De 5 goedkoopste beeldbanken + een mooie bonus

Een goedkope aanbieding is voor iedereen interessant en het team van stockfotos.nl heeft voor u de goedkoopste beeldbanken gevonden en op basis van een prijsvergelijking een lijst met de 5 goedkoopste beeldbanken voor u samengetseld. Op onze lijst staan Shutterstock, Adobe Stock, iStock en StockPhotoSecrets Shop. Dit zijn stuk voor stuk professionele en betrouwbare beeldbanken, die u ook tegenkomt in ons overzicht van de beste stockfoto websites van 2019. Als u regelmatig stockfoto's of afbeeldingen koopt, bekijk dan wat de prijzen per afbeeldingen zijn en hoe u honderden euro's kunt besparen – bespaar veel geld met de goedkoopste beeldabonnementen en indien op video's nodig heeft, dan kan deze lijst beeldbanken met goedkope video's u van pas komen.

Download PDF

Klik hier om de 7 goedkoopste abonnementen te bekijken!

 

De prijzen per foto bij deze 5 stockfotobureaus

We hebben voor u een aantal beeldbanken voor u vergelijken, waarbij we ons hebben gericht op de prijzen die ze hanteren. Bij een aantal beeldbanken kunnen afbeeldingen via credits worden gekocht, bij andere zijn ze via beeldabonnementen verkrijgbaar. Wij hebben ons gericht op het vinden van de goedkoopste prijs per afbeelding, zodat wij u als koper kunnen informeren. Deze lijst geldt uitsluitend voor rechtenvrije foto's en we hebben er geen speciale collecties, exclusieve of vectorafbeeldingen in opgenomen.

1. Zeer goedkoop: Onze eigen StockPhotoSecrets Shop 99club met een prijs van slechts €0,49 per afbeelding

StockPhotoSecrets LogoSpeciaal voor minder grote bedrijven die slechts een beperkt aantal afbeeldingen gebruiken en met een kleiner budget werken, hebben we dit heel goedkope 99club abonnement in het leven geroepen!

StockPhotoSecrets Shop 99club goedkoopste beeldbanken

Meld u nu aan en profiteer van 200 XXL-High-Res afbeeldingen voor slechts €99,- per jaar. Met onze 99club ontvangt u voor maar €99,- per jaar 200 topkwaliteit rechtenvrije afbeeldingen, en daarmee is dit één van de goedkoopste beeldbanken in de stock-fotobranche. Dit is dus een echte aanrader!

  • 200 XXL rechtenvrije foto's of vectoren voor commercieel gebruik voor slechts €0,49 per stuk!
  • U hebt toegang tot onze complete collectie van meer dan 6.000.000 afbeeldingen, waaraan elke maand meer dan 80.000 nieuwe afbeeldingen worden toegevoegd.
  • Geen downloadlimiet. U kunt uw 200 afbeeldingen op elk gewenst moment en in elk formaat downloaden, van klein tot XXL.
  • Mocht u er meer dan 200 afbeeldingen nodig hebben, dan betaalt u slechts €0,99 voor elke extra afbeelding.
  • De prijs is vast. Voor €99,- per jaar kunt u 200 afbeeldingen downloaden en volgend jaar betaalt u nog altijd slechts €99,-. Geen geintjes, geen verborgen kosten en geen verplichtingen, dus u kunt op elk gewenst moment opzeggen.

Nu aanmelden

Maar wacht niet te lang – deze aanbieding is slechts beperkt geldig.

2. Shutterstock

Shutterstock een van de 5 goedkoopste beeldbankenDe laagste prijs bij Shutterstock is €0,20 per rechtenvrije afbeelding. Na uw aanmelding bij Shutterstock krijgt u ook toegang tot hun wekelijkse gratis afbeeldingen en andere bonussen. Bekijk de wekelijkse gratis stockfoto's van Shutterstock en profiteer van onze SPECIALE AANBIEDING: 15% korting met onze exclusieve Shutterstock kortingscode.

