Diversiteit afbeeldingen van de 15 beste beeldbanken

Onze samenleving is een smeltkroes van culturen, etnische groepen, levenskeuzes, enz. De diversiteit in onze huidige samenleving is een van de aspecten die speciale aandacht vraagt bij het creëren van onder andere succesvolle marketingcampagnes. Geen wonder dat diversiteit afbeeldingen al jarenlang tot de toptrends behoren

Met diversiteit afbeeldingen van Shutterstock, Stockphotos.com, 123RF, iStock en Adobe Stock communiceert op een accurate manier. Hieronder vindt u een overzicht van deze en enkele andere stockfoto websites waar u diversiteit foto's van hoge kwaliteit kunt vinden.

Shutterstock create

UGC video

De keuze van onze expert: het belang van culturele diversiteit en inclusie

Met diverse stockfoto's en diversiteit afbeeldingen bedoelen we niet alleen het opnemen van een Afro-Amerikaans model in een groepsfoto van blanke mensen, ook niet een lachwekkende foto van een blanke zakenman naast zijn blanke en gelukkig ogende secretaresse en al helemaal niet een stockfoto van een zwarte familie die gestyled is volgens een hegemonische esthetiek.

https://appsumo.com/ homepage

Om diversiteit in beeldmateriaal dit jaar aan te pakken, moet je gebruik maken van authentieke, natuurlijke beelden in content die diversiteit in al haar grootsheid en moderniteit weergeeft: etnisch gevarieerde (familie) groepen (zoals bijvoorbeeld Hispanic stockfoto's), mensen met een beperking, meerdere levensstijlen. Je wilt de realiteit in je foto's laten zien.

Zorg er trouwens ook voor dat je de visuele voorkeuren van je doelgroep in aanmerking neemt. De voorkeur van mannen en vrouwen verschilt bijvoorbeeld qua kleur en zelfs kleurschakeringen. Hoewel blauw populair is, gaan mannen voor fellere tinten en vrouwen voor rustigere. Evenzo geven mannen de voorkeur aan schaduwen (kleur gemengd met zwart) en kiezen vrouwen voor tinten (kleur gemengd met wit). Het gebruik van kleurenpsychologie en uitgekiende kleurencombinaties in je afbeeldingen is essentieel. Je kunt hiervoor eventueel kleurentools gebruiken die veel bekende beeldbanken op hun website beschikbaar stellen.

Diversiteit en vooral inclusie hebben het afgelopen jaar centraal gestaan, omdat mondiale gebeurtenissen opnieuw cruciale zaken als mensenrechten, rassenhaat en ongelijkheid in publieke fora en media aan de orde hebben gesteld. Discussies, protesten en bewustzijnsacties hebben zich overal ter wereld ontplooid, als een collectieve oproep om een einde te maken aan het racisme en om aan te dringen op een inclusieve samenleving.  

Daarbij komt nog dat sociale bewegingen die een positieve impuls geven aan het lichaam en het imago steeds meer aandacht krijgen en invloed hebben op de samenleving, en dat alle stadia van het leven zich ontvouwen genoemd worden om inclusief te zijn, en het ook visueel weer te geven. Deze trend wordt door grote en bekende merken omarmd, in het bijzonder in de segmenten mode, sport en schoonheid.

In dit kader is een krachtige en integere visuele weergave van diversiteit met name in zakelijke afbeeldingen een must. Vrouwelijke stockfotografie richt zich nu ook sterk op een tweevoudige minderheid: gemêleerde vrouwen (vrouwen van kleur) in het arbeidsproces. De mode richt zich steeds meer op plus-size modellen en diverse bodytypes. En moderne senioren stockfoto's draaien allemaal om een actieve levensstijl en personen die stereotypen doorbreken.

Het vinden en gebruiken van diversiteit stockfoto's voor uw communicatie – vooral in social media-posten – zal u op één lijn brengen met de tijd waarin we leven en de juiste boodschap aan uw publiek overbrengen.

