Waar koop ik de beste educatie en onderwijs stockfoto’s?

Onderwijs stockfoto's zijn afbeeldingen waarop alle verschillende aspecten van onderwijs en opleiding zijn weergegeven.

Van kleine kinderen op de kleuterschool tot studenten die aan de universiteit promoveren, van beroepsopleidingen tot verschillende studierichtingen, ze illustreren hoe onderwijs over de hele wereld wordt gegeven en hoe dit het dagelijkse leven beïnvloedt. De websites Shutterstock, Stockphotos.com, 123RF, iStock en Adobe Stock hebben collecties met geweldige afbeeldingen die elk facet van educatie en onderwijs in beeld brengen.

Er zijn veel fantastische gebruiksmogelijkheden voor onderwijs foto's, maar tegelijkertijd zijn er ook een aantal interessante punten waaraan u de beste en meest aansprekende onderwijs stockfoto's kunt herkennen.

Wilt u direct effectieve onderwijs stockfoto's zoeken? Gebruik dan de zoekfunctie hieronder om uw zoekopdrachten in te voeren. Download na het bekijken van de zoekresultaten de beste content voor uw bedrijf en andere commerciële doeleinden.Neem nu een abonnement op het Club-lidmaatschap van Stockphotos.com en krijg als bonus 10 gratis beelden!

Laten we snel beginnen!

Waar en waarom onderwijs stockfoto's met licentie gebruiken?

Foto's en illustraties rond een thema onderwijs kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Het spreekt voor zich dat ze geknipt moeten zijn om berichten over opleiding en onderwijs voor het voetlicht te brengen, te promoten of te delen. Bijvoorbeeld voor marketingdoeleinden, maar ook voor voorlichtingscampagnes zoals nieuwe onderwijsprogramma's en projecten op basisscholen of gespecialiseerde onderwijsinstellingen.

Hoewel, een van de belangrijkste punten van educatie en onderwijs stockfoto's is dat ze over het algemeen een positieve lading hebben. Deze foto's leggen een direct verband met progressie, zelfverbetering, kennis en ontwikkeling. Hiermee passen ze in uiteenlopende verhaallijnen en kunnen ze een stimulerende boodschap overbrengen.

Samengevat zijn educatieve foto's een geweldige bron voor het vertellen van visuele verhalen, zowel in presentaties, websites, blogposts, social media als advertenties.

Hoe zien goede onderwijs stockfoto's eruit?

Dit is behoorlijk belangrijk. Een simpele zoekopdracht op Google levert een miljoen stockfoto's op over om het even welk onderwerp – ook over onderwijs – en deze foto's staan voor effectieve, actuele, pakkende stockfoto's met een onderwijsconcept.

Online onderwijs

 onderwijs stockfoto's
Copyright: cocaron/Photocase.com, alle rechten voorbehouden.

Online leren is in 2020 de norm geworden ten tijde van de pandemie van het coronavirus en de daaruit voortvloeiende lockdowns, waarbij onderwijsinstellingen en studenten gebruik moesten maken van online onderwijsmiddelen om hun studieprogramma's te kunnen voortzetten.

Thuis les krijgen, gebruik maken van Zoom of een ander programma voor videogesprekken op computers en mobiele toestellen om de klasomgeving na te bootsen, de kinderen helpen met hun huiswerk, behoren op dit ogenblik tot de meest populaire visuele concepten.

Weer naar school

educatie en onderwijs stockfoto's
Copyright: acongar/Photocase.com, alle rechten voorbehouden.

De aanvang van het schooljaar is altijd weer een bijzondere gebeurtenis. Kleine meisjes met vlechtjes in hun haar, klaar voor hun eerste dag op de basisschool. Middelbare scholieren die ernaar uitzien om hun vrienden weer te spreken. Eerstejaars studenten aan de universiteit, zenuwachtig en opgewonden over dit nieuwe hoofdstuk in hun leven.

Maar dit jaar, naarmate de door de pandemie ingegeven beperkingen versoepelen, krijgt “terug naar school gaan” een heel nieuwe betekenis en is het begrip “nieuw normaal” een visuele trend: het dragen van maskers, sociale afstandelijkheid, desinfectieprotocollen, alle manieren waarop scholen, leraren en leerlingen hun dag doorbrengen.

