SignSilo – Koop voertuigsjablonen voor voertuigbelettering

SignSilo heeft een omvangrijk assortiment van hoge kwaliteit vectorafbeeldingen, wraps, vinyl ready ontwerpen, hoge resolutie foto's, professionele lettertypen en premium voertuigsjablonen voor alle leveranciers in de reclame- en beletteringsbranche voor de belettering van voertuigen, advertentieruimte en borden.

De prijs van het volledige abonnement met 200 downloads per maand bedraagt slechts €37,- per maand en geeft toegang tot alle bestanden! Probeer SignSilo nu uit en download gratis testbestanden. Klik gewoon op de knop “Download testbestand”.

Categorie:

Signsilo website

SignSilo is een beeldbank die beschikt over vectorafbeeldingen, hoge resolutie afbeeldingen, professionele lettertypen en voertuigsjablonen (autotekeningen) speciaal voor de sector van het belettering van voertuigen, het beletteren van advertentieruimte en reclameborden en voor het printen op groot formaat en zeefdrukkers.

Op deze pagina presenteren wij u de beeldbank SignSilo met haar uitgebreide aanbod aan beeldmateriaal en prijzen.

Profiteer van 200 downloads met toegang tot alle bestanden voor slechts €37,- per maand of €349,- per jaar. (*excl. BTW)

Het beeldmateriaal van SignSilo

SignSilo beeldmateriaal

SignSilo is een one-stop-shop voor commerciële kunstenaars, ontwerpers en professionals uit de sector van voertuigbelettering, waaronder voertuigtekeningen en voertuigsjablonen, kant-en-klare folieontwerpen, rechtenvrije afbeeldingen en foto's in een hoge resolutie.

terug naar menu ↑

Voertuigsjablonen/voertuigbelettering

SignSilo automobiel templates logo

SignSilo heeft ruim 22.000 verschillende voertuigsjablonen uit Europa en de Verenigde Staten (Noord-Amerika) in haar portfolio. Alle voertuigsjablonen hebben een schaal 1:20 en bestaan uit 5 gedetailleerde weergaven: 4 zijden van het voertuig en 1 bovenaanzicht van het voertuig. De voertuigsjablonen zijn in CDR- en AI-formaat en kunnen in vrijwel alle vectorbewerkingsprogramma's worden geïmporteerd. Maandelijks worden hier de nieuwste auto- en vrachtwagensjablonen aan toegevoegd. (Lees hier meer over voertuigsjablonen en voertuigbelettering.)

 

Signsilo automobiel templates voorbeeld

De populairste voertuigsjablonen van Nederland

Model en bouwjaar SignSilo-bestand
Mercedes Benz Sprinter (2006-2013) mb1635
Ford Transit Connect (2018) trans_18_01
Ford F-150 (2018) F150_18_05
Ford F-150 (2017) F150_17_05
Ford Ranger (2016-2018) ford1564
Ford Transit (2018) Transit_18_03
Ford Transit (2018) Transit_18_34
Nissan Navara (2005-2014) niss460
Peugeot Partner (2015-2018) peug701
Opel Astra (2015-2018) opel628

De prijzen van voertuigsjablonen

Het maandabonnement van 25 voertuigsjablonen kost €19,- (excl. BTW). Het jaarabonnement is een stuk goedkoper. Deze kost €159,- (€13,25 per maandmaand) en is daarmee €69,- goedkoper dan het maandabonnement.

SignSilo maandabonnement

SignSilo jaarabonnement

Hier zijn we blij mee!
Wilt u voor aankoop de kwaliteit van de voertuigsjablonen van SignSilo eerst testen, dan kunt u een aantal sjablonen gratis als proefbestanden downloaden en bewerken.

