Photocase: Het goedkope alternatief voor Offset!

Photocase alternatief voor offset

Offset is een merk van Shutterstock en een zelfstandige service voor premium afbeeldingen. Het accent ligt op authentieke afbeeldingen van bekende fotografen. Maar omdat de prijzen daarvan niet voor iedereen betaalbaar zijn, kunnen veel kopers een passend alternatief voor Offset gebruiken.

En we hoefden niet eens veel moeite te doen om er een te vinden! We kennen toevallig een beeldbank waarvan de collectie moeiteloos kan concurreren met die van Offset, maar waarvan de prijzen een stuk vriendelijker dan die van Offset. We hebben het hier over de unieke beeldbank Photocase.

Nieuwsgierig naar de aanbiedingen van Offset en het fantastische alternatief dat Photocase kan zijn? Lees dan snel verder!

UPDATE 2023: Offset, de premium stockfotoservice van de beeldbank, is nu geïntegreerd in het belangrijkste platform van Shutterstock en de volledige collectie met meer dan 1,2 miljoen premium afbeeldingen is direct beschikbaar op de website van Shutterstock, vanaf € 249 per foto. Ontdek hier de Offset-collectie! Plus, ze hebben abonnementen toegevoegd aan de Shutterstock Editorial service! Hier vind je meer informatie over de nieuwe abonnementen op redactionele content.

Offset van Shutterstock en waarom we een alternatief nodig hebben

www.offset.com homepage

De befaamde beeldbank Shutterstock heeft Offset in 2013 gelanceerd. Dit is een premium, exclusieve stockfotoservice – geëxploiteerd door het moederbedrijf, maar separaat opererend – vol met topkwaliteit, trendy beeldmateriaal dat zich richt op de hipste stijl van de afgelopen jaren: authenticiteit en realisme, zoals u kunt zien in ons overzicht van fotografie trends 2023. Daarnaast biedt de Offset-collectie het werk van bekende professionele fotografen en kunstenaars, die zo een meer prominente rol in het aanbod krijgen. Al met al is het een uitstekend adres voor authentieke afbeeldingen.

Typerend voor dit soort premium stockfotografie is zijn de Rights Managed-licenties, die een gepersonaliseerde licentie verlenen, maar tegelijkertijd het koopproces ingewikkelder maken en tot een aanzienlijke prijsstijging leiden. Een pluspunt van Offset is dat ze met rechtenvrije licenties werken, wat het kopen van afbeeldingen heel simpel maakt.

TIP: Lees hier alles over het gebruik van rechtenvrije afbeeldingen.

Echter, zo'n high-end collectie kost meer dan u van stockfotografie gewend bent: Offset afbeeldingen worden uitsluitend on-demand verkocht, voor $ 249,- $ 499 per stuk, al naar gelang de grootte. Ze hebben afbeeldingspakketten waarmee u tussen de $ 126 en $ 741 kunt besparen bij afname van een groter aantal foto's.

Offset foto's

Waarom een alternatief voor Offset?

Photocase afbeeldingen

Wij vinden dat de collectie van Offset veel te bieden heeft voor veel creatieve ontwerpers die zoeken naar unieke stockfoto's in de beste artistieke en commerciële kwaliteit. Maar beseffen dat niet iedereen over voldoende geld beschikt om elke keer 500 dollar voor een coole foto voor uw ontwerpen uit te geven.

Een alternatief voor Offset dat voor iedereen betaalbaar is, in het bijzonder voor kleine en middelgrote ondernemingen, kan hierbij uitkomst bieden. En we zijn ervan overtuigd dat Photocase voor u de perfecte oplossing is!

Photocase: Premium authentieke beelden voor een vriendelijke prijs

www.photocase.com homepage

Photocase is een Duitse beeldbank die in 2001 in het leven is geroepen. Wat hen in de sector onderscheidt – wat er ook toe heeft bijgedragen dat ze in onze lijst met de 20 beste stockfoto websites van 2023 staan – is dat ze een gespecialiseerd bedrijf zijn, dat zich toespitst op kunstzinnige, eigenzinnige stockfoto's, in een tijd dat de meeste concurrenten zich vooral toelegt op commerciële, generieke afbeeldingen.

Deze beeldbank kenmerkt zich door een opzettelijk kleine collectie (vergeleken met andere aanbieders) vanwege een bijzonder strak curatieproces. De zorgvuldig geselecteerde foto's en illustraties zijn allemaal zeer scherp, artistiek en duidelijk, met een hoge commerciële waarde en hoge resolutie. De unieke beelden van Photocase zijn perfect geschikt voor Instagram en andere sociale media.

https://www.photocase.com/

Evenals Offset verkoopt Photocase haar afbeeldingen onder een rechtenvrije licentie waarbij een grote gebruiksflexibiliteit wordt geboden waardoor de aankoop en het gebruik ervan kinderspel is. En net als bij Offset verkopen ze ook on-demand, waarbij u per afbeelding kunt betalen.

Het verschil zit ‘m in de prijs. De foto's van Photocase kosten 13 tot 38 euro, afhankelijk van het formaat van de afbeelding. En u kunt honderden besparen met de aankoop van grote credit packs!

Meld u nu aan bij Photocase en ontvang 5 gratis credits en 10% korting op uw eerste aankoop!

Photocase: het perfecte alternatief voor Offset

Wij adviseren Photocase als het perfecte alternatief voor Offset, omdat ze precies dezelfde stijl afbeeldingen hebben in premium kwaliteit, maar dan veel goedkoper.

Maar er is nog meer. Andere belangrijke pluspunten van Photocase zijn hun achtergrond en reputatie. Dit bedrijf heeft bijna 20 jaar ervaring, is uitermate gespecialiseerd in authentieke afbeeldingen (bekijk afbeeldingen die geen stockfoto zijn, en ook de geweldige stomme foto's) en kenmerkt zich door een eigenzinnige stijl. Als u graag Offset gebruikt omdat het door Shutterstock wordt ondersteund en dus betrouwbaar en professioneel is, dan kunt u datzelfde gevoel bij Photocase ervaren zonder veel geld uit te geven.

Meld u nu aan bij Photocase en ontvang 5 gratis credits en 10% korting op uw eerste aankoop!

Header: Copyright Screenshot Offset.com

Niet gevonden wat u zocht? Vraag het hier!

loading...

🤓 Ik wil meer informatie over Photocase als goedkoop alternatief

🤨 Ik heb een vraag over Photocase als goedkoop alternatief

🤔 Ik weet niet of Photocase als goedkoop alternatief iets voor mij is

🙄 Iets anders…

Wilfred van der Zwaag
Wilfred van der Zwaag

Als marketingmanager richt ik mij vooral op de beeldbanken die in Nederland en België actief zijn, en zorg ik ervoor dat u altijd de nieuwste informatie en aanbiedingen krijgt. Ook kan ik u advies geven over rechtenvrije afbeeldingen, licenties, auteursrechten en gebruikstoepassingen van stockfoto's en -video's.

Stockfoto's
Logo