123RF testrapport, prijzen en ervaringen

123RF is in juni 2005 in Maleisië opgericht door de macrostock beeldbank Inmagine en is inmiddels een van de grootste microstock beeldbanken ter wereld. De website is overzichtelijk ingedeeld, u kunt moeiteloos uw weg vinden. 123RF heeft meer dan 130 miljoen rechtenvrije afbeeldingen van hoge kwaliteit, die vooral bij de aankoop van grote creditpakketten of het afsluiten van een jaarabonnement zeer voordelig zijn. Bijzonderheden zijn een 100% retourgarantie en een onbeperkte oplage.

20% korting voor nieuwe klanten
Profiteer nu als nieuwe klant bij 123RF van 20% korting op beeldabonnementen! Klik op “KORTINGSCODE TONEN”.

KORTINGSCODE TONEN

Nu 20% korting

Categorie: Tag:

123RF homepage

123RF123rf stockfoto's is opgericht in juni 2005 in Maleisië door de Macrostock beeldbank Inmagine en is inmiddels een van de grootste beeldbanken ter wereld. De website is overzichtelijk opgezet, u zult er moeiteloos uw weg vinden. 123RF heeft meer dan 130 miljoen rechtenvrije afbeeldingen van zeer hoge kwaliteit, die met name goedkoop zijn bij de aankoop van grote creditpakketten of het afsluiten van een jaarabonnement. Enkele grote pluspunten van deze beeldbank zijn een 100% retourgarantie en een onbeperkte oplage.

Profiteer nu als nieuwe klant van 20% korting op alle 123RF beeldabonnementen!

De afbeeldingen van 123RF

123RF biedt in twee opties voor het kopen van afbeeldingen aan:

  1. Credits: rechtenvrije standaardafbeeldingen, redactionele afbeeldingen en vectorgrafieken, EVO-collecties, TIFF, video's, audiobestanden zonder enige daglimiet.
  2. Beeldabonnementen: rechtenvrije standaardafbeeldingen, redactionele afbeeldingen en vectorgrafieken.

123RF prijzen credits en abonnementen

De prijs van foto's en illustraties is afhankelijk van de resolutie 2-10 credits. Voor 2 credits ontvangt u een afbeelding in formaat S, die bijvoorbeeld voor een website kan worden gebruikt. Afhankelijk van de resolutie is de prijs van de video's 20-180 credits (resolutie 4K).

123RF beeldformaat en prijs

Het kopen van Credits

Bij 123RF kunt u creditpakketten met diverse aantallen kopen. Hiermee kunt u enorm veel geld besparen. Overtuig uzelf:123rf creditsVoor €39,- ontvangt u 40 credits. Dit komt neer op €1,- per credit.

 

Wilt u goedkoper kopen?

Dat kan door een groot creditpakket te kopen. Zo kunt u bijvoorbeeld bij de aankoop  van 1000 credits  €119,- besparen, en op de aankoop van 2000 credits zelfs €317,-!

Tip!
Profiteer van onze exclusieve 123RF kortingcode en ontvang 10% extra credits!

Profiteer nu als nieuwe klant van 20% korting op alle 123RF beeldabonnementen!

De prijzen van 123RF beeldabonnementen

Heeft u veel afbeeldingen nodig, dan is een fotoabonnement de juiste keuze voor u.

123RF heeft abonnementen waarmee u 10, 150, 350 en 750 afbeeldingen kunt downloaden; 1. als maandabonnement en 2. als jaarabonnement.

Let op!
Zowel het maandabonnement als het jaarabonnement met 150 afbeeldingen heeft een beperkt aantal downloads van 5 afbeeldingen per dag. Alle andere abonnementen hebben geen dagelijkse limiet.
123rf abonnementsprijzen

Bij het maandabonnement van 150 afbeeldingen per maand (5 afbeeldingen per dag) bedraagt de prijs per afbeelding €0,53. Hoe groter het beeldabonnement, hoe voordeliger de prijs per afbeelding. Kiest u bijvoorbeeld voor een abonnement met 750 afbeeldingen per maand, dan zal de prijs per afbeelding tot €0,24 worden verlaagd.


123RF abonnement prijs afbeelding

Heeft u veel afbeeldingen nodig en wilt u bij de aankoop van een beeldabonnement zoveel mogelijk besparen, kies dan voor een jaarabonnement, bijv. met 750 afbeeldingen per maand voor €1.790,-. De prijs per afbeelding bedraagt dan nog slechts €0,20! Bij het maandabonnement met eveneens 750 afbeeldingen per maand bedraagt de prijs per foto €0,24. Dit levert bij een looptijd van 12 maanden een totale besparing op van €358,-!

