Icontail! – 2050+ iconen nu 50% KORTING!

Waarom zou Icontail interessant voor u kunnen zijn? Vector iconen en komen we in ons dagelijks leven net zo vaak tegen als onze huishoudelijke apparaten en lijken er vaak op. Iconen zijn onze manier om in de digitale wereld te bewegen. Zowel op onze smart phones of T.V.'s als op onze laptop, computers en tablets, we tikken en klikken op onze digitale speeltjes om onze opdrachten uit te voeren.

Het kan voor grafische ontwerpers een hele uitdaging zijn om een iconen te vinden die er niet alleen mooi uitzien, maar ook nog eens makkelijk te begrijpen zijn. Veel ontwerpers hechten meer waarde aan kwantiteit dan kwaliteit als het om het samenstellen van hun iconenpakketten gaat en daardoor blijft u met een onaangenaam gevoel en soms zelfs de brokken zitten.

View Icons

Ontvang 50% korting met de kortingscode “SPS50

Maar dankzij het Icontail iconenpakket kunt u nu altijd beschikken over een groot aantal kwalitatief zeer goede iconen! Met meer dan 2050 professionele vectoriconen van Pixel Perfect, bevat dit pakket een groot aantal premium iconen die direct bruikbaar zijn op al uw apparaten en het is ons gelukt om voor u een geweldige korting van 50% te krijgen! Voer gewoon de couponcode “SPS50” bij uw bestelling in!


Een iconenpakket met alles erop en eraan

Met 4100 iconen in 50 categorieën en geschikt voor Android en iOS, vind u voor elk gebruik een pictogram voor slechts $59 voor het standaardpakket en $79 voor de premiumversie van dit heel goedkope en gigantische pakket met pictogrammen!

Voor de complete collectie iconen zijn zowel Standard als Premium licenties verkrijgbaar en een zeer gebruiksvriendelijke rechtenvrije licentie, maar het standaard pakket legt beperkingen op aan welke bestandstypes beschikbaar zijn voor AI en EPS. Het Premium pakket biedt tevens de mogelijkheid om SVG, PSD, CSH, PNG en SKETCH te gebruiken, evenals een aantal extra lettertypes in verschillende formats!

En nu ontvangen de eerste 100 nieuwe klanten 50% korting met de kortingscodeSPS50“. Profiteer nu van dit fantastische aanbod! Deze aanbieidng geldt voor zowel Standard als Premium licenties, zodat u het pakket kunt kiezen dat het best bij u past!

Icon Set Preview


Speciale aanbieding 50% korting!

Inderdaad, we zijn er in geslaagd om de eerste 100 gelukkige klanten een enorme korting van 50% te bieden op een pakket naar keuze. U hoeft alleen maar de actiecode “SPS50” te gebruiken in uw bestelling en klaar!

Zoekt u gewoon een aantal prachtig ontworpen iconen? Koop dan voor de standaard licentie met alle 4100 pictogrammen in .AI- en .EPS-formaat voor eenvoudige bewerkingen. Hebt u een aantal matchende lettertypen en een groter assortiment aan bruikbare bestandstypen nodig? Kies dan voor de premium licentie om alle beschikbare lettertypes en bestandstypes te kunnen gebruiken!

VOORDELEN VAN UW ICONTAIL-LICENTIE
  • 2050+ iconen in zowel outline als gevulde versies: in totaal meer dan 4000 iconen!
  • Professioneel ontworpen door Pixel Perfect!
  • Deze iconen zjn geschikt voor iOS en Android!
  • Aangeboden in diverse formats zodat u ze kunt openen in iedere ontwerptool die u wilt gebruiken. *Inclusief AI, EPS, SVG, PSD, CSH en SKETCH!
  • Elk pictogram is volledig aan te passen in iedere vector bewerkingssoftware (Adobe Illustrator of een van deze geweldige alternatieven) zonder kwaliteitsverlies!
  • Inclusief persoonlijke en commerciële licentie (Bekijk de voorwaarden hier)

Gebruik onze couponcode en krijg deze enorme korting:

  • Ga naar de Icontail website
  • Selecteer uw Icontail iconenpakket
  • Voer op de bestelpagina de actiecode “SPS50” in
  • Klaar! Bent u een van de eerste 100 klanten, dan krijgt u automatisch 50% korting op uw aankoop!

Icontail prijzen


Wat zijn de voordelen voor mij?

Tegen eenmalige betaling ontvangt u 2050+ icoontjes in meer dan 50 categorieën en 7 verschillende bestandstypes. Dankzij de gebruiksvriendelijke licentie kunt u de pictogrammen gebruiken zonder bijkomende royalty's te moeten betalen.

Alle pictogrammen kunnen geheel naar wens worden gewijzigd, zodat u ze kunt aanpassen aan uw specifieke behoeften en in 7 verschillende formats kunt u zeker zijn dat u ze kunt openen en bewerken met Adobe Illustrator of een ander fantastisch alternatief, zodat u ze in meerdere projecten kunt gebruiken zonder dat ze aan kwaliteit verliezen!


www.icontail.com homepageIcontail – Alle pictogrammen die u nodig heeft

Zoals u ziet kan Icontail dus een fantastische oplossing zijn voor al uw pictogrammen en dankzij de voordelige prijzen betaalt het zichzelf in korte tijd terug! Wilt u een mooi vormgegeven pictogram voor uw volgende project? Neem dan vandaag nog een pakket met pictogrammen van Icontail!

View Icons

Ontvang 50% korting met de kortingscode “SPS50

Niet gevonden wat u zocht? Vraag het hier!

loading...

🤓 Ik wil meer informatie over Icontail

🤨 Ik heb een vraag over Icontail

🤔 Ik weet niet of Icontail iets voor mij is

🙄 Iets anders…

Wilfred van der Zwaag
Wilfred van der Zwaag

Als marketingmanager richt ik mij vooral op de beeldbanken die in Nederland en België actief zijn, en zorg ik ervoor dat u altijd de nieuwste informatie en aanbiedingen krijgt. Ook kan ik u advies geven over rechtenvrije afbeeldingen, licenties, auteursrechten en gebruikstoepassingen van stockfoto's en -video's.

Stockfoto's
Logo