Diversiteit en inclusie

onderwijs foto's
Copyright: Addictive Stock/Photocase.com, alle rechten voorbehouden.

Deze concepten staan hoog op de maatschappelijke agenda, en onderwijsbeelden vormen daarop geen uitzondering. Foto's waarop groepjes leerlingen afgebeeld staan, geven bij voorkeur een beeld van diversiteit in termen van etniciteit, culturele achtergrond, speciale behoeften, enz. En moeten een positieve weergave zijn van inclusie en integratie.

U wilt niet één enkel Afro-Amerikaans schoolmeisje in een massa blanke leerlingen, maar een reëel, authentiek tijdsbeeld van onze samenleving, met kinderen en leerkrachten van gemengde/biraciale afkomst, en mensen met verschillende achtergronden, die harmonieus samenwerken in één klas.

Schoolbenodigdheden en gebouwen

onderwijs beelden
Copyright: Anna Denisova/Photocase.com, alle rechten voorbehouden.

U zult gemerkt hebben dat de mensen – scholieren, professoren, enz. – tot nu doorslaggevend zijn in deze lijst. De reden daarvoor is dat foto's van mensen bijzonder aansprekend zijn. Dat betekent echter niet dat foto's zonder mensen niet de moeite waard zouden kunnen zijn!

Een foto die een schoolconcept toont, kan heel geschikt zijn: een close-up van een formule op een whiteboard, een leeg klaslokaal na een drukke schooldag, een vergrootglas naast een open boek, zelfs foto's van schoolgebouwen of universiteitscomplexen. Deze concepten werken prima in een verhaal met een educatief thema.

Illustraties en iconen

onderwijs illustraties
Copyright: IngImage/Stockphotos.com, alle rechten voorbehouden.

Maar niet alles draait om fotografie. Illustraties met een educatief concept kunnen speels en interessant zijn en een informeel tintje aan uw ontwerp geven zonder dat u aan kwaliteit inboet.

Pictogrammen en iconen rond het thema opleiding en onderwijs zijn ook handig om eenvoudige afbeeldingen te maken en snel informatie over te brengen, bijvoorbeeld in infographics.

Waar koop ik prachtige stockfoto's in hoge resolutie?

De beste manier om kwalitatief goede en betrouwbare afbeeldingen voor het onderwijs te vinden is via een van de beste stockfotosites met rechtenvrije licenties en foto's in hoge resolutie, waarvan de rechtmatigheid is geverifieerd, tegen flexibele en voordelige prijzen. Bekijk onderstaand overzicht met de door ons aanbevolen beeldbanken.

Waarom zou ik geen gratis afbeeldingen gebruiken? Ondanks dat we een overzicht hebben met de beste gratis stockfotosites, adviseren we om geen gratis stockfoto's te gebruiken voor marketing of andere commerciële projecten, omdat de licenties niet erg veilig zijn. Kies als het even kan altijd voor rechtenvrije afbeeldingen van hoge kwaliteit.

Photocase – uniek fotomateriaal voor sociale media

www.photocase.com homepage

Photocase is een Duitse beeldbank met kunstzinnige en aansprekende onderwijs stockfoto's die niet als stockfoto aanvoelen. Wilt u iets dat totaal anders is dan het gebruikelijke beeldmateriaal? Dat is dit het beste adres.

Meer informatie leest u in ons Photocase testrapport. Krijg een aantrekkelijke korting met de exclusieve Photocase actiecode en bespaar op artistieke foto's!

Stockphotos.com – goedkope afbeeldingen

Stockphotos.com logo

Stockphotos.com heeft een collectie met kwaliteitsfoto's tegen scherpe prijzen. De onderwijs stockfoto's zijn ruim vertegenwoordigd, zodat u zeker de juiste beelden zult vinden!

Lees het Stockphotos.com testrapport en ontdek wat deze beeldbank u te bieden heeft. Bekijk ook de populaire speciale Club-aanbiedingen en de couponcode voor 10 gratis afbeeldingen!