En zo kunt u deze voorbeeldbestanden downloaden:

1. Selecteer de door u gewenste voertuigsjabloon, afbeelding, vinyl ready, vector, wrap en/of lettertype

SignSilo automobiel templates

SignSilo super hoge resolutie afbeeldingen

SignSilo vinyl ready

SignSilo vectorafbeeldingen

2. Klik onder het geselecteerde bestand op “Downloaden”

SignSilo wrap artwork

3.  Het gratis bestand wordt naar uw computer gedownload. U kunt het bestand nu bewerken en testen.

Profiteer van 25 premium voertuigtemplates per maand voor slechts €19,- per maand of €159,- per jaar. (*excl. BTW)
terug naar menu ↑

Afbeeldingen: wrap artwork, vinyl ready, illustraties en foto's

SignSilo wrap artwork logoWrap artwork

Onder wrap verstaan we het folie voor de gehele of gedeeltelijke afdekking van voertuigen. Wraps voor voertuigen zijn in trek en bieden u verschillende voordelen. In plaats van het gedeeltelijk of geheel opnieuw spuiten van uw voertuig, krijgt het een nieuwe look met een wrap of autofolie die geheel of gedeeltelijk op het voertuig wordt geplakt. De wraps zijn nu van een dermate hoge kwaliteit dat ze nauwelijks te onderscheiden zijn van echt lakwerk. Daarnaast is de lak onder de folie beschermd. De folie kan op elk gewenst moment geheel worden verwijderd zonder dat daarbij de verf beschadigd wordt.

Wrap artwork van SignSilo bestaan uit zeer hoge resolutie, uiterst gedetailleerde, printklare voertuigsjablonen waarmee u veel tijd kunt besparen. SignSilo biedt full-page wraps, naadloos op elkaar aansluitende patronen en Print & Cut afbeeldingen.

SignSilo wrap artwork screenshot


SignSilo vinyl ready logoVinyl ready

SignSilo biedt voorgeprogrammeerde vectorafbeeldingen die u op vinyl kunt afdrukken en vervolgens kunt snijden of plotten. SignSilo beschikt over een aanbod van meer dan 32.000 vinyl ready ontwerpen. Alle bestanden hebben een compatibel EPS-formaat en zijn kant-en-klaar, zonder snijlijnen en met minimale aanzetpunten voor nette lijmresultaten.


SignSilo vectorafbeeldingen logoVectorafbeeldingen

Vectorafbeeldingen hebben als voordeel dat ze, anders dan foto's, op elke gewenste grootte kunnen worden aangepast zonder dat de kwaliteit in het gedrang komt. Tevens is het EPS-bestandsformaat makkelijk te bewerken en geschikt voor veel bewerkingsprogramma's. SignSilo biedt u de keuze uit meer dan een miljoen vectorafbeeldingen: Vectoren als logo's, patronen, sjablonen en achtergronden. U kunt ze hier zelf bekijken.

SignSilo vector illustraties


SignSilo super hoge resolutie afbeeldingen logoAfbeeldingen in een super hoge resolutie

De collectie van SignSilo bevat meer dan 8 miljoen professionele afbeeldingen en achtergronden die op veel soorten oppervlakken en borden (bijv. met grootformaat printers) kunnen worden afgedrukt. Alle afbeeldingen hebben een zeer hoge resolutie, zodat een gedetailleerde weergave van de beeldsecties mogelijk is. Alle beeldmateriaal is rechtenvrij (RF-licentie) en kunnen voor commerciële doeleinden worden gebruikt.

SignSilo Super Hi-Res foto's


terug naar menu ↑

Professionele lettertypen en prijzen

SignSilo professionele lettertypen logoProfessionele lettertypen

Doordacht gekozen lettertypen zijn blikvangers, vallen op en sorteren een groot effect. SignSilo beschikt over een selectie van meer dan 1500 premium lettertypen zowel traditionele als moderne lettertypen en handgeschreven lettertypen. De lettertypen in de formaten Open True en True Type.