Ivanna Attié - stockfotografie expertIvanna Attié - stockfotografie expert

Wanneer we het hebben over diverse stockfoto's, dan hebben we het niet alleen over het toevoegen van één Afrikaans-Amerikaans model aan een groepsfoto met Kaukasische mensen, en ook niet over een foto van een blanke zakenman naast zijn blanke en vrolijk kijkende secretaresse, en zeker niet over een foto van een donkere familie die gestileerd is volgens een hegemonische esthetiek.

Voor de aanpak van de diversiteit in beeldmateriaal moet u nu in 2024 gebruik maken van beelden met een authentiek, natuurgetrouw gevoel voor content waarmee diversiteit in al zijn grootsheid en actualiteit tot uitdrukking komt: etnisch gevarieerde (familie) groepen (zoals bijvoorbeeld Latijns-Amerikaanse stockfoto's), niet-stereotiepe genderrollen, mensen met een beperking, meervoudige levensstijlen. U wilt de realiteit op uw foto's weergeven.

Daarbij komt dat u ook rekening moet houden met de visuele voorkeuren van uw doelgroep. Mannen en vrouwen prefereren bijvoorbeeld verschillende kleuren en zelfs verschillende tinten binnen die kleuren. Hoewel blauw de meest favoriete kleur is, gaan mannen voor felle tinten en vrouwen juist voor rustigere tinten. Zo geven mannen de voorkeur aan schaduwen (kleur gemengd met zwart) en kiezen de dames voor tinten (kleur gemengd met wit). Gebruik maken van kleurenpsychologie en slimme kleurencombinaties in uw beeldmateriaal is een must.

Op deze manier kunt u op een zeer effectieve manier overtuigende visuele concepten realiseren die beter aansluiten bij uw doelgroep of doelmarkt (vooral Millennials en Gen Z's die in het tijdperk van de diversiteit zijn geboren).

Lees hier hoe je in 3 stappen effectievere marketingcampagnes realiseert met inclusieve stockfoto's.

De 15 beste websites voor diversiteit foto's met rechtenvrije licentie

Stockphotos.com – goedkope rechtenvrije stockfoto's

www.stockphotos.com/nl homepage
stockphotos.com logo

Stockphotos.com is een bescheiden website die speciaal gericht is op kleine en middelgrote bedrijven. Het bedrijf is ontwikkeld door een team van specialisten die een jarenlange ervaring hebben in de sector voor stockmedia.

Stockphotos.com heeft meer dan 10 miljoen rechtenvrije beelden (o.a. diversiteit afbeeldingen) die met betaalbare flexibele abonnementen en pakketten kunnen worden gedownload. Wij zijn van mening dat dit een van de beste stockfoto websites is, perfect voor onder andere blogposts en sociale media.

stockphotos.com diversiteit afbeeldingen

Het kopen van foto's op aanvraag is mogelijk vanaf een losse foto voor slechts € 12,- per foto of via beeldpakketten, vanaf 5 voor € 36,- tot 25 voor € 105,- – waarbij de prijs per foto tussen € 4,20 en € 7,20 ligt. De beste en voordeligste aanbiedingen zijn echter de abonnementen.

Het topproduct is het Club Easy (of gewoon “The Club”) abonnement: 200 downloads per jaar voor € 99,-. Het is een zeer flexibele aanbieding, omdat je een heel jaar de tijd hebt om je downloads te gebruiken, en je betaalt ook maar één keer per jaar. En dan hebben we het nog niet eens over de zeer lage prijs, met foto's voor slechts € 0,49 per stuk! Maar er zijn een paar factoren die deze aanbieding nog aantrekkelijker maken:

 • In het eerste jaar krijg je een bonus van 100 extra downloads – 210 afbeeldingen voor € 99,-… slechts € 0,47 per afbeelding!
 • Het abonnement is inclusief 10 opwaarderingen (upscales) met de Upscaler van Stockphotos.com en 10 video's zonder extra te moeten betalen!
 • Het beste hebben we voor het laatst bewaard: als je je aanmeldt via de onderstaande banner, krijg nog eens 10 gratis extra afbeeldingen bij je Club Easy abonnement!
 • Neem nu een abonnement op het Club-lidmaatschap van Stockphotos.com en krijg als bonus 10 gratis beelden!