Shutterstock – het adres voor alle denkbare foto's

shutterstock logo

Shutterstock heeft een enorm gevarieerde collectie met honderden miljoenen stockfoto's. U vindt hier alle denkbare educatie en onderwijs stockfoto's voor allerlei doeleinden!

Alle bijzonderheden vindt u in onze Shutterstock recensie. U kunt nu dankzij het gratis Shutterstock proefabonnement deze beeldbank kostenloos proberen. Koop goedkoop afbeeldingen met de Shutterstock couponcode!

iStock – educatie beeldmateriaal van topkwaliteit

istock logo

iStock heeft een uniek beeldaanbod in de vorm van een collectie met zowel goedkope als exclusieve onderwijs stockfoto's. Beide categorieën bieden zeer gevarieerde foto's voor al uw projecten!

Lees meer in ons iStock testrapport en ontvang een mooie korting met onze speciale iStock actiecode voor nog goedkopere afbeeldingen!

Adobe Stock – beelden voor onderwijs

adobe stock logo

Adobe Stock is de fotoservice van Adobe en richt zich op trendy afbeeldingen voor de creatieve gebruiker. De educatie en onderwijs afbeeldingen die u er kunt verkrijgen zijn allemaal op effectieve manier te gebruiken. Adobe biedt ook diverse tools om beelden te bewerken.

Meer info vindt u in onze Adobe Stock recensie. Test het beeldmateriaal en service nu met het Adobe Stock gratis proefabonnement!

123RF – fantastiche beelden en flexibiliteit

123rf logo

123RF biedt een schitterende collectie onderwijs stockfoto's vanuit de hele wereld. De afbeeldingen brengen alle denkbare thema's die betrekking hebben op educatie en onderwijs in beeld.

Meer info kunt u vinden u in het 123RF testrapport. Krijg nu korting met onze 123RF couponcode.

Conclusie

Stockphotos.com, Shutterstock, iStock, Adobe Stock en 123RF bieden voordelig geprijsde foto's, vectoren en video's aan. Photocase heeft unieke onderwijs afbeeldingen met een kunstzinnig tintje voor u.

Afgezien van onderwijs stockfoto's kunt u bij deze sites ook al uw andere beeldmateriaal (foto's, vectoren, illustraties, video's en geluidsfragmenten) verkrijgen.

In dit overzicht vindt u de voordelige prijzen van de genoemde beeldbanken.

Beeldbank

Max. aantal downloads

Prijs per foto

Download limiet

Duur van het abonnement

StockPhotoSecrets logo

200 per dag

€ 0,33

Jaarlijks

1 jaar

Shutterstock logo

750 per dag

€ 0,21

Maandelijks

1 jaar

iStock logo

750 per dag

€ 0,23

Maandelijks

1 jaar

Ongelimiteerd

Maandelijks

1 maand

123RF logo

750 per dag

€ 0,24

Maandelijks

1 jaar

Adobe Stock logo

750 per dag

€ 0,22

Maandelijks

1 jaar

Photocase logo

Onbeperkt

€ 6,87

Onbeperkt

Geen abonnementen

Koop nu educatie en onderwijs afbeeldingen en ga aan de slag!

MEER BELANRIJKE INFO
– Hoe vind ik de perfecte stockfotobibliotheek?
Afbeeldingen voor studenten – uitgebreide handleiding!
– 8 visuele tips voor Millennials stockfoto’s

Niet gevonden wat u zocht? Vraag het hier!

loading...

🤓 Ik wil meer informatie over educatie en onderwijs afbeeldingen

🤨 Ik heb een vraag over educatie en onderwijs afbeeldingen

🤔 Ik weet niet of educatie en onderwijs afbeeldingen iets voor mij zijn

🙄 Iets anders…

Wilfred van der Zwaag
Wilfred van der Zwaag

Als marketingmanager richt ik mij vooral op de beeldbanken die in Nederland en België actief zijn, en zorg ik ervoor dat u altijd de nieuwste informatie en aanbiedingen krijgt. Ook kan ik u advies geven over rechtenvrije afbeeldingen, licenties, auteursrechten en gebruikstoepassingen van stockfoto's en -video's.

Stockfoto's
Logo