Het beste Twenty20 alternatief? Photocase!

Twenty20 is een van de talrijke beeldbanken die de laatste jaren zijn opgericht om in de vraag naar authentieke, spontane en informele foto's te voorzien die perfect geschikt zijn voor social media. Maar dit is zeker niet de enige aanbieder! Er is een uitstekend Twenty20 alternatief dat u zeker zal aanspreken!

Bent u op zoek naar authentieke stockfoto's (bekijk de schitterende afbeeldingen in onze fotografietrends 2024), ontdek dan Photocase als beste Twenty20 alternatief voor de unieke, originele stockfoto's die u nergens anders tegenkomt.

Twenty20: Mobiele fotografie voor commerciële doeleinden

Wie op zoek is naar een Twenty20 alternatief heeft ons niet nodig, maar geef ons de gelegenheid om u iets over deze beeldbank te vertellen.

www.twenty20.com homepage

In feite is deze beeldbank opgericht als “InstaCanvas” en was het een online print-on-demand service bestemd voor Instagram afbeeldingen. Maar al gauw zagen ze betere commerciële mogelijkheden en schakelden ze over op een platform voor het verkopen en kopen van mobiele rechtenvrije stockfotografie (zoals die welke op Instagram te vinden zijn), waarbij ze hun naam veranderden in Twenty20.

Screenshot website Twenty20

Op dit moment hebben ze een collectie van meer dan 50 miljoen foto's, die ze in thema-collecties hebben samengebracht, en deze zijn via maandabonnementen verkrijgbaar.

Overigens zijn ze inmiddels overgenomen door het Australische stocksysteem Envato en is hun collectie samengevoegd tot één van hun aanbiedingen.

Alhoewel dit niet een van de grootste online aanbieders is, zijn zij zeker interessant en hebben zij een fotocollectie die zeer waardevol is voor de huidige creatieve visuele behoeftes.

Het Twenty20 alternatief − Photocase is de eerste authentieke beeldbank

Met afstand het beste alternatief voor Twenty20 is Photocase, een beeldbank met unieke stockfoto's. En niet alleen omdat ze zich hier exclusief op richten, maar ook omdat ze echt pioniers zijn in deze niche en er de absolute top in zijn! De foto's van Photocase zijn de beste Facebook en Instagram afbeeldingen.

Wilt u dit zelf bekijken? Ontdek dan de meest gedownloade foto's van Photocase!

Photocase Twenty20 alternatief
www.photocase.com homepage

Photocase is een beeldbank uit Duitsland met vele jaren ervaring in de fotobranche. Anders dan veel andere bedrijven die ontstonden toen de markt voor mobiele fotografie een hoge vlucht nam, was deze aanbieder al gespecialiseerd in originele foto's voordat authentieke stockfoto's een trend werden, en ze zijn zo goed bezig dat ze een van de beste stockfoto sites in de sector zijn!

Photocase is al jaren een soort “buitenbeentje” in de rechtenvrije stockfotografie, aangezien ze ervoor hebben gekozen om een strak samengestelde, doelbewust klein gehouden collectie van zeer bijzondere, artistieke, enigszins vreemde stockfoto's te beheren, in plaats van te kiezen voor een algemenere en uiterst commerciële grote collectie, zoals iedereen doet.

Het resultaat is dat dit de beeldbank is die deze stijl van fotograferen als geen ander kent, en dat de expertise merkbaar is in elke foto in hun collectie. Meer informatie vindt u in ons Photocase testrapport.

Photocase fotocollecties

Een Twenty20 alternatief voor artistieke stockfoto's op aanvraag

Nog een belangrijk aspect van Photocase als Twenty20 alternatief is het systeem van de aankoop. Zoals we al zeiden, verkoopt Twenty20 afbeeldingen via abonnementen, waarmee het een uitstekende optie is voor wie constant of vaak stockfoto's nodig heeft.

Maar voor wie slechts af en toe een waanzinnige foto nodig heeft, wie geen vast maandbudget heeft, of wie zich niet wil binden aan een een bedrijf of abonnement, is dit niet de beste oplossing.

Anders dan bij Twenty20 het geval is, hanteert Photocase een aankoopmodel op aanvraag. Dat houdt in dat u gewoon per keer betaalt voor de foto's die u wilt hebben. Het is zo simpel als het maar kan, met foto's die in EURO's zijn geprijsd afhankelijk van het formaat:

  • Small (webformaat) − €13,-
  • Medium (printformaat) − €25,-
  • Large (groot formaat) − €38,-

Mocht u denken dat dit veel duurder is, dan hebben we goed nieuws voor u. Deze beeldbank heeft ook een systeem met creditpakketten, waarmee u vooruit betaalt voor een aantal credits die u later kunt gebruiken voor de betaling van uw fotomateriaal. Hoe meer credits een pakket bevat, hoe lager de prijs per credit, zodat u tot 45% op de prijs per foto kunt besparen.

