Nieuw! StockPhotoSecrets multi-user abonnementen voor meerdere gebruikers

StockPhotoSecrets logo

StockPhotoSecrets Shop heeft fantastisch nieuws: de nieuwe multi-user abonnementen voor meerdere gebruikers, waarmee u tot 5 gebruikers aan dezelfde account kunt toevoegen voor het delen van downloads en het licenseren van afbeeldingen.

Onze nieuwe concepten zijn ideaal voor creatieve teams, omdat ze de workflow makkelijker maken en de samenwerking verbeteren zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over eventuele juridische aspecten.

En het grote voordeel van deze multi-user abonnementen is dat ze tot de allergoedkoopste aanbiedingen voor meerdere gebruikers (multi-seat) behoren!

Ontdek StockPhotoSecrets multi-user abonnementen!

Wilt u meer weten over de ze beeldbank? Klik dan op ons StockPhotoSecrets Shop testrapport!

Wilt u meer weten over de ze beeldbank? Klik dan op ons StockPhotoSecrets Shop testrapport!

StockPhotoSecrets multi-user abonnementen met tot 25% korting voor teams!

Onze nieuwe abonnementen voor meerdere gebruikers zijn heel simpel. Ze zijn verkrijgbaar in twee versies, voor maximaal 3 of 5 gebruikers. Ze zijn tevens verkrijgbaar met verschillende downloadlimieten.

Alle gebruikers delen één account ( met maar één login) en zijn vrij om te licenseren, te downloaden en samen met en aan de foto's te werken en de beschikbare downloads met elkaar te delen – Dit houdt in dat als u een team account heeft voor 3 gebruikers en 50 downloads per maand, dat deze 3 personen 50 downloads met elkaar mogen delen.

Alle abonnementen voor meerdere gebruikers worden jaarlijks op voorhand gefactureerd, en u kunt hiermee maar liefst 25% besparen op de gewone prijzen voor een enkele gebruiker.

Topaanbieding: 99club voor teams

Als beeldbank die zich richt op het midden- en kleinbedrijf werken wij onvermoeibaar aan het realiseren van scherpe prijzen die voor iedereen betaalbaar zijn.

Onze beste aanbieding voor multi-seat accounts is in de vorm van onze meest populaire 99club. Voor wie dit abonnement niet kent, u kunt 200 afbeeldingen tegen een vast jaartarief downloaden. Er geldt geen maandelijkse downloadlimiet, zodat u deze downloads op elk gewenst moment binnen een jaar kunt downloaden.

99club multi-user abonnement meerdere gebruikers

U kunt de 99club nu verkrijgen voor maximaal 3 gebruikers voor slechts € 199,- per jaar. Uitgaande van het abonnement voor één gebruiker dat € 99,- kost, komt dit neer op een aanzienlijke kostenbesparing!

En er is meer goed nieuws. De 99club voor maximaal 5 gebruikers is slechts € 299,-, wat overeenkomt met een kostenbesparing van twee reguliere abonnementen, en omgerekend minder dan € 60,- per gebruiker!

99club multi-user abonnement

U zult moeilijk een beter en flexibeler beeldabonnement voor teams kunnen vinden.

Koop hier uw abonnement voor meerdere gebruikers!

Multi-user abonnementen met een maandelijkse downloadlimiet

Omdat we weten dat creatieve teams zowel qua omvang als behoeften verschillen, hebben we ook twee opties met een maandelijkse downloadlimiet, namelijk 50 downloads per maand en 500 downloads per maand:

multi-user maandabonnementen

Zoals u ziet, kunt u maar liefst 600 downloads voor uw team krijgen om te gebruiken voor slechts € 152,- tot € 253,- per gebruiker, afhankelijk of het om 3 of 5 gebruikers gaat.

multi-user abonnement meerdere gebruikers

Zo kunt u voor uw team een enorm aantal van 6.000 downloads per jaar krijgen voor slechts € 466,- tot € 599,- per gebruiker.

Aangezien deze plannen tussen € 380,- en € 719,- kosten voor slechts één gebruiker, is de besparing merkbaar!

De abonnementen voor meerdere gebruikers zijn een goedkope en perfecte oplossing voor teams

Grafische vormgeving en visuele content is niet altijd een zaak waar slechts een persoon zich mee bezig houdt. Veel ondernemingen hebben meerdere ontwerpers in huis die samenwerken om visuele ontwerpen tot stand te brengen.

Mocht u met een beperkt budget werken, dan is dit een mooie gelegenheid om een handig abonnement voor meerdere gebruikers te krijgen waarmee alles een stuk eenvoudiger wordt!

Onze nieuwe abonnementen voor meerdere gebruikers (multi-user abonnementen) zorgen ervoor dat u en uw team alle benodigde afbeeldingen hebben om uw ontwerpen tot leven te brengen, tegen een prijs die past bij de meeste budgetten.

U kunt afbeeldingen downloaden uit de volledige collectie van meer dan 8 miljoen foto's vectoren en lettertypen (elke maand worden hier ongeveer 80.000 nieuwe bestanden aan toegevoegd).

Koop nu onze voordelige multi-user abonnementen voor meerdere gebruikers!

Wilt u meer opties?

multi-user abonnement meerdere gebruikers

Bekijk dan het overzicht: Multi-user beeldabonnementen voor meerdere gebruikers: Belangrijke tips + 5 beste aanbiedingen 2024

Niet gevonden wat u zocht? Vraag het hier!

loading...

🤓 Ik wil meer informatie over StockPhotoSecrets multi-user abonnementen voor meerdere gebruikers

🤨 Ik heb een vraag over StockPhotoSecrets multi-user abonnementen voor meerdere gebruikers

🤔 Ik weet niet of StockPhotoSecrets multi-user abonnementen voor meerdere gebruikers iets voor mij zijn

🙄 Iets anders…

Wilfred van der Zwaag
Wilfred van der Zwaag

Als marketingmanager richt ik mij vooral op de beeldbanken die in Nederland en België actief zijn, en zorg ik ervoor dat u altijd de nieuwste informatie en aanbiedingen krijgt. Ook kan ik u advies geven over rechtenvrije afbeeldingen, licenties, auteursrechten en gebruikstoepassingen van stockfoto's en -video's.

Stockfoto's
Logo