Waar koop ik goedkoop boekomslag afbeeldingen?

Wat is het beste adres om boekomslag afbeeldingen of cover foto's te kopen, dat is voor elke schrijver interessant. Waarom? Omdat de meeste mensen precies doen wat ze niet zouden moeten doen: het boek beoordelen op de omslag of cover.

Het ontwerp van uw omslag (foto's, illustraties en lettertypen) is een belangrijk element in de marketing van uw boek, waarbij de gebruikte afbeelding of foto perfect moet zijn: dit kan de verkoop van uw boek maken en breken.

Bij de websites Shutterstock, Stockphotos.com, iStock, 123RF en Adobe Stock vindt u de perfecte boekomslag afbeelding voor e-books en gedrukte boeken. Dit zijn de goedkoopste beeldbanken met enorme collectie, hoge kwaliteit en voordelige geprijsde afbeeldingen voor boekomslagen.

Wilt u direct boekomslag foto's zoeken? Gebruik hiervoor de zoekbalk hieronder voor het vinden van het beste resultaat of blader hier door een enorme bibliotheek met stockfoto's, vectoren en illustraties voor het eenvoudig ontwerpen van een hoge kwaliteit en pakkende omslag.


Krijg 210 beelden in hoge resolutie voor slechts € 99! Nu plus 10 gratis opschalingen en video's!
NU KOPEN
19 dagen resterend
Neem nu een abonnement op het Club-lidmaatschap van Stockphotos.com en krijg als bonus 10 gratis beelden!

Boekomslag afbeeldingen: Foto's zijn een must

Elke uitgever kan u vertellen: de inhoud of tekst van uw boek kan fantastisch zijn, maar als u wilt dat het een bestseller wordt, dan heeft u een boekomslag afbeelding en typografie van hoge kwaliteit nodig. Deze moet mensen direct aanspreken en ertoe bewegen uw boek uit het schap te halen om de inhoud ervan te bekijken. Wilt u lezers aanspreken, dan is een boekomslag afbeelding een onmisbaar en krachtig middel.

Een goede boekomslag of e-bookcover heeft altijd een afbeelding. Het gebruik van foto's (zelfs eigen foto's of illustraties) is een heel simpele en effectieve manier om uw boek voor consumenten interessant te maken: afbeeldingen trekken de aandacht, dat is een bekende en veelgebruikte marketingtip.

TIP: In dit overzicht over kleurenpsychologie vindt u alle informatie over het kiezen van een boekomslag foto in de beste kleuren.

Hoe en waar kan ik boekomslag afbeeldingen kopen

Er zijn twee belangrijke opties om boekcover foto's en illustraties te verkrijgen:

– Zelf maken: U kunt natuurlijk een fotograaf inhuren om foto's te maken, maar dat kost u veel tijd en geld. U kunt de foto's ook zelf maken als u de nodigde vaardigheden heeft en dat zal u inderdaad geld besparen, maar levert ook veel extra werk op.

Beste beeldbanken

– Afbeeldingen kopen: De beste beeldbanken 2023 verkopen foto's die al genomen zijn en direct kunnen worden gebruikt. Ze hebben een omvangrijke online bibliotheek met keuze uit vele duizenden tot honderden miljoenen afbeeldingen. Download deze beelden goedkoop (veel goedkoper dan het inhuren van een fotograaf) en omdat ze direct beschikbaar zijn, kunt u de omslag van uw boek ook veel sneller klaar hebben.

Stockfotografie is een uitstekende optie voor boekomslag afbeeldingen of de cover van uw ebook!

TIP: De complete handleiding voor stockfotografie zal u laten zien waarop u moet letten bij de keuze van de jusite foto.

Professionele boekomslag afbeeldingen: Licenties en prijzen

De meeste online beeldbanken die goedkope foto's aanbieden, werken met een rechtenvrije licentie, omdat dit één van de meest flexibele en voordelige licentiemodellen is. U betaalt slechts eenmalig en u ontvangt een aantal gebruiksrechten op de afbeelding, en dat voor altijd.

