Hilarisch slechte hacker stockfoto’s (kies voor deze te gekke beelden)

Onze wereld wordt steeds digitaler en al onze vertrouwelijke informatie staat op één of andere manier online, waardoor cyberbeveiliging een hot item is geworden. Er wordt constant melding gemaakt van cyberaanvallen en er wordt uitgebreid aandacht aan besteed in het nieuws en op alle sociale media. En overal adverteren bedrijven en deskundigen op het gebied van computerbeveiliging hun diensten en waarschuwen ze voor de gevaren van slechte gegevensbescherming.

Hackers – de schuldigen van al deze cybermisdaden – zijn altijd een beetje stadse mythische figuren geweest. Maar door hun slechte weergave in het nieuws en andere visuele communicatie, worden ze nu meer als satirisch personage gezien.

Verbaasd? Kijk dan gewoon eens naar de hilarisch slechte hacker stockfoto's die iedereen gebruikt, zoals hieronder weergegeven. En zodra u bent uitgelachen, kijk dan welke betere, interessantere en minder belachelijke alternatieven u in de plaats daarvan kunt gebruiken!

5 Hacker stockfoto's concepten die u moet vermijden

Dagelijks zijn wel honderden varianten van foto's over cyberveiligheid of cyberaanvallen te zien. Gebruik dit soort afbeeldingen niet, tenzij u er een goede meme van maakt of van bizarre en maffe stockfoto's houdt, want daarvoor zijn ze okay.

De Anonymous Wannabe

StockPhotoSecrets hacker stockfoto's
Copyright: IngImage/Stockphotosecrets.com, alle rechten voorbehouden.

Het “hacktivisten”-collectief Anonymous werd een veelbesproken onderwerp in dagelijkse gesprekken… en inspireerde ook tot een nieuwe, flauwe stockfoto die al snel een cliché werd: de anonieme computerhacker, oftewel de man met het witte masker (het kenmerkende masker van Anonymous of een ander creepy masker) terwijl hij achter een computerscherm zit. Veel bloggers kiezen steeds weer voor deze foto als ze in hun content “cyberaanval” gebruiken. Mag het iets minder, het is namelijk niet zo heel erg effectief.

De man zonder gezicht

hacker stockfoto's
Copyright: Dabisik/Photocase.com, alle rechten voorbehouden.

Goed, hij draagt in ieder geval geen cartoonachtig masker, maar is dit werkelijk de enige manier om een hacker in beeld te brengen? Een beetje te conceptueel, een beetje overdreven. Niet heel aansprekend, misschien is het beter om deze cliché foto's niet meer te gebruiken.

Het figuur met de donkere hoodie

hacker stockfoto's
Copyright: IngImage/Stockphotosecrets.com, alle rechten voorbehouden.

Elke cybercrimineel draagt een zwarte capuchon, die zowel zijn gezicht verbergt als hem die onmiskenbare macabere uitstraling van een hacker geeft. De man is schimmig, dat snappen we, maar zijn kleren hoeven dat niet duidelijk te maken.

De hand met de handschoen

hacker stockfoto's
Copyright: IngImage/Stockphotosecrets.com, alle rechten voorbehouden.

Hackers laten geen sporen na. Dat is hun motto, toch? Dat is de verklaring waarom zoveel slechte stockfoto's “hackerhanden” met handschoenen aan tonen, tikkend op een computertoetsenbord. Zwarte leren handschoenen, of juist creepy witte die eerder passen bij een goochelaar dan bij een crimineel, maar het blijven handschoenen. Onderschat uw doelgroep niet, want de meesten van hen begrijpen wat digitale voetafdrukken betekenen in internetcriminaliteit, dus de handschoenen mogen weg.

Werkend in het donker

hacker stockfoto's
Copyright: Brilliant Eye/Photocase.com, alle rechten voorbehouden.

Opnieuw een overdreven concept. Alleen omdat hackers “in het donker” werken, achter de schermen, stiekem, verborgen… wil dat nog niet zeggen dat ze allemaal weergegeven moeten worden in een donkere kamer, al dan niet met een computerscherm dat binaire code in het groen projecteert als enige lichtbron. Er is vast een lichtknop in hun werkruimte… laat ze daar gewoon op drukken.

