123RF testrapport [+kortingscode 2021]

123RF is in juni 2005 in Maleisië opgericht door het macrostock bureau Inmagine en is nu een van ‘s werelds grootste microstock imagobureaus. 123RF heeft meer dan 160 miljoen beelden van topkwaliteit, die bij aankoop van grote creditpakketten of het afsluiten van een jaarabonnement bijzonder voordelig zijn.

 

KORTINGSCODE TONEN

Flash
days
0
0
hours
0
0
minutes
0
0
seconds
0
0
KORTINGSCODE TONEN
Categorie: Tag:

https://nl.123rf.com/

123RFhttps://nl.123rf.com/ is in juni 2005 in Maleisië opgericht door de macrostock beeldbank Inmagine en is inmiddels een van ‘s werelds grootste microstock beeldbanken en ook in Nederland zeer actief. De webshop is overzichtelijk ingedeeld, u kunt moeiteloos uw weg vinden. 123RF heeft meer dan 160 miljoen rechtenvrije afbeeldingen van hoge kwaliteit, die vooral bij de aankoop van grote creditpakketten of het afsluiten van een jaarlijks abonnement heel veel voordeel opleveren. Bijzonderheden zijn een 100% retourgarantie en een onbeperkte oplage.

Profiteer nu als nieuwe klant van 20% korting op alle 123RF beeldabonnementen!
Profiteer nu van 10% korting op alle beeldabonnementen van 123RF!

De afbeeldingen van 123RF

123RF biedt twee opties voor het kopen van haar beeldmateriaal aan:

  1. Credits: rechtenvrije stockfoto's, redactionele beelden, illustraties vectoren, EVO-collecties, TIFF, video's en muziek zonder daglimiet.
  2. Beeldabonnementen: rechtenvrije stockfoto's, redactionele beelden en vectoren.

123rf prijzen

De prijs van foto's en illustraties is afhankelijk van de resolutie 2-10 credits. Ontvang voor 2 credits een afbeelding in S-formaat, die bijvoorbeeld voor artikelen of een website kan worden gebruikt. Afhankelijk van de resolutie is de prijs van de video's 20-180 credits (resolutie 4K).

123RF beeldformaat en prijs


Credits

Bij 123RF kunt u creditpakketten met diverse aantallen aankopen. Bespaar op deze manier veel geld op de producten van deze webshop. Overtuig uzelf van de aantrekkelijke aanbiedingen:

123RF credits

Krijg 40 credits voor €52,-. Dit komt neer op €1,30 per credit.

Wilt u meer voordeel en met kortingen kopen?

Dat kan door een groot creditpakket te kopen. Bespaar bijvoorbeeld met de aanschaf  van 1000 credits €371,-, en bij bestelling van 2000 credits zelfs €742,-!

Tip!
Profiteer van onze exclusieve 123RF kortingcode en ontvang 20% extra credits!

Profiteer nu van 10% korting op alle beeldabonnementen van 123RF!

Profiteer nu als nieuwe klant van 20% korting op alle 123RF beeldabonnementen!


De prijzen van abonnementen

Heeft u veel beeldmateriaal nodig, dan is het aanbod van een beeldabonnement de juiste optie voor u.

123RF heeft abonnementen waarmee u 10, 150, 350 en 750 beelden kunt downloaden; 1. als maandabonnement en 2. als jaarabonnement.

Let op!
Zowel het maandabonnement als het jaarabonnement met 150 beelden heeft een beperkt aantal downloads van 5 beelden per dag. Alle andere abonnementen hebben geen dagelijkse limiet.

123RF abonnementen

Bij het maandabonnement van 150 beelden per maand (5 beelden per dag) bedraagt de prijs per afbeelding €0,55. Hoe groter het beeldabonnement, hoe voordeliger de prijs per afbeelding. Kiest u bijvoorbeeld voor een abonnement met 750 beelden per maand, dan zal de prijs per afbeelding tot €0,25 worden verlaagd.


123rf jaarabonnementen

Heeft u veel beeldmateriaal nodig en wilt u bij de aanschaf van een beeldabonnement zoveel mogelijk besparen, kies dan voor een jaarabonnement, bijv. met 750 beelden per maand voor €1.699,-. De prijs per afbeelding bedraagt dan nog slechts €0,20! Bij het maandabonnement met eveneens 750 beelden per maand bedraagt de prijs per foto €0,25. In geval van een looptijd van 12 maanden bespaart u in een jaar tijd €569,-!

Tip!
Bent u een nieuwe klant en kiest u voor een beeldabonnement van 123RF, ontvang dan met onze exclusieve actiecode 20% korting op alle 123RF beeldabonnementen! Bestaande klanten krijgen met onze couponcode 10% korting op alle beeldabonnementen!
Profiteer nu als nieuwe klant van 20% korting op alle 123RF beeldabonnementen!
Profiteer nu van 10% korting op alle beeldabonnementen van 123RF!

