Nieuw bij iStock: de gratis iStock Video Editor!

www.istockphoto.com/nl homepage

iStock gaat een stap verder in de creatie van video-content met de lancering van de nieuwe gratis iStock Video Editor. Deze gebruiksvriendelijke online tool maakt het mogelijk om in een oogwenk geweldige korte video's te maken.

Deze videobewerking is speciaal ontwikkeld voor niet-professionals, en zit propvol hulpmiddelen en functies waarmee het maken van boeiende video's zo eenvoudig mogelijk wordt gemaakt. En helemaal gratis!

Hier is alle informatie die u nodig hebt over de iStock Video Editor.

In de onderstaande video kunt u bekijken wat de tool inhoudt:

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube's privacy policy.
Learn more

Load video

Video bewerken voor wie niet weet hoe dat moet

Dat is in grote lijnen hoe de iStock Video Editor werkt. De gebruiksvriendelijke interface, de duidelijke en begrijpelijke functies en de veelzijdige hulpmiddelen voor het ontwerpen zijn zo ontworpen dat het maken van een professionele video kinderspel is, zelfs als u weinig ervaring hebt met videobewerking. Dit programma is perfect voor wie eenvoudige, maar aansprekende korte video's wil maken, en voor wie niet vertrouwd is met complexe bewerkingstools.

3 makkelijke stappen

In 3 simpele stappen maakt u fascinerende projecten met de iStock Video Editor:

  1. Gratis video bewerken – U kunt video's, afbeeldingen en muziek van iStock gebruiken of uw eigen materiaal uploaden. U kunt bijvoorbeeld de lengte, tekst en nog veel meer bewerken.
  2. De beelden kopen – U koopt de videoclips of foto's van iStock voor uw project met credits.
  3. Downloaden en delen – U hebt keuze uit diverse groottes speciaal internet en sociale media. Het opnieuw downloaden in een ander formaat is gratis.
Klik hier voor een uitgebreide handleiding voor het gebruik van beelden op social media.

Alles om snel prachtige korte video's te maken

iStock Video Editor templates

Maak met de iStock Video Editor in no time de mooiste korte video's. De videobewerker is uitgerust met alle middelen om dat te kunnen doen:

  • Templates/sjablonen: Deze tool telt 3500+ videotemplates om heel eenvoudig een video te maken. U vindt er ontwerpen voor bijvoorbeeld social media-video's, YouTube-video's, marketing, intro's, en nog veel meer. Ook de thema's zijn divers, met bijvoorbeeld concepten als zomer, gezondheidszorg of de vrouwenmaand.
  • Stockmedia: U vindt in slechts een paar muisklikken stockfoto's, stockvideo's en stockmuziek in de catalogus van Stock voor uw project.
  • Op maat maken: Geef uw video's een unieke uitstraling met overlappende tekst, overgangen en andere ontwerpeffecten.
  • Korte video's: Met de Editor kunnen video's van maximaal 5 minuten worden bewerkt.
  • Uploads: Het is mogelijk om uw eigen afbeeldingen, video's, muzieknummers, logo's en andere op maat gemaakte grafische elementen te uploaden om in uw project op te nemen.
  • Downloaden: De uiteindelijke video's kunt u downloaden in het formaat en de grootte die u wilt (uit de beschikbare), met inbegrip van vooraf ingestelde formaten voor sociale media en YouTube. Tevens kunt u uw projecten opnieuw in andere formaten downloaden.

Het is dus niet moeilijk om video's met de iStock Video Editor te maken, en de kwaliteit zal zeker niet minder zijn. vanwege de eenvoudige opzet.

iStock sjablonen

Hoeveel kost de iStock Video Editor

Helemaal niets! De iStock Video Editor is een gratis tool die u kunt gebruiken voor het bewerken en downloaden van uw voltooide video's zonder daarvoor ook maar één cent te betalen.

Voor de stockfoto's, stockvideo's en stockmuziek van iStock moet echter wel worden betaald. Dit betekent dat u voor deze items moet betalen om er video's waarin u deze gebruikt te kunnen downloaden. De editor kan niet worden gebruikt zonder ten minste één item uit de stockcatalogus van iStock toe te voegen, zodat het een nuttig hulpmiddel is voor zowel iStock-klanten als voor wie hun content wil gebruiken.

Op alle video's en afbeeldingen is een standaard licentie van iStock van toepassing, wat wil zeggen dat u ze zo vaak kunt gebruiken als u wilt, in een willekeurig aantal projecten/ontwerpen, zonder dat daar extra kosten aan verbonden zijn. Meer informatie over de service van iStock en de prijzen vindt u hier.

Ontvang 15% korting op alle iStock credits en beeldabonnementen!
Koop product
15 dagen resterend

iStock Video Editor: Een handig bewerkingsprogramma

En dat is de iStock Video Editor in vogelvlucht!

Nu is het uw beurt om een kijkje te nemen op de iStock Video Editor pagina en het zelf te proberen! Profiteer ook van de gratis video die u elke maand bij iStock kunt downloaden.

Wilfred van der Zwaag
Wilfred van der Zwaag

Als marketingmanager richt ik mij vooral op de beeldbanken die in Nederland en België actief zijn, en zorg ik ervoor dat u altijd de nieuwste informatie en aanbiedingen krijgt. Ook kan ik u advies geven over rechtenvrije afbeeldingen, licenties, auteursrechten en gebruikstoepassingen van stockfoto's en -video's.

Stockfoto's
Logo