Een letterlijke hack aanval

hacker stockfoto's
Copyright: IngImage/Stockphotosecrets.com, alle rechten voorbehouden.

Het conceptuele beeld was al slecht, maar de letterlijke foto's van hackeraanvallen zijn gewoon lachwekkend. Hackers met bijlen, hamers, en zelfs honkbalknuppels die een computer of server aanvallen. Belachelijk!

De beste cyberveiligheidsbeelden om uw doelgroep te boeien

Wilt u cybercriminaliteit of diensten voor gegevensbeveiliging onder de aandacht brengen, wat dan? Heel simpel! Dan kiest u voor stockfoto's met een cyberbeveiligingsconcept dat modern, aansprekend en niet zo afgezaagd is.

Let op: wilt u afbeeldingen gebruiken voor redactionele content, raadpleeg dan eerst onze informatie over redactionele beeldlicenties!

Hier een aantal voorbeelden:

Toegepaste werkelijkheid

hacker stockfoto's
Copyright: IngImage/Stockphotosecrets.com, alle rechten voorbehouden.

Alles op het gebied van technologie en computers hangt nog steeds nauw samen met futuristische concepten. Hybride beeldmateriaal waarin fotografie met grafische elementen wordt gecombineerd om digitaal ogende concepten te creëren, doet het fantastisch, helemaal als u foto's kiest van mensen die holografische schermen of knoppen aanraken.

Abstracte en symbolische elementen

hacker stockfoto's
Copyright: Jonathan Schöps/Photocase.com, alle rechten voorbehouden.

U kunt cyberveiligheid op een conceptuele manier in beeld brengen, zonder meteen te clichématig te worden. Met digitale achtergronden in het gebruikelijke zwart en neonachtig blauw of groen, of zelfs close-ups van toetsenborden van computers of zelfs moederborden is niets mis, zolang u niet overdrijft. Afbeeldingen als hangsloten, schilden en vingerafdrukken zijn ook goed.

Laat de gebruikers zien

hacker stockfoto's
Copyright: Addictive Stock/Photocase.com, alle rechten voorbehouden.

Waarom alleen focussen op de hacker, als cyberveiligheid draait om de bescherming van gebruikers (en hun persoonsgegevens)? In de marketing zijn foto's van mensen altijd een schot in de roos, en dit thema kan vanuit verschillende invalshoeken worden benaderd: mensen die verontrust naar computerschermen staren, of die creditcards vasthouden terwijl ze op een laptop typen. U begrijpt wat we bedoelen.

Visuele waarschuwingen

hacker stockfoto's
Copyright: IngImage/Stockphotosecrets.com, alle rechten voorbehouden.

Wilt u de nadruk leggen op de gevaren of de mogelijke schade die een cyberaanval met zich mee kan brengen, dan hoeft u daarvoor geen gemaskerde hacker te gebruiken die met een bijl op een computer staat te rammen. Gebruik bijvoorbeeld een afbeelding van een computer met een crashscreen van de software of een waarschuwende pop-up met een “beveiligingsfout”.

Realistische hackers

hacker stockfoto's
Copyright: przemekklos/Photocase.com, alle rechten voorbehouden.

En tot slot, als u werkelijk een hacker stockfoto wilt gebruiken, zorg er dan altijd voor dat het een moderne en authentieke is. In het echte leven zijn hackers, om te beginnen, niet allemaal mannen! Schroom dus niet om eens een foto van een vrouw te gebruiken. U kunt ook een beetje stereotiep zijn zonder echt cliché te zijn: kies foto's van mensen met een nerd-achtige uitstraling, jong en nonchalant gekleed, terwijl ze geconcentreerd op het beeldscherm voor zich kijken.

Waar koop ik de beste foto's van hackers en cyberbeveiliging?

Hier een kort overzicht van de beste stockfoto sites voor het kopen van moderne en niet alledaagse, rechtenvrije stockfoto's van hackers en cyber security thema's.

Photocase

www.photocase.com homepage

De Duitse stockfoto site Photocase excelleert in authentieke, kunstzinnige foto's die een unieke flair hebben. Het is hét adres voor moderne en non-stock afbeeldingen.

