Wat zijn de beste technologie afbeeldingen?

Technologie afbeeldingen zijn foto's waarop alle aspecten van technologie, de ontwikkeling en toepassingen ervan in alle facetten van het menselijk leven te zien zijn.

Van digitale technologie en mobiele telefonie tot groene technologie en biotechnologie, de wereld is volop in ontwikkeling en afbeeldingen moeten daar een afspiegeling van zijn. Shutterstock, Stockphotos.com, 123RF, iStock en Adobe Stock hebben collecties meer vele miljoenen beelden die technologie op elke mogelijke manier weergeven.

Maar wat is het verschil tussen een fantastische technologie stockfoto en een middelmatige foto? Welke technologiefoto's zijn geschikt om in uw beeldmateriaal te gebruiken?

Wilt u nu direct schitterende technologie afbeeldingen zoeken? Dat kan met de zoekfunctie hieronder.Neem nu een abonnement op het Club-lidmaatschap van Stockphotos.com en krijg als bonus 10 gratis beelden!

Waarom technologie beelden gebruiken?

Technologie is alom aanwezig en speelt een rol in bijna alle aspecten van ons bestaan. Of het nu gaat om het wiel of de nieuwste nanotechnologie, technologie en wetenschap behoren tot de belangrijkste aanjagers van onze collectieve vooruitgang.

Hoe zou een sector die zo belangrijk is in ons leven, niet even belangrijk kunnen zijn in de grafische vormgeving en sociale media? Immers, afbeeldingen zijn er om onze werkelijkheid zonder woorden te communiceren.

Uit praktisch oogpunt zijn technologie stockfoto's buitengewoon nuttig en zelfs een must voor tal van toepassingen, vooral voor virale content en visuele marketing:

  • Voor technologiebedrijven: zij zijn onmisbaar om producten en diensten te promoten
  • Voor elk bedrijf dat een moderne uitstraling nastreeft en wil inspireren tot vooruitgang: foto- en beeldmateriaal waarin toekomst, innovatie en technologie tot haar recht komt spreekt tot de verbeelding, en dat geldt ook voor futuristische technologie afbeeldingen.
  • Voor het weergeven van content over alle mogelijke technologieën: wetenschap, onderwijs, bedrijfsleven, computer, smartphone, communicatie enz.

Afbeeldingen rond het thema technologie kunnen in verschillende media worden gebruikt, zowel digitale als gedrukte.

U hebt talloze mogelijkheden: sociale media, landingspagina's, reclameborden, huisstijl, websites.

De beste concepten voor technologie stockfoto's

Dit zijn de beste technologie afbeeldingen voor een grotere visuele impact:

Medische technologie

technologie afbeeldingen Photocase
Copyright: kastoimages/Photocase.com, alle rechten voorbehouden.

In 2020 heeft de Covid-19 pandemie een impuls gegeven aan de ontwikkeling van medische en gezondheidstechnologie zoals dat nooit eerder het geval is geweest. De race om vaccins en succesvolle behandelingen is wereldwijd de hoogste prioriteit, en technologische beelden moeten dit weerspiegelen.

Futuristische en innovatieve technologie

technologie afbeeldingen
Copyright: Dabisik/Photocase.com, alle rechten voorbehouden.

Vooruitgang is een van de fundamenten van technologie die ons meeneemt naar de toekomst. Moderne technologieconcepten zoals kunstmatige intelligentie of virtuele realiteit zijn momenteel bijzonder populair en waren 20 jaar geleden nog sciencefiction.

Daarnaast zijn toekomstbeelden ook zeer waardevol. Denk daarbij aan het wonen op Mars of hologrammen, die u nu al in uw beeldmateriaal kunt opnemen in de wetenschap dat ze in de toekomst realiteit zullen zijn!

Alledaagse technologie

technologie stockfoto
Copyright: LP/Photocase.com, alle rechten voorbehouden.

Aangezien ons leven steeds digitaler wordt, moeten stockfoto's een nauwkeurige weergave geven van de manier waarop technologie en het menselijk leven met elkaar verweven zijn. Van iPhones en digitale tablets tot intelligente TV's, zelfrijdende auto's en intelligente met spraakbesturing uitgeruste apparaten in huis.

Technologische achtergronden

technologie beeld
Copyright: coolwaterman/Photocase.com, alle rechten voorbehouden.

Een erg populaire toepassing van technologie afbeeldingen is deze als achtergrond te gebruiken. Zowel hardware- als softwaretechnologie levert fantastische achtergronden op: close ups van printplaten met complexe patronen, grootschalige afbeeldingen van machines, of technische foto's op een witte achtergrond. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden.

Abstracte & fantasievolle technologieconcepten

technologie beelden
Copyright: Javier Romera/Photocase.com, alle rechten voorbehouden.

Natuurlijk hoeft niet alles realistisch te zijn. Illustraties met een meer abstracte stijl kunnen ook heel zinvol zijn, zeker om die concepten uit te beelden die niet met foto's kunnen worden weergegeven: zoals grote hoeveelheden gegevens en informatietechnologie. Of cloud computing, mondiale netwerken, en ga zo maar door.

Illustraties van netwerkconcepten, of zelfs 3D-weergaven en mock-ups van nog niet ontwikkelde gadgets zijn allemaal grafische elementen die de aandacht verdienen in uw visuele presentatie.

