Envato Elements recensie: Onbeperkt downloaden!

Envato Elements is een service die een abonnement voor onbeperkt downloaden aanbiedt en die geschikt is voor ontwerpers en vormgevers die verschillende mediaformaten in hun werk gebruiken. Ze beschikken over een grote collectie vectoren, sjablonen, WordPress-thema's, lettertypes en andere grafische elementen en vullen deze nu aan met honderdduizenden stockfoto's van topkwaliteit om hun multimediale aanbod te optimaliseren!

Elements maakt deel uit van het marktplatform Envat en biedt een omvangrijke collectie met duizenden grafische elementen, die stuk voor stuk zorgvuldig geselecteerd zijn uit het netwerk van Envato's specifieke mediamarkten. Het doel van deze service is om u te helpen bij een belangrijk aspect van uw creatieve workflow: tijdsbesparing bij het vinden en gebruiken van fantastische stockfoto's voor al uw creaties.

Met een simpel en ongecompliceerd systeem voor aanmelding kunt u via deze service alle benodigde content voor het maken van geweldige ontwerpen op één plek verkrijgen. Het is bovendien een zeer betaalbare optie. En nu inclusief schitterende stockfoto's! En wist u dat ze in ons overzicht van beste stockfoto websites 2022 staan!

Bekijk hier de collectie stockfoto's van Envato Elements. Lees verder voor meer interessante informatie over deze service!

envato elements screenshot website

Envato Elements recensie: het adres voor ontwerpers en webdesign

Envato Elements is vergeleken met andere bedrijven een relatief nieuwe service, maar wel onder de vlag van het bekende en betrouwbare Envato. Als product onder het Australische systeem van specifieke mediamarkten, bent u er zeker van dat deze website zo betrouwbaar en professioneel mogelijk is. Dit geldt zeker voor webdesign, wordpres thema's en plugins.

Dit abonnement biedt honderdduizenden grafische elementen, die met zorg zijn geselecteerd op de diverse marktplaatsen van het platform. De vectorafbeeldingen, lettertypen, add-ons, svg-elementen, WordPress-thema's, acties en pre-sets, sjablonen, 3D-items en nog veel meer, kunnen worden gedownload onder een eenmalig te gebruiken variant van de rechtenvrije licentie, zodat ze in uw projecten kunnen worden gebruikt.

Het mooiste is wel dat het een “all you can eat” concept is, waarbij u elke maand onbeperkt kunt downloaden en ook toegang heeft tot tutorials en allerlei andere voordelen. Tegen de uiterst voordelige prijs van €14,50 per maand kunt u zoveel assets downloaden als u wilt, zonder bijkomende kosten. Alle elementen die u downloadt mogen maar in één project worden gebruikt, maar wel zo lang als u wilt en zonder extra kosten. Veel onafhankelijke ontwerpers gebruiken de maken normale Envator-marktplaats en stappen nu over op Elements om goedkoper te kunnen werken.

Envato Elements voordelen abonnement

Voor ontwikkelaars, ontwerpers en vormgevers was dit tot nu toe een uitstekende oplossing om verscheidene stockmedia voor hun projecten te krijgen, maar het ontbrak aan een van de belangrijkste visuele bronnen: stockfoto's. Maar daar is nu verandering in gekomen!

Envato Elements foto's

Envato Elements stockfoto's: Topkwaliteit, veelzijdig en onbeperkt downloaden

Stockfoto's zijn het sleutelelement in het grootste deel van alle ontwerpen, en hoewel het hebben van zoveel grafische opties op één plaats zeker handig was, stapten veel abonnees van Envato Elements nog steeds over op andere websites om foto's te vinden die ze in hun projecten wilden gebruiken.

Wetende dat niet alleen de positieve impact en relevantie van fotografie in het grafisch ontwerp, maar ook de consistente groei die dit soort content volgens de prognoses in de nabije toekomst zal hebben in onze creatieve wereld, hebben ze nu ook een collectie van meer dan 200.000 kwalitatief zeer goede stockfoto's beschikbaar gesteld binnen de Envato Elements service. Het is dus niet meer nodig om uw foto's op een andere site te zoeken!

Inderdaad, er zijn zorgvuldig geselecteerde stockfoto's beschikbaar op PhotoDune (de marktplaats voor stockfoto's van Envato, waarover u meer kunt lezen in ons speciale Photodune testrapport), telt Elements nu mee dankzij deze grote collectie foto's in hoge resolutie, waarbij de populairste en meest gevraagde thema's en stijlen worden weergegeven.

Aangezien het onderdeel is van de collectie van Elements, houdt dit in dat u voor slechts €12 per maand toegang hebt tot de collectie en dat u zoveel afbeeldingen kunt downloaden als u wilt!

Envato Elements overzicht items

Wat kan Envato Elements voor u betekenen?

Kortom, Envato Elements is een one-stop-shop voor ontwerpers en creatieve professionals met alle aanvullende grafische middelen die u nodig heeft om uw projecten soepel te realiseren en om zowel tijd als geld te besparen. Dit zijn enkele pluspunten van hun service:

  • €14,50 per maand en op elk gewenst moment opzegbaar
  • Onbeperkt downloaden
  • Miljoenen creatieve digitale assets
  • Meer dan 50 miljoen extra stockfoto's
  • Cursussen & instructievideo's
  • Single Use licentie: u mag elk element per download in slechts één project gebruiken
  • U kunt op elk gewenst moment opzeggen

Ja, allemaal voor slechts €14,50 per maand. Dat is spotgoed! Koop nu Envato Elements!

Envato Elements recensie: Ontwerp meer, beter en sneller

Nu stockfoto's tot het pakket van Envato Elements behoren, is het absoluut een zeer nuttige hulpbron om alle benodigdheden voor uw projecten op één en dezelfde plaats te krijgen, met een simpele (en goedkope!) aankoopprocedure waarbij u zich nooit meer zorgen hoeft te maken over limieten voor het downloaden van bestanden.

Een fantastische manier voor het besparen van tijd, geld en gedoe bij het zoeken naar schitterende stockfoto's voor uw creaties!

Probeer Envato Elements nu! En laat ons weten wat u ervan vindt!

TIP
4 beste sites voor onbeperkt afbeeldingen downloaden

Niet gevonden wat u zocht? Vraag het hier!

loading...

🤓 Ik wil meer informatie over de Envato Elements recensie

🤨 Ik heb een vraag over de Envato Elements recensie

🤔 Ik weet niet of de Envato Elements recensie iets voor mij is

🙄 Iets anders…

Wilfred van der Zwaag

Wilfred van der Zwaag

Als marketingmanager richt ik mij vooral op de beeldbanken die in Nederland en België actief zijn, en zorg ik ervoor dat u altijd de nieuwste informatie en aanbiedingen krijgt. Ook kan ik u advies geven over rechtenvrije afbeeldingen, licenties, auteursrechten en gebruikstoepassingen van stockfoto's en -video's.

Stockfoto's
Logo