Dieren stockfoto’s – koop ze voor uw creatieve toepassingen!

Dieren stockfoto's laten dieren en wilde dieren zien in al hun veelzijdigheid. Van exotische vogels uit het regenwoud tot aandoenlijk kijkende huiskatten. 

Shutterstock, Stockphotos.com, 123RF, iStock en Adobe Stock hebben afbeeldingen van dieren die vaak worden gebruikt in allerlei sectoren en media. Deze beelden roepen emoties op en hebben een neutraal karakter, zodat ze voor iedereen aantrekkelijk zijn. 

We zullen ingaan op de vraag hoe u de kracht van afbeeldingen en illustraties van dieren kunt gebruiken, en wat voor foto's u het beste kunt kiezen.

Wilt u nu gelijk dieren foto's zoeken? Gebruik de zoekfunctie hieronder, bekijk de zoekresultaten en download de beste foto's en illustraties.



Neem nu een abonnement op het Club-lidmaatschap van Stockphotos.com en krijg als bonus 10 gratis beelden!

Dan volgen hier onze tips:

Hoe fotografie van huisdieren en wilde dieren slim gebruiken

Rechtenvrije dieren stockfoto's zijn geschikt voor een groot aantal toepassingen:

Vanzelfsprekend zijn deze foto's bij uitstek geschikt voor merken en projecten die rechtstreeks verband houden met dieren en natuur: dierenartsen, dierentuinen, natuurbeschermingsorganisaties, en andere.

De grote kracht van afbeeldingen van dieren is vooral dat ze een conceptueel potentieel bezitten. De dieren kunnen schoonheid, inspiratie, blijdschap en lieflijkheid uitstralen, maar ook kracht, vastberadenheid en gevaar. En u kunt er veel mensen mee bereiken! En omdat ze niet aan een bepaald menselijk segment gekoppeld zijn – zoals etniciteit, religie of cultuur – zijn ze voor een breder publiek herkenbaar.

De meest effectieve dieren stockfoto's

De meest gebruikte categorieën van dieren stockfoto's, en ook de beste afbeeldingen, vindt u hieronder:

Expressieve dieren

honden foto
Copyright: Ingram Image/Stockphotos.com, alle rechten voorbehouden.

Met foto's van dieren kunnen kijkers zich op vrijwel dezelfde manier verbinden als met foto's van mensen. De lichaamstaal en gezichtsuitdrukkingen van het dier, zoals de indringende ogen van een jaguar, een panda die ontspannen op een boomstam zit of een hond met een vragende of zelfs wat schuldige blik, kunnen een bepaalde “stemming” oproepen.

Exotische dieren

dieren stockfoto's
Copyright: jeffmcgraw/Photocase.com, alle rechten voorbehouden.

Afbeeldingen van wilde of exotische dieren geven ons een inkijkje in de rijke variatie van het leven op onze planeet, zoals in een fotosafari, en brengen ons in contact met de natuur. Kijkers zijn onder de indruk van een kameleon die van kleur verandert, een giraffe die in de verte kijkt, of een flamingo met een karakteristiek felroze verenkleed.

Huisdieren

katten afbeeldingen
Copyright: Ingram Image/Stockphotos.com, alle rechten voorbehouden.

Boerderijdieren en huisdieren bezitten ook een bepaalde charme! Ze ademen vriendschap, samenwerking en harmonie. Een vriendelijke en olijke koe, een lollige en opgewekte geit, een baldadige eekhoorn, of een aanhalige Franse bulldog, ze kunnen elk ontwerp nog meer plezier inademen. En dan hebben we het nog niet eens over katten, de onbetwiste toppers op internet!

Jonge dieren

jonge dieren beelden
Copyright: Ingram Image/Stockphotos.com, alle rechten voorbehouden.

Met schattige dierenfoto's kunt u niets fout doen. Want wat is er schattiger dan een dier? Een jong dier. Alle soorten jonge dieren. Schildpadden, zebra's, pinguïns, apen. Zelfs baby spinnetjes zijn al schattig gebleken!

Natuurlijke patronen

dieren stockfoto's
Copyright: steffne/Photocase.com, alle rechten voorbehouden.

Uit artistiek oogpunt bieden dierenfoto's een groot visueel voordeel op het vlak van patronen en kleuren. Met de complexe en unieke motieven van hun huiden en vachten kunt u prachtige effecten creëren die van het scherm of het papier afspatten! Gebruikt u hierbij de juiste kleurencombinaties, dan voegt u nog meer kracht toe aan uw ontwerpen.

Websites met schattige dieren stockfoto's

Voor het downloaden van de allernieuwste, interessantste en kwalitatief beste foto's met dieren en natuur als thema, adviseren wij u de volgende bekende beeldbanken.

Let op: er zijn veel goede gratis stockfotosites met dieren afbeeldingen van behoorlijke kwaliteit. Toch raden we u ten zeerste af om gratis foto's te gebruiken voor commerciële projecten, omdat de licentievoorwaarden juridisch gezien onduidelijk kunnen zijn. Rechtenvrije foto's zijn een veel veiligere keuze.

