Envato Elements recensie: Onbeperkt downloaden!

Nieuws: Shutterstock neemt Envato over, inclusief de multimediaservice Envato Elements.

Envato Elements is een service met een abonnement voor onbeperkt downloaden van afbeeldingen, templates, WordPress-thema's, lettertypes (fonts), graphics, infographics, muziek, video's en andere grafische elementen. Er zijn constant updates, zoals de aanvulling van honderdduizenden stockfoto's van uitstekende kwaliteit om het multimediale aanbod te optimaliseren!

De diensten en producten van Envato Elements zijn vooral geschikt voor de ontwerper en vormgever die met verschillende mediaformaten werkt.

Elements maakt deel uit van het platform Envato en biedt een omvangrijke collectie met duizenden grafische elementen, die stuk voor stuk zorgvuldig geselecteerd zijn uit het netwerk van Envato's specifieke mediamarkten. De functionaliteit van dit bedrijf verbetert uw creatieve workflow: bespaar tijd en vind makkelijk en snel de juiste afbeelding, audio en video met de benodigde licenties.

Maak met uw e-mail een account aan en krijg via Envato Elements alle benodigde content voor het maken van geweldige designs. Het is bovendien een programma dat klanten tegen voordelige prijzen kunnen gebruiken. En nu inclusief miljoenen schitterende stockfoto's! En wist u dat ze in ons overzicht van beste stockfoto websites 2024 staan!

Bekijk hier de collectie stockfoto's van Envato Elements. Lees verder voor meer interessante informatie over deze service!

envato elements screenshot website

Envato Elements recensie: het adres voor ontwerpers en webdesign

Envato Elements is vergeleken met andere bedrijven een relatief nieuwe service, maar wel onder de vlag van het bekende en betrouwbare Envato. Als product onder het Australische systeem van specifieke mediamarkten, bent u er zeker van dat deze website zo betrouwbaar en professioneel mogelijk is. Dit geldt zeker voor webdesign, WordPress thema's en plugins.

Dit abonnement biedt honderdduizenden grafische elementen die met zorg zijn geselecteerd op de diverse marktplaatsen van het platform. De afbeeldingen, graphics, fonts, add-ons, mockups, svg-elementen, WordPress-thema's, acties en pre-sets, templates, 3D-items en nog veel meer dingen, kunnen worden gedownload onder een eenmalig te gebruiken variant van de rechtenvrije licentie, zodat ze in uw projecten en marketing kunnen worden gebruikt. Op de site vindt u ook tutorials zodat u elke functionaliteit van Envato Elements volledig kunt benutten.

Het mooiste is dat het een “all you can eat” concept is, waarbij u elke maand onbeperkt kunt downloaden en ook toegang heeft tot tutorials en allerlei andere voordelen. Tegen de voordelige prijs van € 14,50 per maand kunt u zoveel assets downloaden als u wilt, zonder bijkomende kosten.

Alle elementen die u als klant downloadt mogen maar voor één project worden gebruikt, maar wel zo lang als u wilt en zonder extra kosten. Veel ontwerpers die gebruik maken van het Envato-platform stappen nu over op Elements om goedkoper te kunnen werken.

Envato Elements voordelen abonnement

Voor ontwikkelaars, ontwerpers en studenten was dit tot nu toe een uitstekende oplossing om verscheidene stockmedia voor hun projecten te krijgen, maar een belangrijke categorie ontbrak nog: stockfoto's. Daar is nu met de toevoeging van miljoenen stockfoto's verandering in gekomen!

Envato Elements foto's
Voorbeelden van stockfoto's van mensen

Envato Elements stockfoto's: Topkwaliteit, veelzijdig en onbeperkt downloaden

Stockfoto's zijn het sleutelelement in veel designs, en hoewel het hebben van zoveel grafische opties op één plaats zeker handig was, stapten veel abonnees van Envato Elements nog steeds over op andere websites om een afbeelding te vinden die ze in hun projecten kunnen gebruiken.

Wetende dat niet alleen de positieve impact en relevantie van fotografie in het grafisch ontwerp, maar ook de consistente groei die dit soort content volgens de prognoses in de nabije toekomst zal hebben in onze creatieve wereld, hebben ze nu ook een collectie goede kwaliteit stockfoto's beschikbaar gesteld binnen de Envato Elements service. Het is dus niet meer nodig om uw foto's op een andere site te zoeken – zeker het overwegen waard!

Inderdaad, er zijn zorgvuldig geselecteerde stockfoto's beschikbaar op PhotoDune (de marktplaats voor stockfoto's van Envato), Elements telt nu mee dankzij deze grote collectie foto's in hoge resolutie, waarbij de populairste en meest gevraagde thema's en stijlen worden weergegeven.

Aangezien het onderdeel is van de collectie van Elements, houdt dit in dat u voor slechts € 12,- per maand toegang hebt tot de collectie en dat er onbeperkt afbeeldingen kunnen worden gedownload!

Envato Elements overzicht items

Wat kan Envato Elements voor u betekenen?