  Heb je meer dan 200 afbeeldingen per jaar nodig, dan zijn er ook abonnementen met een hoger volume:

  Deze abonnementen bieden ook gratis extra beelden voor het eerste abonnementsjaar en extra opwaarderingen, video's en zelfs voertuigsjablonen.

  Deze beeldbank hanteert de laagste prijzen voor uitgebreide licenties, vanaf € 70 per foto. Met een actief abonnement op een van de Club-plannen krijg je 50% korting op pakketten met uitgebreide licenties, wat de prijs omlaag brengt naar € 35 per foto en zelfs lager bij grotere pakketten. Echt goedkoop.

  Bekijk nu onze geweldige collectie met steeds weer nieuwe diversiteit afbeeldingen door hieronder uw zoektermen in te voeren en op enter te drukken voor de resultaten!


iStock

www.istockphoto.com/nl homepage

Als pionier op het gebied van stockfoto's op internet behoort iStock nog steeds tot de meest populaire beeldbanken en biedt zij een grote collectie beeldmateriaal aan die onder de noemer diversiteit afbeeldingen valt. Zowel in hun goedkope als exclusieve, hoogwaardige collecties bieden ze een overvloed aan foto's die de multiculturele en moderne opvattingen over de wereldwijde samenleving weergeven.

Er zijn traditionele thema's zoals etnisch diverse mensen die elkaars hand vasthouden en fotoshoots van etnisch diverse modellen in close-ups, maar ook meer trendy diversiteit afbeeldingen die een beeld geven van een verscheidenheid in het bedrijfsleven, de jeugd, vriendschap, gezinssituaties en families.

iStock screenshot diversiteit afbeeldingen

De prachtige stockfoto's en illustraties van iStock zijn zeer voordelig geprijsd, zowel de foto's die ze via credits als een abonnement aanbieden. Afhankelijk van de collectie waaruit ze afkomstig zijn, kun je ze kopen voor slechts € 0,35 en € 0,23 per stuk, of tussen de € 9,- en € 24,- met een creditpakket.

Probeer iStock nu met het gratis proefabonnement en ontdek de diversiteit afbeeldingen die ze in hun collectie hebben! Profiteer nu van onze speciale en exclusieve iStock kortingscode en ontvang 15% korting op ALLE abonnementen en creditpakketten!

Ontdek de perfecte beelden van iStock en vul hieronder een zoekterm in:


Photocase – eigen rechtenvrije licentie

www.photocase.com homepage

Photocase is een bekende beeldbank uit Berlijn, een specialist in authentieke en trendy afbeeldingen en beschikt over een grote variëteit aan beeldmateriaal in een realistische, moderne en artistieke stijl.

De unieke diversiteit afbeeldingen van Photocase belichten de diversiteit op veel verschillende manieren. Van speciale fotocollecties tot trefwoordresultaten, je treft er veel verschillende foto's aan die betrekking hebben op de menselijke diversiteit als het gaat om cultuur, etniciteit, gewoontes, levenskeuzes, en nog veel meer. En dat alles in topkwaliteit en met een zeer markant kunstzinnig oog.

Behalve dat Photocase geweldig divers beeldmateriaal biedt, is dit ook de beeldbank waar je bij uitstek terecht kunt voor beelden die geen stockfoto zijn. Een bezoekje aan deze eigenzinnige aanbieder is zeker de moeite waard.

Photocase screenshot diversiteit afbeeldingen

Deze beeldbank verkoopt beelden on demand, geprijsd op basis van het formaat. Als je ze los koopt, is de prijs tussen de € 13,- en € 38,- per stuk, maar met creditpakketten kun je op de lange termijn veel geld besparen.

Bekijk hier de diversiteit afbeeldingen van Photocase! Nog voordeliger afbeeldingen kopen? Profieer dan van onze speciale Photocase kortingscode voor 5 GRATIS Credits + 10% korting!

Ontdek de schitterende foto's van Photocase en vul hieronder uw zoekterm in:


Shutterstock – nu testen met 10 gratis afbeeldingen

www.shutterstock.com/nl homepage

Shutterstock is als grootste en bekendste beeldbank heel populair in Nederland met een grote variëteit aan foto's die inclusie in beeld brengen. Op basis van categorieën en trefwoorden als “multicultureel”, “inclusie” en soortgelijke termen vind je foto's, vectoren en video's die de diverse samenleving van deze tijd goed in beeld brengen.

