Shutterstock kortingscode mei 2022 – ontvang nu 15% korting!

www.shutterstock.com/nl homepageBent u op zoek naar Shutterstock kortingscodes en aanbiedingen voor creatieve professionals en bedrijven? Dan heeft u nu de juiste pagina gevonden. We hebben namelijk een goed contact met deze beeldbank en kunnen u deze fantastische 15% Shutterstock kortingscode aanbieden. Profiteer, u kunt nu op de producten van deze beeldbank veel geld besparen.

Deze actiecode geldt voor alle producten in deze online winkel – u kunt met korting afbeeldingen, illustraties, vectoren, muziek en video's downloaden. Shutterstock werkt met rechtenvrije licenties ontwerpers en bedrijven profiteren van de promocode en kopen veilig producten van Shutterstock zonder zich zorgen te maken over de auteursrechten – dat geldt voor nieuwe klanten die een eerste bestelling voor een abonnement of pakket plaatsen, maar ook voor wie een volgende aankoop of volgende bestelling doet.

Shutterstock behoort met een collectie van meer dan 400 miljoen foto's tot de grootste beeldbanken ter wereld en is ook in Nederland de meest populaire online winkel voor de aankoop van beeldmateriaal.

Lees in ons testrapport meer informatie over hoe Shutterstock werkt en ontdek alle geweldige voordelen, producten, promoties en exclusieve aanbiedingen van deze beeldbank.

Onze Shutterstock kortingscodes:

Ontvang nu 15% korting op abonnementen en beeldpakketten van Shutterstock!
Ontvang nu 15% exclusieve korting op Shutterstock video’s!

1. 15% korting op abonnementen en afbeeldingspakketten

Met onze fantastische actiecode krijgt u een mooie korting op abonnementen en beeldpakketten. Dankzij de kortingscodes en aanbiedingen die Shutterstock biedt, koopt u met geweldige kortingen betaalbare foto's en de goedkoopste illustraties die u bijvoorbeeld voor sociale media, marketing en andere kunt gebruiken. Op de Shutterstock website vindt u de beste rechtenvrije afbeeldingen (ook als u vectoren zoekt) – profiteer nu van de hoogste korting.

Bezoekers en klanten vinden op shutterstock.com de beste abonnementen en afbeeldingspakketten. Deze beeldbank hanteert geen dagelijkse downloadlimiet, zodat u op elk gewenst moment alle benodigde beeldmateriaal kunt downloaden. Met een jaarabonnement krijgt u toegang tot de snel groeiende collectie van meer dan 400 miljoen foto's, vectorbestanden en video's.

Deze kortingscode is geldig voor alle abonnementen en afbeeldingspakketten. Het grote voordeel van een beeldabonnement is dat u een bepaalde hoeveelheid beeldmateriaal kunt downloaden zonder uzelf zorgen te maken of u wel genoeg credits op uw account hebt. Hier vindt u een compleet prijsoverzicht.

Ontvang nu 15% korting op abonnementen en beeldpakketten van Shutterstock!
ONtvang zo uw korting
1. Dit kan ook op de volgende manier:
2. Ga hier naar de website van Shutterstock (deze opent in een nieuw venster)
3. Vind en kies een jaarabonnement
4. Meld u nu gratis aan
5. Klik op de kortingscode en voer deze in
6. Er wordt nu 15% op uw bestelling in mindering gebracht
7. U kunt nu meteen foto's in de hoogste resolutie downloaden

2. Gebruik onze kortingscode en bespaar 15% op alle video's

Werkt u veel met video's, ook dan kunt u profiteren van onze fantastische kortingscode. Met deze actiecode ontvangt u 15% korting op alle video's van Shutterstock. Met meer dan 23 miljoen rechtenvrije video's beschikt deze aanbieder over één van de grootste videocollecties ter wereld. Voor slechts €269,- ontvangt u 5 video's in HD-resolutie. Lees hier alles over het gebruik van rechtenvrije video's.