Echter, aan de rechtenvrije licentie zijn enkele beperkingen verbonden. Welke voor u van belang is, is de oplagelimiet: elke beeldbank stelt een limiet aan het aantal fysieke of digitale reproducties die u van een afbeelding mag verspreiden. Dit is direct van invloed op de afbeelding die u voor uw boekomslag of ebook cover wilt gebruiken. Maar er is goed nieuws:

www.stockphotos.com/pricing

1. De oplagelimieten zijn erg ruim – Er zijn diverse beeldbanken waarbij de oplagelimiet in de standaard licentie ruimschoots voldoende is, zodat veel boekuitgevers zich geen zorgen hoeven te maken.

Stockphotos.com biedt bijvoorbeeld al haar hoge resoluite afbeeldingen aan onder een standaardlicentie waarmee tot 500.000 kopieën kunnen worden gemaakt. Een afbeelding met een standaardlicentie kost u tussen de € 12 en € 4,20,- per stuk via afbeeldingenpakketten en tussen € 0,20 en € 0,99 per afbeelding via de diverse abonnementen. Dat is heel, heel, heel goedkoop voor boekomslag afbeeldingen!

2. Er is ook een uitgebreide licentie – Zelfs als uw voorziene distributie hoger is dan de standaard oplage, kunt u bij de beeldbanken een uitgebreide licentie verkrijgen waarmee u voor een hogere, maar nog steeds betaalbare prijs een onbeperkt aantal kopieën kunt maken! Zelfs als de standaard limiet volstaat, is het verstandig om vanaf het begin te investeren in een uitgebreide licentie: als uw boekverkoop stijgt en u uw distributie toeneemt, dan heeft u op voorhand het recht op de afbeelding van uw boekomslag veiliggesteld.

uitgebreide licenties voor boekomslag afbeeldingen

Stockphotos.com biedt een van de goedkoopste uitgebreide licenties aan voor slechts € 70 per afbeelding, en voor minder dan € 56 of € 38 kunt u al boekomslag afbeeldingen verkrijgen. Bij deze afbeeldingen kunt u een onbeperkte oplage afdrukken en hebt u het recht om ze te gebruiken in of op producten voor de verkoop, wat u enorm veel voordelen biedt.


Boekomslag afbeeldingen en Marketing: One Stock Photo to Solve Them All

Zodra u het perfecte omslagontwerp voor uw boek en uw distributieplan klaar hebt, moet u de marketingstrategie bepalen. De promotie van uw boek is een integraal onderdeel om er een bestseller van te maken. En hier komt ook uw boekomslag foto weer in beeld.

Het handhaven van visuele consistentie is een belangrijke marketing activiteit, zoals elke ontwerper of marketeer u zal kunnen vertellen. De kans is groot dat u dezelfde afbeelding uit uw boekomslag of ebook-cover in uw marketingcampagne zult gebruiken: advertenties, banners, social media en nog veel meer. De rechtenvrije licentie die u verkrijgt, dekt gelukkig al deze toepassingen. De licentie van StockPhotoSecrets Shop doet dat zeker.

Boekomslag afbeeldingen en uitgebreide licenties: verdien meer geld met uw boek

Met wat zakelijk instinct verdient u met een succesvol boek of ebook veel meer, en u beschikt over een uitgebreide licentie voor uw boekomslag beelden. Maar hoe?

Eén woord: merchandising. Als uw boek succesvol verkoopt, en uw marketingcampagne kan een heuse hype te creëren, dan kunt u die heuse hype verzilveren door items te verkopen die gerelateerd zijn aan uw boek. Een merchandise programma kan van alles omvatten, van posters en kaarten tot t-shirts, mokken en nog veel meer. De mogelijkheden zijn onbeperkt.

Een standaard licentie dekt dit beoogde gebruik niet, omdat deze de verkoop van de beelden met directe winst verbiedt. Maar met een uitgebreide licentie kunt u niet alleen onbeperkt gebruik maken van de afbeelding, maar krijgt u ook het recht om de foto te gebruiken in of op producten voor de verkoop, en dat is precies wat u nodig hebt om producten met de afbeelding erop te mogen verkopen.

Als u erover nadenkt, is dit een heel kleine investering waarmee u niet alleen de distributielimieten voor uw boekomslag wegneemt, maar die u ook eindeloze verdienmogelijkheden biedt door merchandising.


