Adobe Stock: De nieuwe redactionele en premium collectie!

De Adobe Stock Premium collectie

Adobe Stock is een van de grootste stockfotobureaus ter wereld en heeft nu veel nieuw beeldmateriaal toegevoegd aan de Premium collectie en Redactionele collectie! In dit artikel introduceren wij graag kort de twee nieuwe redactionele en premium collecties.

Dankzij de afbeeldingen van Stocksy is Adobe Stock een partner met een groot aantal rechtenvrije, uniek realistische en indrukwekkende beelden voor ontwerpers en schrijvers van beeldverhalen. Wie de Premium collectie wat beter bekijkt, zal onder de indruk zijn van de natuurlijkheid van de vastgelegde momenten en de interessante thema's. Al snel wordt duidelijk: Adobe Stock heeft de Premium collectie samengesteld met zorgvuldig geselecteerde afbeeldingen van de meest creatieve kunstenaars.

Adobe Stock heeft de Premiumafbeeldingen opgesplitst in “Verzamelingen gekozen door de redactie” (de keuze van Adobe's curatoren), “Conceptverzamelingen” (Thema's voor iedereen die een spannend verhaal te vertellen heeft) en “Geselecteerde aanbieders” (Portfolio's van premium kunstenaars).

Premium collectie Adobe Stock

Foto's van Adobe Stock

De fotoprijzen van de Premium collectie

De prijzen van de foto's uit de Premium collectie variëren en kunnen worden bekeken door op de foto detailweergave te klikken. Hoe hoger de kwaliteit en hipper de Premium afbeeldingen door Adobe gewaardeerd zijn, hoe hoger de prijs. De foto's in kleine resolutie kosten tussen de €49,99 en €249,99 en die in een hoge resolutie tussen de €99,99 en €499,99.

Adobe Stock premium foto

Ontvang nu 1 maand gratis afbeeldingen. Meld u aan bij Adobe Stock en profiteer!
Nu proberen
28 dagen resterend

De Adobe Stock Redactionele collectie

Adobe Stock redactioneel

De kenners uit de sector weten dat redactionele afbeeldingen van essentieel belang zijn bij het creëren van content. Adobe biedt nu redactionele afbeeldingen aan in een eigen collectie, waarbij:

1. de redactionele collectie bestaat uit 12 miljoen foto's (nieuws, sport en entertainment) van Reuters, ‘s werelds grootste multimediale nieuwsprovider. Bovendien telt het 26.000 uur aan opnames en 1 miljoen videoclips.

2. jaarlijks meer dan 500.000 foto's van USA TODAY Sports van meer dan 10.000 sportevenementen beschikbaar zullen zijn, onder meer van de Amerikaanse profcompetities NFL, NBA, MLB en NHL.

Adobe Stock redactionele collectie

stock.adobe.com/nl homepage

Meer informatie over redactionele afbeeldingen

Licenties voor de Redactionele collectie

Op basis van de licentievoorwaarden van Adobe Stock mag u redactionele foto's gebruiken in elke actuele of culturele context, bijvoorbeeld in kranten- of tijdschriftartikelen, nieuwsblogs en vergelijkbare media over actuele gebeurtenissen.

Het is niet toegestaan om deze voor commerciële doeleinden (bijv. voor reclame, publiciteit en advertenties) te gebruiken zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van derden, zoals de auteursrechthebbende van de foto, of een persoon die duidelijk op de foto te herkennen is of de eigenaar van duidelijk herkenbare gebouwen of objecten die niet gebruikt mogen worden voor commerciële doeleinden.

De standaardlicentie

De Adobe Stock licenties bieden u de mogelijkheid om de afbeelding wereldwijd te gebruiken en de licentie verloopt niet. U kan het beeld gebruiken voor drukwerk, presentaties, websites en zelfs social netwerksites. Maar u mag het digitale materiaal niet verspreiden door dit online te publiceren of op enige andere wijze die anderen in staat stelt het item te gebruiken zonder zelf een licentie te hebben.

Echter, de foto mag niet meer dan 500.000 keer in drukwerk, digitale documenten of software worden weergegeven en niet meer dan 500.000 kijkers mogen de afbeelding bekijken. Het beeld mag evenmin gebruikt worden voor het creëren van producten voor de verkoop waarbij de afbeelding zelf de belangrijkste waarde van het product vormt (bijv. posters, t-shirts of koffiemokken, die vanwege de getoonde foto worden gekocht).

Prijs: Redactionele afbeelding voor €49,99 – met een standaardlicentie in de resolutie 1674 x 1135px.

Adobe Stock redactionele beelden

De verbeterde licenties

De verbeterde licenties zijn inclusief alle rechten van een standaardlicentie, maar niet gelimiteerd tot een maximum van 500.000 exemplaren. Adobe stockvideo's en premium afbeeldingen worden standaard met een verbeterde licentie verkocht.

Adobe Stock: De nieuwe redactionele en premium collectie! 3

Prijs: Redactionele afbeelding voor €169,99 – met een verbeterde licentie in de resolutie 3933 x 2668px.

Zoals u ziet krijgt u met de redactionele en premium collectie van Adobe stock veel gebruiksmogelijkheden waarmee u uw voordeel kunt doen. U kunt deze nieuwe redactionele en premium collectie nu gratis proberen.

Tip van stockfotos.nl!
Probeer de foto's van Adobe Stock met de speciale aanbieding: 10 gratis foto's een maand lang proberen! Hoe dat in zijn werk gaat, leest u hier!

Wilt u meer weten over de redactionele en premium collectie, lees dan hier het Adobe Stock testrapport. Zou u graag willen weten hoe deze beeldbank zich tot andere verhoudt, bekijk het overzicht van de 20 beste stockfotosites en de alternatieven voor Adobe Stock.

Ontvang nu 1 maand gratis afbeeldingen. Meld u aan bij Adobe Stock en profiteer!
Nu proberen
28 dagen resterend
Wilfred van der Zwaag
Wilfred van der Zwaag

Als marketingmanager richt ik mij vooral op de beeldbanken die in Nederland en België actief zijn, en zorg ik ervoor dat u altijd de nieuwste informatie en aanbiedingen krijgt. Ook kan ik u advies geven over rechtenvrije afbeeldingen, licenties, auteursrechten en gebruikstoepassingen van stockfoto's en -video's.

Stockfoto's
Logo