SignSilo lettertypen


De prijzen voor afbeeldingen, wraps, vinyl ready en vectoren

Het maandabonnement met 200 afbeeldingen, zowel foto's, wraps, vinyl ready als vectorafbeeldingen, kost €29,- per maand. Wilt u besparen, kies dan voor het jaarabonnement voor €285,- en bespaar daarmee €63,-! Bij een jaarabonnement kost een afbeelding nog slechts €0,11! (Alle prijzen zijn incl. BTW)

SignSilo maandabonnement afbeeldingen

SignSilo jaarabonnement afbeeldingen

Hier zijn we blij mee!
Wilt u de kwaliteit van SignSilo's afbeeldingen testen voordat u deze koopt, dan kunt u hier gratis voorbeeldbestanden downloaden en bewerken zoals wraps, vinyl ready, vectorafbeeldingen, foto's en lettertypen.
Profiteer van 200 afbeeldingen, wraps, vinyl ready en vectoren per maand voor slechts €29,- per maand of €285,- per jaar. (*excl. BTW)
terug naar menu ↑

Volledig abonnement – toegang tot alle bestanden en prijzen

Een volledig abonnement met toegang tot alle bestanden kost slechts €37,- per maand. Het volledige abonnement heeft 200 downloads per maand en geeft toegang tot alle voertuigsjablonen, alle afbeeldingen, alle vectorafbeeldingen, alle wraps, alle vinyl ready ontwerpen en alle lettertypen! Wilt u besparen – €95,- in totaal – kies dan het jaarabonnement voor €349,-. (Alle prijzen zijn excl. BTW).

SignSilo prijs volledig maandabonnement

SignSilo volledig jaarabonnement prijs

Profiteer van 200 downloads met toegang tot alle bestanden voor slechts €37,- per maand of €349,- per jaar. (*excl. BTW)
terug naar menu ↑

Het juiste voertuigsjabloon vinden op SignSilo

Op de site van SignSilo kunt u heel makkelijk de juiste voertuigsjabloon of autotekening vinden. Alle Europese voertuigen met de bijbehorende modelnamen zijn opgenomen in de database van SignSilo. Bijvoorbeeld: Citroën Jumper. In Engeland en Ierland heeft het model de naam Citroen Relay.

Met slechts enkele muisklikken het juiste voertuigsjabloon vinden
1

Klik op de site van SignSilo op “Template Finder”.

SignSilo header


2

Selecteer nu: 1. regio, 2. merk en 3. model

Signsilo voertuigsjablonen

Signsilo opties

Signsilo opties

Signsilo opties


3

Selecteer nu het bouwjaar, de uitvoering, het type en het aantal portieren van het voertuig

Signsilo opties


4

 Het door u gewenste voertuigsjabloon downloaden op de pagina met specificaties

Zodra u een model heeft geselecteerd, klikt u op GO!

Signsilo


Het door u gezochte voertuigsjabloon wordt vervolgens weergegeven. Klik op het weergegeven sjabloon om naar de gedetailleerde weergave te gaan. Download hier het onderstaande voertuigsjabloon. 

Signsilo zoekresultaat

Signsilo zoekresultaat

Onze conclusie over SignSilo

SignSilo biedt bedrijven en serviceaanbieders in de reclame- en beletteringsbranche een uitgebreid assortiment hoge kwaliteit vectorafbeeldingen, wraps, vinyl ready, hoge resolutie afbeeldingen, professionele lettertypen en premium voertuigsjablonen en voertuigtekeningen voor het beletteren van voertuigen, advertentieruimtes en reclameborden en voor de afdruk op groot formaat en zeefdrukkers.

Wij adviseren u het volledige abonnement met maandelijks 200 downloads voor slechts €37,- per maand, waarbij u toegang tot alle voertuigsjablonen, alle foto's, alle vectorafbeeldingen, alle wraps, alle vinyl ready ontwerpen en alle lettertypen heeft! Kiest u voor een jaarabonnement dat €349,- kost, dan bespaart u €95,- op het volledige abonnement. (Alle prijzen zijn incl. BTW).

Profiteer van 200 downloads met toegang tot alle bestanden voor slechts €37,- per maand of €349,- per jaar. (*excl. BTW)
Profiteer van 200 afbeeldingen, wraps, vinyl ready en vectoren per maand voor slechts €29,- per maand of €285,- per jaar. (*excl. BTW)
Stockfoto's