Vraagt u zich af wat voor u de beste keuze is – credits of een beeldabonnement?

Het antwoord hierop verschilt per geval. Vraag uzelf af: Hoeveel beeldmateriaal heb ik nodig? Heb ik dagelijks of wekelijks een bepaald aantal beelden nodig? In dat geval is een beeldabonnement de juiste keuze voor u.

Heeft u af en toe of om de paar maanden een keer wat afbeeldingen nodig, dan kunt u het best kiezen voor credits waarmee u afbeeldingen kunt kopen als u deze daadwerkelijk nodig heeft voor het maken van bijvoorbeeld een nieuwsbrief, pagina, artikelen of uw winkel.

Hoe vind ik het juiste beeldmateriaal

123RF heeft een uitgebreide zoekfunctie voor haar zeer omvangrijke beeldcollectie.

Wanneer u een woord in het zoekveld begint te typen, krijgt u al na een paar letters suggesties voor termen die uw zoekopdracht een stuk eenvoudiger maken. 

https://nl.123rf.com/

Mocht er een spelfout in uw zoekterm zijn geslopen, dan worden er automatisch spellingssuggesties en woorden met vergelijkbare betekenissen weergegeven. Handig, toch?

De geavanceerde zoekfunctie van deze beeldbank

https://nl.123rf.com/

De geavanceerde zoekfunctie biedt extra keuzemogelijkheden waarmee u de zoekresultaten kunt verfijnen. Het zoeken kan nog verder worden verfijnd met publicatie, collecties, oriëntatie, huidtint, personen, geslacht, leeftijd en kleur. De “Afbeeldingsresultaten” worden dan getoond op basis van de manier waarop de afbeeldingen wereldwijd zijn gekocht.


Betaling

Bij 123RF kunt u betalen met PayPal, creditcard (Visa, American Express, MasterCard), cheque en bankoverschrijving.

https://nl.123rf.com/

Bijzonderheden van 123RF

Klantenservice – 123RF biedt haar klanten 24/7 ondersteuning.

Corporate+ programma – Dit is een speciale service voor bedrijven die multi-user licenties of meerdere accounts nodig hebben. Het programma heeft als voordeel dat credits binnen verschillende afdelingen van een bedrijf kunnen worden gebruikt of overgedragen, dat beeldgegevens kunnen worden opgeslagen op een gedeelde server en dat gebruikers toegang hebben tot hun lightboxes en vandaaruit de benodigde afbeeldingen kunnen downloaden.

Mobiele versie – Ook als u vaak onderweg bent en nauwelijks achter uw PC zit, is dat dankzij de mobiele versie van 123RF geen enkel probleem! De mobiele versie beschikt ook over de volledige website waarop afbeeldingen kunnen worden gevonden en de lightbox kan worden gebruikt. En u kunt via uw smartphone zelfs afbeeldingen met een creditcard kopen. Dus 123RF is up to date.

Sociale netwerken – 123RF werkt momenteel aan het verder uitbouwen van de voordelen van social media voor haar klanten. Zo krijgen klanten niet alleen de laatste informatie en promo-updates, maar ook nuttige en leerzame tips over fotografie en fotografische vormgeving. Bekijk 123RF op Twitter, Facebook, Google+, Linkedin en Pinterest.


Onze conclusie over 123RF

De beeldcollectie van 123RF is met meer dan 160 miljoen afbeeldingen zeer omvangrijk en deze wordt elke week met vele duizenden nieuwe afbeeldingen uitgebreid. De website is overzichtelijk en informatief. De prijzen van beeldabonnementen en creditpakketten zijn ten opzichte van andere beeldbanken zeer aantrekkelijk. Kiest u voor een groot aantal credits of een beeldabonnement met de looptijd van een jaar, dan is de prijs per afbeelding aanzienlijk lager. Zo kunt u dus veel geld besparen.

https://nl.123rf.com/123RF is zeer innovatief met hun deskundig advies over het “gebruik van afbeeldingen in sociale netwerken”. Volgt u 123RF nog niet op Twitter of Facebook, meld u dan aan om van de talloze gratis tips die ze daar geven te kunnen profiteren.

Nieuw! Wilt u alles weten over het gebruik van foto's en illustraties, lees dan onze complete handleiding voor stockfotografie. Bekijk ook ons overzicht van hoe u het beeldmateriaal van 123RF kunt gebruiken voor succesvolle marketing activiteiten en maximaal scorende Google-advertenties.

Profiteer nu als nieuwe klant van 20% korting op alle 123RF beeldabonnementen!
Profiteer nu van 10% korting op alle beeldabonnementen van 123RF!

Specificaties: 123RF testrapport [+kortingscode 2021]

Payment Method ,
Stockfoto's