Online bonus & stockfoto's voor het ontwerp van uw boekomslagen

Foto's in hoge resoluties en goede kwaliteit beelden zijn natuurlijk niet het enige wat u bij beeldbanken vindt die u kunnen helpen met het ontwerp van uw boek. Hier en online vindt u waardevolle tools om uw ontwerp te voltooien.

www.stockphotos.com/pricing

Sjablonen – Wilt u de kosten beperkt houden en het proces versnellen, dan kunt u profiteren van de verschillende grafische sjablonen die beste beeldbanken aanbieden. Deze vindt u vaak in hun collectie en ze bevatten ook boekomslagen die het voor u of uw ontwerper een stuk makkelijker maken.

Ongeacht of het nu gaat om een eenvoudige lay-out voor een omslag of een dubbelzijdig afdrukontwerp om een intern label toe te voegen, de meeste beeldbanken bieden sjablonen aan en u hoeft alleen maar uw tekst en afbeeldingen aan te passen. Stockphotos.com heeft een fraaie collectie grafische sjablonen die u kunt downloaden.

Adobe Illustrator gratis

Simpele bewerkingsprogramma's – Beschikt u over de nodige ervaring in grafisch ontwerpen, dan zijn er veel gratis online bewerkingstools waarmee u met beelden eenvoudig en zonder veel moeite een fantastische omslag voor uw boek kunt maken.

Veel van deze tools zijn heel simpel te gebruiken en hoewel ze niet de opties zoals die van een professioneel bewerkingsprogramma hebben, zijn ze geschikt om sjablonen te bewerken of om eenvoudige ontwerpen te maken met afbeeldingen en tekst. Een aantal van deze tools zijn te vinden in deze fantastische lijst met de beste 12 alternatieven voor Adobe Illustrator.

Lees ook: Zelf ontwerpen met Canva! Vormgeven nu heel simpel!

Heeft u al een afbeelding maar wilt u graag de kwaliteit ervan verbeteren? Dat kan! Klik op de onderstaande aanbieding voor het verbeteren van uw foto:

Krijg 10 gratis beeld opschalingen in de AI Image Upscaler om uw foto's met één klik de hoogste resolutie te krijgen!

Koop uw volgende boekomslag afbeeldingen met rechtenvrije licentie bij een beeldbank

Dit is een van de slimste (en meest simpele!) manieren voor de perfecte boekomslag afbeeldingen en het succes van uw boek!

Stockfoto's zijn van uitstekende kwaliteit, er is een gigantische keuze aan content, ze zijn klaar om te downloaden en te gebruiken, en ze zijn ook nog eens heel voordelig geprijsd. Met een geringe uitgave van iets meer dan veertig euro heeft u een bron die u duizenden euro's of meer kan opleveren binnen handbereik.

Wilt u nu al een foto voor uw boekomslag kiezen, dan moet u zeker een kijkje nemen bij Stockphotos.com, waar u naast prachtige boekomslag afbeeldingen ook de beste en voordeligste aanbiedingen vindt met standaard- en uitgebreide licenties!

Krijg 210 beelden in hoge resolutie voor slechts € 99! Nu plus 10 gratis opschalingen en video's!
NU KOPEN
19 dagen resterend
Neem nu een abonnement op het Club-lidmaatschap van Stockphotos.com en krijg als bonus 10 gratis beelden!

Image: © Stian Iversen / iStockphoto.com

Niet gevonden wat u zocht? Vraag het hier!

loading...

🤓 Ik wil meer informatie over boekomslag afbeeldingen

🤨 Ik heb een vraag over boekomslag afbeeldingen

🤔 Ik weet niet of boekomslag afbeeldingen iets voor mij zijn

🙄 Iets anders…

Wilfred van der Zwaag
Wilfred van der Zwaag

Als marketingmanager richt ik mij vooral op de beeldbanken die in Nederland en België actief zijn, en zorg ik ervoor dat u altijd de nieuwste informatie en aanbiedingen krijgt. Ook kan ik u advies geven over rechtenvrije afbeeldingen, licenties, auteursrechten en gebruikstoepassingen van stockfoto's en -video's.

Stockfoto's
Logo