Vanzelfsprekend hebben ze de typische beelden waarbij een aantal personen met verschillende etnische achtergronden in een kring staan met de handen op elkaar, maar er is ook een fraaie bibliotheek met authentieke foto's en illustraties van personen tijdens hun dagelijkse bezigheden. Deze fotocollectie visuele inzichten met geeft een specifiekere weergave van specifieke culturen en nationaliteiten.

Shutterstock screenshot diversiteit afbeeldingen

De diversiteit afbeeldingen van Shutterstock zijn echt goedkoop, en kosten slechts € 9,80 per stuk wanneer ze on demand worden gekocht, tot slechts € 0,21 per afbeelding met een abonnement.

Meld je gratis aan bij Shutterstock en ontdek de stockfoto's, illustraties en video's van mensen van kleur van deze beeldbank! Profiteer van onze speciale Shutterstock kortingscode en ontvang 15% korting!

Shutterstock diversiteitsrapport 2021: Maatschappelijke bewegingen en de effecten van lockdowns op visuele content.

Ontdek miljoenen afbeeldingen van Shutterstock door hieronder jouw zoekterm in te voeren:


Getty Images

www.gettyimages.nl homepage

Getty Images is misschien wel het bekendste bedrijf ter wereld met content voor vrijwel elk onderwerp dat je jezelf maar kunt voorstellen, en dus ook diversiteit beelden waarmee je op een interactieve manier jouw boodschap kunt overbrengen.

Ze hebben speciale collecties over diverse onderwerpen zoals inclusie, vriendschap, etniciteit, vrouwen – de Lean In beeldcollectie voor moderne vrouwelijke rollen, Vanguardians voor de huidige business lifestyle en een groot aantal andere fotocollecties waarin cultureel, etnisch, leeftijd- en genderdiverse mensen worden afgebeeld in hun dagelijkse bezigheden.

Getty Images screenshot diversiteit afbeeldingen

Getty Images verkoopt beeldmateriaal tegen een veel hogere prijs dan de zogenaamde “microstock”-bureaus, maar ze bieden ook specifieke gebruikersrechten en al hun beeldmateriaal is van topkwaliteit. De Rights Managed-afbeeldingen kunnen variëren van enkele honderden tot duizenden euro's, al naar gelang de verkregen rechten.

Onder de rechtenvrije licentie vind je afbeeldingen die geprijsd zijn op basis van het formaat, vanaf 50 euro en tot 500 euro. Dankzij de speciale Ultrapacks (prepaid downloads) die ze aanbieden, krijg je deze afbeeldingen voor veel minder geld, zodat je tot 30% kunt besparen op de normale prijs.

Neem vandaag nog een kijkje bij Getty Images hieronder en ontdek de prachtige collecties!


Adobe Stock

stock.adobe.com/nl homepage

Adobe Stock is een beeldbank van Adobe. Hoewel het grootste pluspunt is dat het volledig in het Adobe Creative Cloud-platform is geïntegreerd – waardoor je direct vanuit je favoriete beeldbewerkingsapplicaties toegang heeft tot de collectie en licenties voor afbeeldingen – is het tevens een zelfstandig opererend fotobureau met een kwalitatief zeer goede collectie.

Onlangs hebben ze al de Adobe Stock Fluid Self-collectie gelanceerd, die erop gericht is om diverse content toe te voegen, zowel wat betreft de etnische als de lifestyle-concepten. Aan de collectie wordt elke dag meer gevarieerde content toegevoegd, en onlangs hebben ze twee initiatieven in het leven geroepen om het aanbod van gevarieerde en inclusieve afbeeldingen te vergroten.

Adobe Stock diversiteit

De Fluid Self is een premium collectie en de afbeeldingen worden verkocht voor € 249,99 per stuk, maar ook de reguliere collectie heeft diversiteit afbeeldingen via een abonnement die variëren van € 9,99 tot € 249,99 per maand, afhankelijk van het aantal downloads. Profiteer nu van een gratis Adobe Stock proefabonnement. En voor de afbeeldingen uit de Adobe Stock gratis sectie betaal je helemaal niets!

