123RF testrapport [+kortingscode 2024]

Waarom kiezen voor 123RF:

  KORTINGSCODE TONEN

  Flash
  days
  0
  0
  hours
  0
  0
  minutes
  0
  0
  seconds
  0
  0
  KORTINGSCODE TONEN

  Categorie: Tag:

  nl.123rf.com homepage

  123RFnl.123rf.com homepage is één van de meest populaire beeldbanken in Nederland. De website is overzichtelijk ingedeeld en met behulp van de zoekfunctie vind je moeiteloos de juiste foto's. Maar deze beeldbank heeft ontwerpers van allerlei content veel meer te bieden. Met een collectie van meer dan 200 miljoen hoogwaardige rechtenvrije stockfoto's, illustraties, video's en audiofragmenten vind je altijd het beeldmateriaal dat je nodig hebt.

  We zullen in dit 123RF testrapport laten zien wat deze beeldbank te bieden heeft en waarom het de juiste keuze voor ontwerpers en marketeers is, wat de prijzen zijn, de tools die ze beschikbaar stellen en waarin ze zich van andere beeldbanken onderscheiden.

  Daarnaast vind je in deze 123RF review een aantal aanbiedingen en couponcodes voor hoge kortingen.

  Kortingscode voor 20% korting op alle beelden van 123RF!
  Kortingscode voor 10% korting op alle beelden van 123RF!

  123RF – beelden kopen

  123RF heeft flexibele koopopties voor het downloaden van rechtenvrije beelden:

  1. Credits
  2. Abonnementen

  Credits of beeldabonnement? Wat is voor mij de beste keuze? Stel jezelf de volgende vragen:

  • Hoeveel afbeeldingen heb ik nodig?
  • Heb ik dagelijks of wekelijks een bepaald aantal beelden nodig? Is het antwoord JA? Kies dan voor een abonnement.
  • Heb je slechts af en toe of om de paar maanden enkele afbeeldingen nodig? Kies dan voor credits waarmee je afbeeldingen kunt downloaden op het moment dat je deze nodig hebt.

  Credits of een abonnement – wat is voor jou de beste keuze? Dat hangt af van je budget en behoefte aan beelden. We zullen eerst de opties laten zien.

  Creditsnl.123rf.com pricing

  Bij 123RF kun je creditpakketten met diverse aantallen aankopen. Hoe groter het pakket, hoe lager de prijs per beeld. Bekijk de voordelige aanbiedingen op de bijgevoegde foto.

  Zoals je ziet kun je met een credit pakket zowel afbeeldingen als video's downloaden. Staat het aantal credits dat je nodig hebt er niet tussen, klik dan op “Credits op maat”. Je krijgt dan de mogelijkheid om het aantal gewenste credits in te voeren en krijgt meeten de totale prijs (met het bedrag dat je bespaart) en de prijs per credit te zien. Let op: credits moeten binnen een jaar worden gebruikt, anders vervallen ze.

  Bespaar op je aankoop van credits met onze 123RF kortingscode juni 2024.

  Abonnementen

  Heb je veel afbeeldingen nodig, kies dan voor een abonnement. 123RF heeft diverse opties voor maand- en jaarabonnementen. De prijs per beeld is bij een jaarabonnement het laagst.

  nl.123rf.com pricing

  Zoals op de prijslijst te zien is, is de prijs bij een abonnement met 350 beelden/maand (€ 0,41) een stuk lager dan de beeldprijs bij een abonnement met 20 afbeeldingen. Hoe groter het beeldabonnement, hoe goedkoper de prijs per afbeelding.

  Met een abonnement kun je elke foto of vectorillustratie op de website van deze beeldbank downloaden. Het abonnement is beperkt tot 1 gebruiker. Ongebruikte downloads worden een maand verlengd als je abonnement automatisch wordt verlengd.

  Bespaar op je abonnement met onze 123RF kortingscode juni 2024.

  123RF Plus – onbeperkt downloaden

  nl.123rf.com/plus/pricing

  Recent heeft 123RF Plus geïntroduceerd. Dit is een zeder scherp geprijsd abonnement voor het onbeperkt downloaden van beelden. Je hebt keuze uit een collectie van 100+ miljoen stockfoto's, 20+ miljoen vectoren en 50.000 exclusieve 3D-illustraties.

  Dit abonnement is bij uitstek geschikt voor wie met een beperkt budget veel beelden moet downloaden. Sluit je een jaarabonnement af, dan betaal je slechts € 10,- per maand (€ 120,- per jaar). Betaal je liever van maand tot maand, dan bedraagt de prijs € 15,- p/m.

  Ook voor het Plus-abonnement kun je de onderstaande couponcodes gebruiken:

  Kortingscode voor 20% korting op alle beelden van 123RF!
  Kortingscode voor 10% korting op alle beelden van 123RF!

  Betaling: Je kunt voor afbeeldingen betalen met PayPal en creditcard (Visa, American Express, MasterCard). 123RF heeft een niet tevreden geld terug garantie.


  123RF – beelden vinden

  De website van deze beeldbank kun je heel makkelijk de gewenste afbeeldingen vinden. Voer een zoekterm in het zoekveld op de homepage en de zoekmachine zal de gevonden resultaten laten zien. Voor het specificeren van de beelden die je zoekt heb je een aantal opties om de resultaten te filteren. 

  nl.123rf.com homepage

  Je kunt ook omgekkeerd zoeken naar beelden. Dat werkt zo: klik op de homepage in het zoekveld aan de rechterkant op het camera-icoontje. Er opent zich een venster waarin je een afbeelding die je al hebt kunt uploaden. De zoekmachine van de website laat dan dezelfde of soortgelijke beelden uit de collectie zien.