Beeldbanken met perfecte rechtenvrije afbeeldingen

Hieronder vindt u een overzicht van de websites die wij adviseren voor het downloaden van schitterende stockfoto's in hoge resolutie met een technisch thema. Het zijn stuk voor stuk top stockfotobureaus met rechtenvrije afbeeldingen.

Gratis afbeeldingen? De beste websites met gratis foto's hebben technologische afbeeldingen van redelijke kwaliteit, maar omdat de licentievoorwaarden en de controle niet altijd even betrouwbaar zijn voor commercieel gebruik, adviseren wij deze niet aan te raden.

Mocht u toch gratis afbeeldingen moeten gebruiken, zorg er dan voor dat u ze zo veilig mogelijk gebruikt!

Photocase – gewaagde stijl

photocase logo

Photocase is een zorgvuldig samengestelde beeldbank met unieke foto's die absoluut de moeite waard zijn!

Lees ook de Photocase recensie, en doe uw voordeel met onze Photocase couponcode voor een fantastische korting!

Stockphotos.com – Zeer vriendelijk geprijsd

Stockphotos.com logo

Stockphotos.com heeft afbeeldingen van uitstekende kwaliteit die voordelig geprijsd zijn voor elk budget. De collectie technologie afbeeldingen die u er vindt, omvat foto's en vector illustraties!

Meer informatie vindt u in het Stockphotos.com testrapport. Profiteer nu van de populaire Club-aanbiedingen en de couponcode voor 10 gratis afbeeldingen!

Shutterstock – oneindige collectie

shutterstock logo

De immense bibliotheek van Shutterstock telt honderden miljoenen rechtenvrije afbeeldingen. U vindt hier gegarandeerd talrijke keuzemogelijkheden voor alle denkbare technische concepten.

Lees voor meer informatie de Shutterstock recensie. Test deze webshop nu kosteloos met het gratis Shutterstock proefabonnement, en ontvang een interessante korting met onze Shutterstock kortingscode!

iStock – hoger segment

istock logo

iStock structureert haar content in twee verschillende collecties, een budgetvriendelijke en een exclusieve van uitzonderlijke kwaliteit. Elke collectie zit bomvol prachtige technologie afbeeldingen die klaar voor gebruik zijn.

Lees voor alle bijzonderheden het iStock testrapport en maak gebruik van onze iStock actiecode voor nog meer voordeel!

Adobe Stock – uitmuntende beelden

adobe stock logo

Adobe Stock is een op creativiteit toegespitste service van Adobe voor stockfoto's. Het bedrijf slaagt erin de nieuwste trends op het gebied van stockfoto's samen te stellen, ook op technologiegebied.

Lees alles wat u van deze beeldbank moet weten in het Adobe Stock testrapport. En mis zeker uw kans niet om Adobe Stock gratis uit te proberen!

123RF – veelzijdig beeldmateriaal

123rf logo

123RF is in Nederland erg populair en behoort tot ‘s werelds grootste beeldbanken. U kunt er terecht voor vele miljoenen technologie afbeeldingen en vectoren, zodat u zekere de voor uw bedrijf perfecte foto zult vinden.

Meer informatie over deze aanbieder vindt u in onze 123RF recensie. Ontvang ook veel korting met onze exclusieve 123RF couponcode!

Prijsoverzicht technologie afbeeldingen

Beeldbank

Max. aantal downloads

Prijs per foto

Download limiet

Duur van het abonnement

StockPhotoSecrets logo

200 per dag

€ 0,33

Jaarlijks

1 jaar

Shutterstock logo

750 per dag

€ 0,21

Maandelijks

1 jaar

iStock logo

750 per dag

€ 0,23

Maandelijks

1 jaar

Ongelimiteerd

Maandelijks

1 maand

123RF logo

750 per dag

€ 0,24

Maandelijks

1 jaar

Adobe Stock logo

750 per dag

€ 0,22

Maandelijks

1 jaar

Photocase logo

Onbeperkt

€ 6,87

Onbeperkt

Geen abonnementen

OOK UIT DEZE SERIE
– 5 visuele tips voor industriële stockfoto’s
– 5 simpele tips voor vervoer en transport stockfoto’s
– Waar koop ik de beste educatie en onderwijs stockfoto’s?

Hoofdafbeelding: Copyright van Javier Romera/Photocase.com; kastoimages/Photocase.com; Dabisik/Photocase.com, alle rechten voorbehouden.

Niet gevonden wat u zocht? Vraag het hier!

loading...

🤓 Ik wil meer informatie over technologie afbeeldingen

🤨 Ik heb een vraag over technologie afbeeldingen

🤔 Ik weet niet of technologie afbeeldingen iets voor mij zijn

🙄 Iets anders…

Wilfred van der Zwaag
Wilfred van der Zwaag

Als marketingmanager richt ik mij vooral op de beeldbanken die in Nederland en België actief zijn, en zorg ik ervoor dat u altijd de nieuwste informatie en aanbiedingen krijgt. Ook kan ik u advies geven over rechtenvrije afbeeldingen, licenties, auteursrechten en gebruikstoepassingen van stockfoto's en -video's.

Stockfoto's
Logo