Canva update: nu 60 miljoen foto’s bij Canva Pro!

Canva update: het innovatieve grafische platform voor niet-ontwerpers heeft onlangs haar collectie beeldmateriaal van Canva Pro 15x vergroot en heeft daarmee de grootste update tot dusver uitgevoerd.

Canva Logo

Als complete ontwerpsite voor merken en ondernemingen, kunt u nu met het Canva Pro-abonnement ook zonder bijkomende kosten over 60 miljoen foto's beschikken, waarmee u een van de goedkoopste grafische oplossingen krijgt die er bestaan.

In dit artikel vindt u meer informatie over de nieuwe en verbeterde Canva Pro!

U kunt Canva Pro hier gratis uitproberen!

Nu Canva Pro 30 dagen gratis! Annuleer je proefabonnement op elk gewenst moment.
Gratis Proefabonnement
15 dagen resterend

Maar voordat we dit doen, kunt u alvast kennismaken met alles wat deze service voor u in petto heeft:

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube's privacy policy.
Learn more

Load video

Canva Update: Canva Pro nu 60+ miljoen foto's en diverse ontwerptools

Met de grootste Canva update van deze website tot nu toe hebben ze officieel 60 miljoen gecureerde foto's in de Canva Pro-collectie opgenomen. Deze stap is uiteraard gekoppeld aan hun recente aankoop van grote beeldbanken zoals Pexels en Pixabay.

Met Canva Pro profiteert u nu van:

 • 60.000.000 gecureerde foto's
 • 3.500.000 grafische elementen
 • 21.000 video's
 • 100GB opslagruimte voor assets
 • 750 premium lettertypes
 • Achtergrond verwijdertool
 • Onbeperkt aantal merkmappen
 • Eén muisklik nodig om het formaat aan te passen

In aanmerking genomen dat de collecties ook 3,5 miljoen grafische elementen, 60.000 sjablonen, 21.000 video's en 1.000 lettertypes bevat, krijgt u duidelijk te zien hoe krachtig het aanbod van de stockmedia van deze service is! Meer informatie over deze service vindt u in ons Canva Pro testrapport!

Bovendien wordt Canva Pro gezien als een goed doordachte oplossing voor bedrijven, en dus is er volledige toegang tot de Canva beeldbewerker – het paradepaardje, de gebruiksvriendelijke grafische ontwerptool – evenals tot de belangrijkste marketing- en ontwerpfuncties zoals een Brand Kit-manager, een publicatietool, een Magic Resizer-functie, een Background Removal-truc, en nog veel meer.

Het mooiste is dat de Canva upgrade geen cent meer kostte: u heeft onbeperkt toegang tot alle nieuw toegevoegde bestanden die u kunt gebruiken voor uw ontwerpen (zoveel u maar wilt!) en tot alle andere Canva Pro-functies voor een vast abonnementsbedrag:

Canva Update prijzen

Canva Pro is dus een van de goedkoopste aanbieders van stockmedia en grafische designs, die volgens sommigen tot 10x goedkoper is dan andere websites voor topkwaliteit producten!

Wilt u Canva Pro eerst uitproberen voordat u gaat betalen? Dat kan! Geen probleem! Profiteer van het Canva Pro gratis proefabonnement van 1 maand!

Nu Canva Pro 30 dagen gratis! Annuleer je proefabonnement op elk gewenst moment.
Gratis Proefabonnement
15 dagen resterend
Canva update: nu 60 miljoen foto's bij Canva Pro! 2

Probeer Canva nu gratis

Mocht u op dit moment geen geld hebben voor grafische afbeeldingen, profiteert u toch van Canva, omdat u op het platform van Canva gratis – weliswaar beperkt – toegang en opties kunt krijgen. De beeldbewerking, inclusief de drag-and-drop tools en het eenvoudig aanpassen van het formaat en het exporteren, is er voor iedereen.

Bij Canva krijgt u gratis toegang tot:

 • 250.000 gecureerde foto's
 • 57.000 grafische elementen
 • 13.000 video's
 • 1GB opslagruimte voor assets

Maar met een gratis Canva-account hebt u slechts toegang tot een klein deel van alle beschikbare bronnen (foto's, sjablonen, afbeeldingen, opslag). Positief is dat de basisfuncties nog steeds goed zijn, en dat u Canva voor altijd gratis kunt gebruiken.

Dit is een prima optie om de functies van Canva te testen en om in een aantal visuele behoeften te voorzien als u geen budget heeft voor premium oplossingen.

De Canva update is speciaal voor kleine bedrijven

De timing in de Canva update van de content is perfect. In de tijd die we beleven weten ze dat kleine ondernemingen en creatieve ontwerpers zoeken naar mogelijkheden om de kosten van grafisch ontwerp en beeldmateriaal te drukken.

Met het toevoegen van zo'n groot aantal premium stockfoto's aan hun op abonnementen gebaseerde product creëren ze veel meerwaarde voor het MKB dat Canva Pro gebruikt voor hun marketingactiviteiten.

Dankzij deze service hoeft u geen abonnement te nemen op meerdere diensten en hoeft u niet meer te betalen voor afzonderlijke licenties voor de content, terwijl u voor slechts €8,99 per maand alle materialen en hulpmiddelen in handen hebt om geweldig beeldmateriaal te ontwerpen en naar buiten te brengen!

Hebt u Canva Pro nog niet eerder geprobeerd? Dankzij de Canva update is dit zeker het juiste moment!

Lees hier meer over het makkelijke gebruik van Canva Pro!

Nu Canva Pro 30 dagen gratis! Annuleer je proefabonnement op elk gewenst moment.
Gratis Proefabonnement
15 dagen resterend

Lees voor een beter inzicht over de waarde dit artikel over de Canva Pro prijzen.

Wilt u weten welke andere mogelijkheden u voor grafische vormgeving hebt? Bekijk dan ons overzicht met 19 Canva alternatieven.

Wilfred van der Zwaag
Wilfred van der Zwaag

Als marketingmanager richt ik mij vooral op de beeldbanken die in Nederland en België actief zijn, en zorg ik ervoor dat u altijd de nieuwste informatie en aanbiedingen krijgt. Ook kan ik u advies geven over rechtenvrije afbeeldingen, licenties, auteursrechten en gebruikstoepassingen van stockfoto's en -video's.

Stockfoto's
Logo