Contact

Stock Photo Press

Stockfotos.nl is een blog van Stock Photo Press

Contactgegevens:

Idenio GmbH
Wissmannstr. 30
50823 Keulen

Algemeen directeur: Christopher Kraft
Verantwoordelijk voor de inhoud: Christopher Kraft (bovengenoemd adres)

Rechtbank Bonn HRB 16045
Btw-nummer: DE259070489

Telefoon: +49 228 28 692 180
Fax: +49 228 28 692 189
E-Mail: contact (at ) stockfotos.nl

Verantwoordelijk voor de inhoud:

Idenio GmbH
Christopher Kraft (GF)
Wissmannstr. 30
50823 Keulen
Duitsland

Contactformulier

  Uw bedrijf (verplicht veld)

  Uw naam (verplicht veld)

  Uw e-mail (verplicht veld)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga ermee akkoord dat de gegevens die ik op het contactformulier heb ingevuld voor mijn aanvraag opgehaald en verwerkt kunnen worden. De gegevens worden na verwerking van uw verzoek verwijderd. Let op: U kunt uw toestemming op elk gewenst moment intrekken door een e-mail te sturen naar contact@stockfotos.nl . Meer informatie over hoe wij met gebruikersgegevens omgaan vindt u in ons privacybeleid.

  Afhandeling van geschillen
  Wij zijn niet bereid of verplicht om deel te nemen aan geschillenprocedures voor een arbitragecommissie voor consumenten.

  Aansprakelijkheid voor de inhoud
  Als dienstverlenende onderneming zijn wij overeenkomstig § 7, lid 1, van de Duitse Telemediawet (TMG) verantwoordelijk voor onze eigen inhoud op deze pagina's. Volgens §§ 8 tot 10 TMG zijn wij als serviceproviders echter niet verplicht om de overgedragen of opgeslagen informatie van derden te controleren of om omstandigheden te onderzoeken die wijzen op onrechtmatige activiteiten.

  De verplichting om informatie te verwijderen of het gebruik ervan te blokkeren in overeenstemming met de algemene wetgeving blijft hierdoor ongewijzigd. Aansprakelijkheid in dit verband is echter alleen mogelijk vanaf het moment dat er sprake is van een concrete schending van de wet. Zodra wij van dergelijke schendingen van de wet kennis hebben genomen, zullen wij deze inhoud onmiddellijk verwijderen.

  Aansprakelijkheid voor links
  Onze website bevat links naar externe websites van derden waarop wij geen invloed hebben. Voor deze externe inhoud kunnen wij dan ook geen aansprakelijkheid op ons nemen. Voor de inhoud van de gelinkte pagina's is altijd de desbetreffende aanbieder of exploitant verantwoordelijk. De gelinkte pagina's werden gecontroleerd op mogelijke juridische inbreuken op het moment dat deze worden gelinkt. Onrechtmatige inhoud was ten tijde van het linken niet herkenbaar.

  Een permanente monitoring van de inhoud van de gelinkte pagina's is echter onredelijk zonder concrete aanwijzingen van een overtreding van de wet. Indien overtredingen aan het licht komen, zullen wij dergelijke links onmiddellijk verwijderen.

  Auteursrecht
  De inhoud en de werken die door de beheerders van deze pagina's worden gecreëerd, zijn onderworpen aan het Duitse auteursrecht. Voor vermenigvuldiging, bewerking, distributie en elke vorm van gebruik buiten de auteursrechtelijke grenzen is de schriftelijke toestemming van de betreffende auteur of maker vereist. Downloads en kopieën van deze site zijn alleen toegestaan voor privé, niet-commercieel gebruik.

  Voor zover de inhoud van deze website niet door de beheerder is gemaakt, worden de auteursrechten van derden in acht genomen. De inhoud van derden is als zodanig gemarkeerd. Indien u niettemin op de hoogte bent van een inbreuk op het auteursrecht, verzoeken wij u ons hiervan te informeren. Zodra wij van dergelijke inbreuken in kennis worden gesteld, zullen wij dergelijke inhoud onmiddellijk verwijderen.

  Stockfoto's
  Logo