123RF testrapport [+kortingscode 2022]

123RF is in juni 2005 in Maleisië opgericht door het macrostock bureau Inmagine en is nu een van ‘s werelds grootste microstock imagobureaus. 123RF heeft meer dan 180 miljoen beelden van topkwaliteit, die bij aankoop van grote creditpakketten of het afsluiten van een jaarabonnement bijzonder voordelig zijn.

 

KORTINGSCODE TONEN

Flash
days
0
0
hours
0
0
minutes
0
0
seconds
0
0
KORTINGSCODE TONEN
Categorie: Tag:

nl.123rf.com homepage

123RFnl.123rf.com homepage is in juni 2005 in Maleisië opgericht door de beeldbank Inmagine en is inmiddels een van ‘s werelds grootste microstock beeldbanken (ook in Nederland erg populair). De webshop is overzichtelijk ingedeeld, u kunt er moeiteloos de juiste foto's vinden. De collectie telt meer dan 180 miljoen rechtenvrije afbeeldingen van hoge kwaliteit, die vooral bij de aankoop van grote creditpakketten of het afsluiten van een jaarabonnement heel veel voordeel opleveren. Bijzonderheden zijn een 100% geld-terug-garantie en een onbeperkte oplage.

Profiteer nu als nieuwe klant van 20% korting op alle 123RF beeldabonnementen!
Profiteer nu van 10% korting op alle beeldabonnementen van 123RF!

Beelden kopen bij 123RF

123RF heeft drie koopopties voor rechtenvrije afbeeldingen:

  1. Credits: download foto's, illustraties vectoren, EVO-collecties, TIFF, video's en muziek zonder downloadlimiet.
  2. Abonnementen en pakketten: een bepaald aantal beeldbestanden (foto's, vectoren, video's, audiobestanden, lettertypen) downloaden met een maand- of jaarabonnement.
  3. Downloadpakketten (Nieuw): rechtenvrije standaard beelden.

Foto's en afbeeldingen kosten 4-14 credits, afhankelijk van de resolutie. Voor 4 credits krijgt u een afbeelding in formaat M, dat bijvoorbeeld geschikt is voor een website. Video's kosten 30 credits (720HD) of 35 credits (1080HD of 4K), afhankelijk van de resolutie.

123RF prijzen

Credits

Bij 123RF kunt u creditpakketten met diverse aantallen aankopen. Bespaar veel geld op de producten van deze webshop bij aankoop van een groot pakket. Bekijk de voordelige aanbiedingen:

123rf credits

Voor €52 krijgt u 40 credits. Dat is €1,30 per credit.

Meer voordeel en met kortingen kopen?

Dat kan door een groot creditpakket te kopen. Bij aankoop van bijv. 200 credits bespaart u €41 en zelfs €105 bij aankoop van 400 credits!

Tip!
Als NIEUWE KLANT ontvangt u met onze exclusieve couponcode 20% korting op alle credits en abonnementen en als u al klant bent, dan ontvangt u 10% korting op alle creditpakketten en beeldabonnementen!

Profiteer nu van 10% korting op alle beeldabonnementen van 123RF!

Profiteer nu als nieuwe klant van 20% korting op alle 123RF beeldabonnementen!


Abonnementen en pakketten

Heeft u veel afbeeldingen nodig, kies dan voor een abonnement of download pakket. 

123RF heeft abonnementen waarmee u 10, 50, 150 en 350 beelden kunt downloaden; 1. als maandabonnement en 2. als jaarabonnement. Maar u kunt nu ook prepaid download pakketten krijgen waarmee u 3, 10, 25 en 100 downloadt.

123rf prijzen

Voor het maandabonnement met 150 beelden/maand, bedraagt de beeldprijs €0,77. Hoe groter het beeldabonnement, hoe goedkoper de prijs per afbeelding. Kiest u voor 350 beelden per maand, dan wordt de prijs tot €0,41 per foto verlaagd.

U hebt veel afbeeldingen nodig en wilt geld besparen op uw beeldabonnement? Kies dan voor een jaarabonnement, bijv. 150 beelden/maand voor € 1035. Een afbeelding kost slechts €0,58! Met een maandabonnement van 350 beelden/maand is de beeldprijs €0,31. De besparing bedraagt € per jaar (looptijd 12 maanden)!

Heeft u voordelige foto's nodig, maar u weet nog niet precies wanneer u deze wilt downloaden? Of heeft u voor een bepaalde klant foto's nodig? Dan kan een download pakket uitkomst bieden. Er zijn vier opties: 3, 10, 25 en 100 afbeeldingen, waarbij u bij 100 beelden de laagste prijs per foto krijgt, nl. €2,49.

