Sneller foto’s vinden met de visuele zoekfunctie van StockPhotoSecrets!

De beeldbank StockPhotoSecrets Shop heeft het zoeken naar afbeeldingen op haar website sterk verbeterd en een nieuwe visuele zoekfunctie toegevoegd. Op deze pagina presenteren we deze nieuwe functies en laten we u zien hoe handig ze zijn. (Lees hier in ons testrapport meer over de beeldbank StockPhotoSecrets Shops en haar interessante aanbiedingen.) 

Nieuw! Met de visuele zoekfunctie naar soortgelijke afbeeldingen zoeken

De eerste nieuwe functie van StockPhotoSecrets Shop is de zoekfunctie waarmee soortgelijke afbeeldingen kunnen worden gevonden. Deze nieuwe visuele zoekfunctie is vooral handig bij het vinden van visueel vergelijkbaar beeldmateriaal.

Deze werkt als volgt:

1 Als u op shop.stockphotosecrets.com een trefwoord in het zoekveld invoert, bijv. Skyline Rotterdam, en als resultaat wordt een selectie van de afbeeldingen van Rotterdam weergegeven.

StockPhotoSecrets Shop screenshot afbeeldingen


2 Als u een afbeelding van het getoonde materiaal u aanspreekt, kunt u vanaf nu met behulp van de nieuwe visuele zoekfunctie naar soortgelijke afbeeldingen zoeken. Hiervoor beweegt u de muis over een van de weergegeven afbeeldingen en klikt u op het pictogram voor “Zoeken naar soortgelijke afbeeldingen”. De visuele zoekfunctie begint op de achtergrond direct met zoeken naar soortgelijke afbeeldingen!

StockPhotoSecrets Shop visuele zoekfunctie voorbeeld

Als resultaat worden alle afbeeldingen weergegeven die qua onderwerp sterke gelijkenis vertonen met de geselecteerde afbeelding.

StockPhotoSecrets Shop visuele zoekfunctie soortgelijke afbeeldingen


3De visuele zoekfunctie voor soortgelijke afbeeldingen kan verder verfijnd worden door op het groene veld “Visueel gelijkend en trefwoorden” te klikken. Nu worden alle trefwoorden die aan de afbeelding zijn gekoppeld, in de zoekopdracht opgenomen. De weergegeven resultaten zijn nauwkeuriger.

StockPhotoSecrets Shop visuele zoekfunctie trefwoorden

99club - Dat zijn 200 downloads van foto's, vectoren en lettertypen voor slechts €99,- per jaar.
Nu kopen KORTINGSCODE TONEN
35 dagen resterend

Nieuw! Plaats uw eigen foto in de visuele zoekfunctie om afbeeldingen te vinden

De tweede nieuwe functie op StockPhotoSecrets Shop is de zoekfunctie “Upload uw eigen foto en zoek naar een soortgelijke afbeelding”. De functie wordt geactiveerd door in het zoekveld op het nieuwe symbool “Camera” te klikken. Deze handige tool is makkelijk en gebruiksvriendelijk.

Zo werkt het:

1

Klik op het “Camera” icoontje.

StockPhotoSecrets Shop website screenshot


2

Plaats uw eigen afbeelding in het grijze veld of klik op het grijze veld en selecteer uw eigen afbeelding uit uw eigen map op uw computer.