  123RF – tools voor beeldbewerking

  Op de website van 123RF kun je de volgende bewerkingen uitvoeren:

  123rf achtergrond verwijderen

  Achtergrond verwijderen – Met behulp van AI-technologie kun je in een paar seconden ongewenste achtergronden verwijderen. Net zoals met omgekeerd zoeken het geval is, kun je een willekeurig beeld (JPG of PNG) uploaden en laten bewerken. Na de bwerking kun je het beeld waarvan de achtergrond is verwijderd downloaden.

  Waarom handig? Deze AI-functie maakt het combineren van meerdere transparante beelden mogelijk. Ook kun je meerdere afbeeldingen met lagen creëren en het maken van beeldcollages wordt een stuk makkelijker.

  123rf filters en effecten

  Filters en effecten – De functies helpen je de uitstraling van een foto te vernieuwen. Het biedt de mogelijkheid om dimensie en textuur aan foto's toe te voegen. Bovendien kun je de scherpte van de foto verbeteren, zodat je geen programma's voor het verbeteren van de resolutie nodig hebt.

  Met behulp van filters en effecten kun je de stijl van een foto aanpassen, o.a. de optie om met één muisklik een foto te vervagen, dubbele belichting toe te passen en zelfs een zwart-wit foto veranderen in een kleurenbeeld.

  automatische verbeter optie

  Automatische verbeter opties – Je kunt foto's op de site van 123RF professioneel bewerken en dan het perfecte beeld downloaden. Wat kun je met de gratis beeldbewerker en Auto Fix-tool:

  • fotostructuur verbeteren
  • kleurcorrecties toepassen
  • helderheid vergroten

  Met deze geavanceerde tools kun je professionele beelden maken die kunnen worden gebruikt voor allerlei doeleinden, inclusief sociale media en marketingcampagnes. De bewerkingsmogelijkheden zijn interessant voor ontwerpers, marketeers en ondernemers.


  123RF – gebruikslicenties

  Voor het gebruik van afbeeldingen zijn licenties nodig. Welke licentie je nodig hebt is afhankelijk van het beoogde gebruik van het beeldmateriaal. Grofweg kan worden gezegd dat 123RF een standaard licentie en een uitgebreide licentie heeft.

  De standaard licentie is van toepassing op alle op de website aangeoden beelden. Houd er rekening me dat er een aantal aspecten zijn wanneer je gratis beelden of met een 123RF Plus-abonnement download. Deze aspecten zie hieronder in het licentie-overzicht. Gebruik je de beelden redaktioneel, dan is er een limiet van 500.000 exemplaren.

  De uitgebreide licentie heb je nodig als je beelden gebruikt voor producten die voor de verkoop bestemd zijn. Ook als je de beelden gebruikt in/op producten die gratis worden verspreid, maar die omzet genereren voor derden, is een uitgebreide beeldlicentie vereist.

  123RF licenties

  Overige voordelen

  • Klantenservice – klanten kunnen 24/7 op ondersteuning rekenen.
  • Corporate+ programma – Dit is een speciale service voor bedrijven die multi-user licenties of meerdere accounts nodig hebben. Voordeel is dat credits binnen verschillende afdelingen van een bedrijf kunnen worden gebruikt of overgedragen, dat beeldgegevens kunnen worden opgeslagen op een gedeelde server en dat gebruikers toegang hebben tot alle lightboxes en daaruit de benodigde afbeeldingen kunnen downloaden.
  • Mobiele versie – Werk je vaak onderweg, dat kan met de mobiele versie van 123RF! Deze versie biedt hetzelfde als de website op de PC en je kunt via jouw smartphone zelfs afbeeldingen met een creditcard kopen. 123RF is altijd innovatief en up-to-date.
  • Sociale netwerken – 123RF heeft blogs en tutorial en is ook op de sociale media heel actief. Zo krijg je als klanten de nieuwste informatie en promo-updates, maar ook nuttige en leerzame tips over fotografie en fotografische vormgeving. Volg 123RF op Twitter, Facebook, Google+, Linkedin en Pinterest.
  • Gratis afbeeldingen – Op de homepage van 123RF vind je een sectie voor beelden doe gratis kunnen worden gedownload. Vooral voor startes en particulieren een fantastisch aanbod, omdat er keuze is uit meer dan 2 miljoen stockfoto's, vectoren en 3D-illustraties.
  • Bijdrager-programma – Bouw mee aan de collectie, stel je beelden beschikbaar en verdien 30% – 60% op elke verkochte licentie.

  Conclusie

  123RF is een beeldbank waar echt iedereen de juiste beelden kan vinden tegen de beste prijs. Ze hebben een enorme collectie met fantastische beelden en geven je inzicht wat trending is, zodat je weet wat effectieve afbeeldingen zijn voor de beste eindresultaten. Niet voor niets is deze website in Nederland populair onder zowel particulieren als ontwerpers.

  De betrouwbaarheid van 123RF blijkt ook uit het feit dat grote bedrijven als Apple, Google en Microsoft tot de vaste klanten behoren.

  De prijzen zijn ten opzichte van andere aanbieders heel voordelig. Kies je voor een groot aantal credits of een beeldabonnement met de looptijd van een jaar, dan is de prijs per afbeelding aanzienlijk lager. Zo kun je dus veel geld besparen.

  123RF is zeer innovatief met hun deskundig advies en AI-tools voor het creëren van de beste ontwerpen en projecten.

  Specificaties: 123RF testrapport [+kortingscode 2024]

  Payment Method

  ,

  Stockfoto's
  Logo