Ontdek de schitterende afbeeldingen van Adobe Stock en vul hieronder een zoekterm in:


Alamy

www.alamy.com homepage

Alamy is een degelijke beeldbank die net als Getty Images op de gebruikelijke manier is begonnen en later online is gegaan. Inmiddels beschikt hun website over een grote en gevarieerde collectie waarin diversiteit stockfoto's niet ontbreken. En ze hebben zelfs een speciale galerie die speciaal voor dit soort foto's is ingericht.

Alamy's diversiteitscollectie omvat honderden foto's die diversiteit in al haar facetten weergeven: cultuur, etniciteit, geslacht, religie, levenswijze en allerlei andere concepten. Kenmerkend voor deze collectie is dat er niet alleen commercieel bruikbare foto's in zijn opgenomen, maar ook foto's voor redactioneel gebruik en zelfs archiefbeelden. Onlangs is hun collectie BAME-beelden (Zwart, Aziatisch en Minority Ethnic) uitgebreid met prachtige foto's toegespitst op deze etniciteiten.

Alamy diversiteit afbeeldingen

Alamy verkoopt deze beelden uitsluitend op aanvraag en er is keuze tussen rechtenvrije en rights managed-licenties. De prijs per foto ligt tussen € 19 en € 375, al naar gelang de soort licentie, het beoogde gebruik en het bestandsformaat, maar je kunt 15% besparen op de prijs van een enkele foto (tot € 150 korting) met een prepaid beeldpakket dat ze ook aanbieden.

Bekijk de BAME-collectie van Alamy.

Bekijk het aanbod met behulp van de zoekbalk hieronder!


DragonImages

dragonimages.asia homepage

DragonImages is een stockfotoproductie merk en studio die in handen is van en wordt geleid door de Pressfoto Group, een gerenommeerde onderneming en beeldbank. DragonImages bevindt zich in Azië en concentreert zich sterk op het maken van Aziatische beeldmateriaal dat een nauwkeurige weergave geeft van de etniciteiten, cultuur en gewoonten van deze regio.

Gebruikmakend van Aziatische modellen, fotograferen op Aziatische locaties en het bestrijken van allerlei onderwerpen en thema's, realiseert DragonImages diversiteit afbeeldingen die een moderne en plaatselijke kijk op Azië, haar inwoners en haar landschappen geven.

Dragon Images screenshot diversiteit afbeeldingen

Het beeldmateriaal uit hun collectie is beschikbaar bij het Pressfoto agentschap, maar ook bij de meeste andere beeldbanken op het web: Shutterstock, iStock, Dreamstime, Depositphotos en nog anderen. Al deze verkooppunten hanteren een zeer lage prijs, waardoor DragonImages beelden voordelig geprijsd zijn, soms zelfs minder dan € 1,- per stuk.

Bekijk de collecties van DragonImages!


SnapHubr

snaphubr.com homepage

SnapHubr is een Nigeriaanse beeldbank die zich toelegt op de verkoop en promotie van fantastische kwaliteit foto's die Afrika, inclusief de geografie, fauna en mensen, beter tot hun recht laten komen. Op zoek naar culturele diversiteit afbeeldingen, dan ben je hier aan het juiste adres om veel beeldmateriaal van de Afrikaanse cultuur te vinden.

Ze beschikken over een omvangrijke collectie van 7 miljoen afbeeldingen, die de interessantste onderwerpen en thema's zoals business, gezin of technologie bestrijken. Ze bestaan uit regionaal relevante categorieën zoals festivals, dieren, traditionele mensen en meer. Kortom, hun foto's hebben alles wat je nodig hebt om Afrika op een moderne en artistieke manier in beeld te brengen.