StockPhotoSecrets Shop visuele zoekfunctie slepen uploaden

1. Plaats uw eigen afbeelding direct in het grijze veld 


StockPhotoSecrets Shop voorbeeld slepen afbeelding

2. Klik op het grijze veld en selecteer een afbeelding van uw eigen computer


3

Uw eigen afbeelding of foto wordt automatisch geüpload, het zoeken naar afbeeldingen begint direct op de achtergrond en alle soortgelijke afbeeldingen worden weergegeven.

visuele zoekfunctie soortgelijke afbeeldingen


Optimale weergave van de zoekresultaten

Behalve de nieuwe visuele zoekfunctie hebben de ontwikkelaars van StockPhotoSecrets Shop de weergave van de zoekresultaten geperfectioneerd. De zoekresultaten zijn nog efficiënter in het weergavegedeelte ingedeeld. Zo krijgt u nog meer afbeeldingen te zien.

visuele zoekfunctie weergave zoekresultaten

Nog een verbetering is dat u de verkleinde afbeeldingen in “Extra groot” kunt weergeven. Ga naar “Zoekinstellingen” en selecteer “Extra groot”. Indien u meer of juist minder afbeeldingen in de voorbeeldweergave wilt zien, selecteer dan 20, 50, 100 of 200 thumbnails onder “Zoekinstellingen”.

visuele zoekfunctie selectie extra groot

99club - Dat zijn 200 downloads van foto's, vectoren en lettertypen voor slechts €99,- per jaar.
Nu kopen KORTINGSCODE TONEN
35 dagen resterend

Verbeterde pagina met beelddetails

Ook de pagina met beelddetails is vernieuwd. Hier vindt u 4 opties op een rijtje.

Opties voor het zoeken van soortgelijke afbeeldingen

U ziet nu in een blik en een klik nog sneller 1. soortgelijke afbeeldingen vinden en 2. afbeeldingen in een lightbox opslaan. Als u 3. op het e-mailsymbool klikt, verschijnt er automatisch een e-mailvenster, waarin u een e-mailadres en een tekst kunt invoeren. Nadat u op “Verzenden” hebt geklikt, zal de geselecteerde afbeelding automatisch worden gemaild.

StockPhotoSecrets Shop mail

De ontvanger krijgt dan de volgende gegevens van de verzonden e-mail te zien:

StockPhotoSecrets Shop weergave email

Door op 4. het symbool voor de lay-out te klikken, downloadt u de afbeelding in rasterformaat en kunt u de afbeelding naar wens bewerken.

StockPhotoSecrets Shop visueel zoeken weergave zoekresultaat

Moeiteloos met de hand geselecteerde afbeeldingen vinden

De visuele zoekfunctie van StockPhotoSecrets Shop heeft een eenvoudig en gebruiksvriendelijk ontwerp door de nieuwe handige zoekfuncties “Zoeken met eigen afbeelding” en het visueel zoeken naar soortgelijke afbeeldingen gaat razendsnel.

Alle beeldmateriaal van StockPhotoSecrets Shop (foto's, grafieken, vectoren, lettertypen en video's) is handmatig geselecteerd, van hoge kwaliteit en rechtenvrij (Royalty Free-licentie), is commercieel bruikbaar voor drukwerk, het web en social media en kan zelfs zonder meerprijs in XXL worden gedownload.

De prijs/prestatieverhouding bij StockPhotoSecrets Shop is uitmuntend. Zo profiteert u met de speciale aanbieding 99club (€99,- excl. BTW) van 200 afbeeldingen per jaar voor slechts €0,50 per afbeelding!

Zoekt u topkwaliteit afbeeldingen en video's voor een aantrekkelijke prijs, dan bent u bij StockPhotoSecrets Shop aan het juiste adres. Kwaliteit hoeft niet duur te zijn

99club - Dat zijn 200 downloads van foto's, vectoren en lettertypen voor slechts €99,- per jaar.
Nu kopen KORTINGSCODE TONEN
35 dagen resterend
Wilfred van der Zwaag
Wilfred van der Zwaag

Als marketingmanager richt ik mij vooral op de beeldbanken die in Nederland en België actief zijn, en zorg ik ervoor dat u altijd de nieuwste informatie en aanbiedingen krijgt. Ook kan ik u advies geven over rechtenvrije afbeeldingen, licenties, auteursrechten en gebruikstoepassingen van stockfoto's en -video's.

Stockfoto's
Logo