SignSilo – Koop voertuigsjablonen voor voertuigbelettering 2024

SignSilo heeft een groot assortiment vectorafbeeldingen, wraps, vinyl ready ontwerpen, hoge resolutie foto’s, professionele lettertypen en premium voertuigsjablonen van hoge kwaliteit voor reclame en belettering op voertuigen, advertentieruimte en borden.

 

Het full membership abonnement met 200 downloads per maand is slechts € 37,- per maand en geeft toegang tot alle bestanden! Probeer SignSilo nu en download gratis testbestanden. Klik op de knop “Testbestanden downloaden”.

Categorie:

www.signsilo.com/index.cfm?/Home_NL homepage

SignSilo heeft vectorbeelden, hoge resolutie stockfoto's, professionele lettertypen en voertuigsjablonen (templates) voor het beletteren van bedrijfswagens, advertentieruimte en reclameborden, maar ook voor het printen op groot formaat en zeefdrukkers.

In dit overzicht zullen we de voordelen van SignSilo laten zien: het geweldige aanbod beelden en de scherpe prijzen.

Profiteer van 200 downloads met toegang tot alle bestanden voor slechts €37,- per maand of €349,- per jaar. (*excl. BTW)

Belangrijkste onderwerpen

De collectie van SignSilo

www.signsilo.com homepage

SignSilo is een webshop waar commerciële kunstenaars, ontwerpers en professionals alles kunnen verkrijgen voor het beletteren van voertuigen, incl. voertuigtekeningen en voertuigsjablonen, kant-en-klare folieontwerpen, rechtenvrije foto's en illustraties in hoge resoluties. Uiteraard kunnen de afbeeldingen voor allerlei andere doeleinden zoals marketing, sociale media en websites worden gebruikt.

Voertuigsjablonen/voertuigbelettering

www.signsilo.com homepageSignSilo heeft meer dan 25.000 voertuigsjablonen voor auto's en bedrijfswagens in Europa en Noord-Amerika (Verenigde Staten en Canada).

Alle voertuigtemplates zijn op schaal 1:20 met 5 gedetailleerde weergaven: de voor- en achtekant, beide zijkanten en het bovenaanzicht van het voertuig.

De voertuigsjablonen zijn in CDR- en AI-formaat en kunnen met vrijwel alle programma's voor het bewerken van vectoren worden bewerkt. Elke maand worden de nieuwste sjablonen voor auto's, bedrijfswagens en vrachtwagens aan de collectie toegevoegd.

Lees hier meer over voertuigsjablonen en voertuigbelettering.

 

www.signsilo.com homepage

 

De populairste voertuigsjablonen van Nederland

Model en bouwjaar SignSilo-bestand
Mercedes Benz Sprinter (2006-2013) mb1635
Ford Transit Connect (2018) trans_18_01
Ford F-150 (2018) F150_18_05
Ford F-150 (2017) F150_17_05
Ford Ranger (2016-2018) ford1564
Ford Transit (2018) Transit_18_03
Ford Transit (2018) Transit_18_34
Nissan Navara (2005-2014) niss460
Peugeot Partner (2015-2018) peug701
Opel Astra (2015-2018) opel628

De prijzen van voertuigsjablonen

Het maandabonnement van 25 voertuigsjablonen kost € 19 (excl. BTW). Het jaarabonnement is een stuk goedkoper. Deze kost € 159 (€ 13,25 per maandmaand) en is daarmee € 69 goedkoper dan het maandabonnement.

Maandabonnementen

Signsilo prijzen

Jaarabonnementen

Signsilo prijzen

Hier zijn we blij mee!
Wil je voor aankoop de kwaliteit van de voertuigsjablonen van SignSilo eerst testen? Dat kan! Je kunt een aantal sjablonen gratis als proefbestanden downloaden en bewerken.