Snaphubr screenshot diversiteit beelden

Dit beeldbank verkoopt grote hoeveelheden beeldmateriaal, in de vorm van afbeeldingspakketten die op aanvraag (on-demand) verkrijgbaar zijn. Ze hebben opties van 1 tot 300 afbeeldingen, al naar gelang het gebruiksdoel. Geprijsd in Nigeriaanse naira (de lokale valuta), zijn deze pakketten ongelooflijk goedkoop, wat zich vertaalt in een prijs van $ 1,10 tot $ 20,90 per foto, overeenkomstig de gekozen gebruiksdoeleinden en de grootte van het afbeeldingspakket.

Ontdek SnapHubr en hun fantastische Afrikaanse afbeeldingen!


Colorstock

Color Stock logo

Colorstock is een beeldbank die zich heeft gespecialiseerd in afbeeldingen van kleurrijke mensen. De collectie bevat veel diversiteit afbeeldingen van Afrikaanse, Aziatische, Latijnse en nog veel meer mensen.

Ze hebben collecties samengesteld rond meerdere geliefde thema's zoals het gezin, de liefde, gezond leven, onderwijs en dergelijke, toegespitst op hun manier van leven. De esthetiek wordt gekarakteriseerd door een bepaald artistiek perspectief en een authentieke, natuurlijke stijl, met echte mensen in echte situaties. Zeker een goed adres voor diversiteit afbeeldingen.

Diversiteit screenshot afbeeldingen color stock

Colorstock verkoopt uitsluitend foto's op aanvraag voor $ 20 per stuk. Hierdoor zijn ze ook een zeer voordelige optie, en dus een geweldige mogelijkheid om voordelig geprijsde diversiteit afbeeldingen te krijgen.

Update: Helaas is Colorstock gesloten en de collectie is niet meer online beschikbaar. 


TONL

tonl.co homepage

Dit is een jonge beeldbank waar je diversiteit en moderne lifestyle afbeeldingen kunt verkrijgen. TONL bezit een uitgebreide collectie diversiteit afbeeldingen met een etnische en culturele verscheidenheid, met een sterke concentratie van gekleurde mensen.

Verdeeld in zeven hoofdcategorieën en ook vindbaar met trefwoorden, tref je allerlei soorten beelden aan van mensen in elk denkbaar aspect van het leven, alle met een kunstzinnige en moderne esthetiek die de diversiteit beter weergeeft. Portretten, paren en groepsfoto's zijn de basis van deze hippe en zeer diverse collectie afbeeldingen.

Tonl. screenshot diversiteit foto's

TONL verkoopt haar afbeeldingen voor $ 20 per stuk, en ze hebben verschillende maandabonnementen waarmee je redelijk veel geld kunt besparen, van 15 afbeeldingen voor $ 29 tot 75 afbeeldingen voor $ 105. Een fantastische kans om voordelig geprijsde diversiteit afbeeldingen te krijgen, ook als je slechts enkele foto's per maand nodig hebt.

Bekijk hier de geweldige colloectie van TONL!


BONUS: Wellness Stock Shop

wellnessstockshop.com homepage

Wellness Stock Shop is een beeldbank die wordt gerund door de bekroonde fotograaf Briena Sash, en heeft een unieke en hoge kwaliteit collectie foto's, toegespitst op gezonde en natuurlijke thema's op het gebied van wellness en gezondheid.

Alle beelden, vervaardigd door Briena, tonen echte professionals en mensen van verschillende nationaliteit, geslacht, leeftijd en achtergrond. Het is de ideale visuele resource voor merken in de sector van gezond leven.

In de catalogus van de Wellness Stock Shop vind je mockups, desks en flat lay-ontwerpen, lifestyle afbeeldingen en nog veel meer, allemaal met betrekking tot het thema wellness. Ze zijn allemaal rechtenvrij en ze omvatten ingestelde bestanden voor gebruik in social media. De collecties zijn verdeeld volgens bepaalde sectoren (voeding, fitness, schoonheid, spiritualiteit, enz.), maar ook op basis van de stijl.

Echter, alle beelden zijn esthetisch gezien allemaal gebaseerd op authenticiteit, natuurgetrouwheid, met veel wit en accenten in felle kleuren. Het artistieke oog van de fotograaf is een toegevoegde waarde voor deze afbeeldingen, zodat ze niet enkel technisch geschikt zijn voor professioneel gebruik, maar ook uniek en esthetisch aansprekend.