De mogelijkheid levert een grote besparing bij bulkaankopen op, maar het blijft op aanvraag en u zit niet vast aan periodieke betalingen, en het is een stuk flexibeler dan een maandabonnement omdat Photocase credits altijd geldig blijven – koop ze nu en gebruik ze wanneer u maar wilt.

Daarbij komt nog dat we een extraatje voor onze lezers hebben: onze exclusieve Photocase couponcode met 5 GRATIS credits en 10% korting op uw eerste aankoop!

Photocase fotocollecties

Photocase & Social Media, de perfecte match voor topresultaten

De grootste troef van Twenty20 foto's ligt in het feit dat de meeste ervan met mobiele camera's zijn geschoten en die karakteristieke vibe hebben die zo goed past bij de social media-platforms.

En daarom is Photocase een uitstekend Twenty20 alternatief. Hoewel hun foto's veelal professioneel gemaakt zijn, schreeuwen ze “Klaar voor Instagram” en zullen ze uw doelgroep beslist imponeren.

Dit is hét adres voor beeldmateriaal dat visueel interessant, modern, artistiek en niet zozeer commercieel aantrekkelijk is (hoewel ze een enorme commerciële waarde hebben!). En daarmee moet u zich juist bezighouden bij het ontwerpen van visuele beelden die u in social media wilt gebruiken om uw doelgroep te bereiken – uitgebreidere informatie vindt u in ons artikel over de perfecte marketingbeelden.

Bovendien zit de collectie van Photocase boordevol foto's met mensen afgebeeld in allerlei situaties – die we kennen als lifestyle afbeeldingen en ze hebben volop keuze aan diversiteit stockfoto's met inclusieve concepten, de twee meest populaire subcategorieën van de authentieke fotografie.

Hoewel er natuurlijk niks mis is met uitgesproken commerciële afbeeldingen, is deze beeldbank in het leven geroepen om te voorzien in de visuele wensen van iedereen die eens wat anders willen.

Het mooie is dat het team van Photocase echte pioniers waren, want het “iets anders” waar ze zo goed in zijn, is toevallig de meest populaire visuele content van nu en dat zal niet minder worden!

Photocase beeldcollecties

De ultieme foto's voor social media, allemaal rechtenvrij

De rechtenvrije licentie is een van de meest veelzijdige beeldlicenties die verkrijgbaar zijn, want hiermee krijgt u een uitgebreid pakket aan gebruiksrechten met slechts minimale voorwaarden voor een eenmalig te betalen en heel voordelige prijs.

Bij het Twenty20 alternatief Photocase zijn alle afbeeldingen rechtenvrij en direct downloadbaar en te gebruiken voor diverse commerciële projecten, inclusief sociale media berichten, Google-advertenties en allerlei andere creatieve toepassingen.

Zowel als onderdeel van uw marketingcampagne, als om uw communitygevoel nieuw leven in te blazen met schitterende foto's in uw social media-account, met deze foto's kan het allemaal en weet u zeker dat het volkomen rechtmatig is.

Fotocase: het ultieme Twenty20 alternatief

Het is duidelijk dat Photocase veel voordelen biedt voor wie geïnteresseerd is in een beeldbank vergelijkbaar met Twenty20.

Deze Duitse beeldbank beschikt niet enkel over dezelfde contentstijl en een vergelijkbare flexibele licentie, maar biedt ook nog eens vele jaren expertise, prestige en geloofwaardigheid als pionier in deze niche, en een inkoopmodel op aanvraag dat aansluit bij elk budget.

Wat valt er nog meer te wensen bij het zoeken naar kunstzinnige, wonderlijk mooie stockfoto's?

Klik hier en ontdek Photocase!

Laat ons weten hoe u erover denkt!

Wilfred van der Zwaag
Wilfred van der Zwaag

Als marketingmanager richt ik mij vooral op de beeldbanken die in Nederland en België actief zijn, en zorg ik ervoor dat u altijd de nieuwste informatie en aanbiedingen krijgt. Ook kan ik u advies geven over rechtenvrije afbeeldingen, licenties, auteursrechten en gebruikstoepassingen van stockfoto's en -video's.

Stockfoto's
Logo