Adobe Stock testrapport met geweldige couponcode 2021

Adobe Stock is een van de grootste beeldbanken ter wereld en biedt met meer dan 250 miljoen beelden volop opties. De laagste prijs per afbeelding is slechts 21 cent (bij aankoop van een jaarabonnement met 750 beelden per maand).

Adobe Stock is een door Adobe aangeboden stockfotoservice die helemaal in het Creative Cloud-platform is geïntegreerd. Dankzij deze service kunnen ontwerpers hun workflow stroomlijnen, omdat professionele stockfoto's direct in hun favoriete bewerkingsprogramma's kunnen worden bekeken, getest en gebruikt voor ontwerpen.


Aanbieding van Adobe Stock
Probeer Adobe Stock en ontvang 1 maand lang 10 afbeeldingen gratis! Klik gewoon op de onderstaande knop “NU PROBEREN”.

Flash
days
0
0
hours
0
0
minutes
0
0
seconds
0
0
Nu proberen

https://stock.adobe.com/nl/

Adobe Stockhttps://stock.adobe.com/nl/ is een van ‘s werelds grootste microstock beeldbanken en ook in Nederland zeer actief. Adobe startte deze gelijktijdig met de lancering van hun Creative Cloud in 2015 als onderdeel van hun geïntegreerde programma-platform.

Met meer dan 250 miljoen foto's, illustraties, vectoren en video's biedt Adobe Stock een enorm aanbod aan beeldmateriaal. Vooral voor de gebruikers van de Creative Cloud (lees hier alles over de prijzen) is Adobe Stock zeer interessant, omdat deze volledig is geïntegreerd in de Creative Cloud in Photoshop, Illustrator en Premiere (evenals in veel andere Adobe applicaties). 

Wilt u weten hoe u Adobe Illustrator gratis kunt downloaden? Klik hier!

Meld u vandaag nog aan bij Adobe Stock en probeer uw beeldabonnement 1 maand gratis.

Ontvang nu 1 maand gratis afbeeldingen. Meld u aan bij Adobe Stock en profiteer!
Nu proberen
16 dagen resterend

Waarom zou ik voor Adobe Stock kiezen

Op de website van Adobe Stock vindt u standaard en premium beelden. De standaard rechtenvrije afbeeldingen zijn goedkoop en u kunt deze met diverse abonnementen aankopen. Premium stockfoto's en video's kunnen uitsluitend met credits (kunstvaluta) worden gekocht. Behalve het fantastische beeldmateriaal, heeft Adobe nog veel meer te bieden. Bekijk hier alle Creative Cloud mogelijkheden en aanbiedingen.

Standaardafbeeldingen in een maandabonnement

De standaardbeelden kunt u met een abonnement op adobestock.com verkrijgen. Een beeldabonnement is ideaal als u constant beeldmateriaal voor bijvoorbeeld uw nieuwsbrief, webshop, pagina of producten nodig heeft. Adobe Stock biedt maandabonnementen met 10, 40 en 750 downloads per maand.

Adobe Stock maandabonnementen


Standaardafbeeldingen in een jaarabonnement

Krijg voordeliger beelden met jaarabonnementen met maandelijks 10, 40 en 750 downloads.

Adobe Stock jaarabonnement


Prijsvergelijking en overzicht van maand- en jaarabonnementen

Adobe Stock abonnement Prijs per maand Afbeeldingen per maand Looptijd in maanden Prijs per afbeelding
Maandabonnement 3 afbeeldingen p.m. €29,99 3 1 €9,99
Maandabonnement 40 afbeeldingen p.m. €99,99 40 1 €2,50
Maandabonnement 350 afbeeldingen p.m. €159,99 350 1 €0,46
Maandabonnement 750 afbeeldingen p.m. €199,99 750 1 €0,27
Jaarabonnement 10 afbeeldingen p.m. €29,99 10 12 €3,00
Jaarabonnement 40 afbeeldingen p.m. €79,99 40 12 €2,00
Jaarabonnement 350 afbeeldingen p.m. €129,99 350 12 €0,37
Jaarabonnement 10 afbeeldingen p.m. Beste Prijs €159,99 750 12 €0,22

Ontvang met het proefabonnement gratis beelden

Wilt u het Adobe Stock abonnement eerst graag een keer uitproberen? Dat kan, sluit nu een proefabonnement af en krijg een maand lang gratis 10 of 40 beelden. Lees hier hoe u 10 topfoto's van Adobe Stock gratis kunt downloaden!

Adobe Stock proefabonnement

Bijzonderheden

Als u merkt dat u in een maand meer afbeeldingen nodig heeft dan uw abonnement u biedt, kunt u extra afbeeldingen bijkopen. U hoeft geen nieuw abonnement af te sluiten. De prijs voor een extra afbeelding ligt afhankelijk van uw abonnement tussen €0,99 en €9,99.

Mega-Voordeel
Afbeeldingen vervallen niet bij Adobe Stock
Als u minder dan 10 beelden per maand nodig heeft, vervallen de ongebruikte downloads gelukkig niet, omdat u ze naar de volgende maand kunt meenemen (max. 120 afbeeldingen).

Meld u vandaag nog aan bij Adobe Stock en probeer uw beeldabonnement 1 maand gratis.

Ontvang nu 1 maand gratis afbeeldingen. Meld u aan bij Adobe Stock en profiteer!
Nu proberen
16 dagen resterend

Welk beeldabonnement biedt de meeste voordelen?

Dit hangt helemaal af van wat u nodig hebt. Vraag uzelf af:

  • Hoeveel beeldmateriaal heb ik per dag, week, maand of jaar nodig?
  • Heb ik meer dan 10 afbeeldingen per maand nodig?