Tip!
Bent u een nieuwe klant en kiest u voor een beeldabonnement van 123RF, dan ontvangt u met onze exclusieve kortingscode 20% korting op alle 123RF beeldabonnementen! Bestaande klanten kunnen profiteren van 10% korting op alle beeldabonnementen!
Profiteer nu als nieuwe klant van 20% korting op alle 123RF beeldabonnementen!

Vraagt u zich af wat voor u de beste keuze is – credits of een beeldabonnement?

Het antwoord hierop verschilt per geval. Vraag uzelf af: Hoeveel afbeeldingen heb ik nodig? Heb ik dagelijks of wekelijks een bepaald aantal afbeeldingen nodig? In dat geval is een beeldabonnement de juiste keuze voor u.

Heeft u daarentegen slechts af en toe of om de paar maanden een paar afbeeldingen nodig, dan kunt u het best kiezen voor credits waarmee u afbeeldingen kunt kopen wanneer u deze daadwerkelijk nodig heeft.

Het vinden van afbeeldingen

123RF heeft een uitgebreide zoekfunctie voor haar zeer omvangrijke bestand met afbeeldingen.

Wanneer u een woord in het zoekveld begint te typen, krijgt u al na een paar letters suggesties voor termen die uw zoekopdracht een stuk eenvoudiger maken. 

123RF zoekfunctie

Mocht er een spelfout in uw zoekterm zijn geslopen, dan worden er automatisch spellingssuggesties en woorden met vergelijkbare betekenissen weergegeven. Handig, toch?

De geavanceerde zoekfunctie van 123RF

123RF zoekopdracht verfijnen

De geavanceerde zoekfunctie biedt extra keuzemogelijkheden waarmee u de zoekresultaten kunt verfijnen. Het zoeken kan nog verder worden verfijnd met publicatie, collecties, oriëntatie, huidtint, personen, geslacht, leeftijd en kleur. De “Afbeeldingsresultaten” worden dan getoond op basis van de manier waarop de afbeeldingen wereldwijd zijn gekocht.

Betaling

Bij 123RF kunt u betalen met PayPal, creditcard (Visa, American Express, MasterCard), cheque en bankoverschrijving.

123rf-bezahlmöglichkeiten

Bijzonderheden van 123RF

Klantenservice – 123RF biedt haar klanten 24/7 ondersteuning.

Corporate+ programma – Dit is een speciale service voor bedrijven die multi-user licenties of meerdere accounts nodig hebben. Het programma heeft als voordeel dat credits binnen verschillende afdelingen van een bedrijf kunnen worden gebruikt of overgedragen, dat beeldgegevens kunnen worden opgeslagen op een gedeelde server en dat gebruikers toegang hebben tot hun lightboxes en vandaaruit de benodigde afbeeldingen kunnen downloaden.

Mobiele versie – Ook als u vaak onderweg bent en nauwelijks achter uw PC zit, is dat dankzij de mobiele versie van 123 RF geen enkel probleem! De mobiele versie beschikt ook over de volledige website waarop afbeeldingen kunnen worden gevonden en de lightbox kan worden gebruikt. En u kunt via uw smartphone zelfs afbeeldingen met een creditcard kopen. Dus 123RF is up to date.

Sociale netwerken – 123RF werkt momenteel aan het verder uitbouwen van de voordelen van social media voor haar klanten. Zo krijgen klanten niet alleen de laatste informatie en promo-updates, maar ook nuttige en leerzame tips over fotografie en fotografische vormgeving. Bekijk 123RF op Twitter, Facebook, Google+, Linkedin en Pinterest.

Onze conclusie over 123RF

123rf-logoDe beeldcollectie van 123RF is met 130 miljoen afbeeldingen zeer omvangrijk en deze wordt elke week met vele duizenden nieuwe afbeeldingen uitgebreid. De website is overzichtelijk en informatief. De prijzen van beeldabonnementen en creditpakketten zijn ten opzichte van andere beeldbanken zeer aantrekkelijk. Kiest u voor een groot aantal credits of een beeldabonnement met de looptijd van een jaar, dan is de prijs per afbeelding aanzienlijk lager. Zo kunt u dus veel geld besparen.

123RF is zeer innovatief met hun deskundig advies over het “gebruik van afbeeldingen in sociale netwerken”. Volgt u 123 RF nog niet op Twitter of Facebook, meld u dan aan om van de talloze gratis tips die ze daar geven te kunnen profiteren.

Nieuw! Wilt u alles weten over het gebruik van foto's en illustraties, lees dan onze complete handleiding voor stockfotografie. Bekijk ook onze bijdragen over hoe u de afbeeldingen van 123RF kunt gebruiken voor succesvolle marketing activiteiten en maximaal scorende Google-advertenties.

Profiteer nu als nieuwe klant van 20% korting op alle 123RF beeldabonnementen!

Specificaties: 123RF testrapport, prijzen en ervaringen

Payment Method

,