De 7 goedkoopste beeldabonnementen 2024!

Bij beeldabonnementen wordt de prijs per afbeelding wel 50% goedkoper en kunnen ontwerpers, bedrijven en reclamebureaus veel geld besparen met de goedkoopste beeldabonnementen. Heb je veel afbeeldingen en foto's nodig? Kies dan voor een abonnement, zodat je veel geld bespaart dan wanneer je losse afbeeldingen koopt.

Werk je aan een project waarvoor je veel stockfoto's nodig hebt, dan is het goed te weten dat de meeste beeldbanken een abonnement van één of drie maanden hebben en dat je van speciale kortingscodes en aanbiedingen kunt profiteren.

In dit overzicht vind je de 7 goedkoopste beeldabonnementen die je voor stockfoto's kunt vinden. We zullen de kosten per afbeelding en de basisvoorwaarden van elke beeldbank aangeven, zodat je je een beter beeld kunt vormen van wat je krijgt.

Dit zijn de goedkoopste beeldabonnementen

Stockphotos.com – Club Easy

www.stockphotos.com homepage
stockphotos.com homepage

Stockphotos.com is een bescheiden website met de goedkoopste beeldabonnementen voor kleine en middelgrote bedrijven. Het bedrijf is ontwikkeld door een team van specialisten die een jarenlange ervaring hebben in de sector voor stockmedia. Stockphotos.com heeft meer dan 9 miljoen rechtenvrije beelden die met betaalbare flexibele abonnementen en pakketten kunnen worden gedownload. Wij zijn van mening dat dit een van de beste stockfoto websites is, perfect voor onder andere blogposts en sociale media.

Het topproduct is het Club Easy (of gewoon “The Club”) abonnement: 200 downloads per jaar voor € 99. Het is een zeer flexibele aanbieding, omdat je een heel jaar de tijd hebt om je downloads te gebruiken, en je betaalt ook maar één keer per jaar. En dan hebben we het nog niet eens over de zeer lage prijs, met foto's voor slechts € 0,49 per foto! Maar er zijn een paar factoren die deze aanbieding nog aantrekkelijker maken:

  • In het eerste jaar krijg je 100 extra beelden – 300 afbeeldingen voor € 99… slechts € 0,33 per afbeelding!
  • Met dit abonnement krijg je gratis 10 opwaarderingen (upscales) met de Stockphotos.com Upscaler en 10 video's!
  • BONUS: meld je nu aan via de onderstaande banner en download 10 gratis extra beelden bij je Club Easy abonnement!
Neem nu een abonnement op het Club-lidmaatschap van Stockphotos.com en krijg als bonus 10 gratis beelden!

Heb je meer dan 200 afbeeldingen per jaar nodig, dan zijn er ook abonnementen met een hoger volume:

  • Club Plus: 500 afbeeldingen per jaar voor € 199
  • Club Ultimate: 1000 afbeeldingen per jaar voor € 299

Deze abonnementen bieden ook gratis extra beelden voor het eerste abonnementsjaar en extra opwaarderingen, video's en zelfs voertuigsjablonen.

Neem nu een abonnement op het Club-lidmaatschap van Stockphotos.com en krijg als bonus 10 gratis beelden!

Shutterstock beeldabonnement

shutterstock logo

Shutterstock heeft abonnementen van 1 en 12 maanden. De goedkoopste is een jaarabonnement van 750 afbeeldingen per maand voor slechts € 159,- per maand, oftewel € 0,21 per stuk. Bij een maandelijks abonnement van 750 afbeeldingen is dit € 0,27 per beeld. Hierbij krijg je toegang tot alle foto's en vectoren.

Let op! Shutterstock heeft nu ook stockvideo-abonnementen! Abonnementen voor het downloaden van stockvideo's in HD- en 4K-kwaliteit tegen de allerlaagste tarieven – vanaf € 8 per video! Met onze speciale Shutterstock couponcode krijgt u ook nog eens 15% extra korting op elk abonnement!

Krijg 15% korting op het Shutterstock video-abonnement van uw keuze. Al vanaf €139,- per maand voor 10 videobestanden!

iStock beeldabonnement

istock logo

iStock heeft goedkope abonnementen in de vorm van een Essentials en Signature-versie. Hierbij zijn de varianten met een groot aantal afbeeldingen de goedkoopste beeldabonnementen. Koop je een Essentials jaarabonnement van 750 afbeeldingen per maand, dan kost een afbeelding slechts € 0,23. Je kunt hiermee foto's, vectoren en illustraties downloaden (maar geen foto's uit de Signature-collectie).

Het Signature-abonnement is iets duurder, maar u kunt bij een abonnement van 750 afbeeldingen per maand beeldmateriaal uit zowel de Essentials als de Signature collectie downloaden voor slechts € 0,35 per afbeelding (keuze uit foto's, vectoren, video- en audiobestanden). Hoewel een groot jaarabonnement het voordeligst is, zijn er ook kleinere abonnementen met minder beelden voor een maand- of jaartarief. Hier vind je alle iStock abonnementen en prijzen. 

Let op! Tijdelijke exclusieve aanbieding: onze iStock kortingscode voor 15% korting! Je koopt nu veel goedkoper creditpakketten en abonnementen! Wees er snel bij en profiteer van deze fantastische kans!