Heeft u maandelijks meer dan 10 beelden nodig, in dat geval is een beeldabonnement met 750 beelden de moeite waard. Heeft u een kleiner aantal stockfoto's of illustraties nodig, dan volstaat een abonnement waarmee u 10 beelden kunt downloaden.

Premium beeldmateriaal kopen met credits

Premium afbeeldingen kunt u uitsluitend met credits aankopen. Credits zijn een soort virtuele valuta waarin Adobe Stock de prijzen aangeeft. De credits worden gecrediteerd op het account. Na aanschaf van een afbeelding wordt het betreffende aantal credits in mindering gebracht. Hoe meer credits u koopt, hoe goedkoper de prijs per afbeelding.

Adobe Stock credits


Hoe u vind ik bij Adobe Stock het juiste beeldmateriaal?

https://stock.adobe.com/nl/

 

Adobe Stock heeft op haar webshop een geavanceerde zoekfunctie, een uitstekende manier om de juiste beelden te vinden. Klik op de knop “Deelvenster weergeven” en filter de beelden op Relevantie, Meest recent, Populariteit, Downloads en Nog niet bekeken.

https://stock.adobe.com/nl/

https://stock.adobe.com/nl/

Maar u kunt met de knop “Filters weergeven” ook afbeeldingen sorteren op Prijs, Subcategorie, Richting en Tekstruimte.

https://stock.adobe.com/nl/

Het zoeken naar het benodigde beeldmateriaal bij Adobe Stock bevalt ons bijzonder goed, omdat u met hun geavanceerde zoekfunctie moeiteloos de juiste afbeeldingen voor uw artikelen, winkel, reclame-acties, promoties of andere marketingactiviteiten kunt vinden.

Bijzonder voordeel van Adobe Stock: Integratie in Photoshop

adobestock-applicationen              

Adobe Stock is volledig geïntegreerd in de Adobe Creative Cloud Libraries. Wat betekent dit voor de bezoekers en gebruikers ervan? Het grote voordeel wordt heel duidelijk met dit voorbeeld van Photoshop

Stel dat u de Adobe Photoshop applicatie hebt geopend. U zoekt een bepaalde afbeelding met een dier, bijvoorbeeld een hond. Dan kunt u op de pijl in het zoekveld in het configuratiescherm “Bibliotheken” klikken en Adobe Stock selecteren. Voer de zoekterm “hond” in het veld in en druk op Enter.

https://stock.adobe.com/nl/

Er worden nu een aantal zoekresultaten getoond. Selecteer uw gewenste afbeelding en selecteer een bibliotheek in het configuratiescherm “Bibliotheken” waar u de afbeelding wilt opslaan. Plaats de cursor op de gewenste afbeelding. Klik op de knop Preview opslaan in: (naam van uw geselecteerde bibliotheek) om een van een watermerk voorziene afbeeldingsversie in de opgegeven bibliotheek op te slaan. 

Sleep de gedownloade afbeelding uit de bibliotheek naar een bestaand document in uw bureaublad applicatie. Nu kunt u uw afbeelding bewerken zoals u dat wilt.

https://stock.adobe.com/nl/

BELANGRIJK: Alle wijzigingen die u aanbrengt in de versie met watermerk worden automatisch toegepast op de latere licentieafbeelding zonder watermerk.

Bespaar ik hiermee tijd en moeite? Beslist!

https://stock.adobe.com/nl/

Zodra u klaar bent om uw watermerk te gebruiken, selecteert u “Afbeelding kopen”….. in het menu van de bibliotheek en volgt u de instructies om de aankoop te voltooien. Hier informatie over alle stappen hier bij Adobe!

Betaling

Adobe Stock accepteert alle bekende creditcards en biedt ook de mogelijkheid om via PayPal te betalen.

https://stock.adobe.com/nl/

Onze beoordeling

Met Adobe Stock krijgt u toegang tot een van de grootste collecties beeldmateriaal. De integratie van Adobe Stock in de verschillende Adobe softwareproducten maakt niet alleen het kopen van afbeeldingen voor veel gebruikers die met Creative Cloud werken makkelijker, maar u bespaart ook veel tijd bij het bewerken van beeldmateriaal. Wilt u dit fotobureau graag eerst uitproberen, dat kan met deze geweldige aanbieding voor 10 gratis afbeeldingen.

De prijsstelling via beeldabonnementen is simpel en voorziet in al uw verschillende behoeften. Vooral het feit dat ongebruikte afbeeldingen naar de volgende maand kunnen kunnen worden meegenomen.

Wilt u afbeeldingen van topkwaliteit, dan is deze beeldbank het juiste adres voor u. Nieuwsgierig naar hoe Adobe Stock zich verhoudt tot andere grote beeldbanken, bekijk dan de lijst met spannende fotografietrends 2021 en ons uitgebreide overzicht van de beste stockfotosites!

Nieuw! Wilt u alles weten over het gebruik van foto's en illustraties, lees dan onze complete handleiding voor stockfotografie. Bekijk ook onze bijdragen over hoe u de afbeeldingen van Adobe Stock kunt gebruiken voor succesvolle marketing activiteiten en maximaal scorende Google-advertenties.

Meld u vandaag nog aan bij Adobe Stock en probeer uw beeldabonnement 1 maand gratis.

Ontvang nu 1 maand gratis afbeeldingen. Meld u aan bij Adobe Stock en profiteer!
Nu proberen
16 dagen resterend

Gebruikers recensie

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Lees recensie

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Adobe Stock testrapport met geweldige couponcode 2021”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Stockfoto's