Tip!
Bent u een nieuwe klant en kiest u voor een beeldabonnement, ontvang dan met onze exclusieve actiecode 20% korting op alle beeldabonnementen! Bestaande klanten krijgen met onze couponcode 10% korting op alle beeldabonnementen!
Profiteer nu als nieuwe klant van 20% korting op alle 123RF beeldabonnementen!
Profiteer nu van 10% korting op alle beeldabonnementen van 123RF!

Credits of een beeldabonnement? Wat is de beste keuze voor u?

Stel uzelf de vraag: Hoeveel afbeeldingen heb ik nodig? Heb ik dagelijks of wekelijks een bepaald aantal beelden nodig? Is het antwoord JA? Kies dan voor een abonnement.

Heeft u slechts af en toe of om de paar maanden enkele afbeeldingen nodig? Kies dan voor credits waarmee u afbeeldingen kunt kopen als u deze daadwerkelijk nodig heeft voor het maken van bijvoorbeeld een nieuwsbrief, webpagina, huisstijl of reclamemateriaal voor uw winkel.

Hoe vind ik het juiste beeldmateriaal

De website van deze beeldbank heeft een uitgebreide zoekfunctie voor het vinden van de gewenste afbeeldingen (bijv. voor uw PowerPoint-presentatie, landingspagina of nieuwsbrieven).

Voer een term in het zoekveld in, dan krijgt u al na een paar letters suggesties voor termen die uw zoekopdracht een stuk makkelijker maken (op dit moment nog niet op de Nederlandse versie van de site). 

123rf zoeken

Mocht er een spelfout in uw zoekterm zijn geslopen, dan worden er automatisch spellingssuggesties en woorden met vergelijkbare betekenissen weergegeven. Handig, toch?

De geavanceerde zoekfunctie van deze beeldbank

123rf filters

Dankzij de geavanceerde zoekfunctie heeft extra keuzemogelijkheden waarmee u de zoekresultaten kunt verfijnen. Het zoeken kan nog verder worden verfijnd met publicatie, collecties, oriëntatie, huidtint, personen, geslacht, leeftijd en kleur. De “Afbeeldingsresultaten” worden dan getoond op basis van de manier waarop de afbeeldingen wereldwijd zijn gekocht.


Betaling

U kunt voor uw afbeeldingen betalen met PayPal en creditcard (Visa, American Express, MasterCard).

123rf betalen

Bijzonderheden van 123RF

Klantenservice – 123RF biedt haar klanten 24/7 ondersteuning.

Corporate+ programma – Dit is een speciale service voor bedrijven die multi-user licenties of meerdere accounts nodig hebben. Het programma heeft als voordeel dat credits binnen verschillende afdelingen van een bedrijf kunnen worden gebruikt of overgedragen, dat beeldgegevens kunnen worden opgeslagen op een gedeelde server en dat gebruikers toegang hebben tot hun lightboxes en vandaaruit de benodigde afbeeldingen kunnen downloaden.

Mobiele versie – Ook als u vaak onderweg bent en nauwelijks achter uw PC zit, is dat dankzij de mobiele versie van 123RF geen enkel probleem! De mobiele versie beschikt ook over de volledige website waarop afbeeldingen kunnen worden gevonden en de lightbox kan worden gebruikt. En u kunt via uw smartphone zelfs afbeeldingen met een creditcard kopen. Dus 123RF is up to date.

Sociale netwerken – 123RF werkt momenteel aan het verder uitbouwen van de voordelen van social media voor haar klanten. Zo krijgen klanten niet alleen de laatste informatie en promo-updates, maar ook nuttige en leerzame tips over fotografie en fotografische vormgeving. Volg 123RF op Twitter, Facebook, Google+, Linkedin en Pinterest.


Onze conclusie over 123RF

nl.123rf.com homepage

De beeldcollectie van 123RF is met meer dan 180 miljoen afbeeldingen zeer omvangrijk en deze wordt elke week met vele duizenden nieuwe afbeeldingen uitgebreid. De website is overzichtelijk en informatief. De prijzen van beeldabonnementen en creditpakketten zijn ten opzichte van andere beeldbanken zeer aantrekkelijk. Kiest u voor een groot aantal credits of een beeldabonnement met de looptijd van een jaar, dan is de prijs per afbeelding aanzienlijk lager. Zo kunt u dus veel geld besparen.

123RF is zeer innovatief met hun deskundig advies over het “gebruik van afbeeldingen in sociale netwerken”. Volgt u 123RF nog niet op Twitter of Facebook, meld u dan aan om van de talloze gratis tips die ze daar geven te kunnen profiteren.

123RF foto's effectief gebruiken
Nieuw! Wilt u alles weten over het gebruik van foto's en illustraties, lees dan onze complete handleiding voor stockfotografie.
Profiteer nu als nieuwe klant van 20% korting op alle 123RF beeldabonnementen!
Profiteer nu van 10% korting op alle beeldabonnementen van 123RF!

Specificaties: 123RF testrapport [+kortingscode 2022]

Payment Method

,

Stockfoto's
Logo