Photocase: Het goedkope alternatief voor Offset!

Offset is een merk van Shutterstock en een zelfstandige service voor premium afbeeldingen. Het accent ligt op authentieke afbeeldingen van bekende fotografen. Maar omdat de prijzen daarvan niet voor iedereen betaalbaar zijn, kunnen veel kopers een passend alternatief voor Offset gebruiken.

En we hoefden niet eens veel moeite te doen om er een te vinden! We kennen toevallig een beeldbank waarvan de collectie moeiteloos kan concurreren met die van Offset, maar waarvan de prijzen een stuk vriendelijker dan die van Offset. We hebben het hier over de unieke beeldbank Photocase.

Nieuwsgierig naar de aanbiedingen van Offset en het fantastische alternatief dat Photocase kan zijn? Lees dan snel verder!

Offset van Shutterstock en waarom we een alternatief nodig hebben

Offset logo

De befaamde beeldbank Shutterstock heeft Offset in 2013 gelanceerd. Dit is een premium, exclusieve stockfotoservice – geëxploiteerd door het moederbedrijf, maar separaat opererend – vol met topkwaliteit, trendy beeldmateriaal dat zich richt op de hipste stijl van de laatste jaren: authenticiteit en realisme, zoals u kunt zien in ons overzicht van fotografietrends 2020. Daarnaast bevat de Offset-collectie het werk van vermaarde professionele fotografen en kunstenaars, die zo een meer prominente rol in het aanbod krijgen. Al met al is het een uitstekende plek voor authentieke afbeeldingen.

Typerend voor dit soort premium stockfotografie is zijn de Rights Managed-licenties, die een gepersonaliseerde licentie verlenen, maar tegelijkertijd het koopproces ingewikkelder maken en tot een aanzienlijke prijsstijging leiden. Een pluspunt van Offset is dat ze met rechtenvrije licenties werken, wat het kopen van afbeeldingen heel simpel maakt.

Echter, zo'n high-end collectie kost meer dan u van microstock gewend bent: Offset afbeeldingen worden uitsluitend on-demand verkocht, voor $249,- $499 per stuk, al naar gelang de grootte. Ze hebben onder meer aanbiedingen voor afbeeldingspakketten waarmee u tussen de $126 en $741 kunt besparen bij aankopen in bulk.

Screenshot Offset afbeeldingen

Een voorbeeld van Offset afbeeldingen

Waarom een alternatief voor Offset?

Wij vinden dat de collectie van Offset veel te bieden heeft voor veel creatieve ontwerpers die zoeken naar unieke stockfoto's in de beste artistieke en commerciële kwaliteit. Maar beseffen dat niet iedereen over voldoende geld beschikt om elke keer 500 dollar voor een coole foto voor uw ontwerpen uit te geven.

Een alternatief voor Offset dat voor iedereen betaalbaar is, in het bijzonder voor kleine en middelgrote ondernemingen, kan hierbij uitkomst bieden. En we zijn ervan overtuigd dat Photocase voor u de perfecte oplossing is!

Photocase website

Photocase: Premium authentieke afbeeldingen voor een vriendelijke prijs

PhotocasePhotocase logo is een Duitse beeldbank die in 2001 in het leven is geroepen. Wat hen in de sector onderscheidt – wat er ook toe heeft bijgedragen dat ze in onze lijst met de 20 beste stockfoto websites van 2020 staan – is dat ze een gespecialiseerd bedrijf zijn, dat zich toespitst op kunstzinnige, eigenzinnige stockfoto's, in een tijd dat de meeste concurrenten zich vooral toelegt op commerciële, generieke afbeeldingen. Meer interessante informatie vindt u in ons uitgebreide Photocase testrapport.

Deze beeldbank kenmerkt zich door een opzettelijk kleine collectie ( vergeleken met andere aanbieders) vanwege een bijzonder strak curatieproces. De zorgvuldig geselecteerde foto's en illustraties zijn allemaal zeer scherp, artistiek en duidelijk, met een hoge commerciële waarde en hoge resolutie. Photocase is hét adres voor unieke afbeeldingen die perfect zijn voor Instagram en andere social media en zeker een goede keuze voor de meest aansprekende hipster foto's, beste bizarre stockfoto's en lifestyle afbeeldingen!

Photocase afbeeldingen

De gecureerde categorieën van Photocase

Evenals Offset verkoopt Photocase haar afbeeldingen onder een rechtenvrije licentie waarbij een grote gebruiksflexibiliteit wordt geboden waardoor de aankoop en het gebruik ervan kinderspel is. En net als bij Offset verkopen ze ook on-demand, waarbij u per afbeelding kunt betalen.

Het verschil zit ‘m in de prijs. Bij Photocase koopt u schitterende foto's van topkwaliteit voor 13 tot 38 euro, afhankelijk van de grootte van de foto. En wanneer u dat wilt, kunt u besparen door middel van grote credit packs, waarmee honderden euro's kunt besparen. Een enorm verschil!

En alsof dat nog niet genoeg is, hebben we voor onze lezers een exclusieve aanbieding: onze Photocase kortingscode voor 5 GRATIS credits + 10% korting op uw eerste aankoop.

Photocase afbeeldingen

Een voorbeeld van Photocase's afbeeldingen

Photocase: het perfecte alternatief voor Offset

Wij zijn ervan overtuigd dat Photocase bij uitstek het ideale alternatief voor Offset is, omdat het exact dezelfde soort afbeeldingen biedt, dezelfde premium kwaliteit, unieke, artistieke waarde en curatieve niveau, plus hetzelfde licentiemodel, maar dan tegen veel voordeliger prijzen.

Maar er is nog meer. Andere belangrijke pluspunten van Photocase zijn hun achtergrond en reputatie. Dit bedrijf heeft bijna 20 jaar ervaring, is uitermate gespecialiseerd in authentieke afbeeldingen (vooral de fantastische afbeeldingen die geen stockfoto zijn, mode fotografie en stomme foto's zijn het bekijken meer dan waard) en kenmerkt zich door een eigenzinnige stijl. Als u graag Offset gebruikt omdat het door Shutterstock wordt ondersteund en dus betrouwbaar en professioneel is, dan kunt u datzelfde gevoel bij Photocase ervaren zonder diep in de buidel te moeten tasten voor een foto.

Bekijk hier de beste foto's van Photocase in 2019 en hun afbeeldingen in het overzicht van de stockfotografietrends van 2020.

Wilt u dus graag uitzonderlijke, in het oog springende afbeeldingen voor uw projecten gebruiken, ontdek dan nu Photocase. En profiteer van onze Photocase kortingscode voor 5 GRATIS credits + 10% korting!

Als ingewijde op het gebied van stockfoto's wil ik met mijn online magazine Stockfotos.nl u als koper van afbeeldingen graag inzicht geven in de wereld van beeldbanken en u helpen de beeldbank te vinden die bij u past.

Stockfoto's