Zo werkt het:

1. Selecteer het gewenste voertuigsjabloon, afbeelding, vinyl ready, vector, wrap en/of lettertype

www.signsilo.com homepage

 

www.signsilo.com homepage super hoge resolutie afbeeldingen

www.signsilo.com homepage vinyl ready

www.signsilo.com homepage vector illustraties

2. Klik onder het geselecteerde bestand op “Downloaden”

www.signsilo.com homepage wraps

3.  Het gratis bestand wordt naar uw computer gedownload. Je kunt het bestand nu bewerken en testen.

Profiteer van 25 premium voertuigtemplates per maand voor slechts €19,- per maand of €159,- per jaar. (*excl. BTW)

Afbeeldingen: wrap artwork, vinyl ready, illustraties en foto's

Wrap artwork

www.signsilo.com homepage

Onder wrap verstaan we de folie voor de gehele of gedeeltelijke afdekking van voertuigen. Wraps voor voertuigen zijn populair en bieden verschillende voordelen. In plaats van het gedeeltelijk of geheel opnieuw spuiten van het voertuig, krijgt het een nieuwe look met een auto wrap of autofolie die geheel of gedeeltelijk op het voertuig wordt geplakt. De wraps zijn nu van een dermate hoge kwaliteit dat ze nauwelijks te onderscheiden zijn van echt lakwerk. Daarnaast is de lak onder de folie beschermd. De folie kan op elk gewenst moment geheel worden verwijderd zonder dat daarbij de verf beschadigd wordt.

Wrap artwork van SignSilo bestaan uit zeer hoge resolutie, uiterst gedetailleerde, printklare voertuigsjablonen waarmee je veel tijd en geld kunt besparen. SignSilo levert full-page wraps, naadloos op elkaar aansluitende patronen en Print & Cut afbeeldingen.

www.signsilo.com homepage


Vinyl ready

www.signsilo.com homepage

SignSilo biedt voorgeprogrammeerde vectorafbeeldingen die op vinyl kunnen worden afgedrukt en die je vervolgens kunt snijden of plotten. SignSilo beschikt over een aanbod van meer dan 25.000 vinyl ready ontwerpen.

Alle bestanden hebben een EPS-formaat en zijn kant-en-klaar, zonder snijlijnen en met minimale aanzetpunten voor nette lijmresultaten.

www.signsilo.com homepage

EPS-bestanden – wat zijn het en hoe kunnen ze worden gebruikt?

Vectorafbeeldingen

www.signsilo.com homepage

Vectorafbeeldingen hebben als voordeel dat ze, anders dan foto's, op elke gewenste grootte kunnen worden aangepast zonder dat de kwaliteit in het gedrang komt. Tevens is het EPS-bestandsformaat makkelijk te bewerken en geschikt voor veel bewerkingstools. SignSilo biedt keuze uit meer dan 5,8 miljoen vectorafbeeldingen: Vectoren als logo's, patronen, sjablonen en achtergronden. Bekijk ze hier.

www.signsilo.com homepage


Afbeeldingen in een super hoge resolutie

www.signsilo.com homepage

De collectie van SignSilo bevat meer dan 5,9 miljoen professionele afbeeldingen en achtergronden die op veel soorten oppervlakken en borden (bijv. met grootformaat printers) kunnen worden afgedrukt. Alle afbeeldingen hebben een zeer hoge resolutie, zodat een gedetailleerde weergave van de beeldsecties mogelijk is. Alle beeldmateriaal is rechtenvrij (RF-licentie) en kunnen voor commerciële doeleinden worden gebruikt.

www.signsilo.com homepage


www.signsilo.com homepageProfessionele lettertypen

Doordacht gekozen lettertypen zijn blikvangers, vallen op en sorteren een groot effect. SignSilo beschikt over een selectie van bijna 1400 premium lettertypen zowel traditionele als moderne lettertypen en handgeschreven lettertypen. De lettertypen in de formaten Open True en True Type.

www.signsilo.com homepage


De prijzen voor afbeeldingen, wraps, vinyl ready en vectoren

Het maandabonnement met 200 afbeeldingen kost slechts € 29,- per maand (foto's, wraps, vinyl ready als vectorafbeeldingen). Wil je besparen, kies dan voor het jaarabonnement voor € 285,- en bespaar € 63,-! Bij een jaarabonnement kost een afbeelding nog slechts € 0,11! 

