Top 5 beeldbanken die PayPal accepteren

Waarom is PayPal zo populair bij freelancers en beeldbanken?

PayPal is nu ‘s werelds grootste online betalingssysteem en daarom hebben we deze lijst met de 5 grootste beeldbanken die deze betalingswijze accepteren voor u samengesteld. Dit bespaart u het zoeken naar een beeldbank die deze betalingswijze hanteert.

Ondanks dat hun betalingsservice een percentage van het bedrag per transactie kost, is dit een relatief geringe prijs, vooral voor freelancers die er een beroep op doen om stockfoto's aan te schaffen. Veel freelancers ontvangen eveneens betalingen van klanten en kopen items online via deze betaalservice omdat dit een veilige oplossing is, die in vrijwel alle landen ter wereld kan worden gebruikt.

Bovendien wordt PayPal veel gebruikt omdat het een betere betaalmethode is, omdat de transactiekosten lager zijn dan de kosten van een bankoverschrijving. Het is één van de veiligste methodes om geld over te maken en afbeeldingen te kopen.

StockPhotoSecrets Shop

StockPhotoSecrets Shop 99club met PayPal

Met trots laat StockPhotoSecrets Shop weten betalingen via PayPal te accepteren, omdat het de veiligste betaalmethode voor onze klanten over de hele wereld is om rechtenvrije afbeeldingen te kopen.

Meer informatie over onze speciale aanbieding met 200 XXL afbeeldingen voor slechts €99,- per jaar.

Stockfoto websites die gebruik maken van PayPal

Paypla logo

Als freelance ontwerper, web developer of blogger, wordt u waarschijnlijk betaald via Paypal, een online betalingssysteem waarmee geld elektronisch kan worden overgemaakt tussen de gebruikers van deze betalingsmethode.

Stockfoto websites die online betalingsservices zoals deze accepteren, gebruiken deze omdat het makkelijker en voordeliger is dan creditcardbetalingen, of om geld over te maken van een bankrekening. Daarnaast biedt het mensen over de hele wereld een eenvoudige mogelijkheid om voor stockfoto's te betalen.

Hoe u voor uw credits of abonnementen kunt betalen kan een doorslaggevende factor zijn bij de keuze voor een beeldbank.

Waarom is dit van belang bij de aankoop van stockfoto's?

Heeft u een Paypal-account dan kent u het gebruiksgemak van elektronische betalingen. U kunt er betalingen mee overmaken en ontvangen, en geld vasthouden zoals u dat bij een bankrekening kunt doen.

U kunt andere leveranciers ook betalen met het geld dat u heeft ontvangen van klanten die u via PayPal hebben betaald. Dit is het primaire betalingssysteem van Ebay en zij hebben het online platform in de 90-er jaren speciaal voor de veilingsite ontwikkeld. En nu is Ebay het grootste betalingsverwerkend bedrijf ter wereld.

Deze online betaalservice is onmisbaar als u voor stockfoto's betaald moet worden, maar ook als u ze online wilt kopen. De betaling van stockfoto's via PayPal is belangrijk omdat u hiermee op de lange termijn op de transactiekosten kunt besparen.

Ofschoon ze een klein percentage van het gestorte bedrag in rekening brengen, is het ideaal om zaken te doen als u een klein bedrijf hebt of freelance grafisch ontwerper bent die snel stockfoto's nodig heeft.

Waarom gebruiken freelance designers PayPal

PayPal website screenshot

Bent u een freelancer met internationale klanten, dan kunt u met PayPal ook andere producten kopen, of zelfs betalingen uit andere landen ontvangen. Dat kan in uw munteenheid en deze wordt eenvoudig omgezet in de nationale munteenheid van uw klant, zodat deze in de nationale munteenheid betaald krijgt.

U koopt als ontwerper uw beeldmateriaal wellicht bij een beeldbank, zodat het hebben van een account, zowel voor credits als abonnementen, van invloed kan zijn op uw keuze voor de beeldbank. Daarom hebben we voor u uitgezocht bij welke vijf beeldbanken (plus een extra fotobureau) u met PayPal kunt betalen.

Top 5 beeldbanken die PayPal accepteren

  1. Het StockPhotoSecrets Shop 99club abonnement met 200 XXL afbeeldingen voor slechts €99,- kunt u nu via PayPal betalen. U krijgt hiermee toegang tot meer dan 7 miljoen rechtenvrije afbeeldingen. Betalingen via PayPal worden geaccepteerd.
  2. Adobe Stock is de ideale beeldbank voor gebruikers van het Adobe Creative Cloud-platform, en voor professionals en ontwerpers in het algemeen. En u kunt er met PayPal betalen.
  3. iStock is marktleider en innovator in de wereld van stockfotografie en accepteert al sinds jaar en dag betalingen via Paypal. Het is onbekend of ze de eerste waren, maar u kunt er deze betaalmethode gebruiken.
  4. Dreamstime staat bekend vanwege de vele koopopties die ze in de vorm van abonnementen en creditpakketten aanbieden, en daarom is Paypal slechts één van de betaalmogelijkheden die ze accepteren.
  5. Photocase is een toonaangevende Duitse beeldbank met unieke, onconventionele, artistieke afbeeldingen die de bruisende Berlijnse stijl weerspiegelen. En PayPal maakt deel uit van hun betaalmogelijkheden.
  6. Bonus: Bigstock is een dochteronderneming van het zeer populaire Shutterstock, maar anders dan het moederbedrijf accepteert het wel Paypal-betalingen.

Raadpleeg ons overzicht van beeldbank testrapporten of de soortgelijke artikelen over de voordelen van elke beeldbank om te weten welke mogelijkheden ze bieden met hun creditpakketten of abonnementen.

Veel kleine ondernemingen profiteren van de voordelen die PayPal biedt, omdat dit wereldwijd en dus ook bij beeldbanken wordt geaccepteerd. De veilige en betrouwbare manier om internationaal te betalen is heel belangrijk voor veel freelancers die dit als enige betaalmethode gebruiken voor hun werk, of zelfs voor de aankoop van rechtenvrije afbeeldingen. De top 5 beeldbanken die deze betalingswijze accepteren, gebruiken het niet enkel omdat u hiermee stockfoto's koopt, maar ook omdat het de mogelijkheid biedt om aan klanten over de hele wereld stockfoto's te verkopen.

StockPhotoSecrets Shop 99club met PayPal

StockPhotoSecrets Shop accepteert betalingen via PayPal omdat klanten over de hele wereld zo het veiligst rechtenvrije afbeeldingen kunnen kopen.

Is deze betaalwijze voor u de doorslaggevende factor bij uw keuze voor een beeldbank? Zoekt u naar een andere beeldbank als u niet met PayPal kunt betalen? Laat het ons hieronder weten.

Let op: Met het StockPhoto Secrets 99club abonnement profiteert u van 200 afbeeldingen voor slechts €99,- per jaar.

99club - Dat zijn 200 downloads van foto's, vectoren en lettertypen voor slechts €99,- per jaar.
Nu kopen KORTINGSCODE TONEN
15 dagen resterend

Tags:

Wilfred van der Zwaag
Wilfred van der Zwaag

Als marketingmanager richt ik mij vooral op de beeldbanken die in Nederland en België actief zijn, en zorg ik ervoor dat u altijd de nieuwste informatie en aanbiedingen krijgt. Ook kan ik u advies geven over rechtenvrije afbeeldingen, licenties, auteursrechten en gebruikstoepassingen van stockfoto's en -video's.

Stockfoto's
Logo