 

3. Adobe Stock

Adobe Stock De minimumprijs bij Adobe Stock is €0,22 per rechtenvrije stockfoto. Deze service is volledig in het Creative Cloud-platform geïntegreerd en kan rechtstreeks vanuit de apps worden gelanceerd. Ze hebben een gratis proefabonnement van 1 maand waarbij u 10 gratis afbeeldingen kunt downloaden. U hoeft zich alleen maar gratis aan te melden. Meld u hier gratis aan voor het Adobe Stock proefabonnement.

4. iStock

iStock De goedkoopste prijs bij iStock is €0,35 per afbeelding. Het is een van de goedkoopste beeldbanken op basis van een prijsvergelijking per foto. Na het gratis aanmelden krijgt u wekelijks toegang tot gratis bestanden. De beeldbank beschikt eveneens over een omvangrijke collectie exclusieve foto's tegen een hogere prijs, en tal van andere fantastische voordelen.

We kunnen u nu een fantastische exclusieve aanbieding doen waarmee u veel geld kunt besparen bij iStock: onze speciale iStock kortingscodes voor 15% korting op ALLES. Dezez aanbieding geldt voor de credit packs en abonnementen van iStock! Profiteer vandaag nog van 15% korting!

5. StockPhotoSecrets Shop

StockPhotoSecrets Shop De laagste prijs bij StockPhotoSecrets Shop is €0,12 per afbeelding. Het grootste abonnement biedt u 500 afbeeldingen per maand voor slechts €719,- per jaar. Dat is een zeer grote kostenbesparing. Heeft u niet zoveel foto's nodig, dan is er ook nog het populaire 99club abonnement: 200 afbeeldingen voor slechts €99,- per jaar, wat neerkomt op €0,49 per afbeelding. Daarnaast zijn er diverse andere abonnementen en pakketten op maat voor kleine en middelgrote bedrijven, en leden krijgen een flinke korting van 50% op Uitgebreide licenties en videopakkettenAanmelden is helemaal gratis.

BONUS – Canva Pro

Canva logoDe laagste prijs per foto is bij Canva Pro afhankelijk van het aantal foto's dat u downloadt. Waarom? Het abonnement van deze service biedt een onbeperkt aantal downloads voor een vast bedrag. Dus hoe meer u downloadt, hoe lager de prijs per foto. En voor slechts €9,95 per maand (jaarlijks vooruit te betalen) is het absoluut heel goedkoop, vooral omdat u niet alleen stockfoto's, maar ook een gebruiksvriendelijke beeldbewerker en veel functies voor niet-ontwerpers kunt gebruiken.

Sterker nog, u kunt het nu kosteloos proberen met de Canva Pro gratis proefversie van een maand, waarmee u toegang krijgt tot de service, met inbegrip van onbeperkt downloaden, zodat u de eerste maand gratis kunt genieten.

Ontvang Canva Pro 30 dagen gratis. Annuleer uw gratis proefabonnement op elk gewenst moment. Voer uw creditcard in en ga aan de slag.
Gratis Proefabonnement
27 dagen resterend
Hebben we volgens u een goede beeldbank over het hoofd gezien die in deze lijst met goedkoopste beeldbanken zou moeten staan? Werkt u met een beeldbank en wilt u ons laten weten over hun prijzen die even goed, zo niet beter zijn dan ons team voor u heeft gevonden?  Meld u nu aan bij een van de genoemde beeldbanken en profiteer vandaag nog van de voordelen!Download PDF

Klik hier om de 7 goedkoopste abonnementen te bekijken!

 

Als ingewijde op het gebied van stockfoto's wil ik met mijn online magazine Stockfotos.nl u als koper van afbeeldingen graag inzicht geven in de wereld van beeldbanken en u helpen de beeldbank te vinden die bij u past.

Stockfoto's