Meer informatie vindt u in onze Photocase recensie, en profiteer van onze Photocase couponcode en een gratis bonus!

Shutterstock

www.shutterstock.com/nl

Shutterstock is erg populair door haar enorme collectie stockfoto's, die miljoenen en miljoenen foto's bevat die voor commerciële doeleinden kunnen worden gebruikt. Wie op zoek is naar afwisseling, zit hier goed.

Bekijk ons Shutterstock testrapport voor meer informatie. U kunt deze website nu gratis proberen met het Shutterstock proefabonnement en besparen met onze speciale Shutterstock actiecode.

iStock

www.istockphoto.com/nl homepage

iStock is een beeldbank met budgetvriendelijke en exclusieve hig-end beelden. In beide secties van hun collectie treft u prachtige en zeer moderne foto's aan.

Alle bijzonderheden zijn te vinden in onze iStock recensie, en voor een maximaal voordeel op uw aankoop, moet u zeker onze exclusieve iStock kortingscode gebruiken!

StockPhotoSecrets

shop.stockphotosecrets.com/index.cfm?/Home_NL homepage

StockPhotoSecrets Shop is gespecialiseerd in de visuele behoeften van het midden- en kleinbedrijf. Dankzij de flexibele en betaalbare prijzen in combinatie met een ruime collectie foto's in hoge resolutie is dit de perfecte stockfoto site voor bijna elke ontwerper.

Lees de complete StockPhotoSecrets Shop recensie om meer te weten te komen over deze beeldbank en profiteer meteen van de 99club aanbieding!

Adobe Stock

stock.adobe.com/nl homepage

Adobe Stock is de eigen stockfoto service van Adobe. Georiënteerd op creatieve professionals, biedt hun collectie een zeer trendy aanbod en vindt u hier de nieuwste visuele pareltjes in alle thema's en stijlen.

Maak er kennis mee in onze Adobe Stock recensie, en u kunt ze gratis uitproberen met het gratis proefabonnement van Adobe Stock!

123RF

Hilarisch slechte hacker stockfoto's (kies voor deze te gekke beelden) 2

123RF is in Nederland één van de populairste beeldbanken met een enorme collectie afbeeldingen van alle denkbare thema's. Zoekt u mooie en effectieve beelden, dan is dit de stockfoto site voor u!

Meer informatie vindt u in ons 123RF testrapport. Bespaar nu 20% op schitterend beeldmateriaal met onze speciale 123RF actiecode!

Samenvatting

Bij de genoemde beeldbanken koopt u de beste hacker stockfoto's tegen zeer aantrekkelijke prijzen. We hebben voor u de prijzen van StockPhotoSecrets, Shutterstock, 123RF, iStock, Adobe Stock en Photocase op een rijtje gezet zodat u een volledig beeld krijgt.

Beeldbank

Max. aantal downloads

Prijs per foto

Download limiet

Duur van het abonnement

StockPhotoSecrets logo

200 per dag

€0,49

Jaarlijks

1 jaar

Shutterstock logo

750 per dag

€0,21

Maandelijks

1 jaar

123RF logo

750 per dag

€0,24

Maandelijks

1 jaar

iStock logo

750 per dag

€0,23

Maandelijks

1 jaar

Adobe Stock logo

750 per dag

€0,22

Maandelijks

1 jaar

Photocase logo

Onbeperkt

€6,87

Onbeperkt

Geen abonnementen

ANDERE NUTTIGE ARTIKELEN
– Gebruik nu afbeeldingen van tekens en symbolen in al uw ontwerpen.
– Wat zijn de beste technologie afbeeldingen?
– Gebruik effectieve mensen stockfoto’s!

Hoofdafbeelding: Copyright Dabisik/Photocase.com, IngImage/Stockphotosecrets.com, alle rechten voorbehouden.

Wilfred van der Zwaag

Als marketingmanager richt ik mij vooral op de beeldbanken die in Nederland en België actief zijn, en zorg ik ervoor dat u altijd de nieuwste informatie en aanbiedingen krijgt. Ook kan ik u advies geven over rechtenvrije afbeeldingen, licenties, auteursrechten en gebruikstoepassingen van stockfoto's en -video's.

Stockfoto's
Logo