SignSilo prijzen

SignSilo prijzen

Hier zijn we blij mee!
Wil je de kwaliteit van SignSilo's afbeeldingen testen voordat je deze koopt, dan kunt je hier gratis voorbeeldbestanden downloaden en bewerken zoals wraps, vinyl ready, vectorafbeeldingen, foto's en lettertypen.
Profiteer van 200 afbeeldingen, wraps, vinyl ready en vectoren per maand voor slechts €29,- per maand of €285,- per jaar. (*excl. BTW)

Full membership – toegang tot alle bestanden en prijzen

Een volledig abonnement met toegang tot alle bestanden kost slechts € 37,- per maand. Het volledige abonnement heeft 200 downloads per maand en geeft toegang tot alle voertuigsjablonen, alle afbeeldingen, alle vectorafbeeldingen, alle wraps, alle vinyl ready ontwerpen en alle lettertypen! Wil je besparen – € 95,- in totaal – kies dan het jaarabonnement voor € 349,-.

SignSilo prijzen

SignSilo prijzen

Profiteer van 200 downloads met toegang tot alle bestanden voor slechts €37,- per maand of €349,- per jaar. (*excl. BTW)

Het juiste voertuigsjabloon vinden op SignSilo

Op de site van SignSilo vind je heel makkelijk de juiste voertuigsjabloon of autotekening. Alle Europese voertuigen met de bijbehorende modelnamen zijn opgenomen in de database van SignSilo. Bijvoorbeeld: Citroën Jumper. In Engeland en Ierland heeft het model de naam Citroen Relay.

Met slechts enkele muisklikken het juiste voertuigsjabloon vinden

1

Klik op de site van SignSilo op “Template Finder”.

SignSilo templates


2

Selecteer nu: 1. regio, 2. merk en 3. model

SignSilo templates

Kies uw regio

SignSilo templates

Kies uw merk

SignSilo templates

Kies uw model

SignSilo sjablonen


3

Selecteer nu het bouwjaar, de uitvoering, het type en het aantal portieren van het voertuig

SignSilo sjablonen


4

Het gewenste voertuigsjabloon downloaden op de pagina met specificaties

Zodra je een model hebt geselecteerd, klik dan op GO!

Het door geselecteerde voertuigsjabloon wordt vervolgens weergegeven. Klik op het weergegeven sjabloon om naar de gedetailleerde weergave te gaan. Download hier het onderstaande voertuigsjabloon.

SignSilo template

Onze conclusie over SignSilo

SignSilo biedt bedrijven en serviceaanbieders in de reclame- en beletteringsbranche een uitgebreid assortiment hoge kwaliteit vectorafbeeldingen, wraps, vinyl ready, hoge resolutie afbeeldingen, professionele lettertypen en premium voertuigsjablonen en voertuigtekeningen voor het beletteren van voertuigen, advertentieruimtes en reclameborden en voor de afdruk op groot formaat en zeefdrukkers.

Wij adviseren het volledige abonnement met maandelijks 200 downloads voor slechts € 37 per maand, waarbij je toegang tot alle voertuigsjablonen, alle foto's, alle vectorafbeeldingen, alle wraps, alle vinyl ready ontwerpen en alle lettertypen hebt! Kies voor een jaarabonnement van € 349 en bespaar € 95 op het volledige abonnement. (Alle prijzen zijn incl. BTW).

Profiteer van 200 downloads met toegang tot alle bestanden voor slechts €37,- per maand of €349,- per jaar. (*excl. BTW)
Profiteer van 200 afbeeldingen, wraps, vinyl ready en vectoren per maand voor slechts €29,- per maand of €285,- per jaar. (*excl. BTW)

Heb je behalve voertuigbelettering ook andere manieren nodig om je bedrijf en activiteiten te promoten? Lees dan ook de volgende interessante artikelen:

Stockfoto's
Logo