. De afbeeldingen mogen alleen gebruikt worden door de persoon die de licentie heeft ontvangen. Het is absoluut niet toegestaan dat iemand anders de afbeelding gebruikt, ongeacht of u er geld voor krijgt of niet. Dit houdt ook in dat u de foto niet online mag zetten op een manier waarop anderen het kunnen downloaden. De licentie is niet overdraagbaar. Let op: het is toegestaan om een ontwerp te maken met gebruikmaking van het beeld en dat ontwerp vervolgens aan een klant te leveren, waarbij de klant het resultaat van het ontwerp mag gebruiken en niet alleen de afbeelding. Meer informatie vindt u in dit artikel over het gebruik van stockfoto's in klantenwerk.

Pretenderen dat de foto van u is of door u is gemaakt − Hoewel de meeste licenties voor stockfoto's geen bronvermelding of attributie vereisen (het vermelden van de auteur of de beeldbank), is het uitdrukkelijk verboden om te beweren dat hun stockfoto's uw origineel werk of uw eigendom zijn. Hiermee wordt bovendien inbreuk gemaakt op het auteursrecht van de auteur.

Clausule over gevoelig gebruik − Alle bovengenoemde beeldbanken hebben een clausule voor gevoelig gebruik in hun gebruikslicenties. Dit houdt in dat u de beelden niet zodanig mag gebruiken dat de auteur, de beeldbank of de afgebeelde modellen in een kwaad daglicht worden gesteld. Met andere woorden, moreel twijfelachtige of gevoelige onderwerpen zoals inhoud voor volwassenen, politiek, gezondheid en religie zijn ofwel niet toegestaan of moeten worden geverifieerd bij de beeldbank alvorens te gebruiken. Meer informatie kunt u vinden in dit artikel over gevoelig gebruik.

De beste stockfoto licenties − veelgestelde vragen (FAQ)

We zullen kort enkele van de veel voorkomende vragen beantwoorden over rechtenvrije stockfotografie en stockfoto licenties.

Moet ik een licentie hebben om stockfoto's te gebruiken?

Ja. Voor alle stockfoto's, zowel gratis als rechtenvrije stockfoto's, redactionele beelden en dergelijke, is een bepaalde gebruikslicentie vereist. U heeft altijd een geldige licentie nodig om de afbeeldingen te mogen gebruiken.

Welke licentie hebben betaalde en gratis stockfoto's?

Er zijn veel verschillende stockfoto licenties. Over het algemeen geldt voor een gratis foto het publieke domein of een vorm van een Creative Commons licentie (bijv. Creative Commons zero licentie – cc0 licentie) voor gratis gebruik; de beste stockfoto's zijn echter niet gratis en kunnen rechtenvrij zijn – zoals de beelden die we in dit artikel behandelen – of Rights Managed, een meer gereguleerd en specifiek licentiemodel dat ook duurder is.

Wat kosten stockfoto licenties?

De prijs van een rechtenvrije foto varieert van € 0,20 tot zo'n € 25,-, afhankelijk van de beeldbank en de methode die u kiest om afbeeldingen te kopen. De laagste prijzen betaalt u met een jaarlijks of maandelijks abonnement die elke geselecteerde stockfoto website aanbiedt. In sommige gevallen kunt u ook foto's op aanvraag kopen. Enkele fotobureaus hebben creditpacks en andere websites hebben beeldpakketten. U kiest wat het beste bij uw budget past.

Welke service voor stockfoto's is het beste?

De beste websites voor stockfoto's zijn sites waar u precies vindt wat u nodig hebt. Daarom hangt het antwoord af van wie de koper is. De beste websites hebben foto's in een hoge resolutie en aantrekkelijke prijzen. Stockphotos.com en Shutterstock zijn hier voorbeelden van. Voor exclusieve afbeeldingen of unieke stockfoto's kiest u voor iStock of Adobe Stock.

De beste stockfoto licenties: Welke website voor afbeeldingen voldoet aan al uw wensen?

U weet nu in welke mate de beste stockfoto licenties zich verhouden tot andere, en u heeft de nodige kennis om de site en de licentie te kiezen die aan uw eisen voldoen. Voor de zekerheid is hier toch nog een opsomming van onze suggesties:

 • Alle hierboven genoemde sites zijn geschikt voor gewone marketing- en reclamedoeleinden, bijvoorbeeld online advertenties, beeldmateriaal voor uw website of uw sociale media kanalen, gedrukte reclame zoals uithangborden of flyers, enz.
 • Voor video's op YouTube, TV, of Film: kies voor Stockphotos.com en iStock hebben high resolution stockfoto's die met een standaard licentie onbeperkte dekking hebben voor deze doeleinden.
 • Voor elektronische publicaties zoals eBooks of digitale tijdschriften: Stockphotos.com, Shutterstock en iStock, staan allemaal onbeperkte weergaven toe.
 • Voor producten voor de verkoop zoals t-shirts, petjes, koffiemokken, enz.: Stockphotos.com, Shutterstock en Adobe Stock hebben fantastische aanbiedingen voor uitgebreide licenties.

Welke websites hebben volgens u de beste stockfoto licenties? Laat het ons weten!

Niet gevonden wat u zocht? Vraag het hier!

loading...

🤓 Ik wil meer informatie over de beste stockfoto licenties

🤨 Ik heb een vraag over de beste stockfoto licenties

🤔 Ik weet niet of de beste stockfoto licenties iets voor mij zijn

🙄 Iets anders…

Wilfred van der Zwaag
Wilfred van der Zwaag

Als marketingmanager richt ik mij vooral op de beeldbanken die in Nederland en België actief zijn, en zorg ik ervoor dat u altijd de nieuwste informatie en aanbiedingen krijgt. Ook kan ik u advies geven over rechtenvrije afbeeldingen, licenties, auteursrechten en gebruikstoepassingen van stockfoto's en -video's.

Stockfoto's
Logo