Deze site heeft drie aankoopmogelijkheden voor leden. Het Pro Pack is de meest voordelige, 3 maanden geldig met 45 afbeeldingen. De andere twee, de pakketten Blogger en Developer, zijn 1 jaar geldig met een onbeperkt aantal downloads. Het verschil zit ‘m in het toegestane gebruik van de afbeeldingen. Hoewel ze allemaal rechtenvrij zijn, kun je de afbeeldingen uit de pakketten Pro en Blogger voor jouw eigen bedrijf of doeleinde gebruiken. Met het pakket Developer kunnen de foto's in ontwerpen voor klanten worden gebruikt.

Neem hier een kijkje in de Wellness Stock Shop!


BONUS: Diversity Photos

www.diversityphotos.com homepage

De naam zegt het al: deze beeldbank is specialist in diversiteit afbeeldingen. Met een natuurlijke, authentiek gestileerde esthetiek en hoge kwaliteit foto's, biedt de collectie van Diversity Photos alle denkbare aspecten van de menselijke diversiteit, en biedt rechtenvrije, toegankelijke en voordelige afbeeldingen die in al je projecten kunnen worden gebruikt.

Als we zeggen dat elk aspect van diversiteit wordt weerspiegeld, dan bedoelen we dat ook. Diversity Photos heeft haar uitgebreide catalogus in categorieën gecureerd, die elk een facet binnen het concept representeert.

Van zakelijk en gezond tot spiritueel en invaliditeit, van gezinsleven tot etnische en culturele diversiteit, leeftijdsgroepen en nog veel meer. Deze diversiteit en specialisatie waarborgt dat je professionele foto's van topkwaliteit voor ieder project kunt vinden.

Diversityphotos screenshot diversiteit afbeeldingen

Het beeldbank biedt haar afbeeldingen zowel op aanvraag als via een abonnement aan. Betalen per losse afbeelding kost $ 25-$ 50 op basis van de grootte, maar je krijgt 25% korting bij een afbeeldingspakket en tot 50% korting bij een jaarabonnement, waarbij de beeldprijs van een losse foto wordt teruggebracht tot slechts $ 12,50 – $ 25. Bijzonder gunstige tarieven voor HD-foto's die geschikt zijn om commercieel te worden gebruikt.

Meer weten? Diversity Photos


Profileer je met prachtige culturele diversiteit afbeeldingen

Zoals je ziet, er zijn veel goede mogelijkheden om diversiteit afbeeldingen van hoge kwaliteit, commercieel waardevol en gebruiksklaar te kopen.

Met diversiteit afbeeldingen kun je aansprekende visuele concepten creëren die beter aansluiten bij jouw doelgroep en boodschap gerichter overbrengen. Mocht je op zoek zijn naar fotomateriaal dat een Spaanse sfeer ademt, dan zal het artikel over de beste webshops voor authentieke Latijns-Amerikaanse stockfoto's zeker aanspreken.

Er zijn diverse afbeeldingen voor elke behoefte en voor elk budget, en met onze top 10 beeldbanken voor diversiteit afbeeldingen kun je nu de foto's vinden die aan je wensen voldoen!

Lees hier meer over diversiteit afbeeldingengebruiken voor marketing activiteiten, social media-berichten en Google-advertenties.

Veel succes!

Niet gevonden wat je zocht? Vraag het hier!

loading...

🤓 Ik wil meer informatie over diversiteit afbeeldingen

🤨 Ik heb een vraag over diversiteit afbeeldingen

🤔 Ik weet niet of diversiteit afbeeldingen iets voor mij zijn

🙄 Iets anders…

Wilfred van der Zwaag
Wilfred van der Zwaag

Als marketingmanager richt ik mij vooral op de beeldbanken die in Nederland en België actief zijn, en zorg ik ervoor dat u altijd de nieuwste informatie en aanbiedingen krijgt. Ook kan ik u advies geven over rechtenvrije afbeeldingen, licenties, auteursrechten en gebruikstoepassingen van stockfoto's en -video's.

Stockfoto's
Logo