Photocase

www.photocase.com/ homepage

Photocase is een unieke beeldbank met artistieke afbeeldingen en een fantastisch aanbod van rechtenvrije dieren stockfoto's die u alleen hier kunt kopen. De foto's in de afbeelding met de titel van dit artikel zijn afkomstig van deze fotosite.

Lees alle belangrijke informatie over deze beeldbank in onze Photocase recensie en ontvang een fraaie korting met onze Photocase couponcode!

Stockphotos.com

Stockphotos.com logo

Stockphotos.com is de beste website voor het midden- en kleinbedrijf die prachtige stockfoto's tegen goedkope prijzen nodig hebben. U kunt er terecht voor een geweldige collectie dieren stockfoto's! Een aantal van deze foto's in deze bijdrage zijn hier voorbeelden van.

Alle nodige info staat vermeld in het Stockphotos.com testrapport. Ontdek hier de goedkope Club-aanbieding en bonussen! Krijg met deze couponcode 10 gratis afbeeldingen!

Shutterstock

shutterstock logo

Shutterstock heeft een beeldcollectie met honderden miljoenen foto's en video's – één van de absolute favorieten voor beeldmateriaal. U vindt hier alle met dieren beschikbare stockfoto's die u voor aansprekende en effectieve ontwerpen nodig heeft tegen voordelige prijzen!

Lees alles over deze belangrijke beeldbank in het Shutterstock testrapport. Dankzij het gratis Shutterstock proefabonnement, kunt u het beeldmateriaal testen. Wilt u kunt direct foto's kopen? Krijg dan korting met onze Shutterstock couponcode!

iStock

istock logo

iStock heeft een fotocatalogus met zowel heel goedkope als exclusieve content met elk denkbaar thema. Beide categorieën omvatten afbeeldingen met dieren waarmee u uw ontwerpen een extra dimensie kunt geven!

Meer info nodig? Bekijk ons iStock testrapport en ontvang een mooie korting met onze speciale iStock actiecode!

Adobe Stock

adobe stock logo

Adobe Stock is de door Adobe beheerde fotoservice boordevol trendy afbeeldingen waarmee creatieve ontwerpers verbluffende projecten realiseren. De afbeeldingen met dieren zijn volop in de collectie vertegenwoordigd. Bovendien is de collectie volledig in de Creative Cloud opgenomen.

Lees meer in ons Adobe Stock testrapport. Bespaar veel geld met het gratis Adobe Stock proefabonnement!

123RF

123rf logo

123RF heeft een enorme collectie met zeer gevarieerde dieren stockfoto's. De foto's zijn gemaakt door de beste fotografen ter wereld en bieden voor allerlei sector tal van toepassingen.

Alle nodige informatie leest u in ons uitgebreide 123RF testrapport. Koop nu nog voordeliger met onze 123RF couponcode.

Samengevat

U koopt bij Stockphotos.com, Shutterstock, iStock, Adobe Stock en 123RF de beste foto's, vectoren en video's tegen een scherpe prijs. Bij Photocase kunt u terecht voor uniek beeldmateriaal dat zowel artistiek als commercieel interessant is.

Uiteraard kunt u bij deze beeldbanken ook terecht voor natuurfotografie; en ook voor thema's als technologie, industrie en transport.

Nieuwsgierig naar de prijzen? Bekijk dan het volgende overzicht!

Beeldbank

Max. aantal downloads

Prijs per foto

Download limiet

Duur van het abonnement

StockPhotoSecrets logo

200 per dag

€ 0,33

Jaarlijks

1 jaar

Shutterstock logo

750 per dag

€ 0,21

Maandelijks

1 jaar

iStock logo

750 per dag

€ 0,23

Maandelijks

1 jaar

Ongelimiteerd

Maandelijks

1 maand

123RF logo

750 per dag

€ 0,24

Maandelijks

1 jaar

Adobe Stock logo

750 per dag

€ 0,22

Maandelijks

1 jaar

Photocase logo

Onbeperkt

€ 6,87

Onbeperkt

Geen abonnementen

TIP
Heeft u een mooie dieren stockfoto gevonden, maar de achtergrond bevalt u niet? Dan komt dit overzicht met 19 betaalde en gratis achtergrond verwijderen tools voor ontwerpers u goed van pas!

Welke dieren stockfoto's wilt u in uw ontwerpen gebruiken? En op welke manier? Vertel het ons!

Hoofdafbeelding: Copyright van jeffmcgraw/Photocase.com; archimede/Photocase.com; furryfritz/Photocase.com; emoji/Photocase.com; steffne/Photocase.com, alle rechten voorbehouden.

Niet gevonden wat u zocht? Vraag het hier!

loading...

🤓 Ik wil meer informatie over dieren afbeeldingen

🤨 Ik heb een vraag over dieren afbeeldingen

🤔 Ik weet niet of dieren afbeeldingen iets voor mij zijn

🙄 Iets anders…

Wilfred van der Zwaag
Wilfred van der Zwaag

Als marketingmanager richt ik mij vooral op de beeldbanken die in Nederland en België actief zijn, en zorg ik ervoor dat u altijd de nieuwste informatie en aanbiedingen krijgt. Ook kan ik u advies geven over rechtenvrije afbeeldingen, licenties, auteursrechten en gebruikstoepassingen van stockfoto's en -video's.

Stockfoto's
Logo