Ontvang nu 15% exclusieve korting op Shutterstock video’s!
zo krijgt u korting
1. Ga hier naar de videosectie in hun webshop (deze opent in een nieuw venster)
2. Vind en kies een van de video-aanbiedingen
3. Meld u nu gratis aan
4. Voer de couponcode in die u ontvangt wanneer u op de kortingscode klikt
5. Uw bestelbedrag voor video's wordt met 15% verlaagd
6. U kunt nu video's downloaden (dat kan gedurende 1 jaar)

Wie regelmatig een afbeelding, vector of illustratie nodig heeft, is bij Shutterstock aan het juiste adres. Er is geen enkele beeldenbank met zo'n gigantische collectie foto's, illustraties en vectoren.

Actuele Shutterstock kortingscodes en aanbiedingen

Behalve beeldabonnementen kunt u bij deze beeldbank ook afbeeldingspakketten kopen. Hieronder ziet u beide opties, zodat u het juiste pakket kunt kiezen.

De voor- en nadelen van een beeldabonnement

Shutterstock ging haar beeldmateriaal via abonnementen verkopen. Deze beeldabonnementen zijn nog steeds één van de populairste producten. Wanneer kiest u voor dit abonnement? Laten we eens kijken naar de voor- en nadelen van een abonnement. Let op: elke consument heeft andere behoeften.

Voordelen
 • Laagste prijs per afbeelding (slechts €0,21)
 • Download 750 afbeeldingen per maand
 • Constant nieuwe afbeeldingen
Nadelen
 • Te veel beelden als u slechts zo nu en dan een afbeelding nodig hebt
 • Gebonden aan een abonnement

Een overzicht van de abonnementsprijzen:

Shutterstock prijzen

Heeft u slechts af en toe een foto nodig? Hier vindt u alle informatie over het “Prepaid afbeeldingspakket”

Voor het geval u niet elke dag beelden hoeft te gebruiken, kies dan voor een “Vooruitbetaalde afbeeldingspakket”. U hebt de volgende opties: 5 of 25 downloads. U hebt 12 maanden de tijd om deze 5 beelden te downloaden.

Dit kleine basispakket kost slechts €39,-. Dat is nog geen €8,- per afbeelding. U kunt alle JPEG- en vectorformaten downloaden. Elke download die u doet, wordt gewoon op de beschikbare downloads van uw “Vooruitbetaalde afbeeldingspakket” in mindering gebracht.

De voor- en nadelen van afbeeldingspakketten

Voordelen
 • Geen maandelijks vast aantal afbeeldingen
 • Geen maandelijkse kosten
 • Downloaden als u een beeld nodig hebt
 • Betaal uitsluitend voor gebruikte producten
Nadelen
 • Hogere prijs per afbeelding (tot €8,-)
 • Beperkt aantal afbeeldingen
 • 2 beeldpakketten (5 en 25 downloads)
 • Slechts 12 maanden geldig

Ook bij Shutterstock beschikbaar

Behalve dat u op de website Shutterstock extra korting krijgt op het online aankopen van rechtenvrije afbeeldingen, illustraties en vectoren, heeft deze beeldbank ook een gratis proefversie. Met dit gratis proefabonnement krijgt u niet 1 gratis afbeelding maar 10 gratis afbeeldingen van de beste kwaliteit. Zodra u overtuigd bent van de voordelen van Shutterstock, maak dan gebruik van de laatste kortingen.

Ontvang altijd de beste korting met Shutterstock kortingscodes en kortingsbonnen:

Ontvang nu 15% korting op abonnementen en beeldpakketten van Shutterstock!
Ontvang nu 15% exclusieve korting op Shutterstock video’s!

Niet gevonden wat u zocht? Vraag het hier!

loading...

🤓 Ik wil meer informatie over de Shutterstock kortingscode

🤨 Ik heb een vraag over de Shutterstock kortingscode

🤔 Ik weet niet of de Shutterstock kortingscode iets voor mij is

🙄 Iets anders…

9.5 Totale Score
Hoge korting

Ik betaalde 15% minder en bespaarde echt.

Uw recensie toevoegen
Wilfred van der Zwaag

Wilfred van der Zwaag

Als marketingmanager richt ik mij vooral op de beeldbanken die in Nederland en België actief zijn, en zorg ik ervoor dat u altijd de nieuwste informatie en aanbiedingen krijgt. Ook kan ik u advies geven over rechtenvrije afbeeldingen, licenties, auteursrechten en gebruikstoepassingen van stockfoto's en -video's.

Geen recensies

Laat een reactie achter

Stockfoto's
Logo