Envato Elements is een one-stop-shop voor ontwerpers en creatieve professionals met alle aanvullende grafische middelen die u nodig heeft om uw projecten soepel te realiseren en om zowel tijd als geld te besparen. Dit zijn enkele pluspunten van hun service:

  • € 14,50 per maand en op elk gewenst moment opzegbaar
  • Onbeperkt downloaden
  • Miljoenen creatieve digitale assets
  • Meer dan 50 miljoen extra stockfoto's
  • Cursussen & instructievideo's
  • Single Use licentie: u mag elk element per download in slechts één project gebruiken
  • U kunt op elk gewenst moment opzeggen

Ja, allemaal voor slechts € 14,50 per maand. Dat is spotgoed! Koop nu Envato Elements!

Envato Elements – Veelgestelde vragen

Hoe werkt Envato?

Envato Market is een reeks niche-marktplaatsen waarop auteurs objecten rechtstreeks aan klanten kunnen verkopen. De auteurs uploaden hun werk, de gebruikers kopen en nemen een licentie voor het artikel/product en de auteurs krijgen een inkomen. U kunt zich aanmelden en meteen items uploaden en gebruiken.

Wat is het verschil tussen Envato Market en Elements

Envato Market verkoopt losse items (bijv. een After Effects transitiebestand) terwijl Envato Elements een abonnement is waarbij gebruikers onbeperkt toegang krijgen tot meer dan 600.000 items waarvoor een maand- of jaarabonnement wordt afgesloten. Alle items op Envato Elements zijn voorzien van licentievoorwaarden die eenvoudig en veilig zijn voor toekomstig gebruik.

Hoe krijg ik een gratis Envato account?

Het enige wat u hoeft te doen is een gratis account aanmaken op Envato Elements, dit kost u hooguit twee minuten. Envato staat u dan toe om gratis Envato elements te downloaden.

Kan ik Envato elements ook na beïndiging van mijn abonnement blijven gebruiken?

Ja. Op het moment dat voor een item een licentie is afgegeven voor een project, kunt u dat item daarvoor blijven gebruiken, op voorwaarde dat het eindproduct is voltooid voordat uw abonnement eindigt.

Mag ik Envato voor commerciële doeleinden gebruiken?

Alle items die van Envato Elements worden gedownload krijgen een licentie op basis van de enige commerciële licentie voor eenmalig gebruik (de Envato Elements-licentie). Met deze licentie hebt u de rechten om het item te gebruiken voor een groot aantal projecten, met inbegrip van commerciële projecten.

Mag ik Envato Elements gebruiken voor het bedrukken van een t-shirt?

Normaal gesproken mag u geen artikelen gebruiken als basis voor merchandising. Dit betekent onder andere dat het niet is toegestaan om een logo van Envato Elements rechtstreeks op een T-shirt te drukken.

Kan ik op Envato Elements verkopen?

U kunt zich aanmelden om op Envato Elements te verkopen. Hiervoor moet u een aanmeldingsformulier invullen met informatie over u en het soort items dat u op het platform wilt aanbieden.

Wat gebeurt er als ik Envato Elements annuleer?

In dat geval is het niet mogelijk nieuwe items te downloaden, ook geen items waarvoor u al een licentie heeft. Na beëindiging van uw abonnement kunt u geen item meer gebruiken om een eindproduct te creëren, zelfs niet als u dit item al vóór de beëindiging hebt gedownload. U kunt geen nieuwe licenties voor een item aanmaken, ook niet voor items waarvoor u al eerder een licentie hebt verkregen.

Envato Elements recensie: Ontwerp meer, beter en sneller

Nu stockfoto's tot het pakket van Envato Elements behoren, is het absoluut een zeer nuttige hulpbron om alle benodigdheden voor uw projecten op één en dezelfde plaats te krijgen, met een simpele (en goedkope!) aankoopprocedure waarbij u zich nooit meer zorgen hoeft te maken over limieten voor het downloaden van bestanden.

Een fantastische manier voor het besparen van tijd, geld en gedoe bij het zoeken naar schitterende stockfoto's voor uw creaties!

Probeer Envato Elements nu! En laat ons weten wat u ervan vindt!

TIP
4 beste sites voor onbeperkt afbeeldingen downloaden

Niet gevonden wat u zocht? Vraag het hier!

loading...

🤓 Ik wil meer informatie over de Envato Elements recensie

🤨 Ik heb een vraag over de Envato Elements recensie

🤔 Ik weet niet of de Envato Elements recensie iets voor mij is

🙄 Iets anders…

Wilfred van der Zwaag
Wilfred van der Zwaag

Als marketingmanager richt ik mij vooral op de beeldbanken die in Nederland en België actief zijn, en zorg ik ervoor dat u altijd de nieuwste informatie en aanbiedingen krijgt. Ook kan ik u advies geven over rechtenvrije afbeeldingen, licenties, auteursrechten en gebruikstoepassingen van stockfoto's en -video's.

Stockfoto's
Logo