Ontvang 15% korting op alle iStock credits en beeldabonnementen!
Koop product
15 dagen resterend

Wil je meer flexibiliteit en toch voordelige prijzen, neem dan een groot credit pakket van iStock. Met onze exclusieve aanbieding krijg je nu pakketten vanaf 18 credits met 25% korting!

Adobe Stock beeldabonnement

Adobe Stock goedkoopste beeldabonnementen

Adobe Stock biedt een abonnement van 1 en 12 maanden aan, ze bieden de mogelijkheid om Adobe Stock een maand gratis te proberen. Adobe Stock heeft maand- en jaarabonnementen voor 10 tot 350 afbeeldingen per maand, zowel tegen een jaarlijkse als maandelijkse betaling. Er zijn twee abonnementen met 10 afbeelden per maand, de eerste voor € 29,99 per maand als jaarabonnement, of voor € 49 per maand bij een maandabonnement, zodat de prijs per afbeelding respectievelijk slechts € 0,33 en € 0,20 per stuk is.

Met het jaarabonnement van 350 afbeeldingen voor € 129,99 per maand, is de prijs van een afbeelding slechts € 0,37; kies je voor een maandabonnement dan kosten 350 afbeeldingen € 159,99 (€ 0,46 per afbeelding). Alhoewel dit niet het meest voodelige beeldabonnement is, geven ze u wel 10 gratis foto's als u een jaarabonnement van 10 afbeeldingen per maand koopt.

  • Lees hier ons testrapport over Adobe Stock
  • Profiteer met onze exclusive Adobe Stock kortingscode van 10% korting
Probeer nu 1 maand gratis 40 afbeeldingen van Fotolia bij Adobe Stock!    

123RF beeldabonnement – Goedkope en uitstekende kwaliteit beelden

123rf logo

123RF is al jarenlang een gevestigde naam op het gebied van stockfotografie en heeft betaalbare stockfoto's voor creatieve en commerciële toepassingen. Je kunt er zowel op aanvraag met credits als door middel van abonnementen beeldmateriaal aankopen.

Laatstgenoemde optie heeft de laagste tarieven per afbeelding: er zijn abonnementen van 10 en tot 750 downloads per maand, die je op maandelijkse of jaarlijkse basis kunt afnemen. De prijzen variëren van € 29,- tot € 179,- per maand, en met de jaarabonnement krijg je hoge kortingen ten opzichte van de maandelijkse tarieven. Op deze manier is de prijs slechts € 0,24 per stuk.

Bespaar nu nog meer met onze exclusieve 123RF couponcode en ontvang 20% korting op jouw eerste aankoop!

Profiteer NU bij Depositphotos van 5 gratis foto's plus 15% korting op uw eerste aankoop!
PROFITEER NU
15 dagen resterend

Bigstock beeldabonnement

Bigstock goedkope foto's

Bigstock is in 2009 door Shutterstock, overgenomen en een beeldbank waarbij je zowel via credits als beeldabonnementen foto's en illustraties kunt kopen. Koop je een creditpakket van Bigstock, klik dan op de kortingslink hieronder voor 15% korting op alle abonnementen.

Er zijn 3 verschillende koopopties voor maandelijkse beeldpakketten. De meest populaire zijn hun 5 afbeeldingen/dag, dat is 150 afbeeldingen per maand voor € 49,- (€ 0,33 per afbeelding).

Zij bieden ook grotere beeldpakketten aan, zoals het pakket met 10 afbeeldingen per dag, waarbij je in totaal 300 afbeeldingen kunt downloaden voor slechts € 79,- per maand (€ 0,26 per afbeelding), en hun meest flexibele abonnement biedt 50 afbeeldingen per maand voor €59,- zonder dagelijkse downloadlimieten (€1,18 per afbeelding).

Probeer Bigstock nu 7 dagen gratis. Download tot 35 rechtenvrije afbeeldingen.

Nu 7 dagen 35 gratis afbeeldingen proberen bij BIGSTOCK!

De goedkoopste beeldabonnementen met geweldige mogelijkheden

Dit is het moment om een beeldabonnement tekopen omdat er veel fotomateriaal beschikbaar is, en omdat er veel goedkope aanbiedingen zijn. Het ene abonnement is voordeliger dan het andere, neem daarom even de tijd om dit overzicht met de 7 goedkoopste beeldabonnementen te bekijken om te zien welk abonnement voor jou het beste is.

Nog geen keuze kunnen maken? Bekijk ons overzicht van beeldbanken om een duidelijk beeld te krijgen van hun abonnementen en prijzen.

Wil je graag onbeperkt afbeeldingen kunnen downloaden? Dan is een abonnement met een onbeperkt aantal afbeeldingen wellicht iets voor jou: bekijk hier de top 4 abonnementen met een onbeperkt aantal afbeeldingen!

Graag eerst het beeldmateriaal van de beeldbank proberen voordat je een van de goedkoopste beeldabonnementen kiest? Bekijk dan ons overzicht van gratis stockfoto proefabonnementen.

NIEUW! We hebben voor jou de complete handleiding voor stockfotografie samengesteld! Doe er je voordeel mee!

Wilfred van der Zwaag
Wilfred van der Zwaag

Als marketingmanager richt ik mij vooral op de beeldbanken die in Nederland en België actief zijn, en zorg ik ervoor dat u altijd de nieuwste informatie en aanbiedingen krijgt. Ook kan ik u advies geven over rechtenvrije afbeeldingen, licenties, auteursrechten en gebruikstoepassingen van stockfoto's en -video's.

Stockfoto's
Logo