Adobe Stock testrapport met couponcode 2022

Adobe Stock is een van de grootste beeldbanken ter wereld en biedt met meer dan 305 miljoen beelden volop opties. De laagste prijs per afbeelding is slechts 21 cent (bij aankoop van een jaarabonnement met 750 beelden per maand).

Adobe Stock is een door Adobe aangeboden stockfotoservice die helemaal in het Creative Cloud-platform is geïntegreerd. Dankzij deze service kunnen ontwerpers hun workflow stroomlijnen, omdat professionele stockfoto's direct in hun favoriete bewerkingsprogramma's kunnen worden bekeken, getest en gebruikt voor ontwerpen.


Aanbieding van Adobe Stock
Probeer Adobe Stock en ontvang 1 maand 10 afbeeldingen gratis! Klik gewoon op de onderstaande knop “NU PROBEREN”.

Flash
days
0
0
hours
0
0
minutes
0
0
seconds
0
0
Nu proberen

stock.adobe.com/nl homepage

Adobe Stock logoAdobe Stock is een van ‘s werelds grootste microstock beeldbanken en ook in Nederland heel populair. Adobe heeft deze met de lancering van hun Creative Cloud in 2015 geïntroduceerd als onderdeel van hun geïntegreerde programma-platform.

Met meer dan 305 miljoen foto's, illustraties, vectoren en video's biedt Adobe Stock een enorm aanbod aan beeldmateriaal. Vooral voor de gebruikers van de Creative Cloud (lees hier alles over de prijzen) is Adobe Stock zeer interessant, omdat deze volledig is geïntegreerd in de Creative Cloud in Photoshop, Illustrator en Premiere (evenals in veel andere Adobe applicaties). 

Wilt u weten hoe u Adobe Illustrator gratis kunt downloaden? Klik hier!

Meld u vandaag nog aan bij Adobe Stock en probeer uw beeldabonnement 1 maand gratis.

Ontvang nu 1 maand gratis afbeeldingen. Meld u aan bij Adobe Stock en profiteer!
Nu proberen
34 dagen resterend

Waarom zou ik voor Adobe Stock kiezen

Op de website van Adobe Stock vindt u standaard en premium beelden. De standaard rechtenvrije afbeeldingen zijn goedkoop en u kunt deze met diverse abonnementen aankopen. Premium stockfoto's en video's kunnen uitsluitend met credits (kunstvaluta) worden gekocht. Behalve het fantastische beeldmateriaal, heeft Adobe nog veel meer te bieden. Bekijk hier alle Creative Cloud mogelijkheden en aanbiedingen.

Standaardafbeeldingen in een maandabonnement

De standaardbeelden kunt u met een abonnement op adobestock.com verkrijgen. Een beeldabonnement is ideaal als u constant beeldmateriaal voor bijvoorbeeld uw huisstijl, nieuwsbrief, webshop, landingspagina of producten nodig heeft. Adobe Stock biedt maandabonnementen met 10, 40 en 750 downloads per maand.

Adobe Stock prijzen


Standaardafbeeldingen in een jaarabonnement

Krijg nog voordeliger beelden met jaarabonnementen met maandelijks 10, 40 en 750 downloads.

Adobe Stock prijzen


Prijsvergelijking en overzicht van maand- en jaarabonnementen

Adobe Stock abonnement Prijs per maand Afbeeldingen per maand Looptijd in maanden Prijs per afbeelding
Maandabonnement 3 afbeeldingen p.m. €29,99 3 1 €9,99
Maandabonnement 40 afbeeldingen p.m. €99,99 40 1 €2,50
Maandabonnement 350 afbeeldingen p.m. €159,99 350 1 €0,46
Maandabonnement 750 afbeeldingen p.m. €199,99 750 1 €0,27
Jaarabonnement 10 afbeeldingen p.m. €29,99 10 12 €3,00
Jaarabonnement 40 afbeeldingen p.m. €79,99 40 12 €2,00
Jaarabonnement 350 afbeeldingen p.m. €129,99 350 12 €0,37
Jaarabonnement 10 afbeeldingen p.m. Beste Prijs €159,99 750 12 €0,22

Ontvang met het proefabonnement gratis beelden

Wilt u het Adobe Stock abonnement eerst uitproberen? Dat kan, sluit nu een proefabonnement af en download in de eerste maand 10 afbeeldingen gratis. Lees hier hoe u 10 foto's van Adobe Stock gratis kunt downloaden!

Adobe Stock proefabonnement

Bijzonderheden

Als u merkt dat u maandelijks meer afbeeldingen nodig heeft dan uw abonnement u biedt, dan kunt u extra afbeeldingen bijkopen. U hoeft geen nieuw abonnement af te sluiten. De prijs voor een extra afbeelding is €0,99 – €9,99 (afhankelijk van uw abonnement).

Mega-Voordeel
Afbeeldingen vervallen niet bij Adobe Stock
Als u minder dan 10 beelden per maand nodig heeft, vervallen de ongebruikte downloads niet, omdat u ze naar de volgende maand kunt meenemen (max. 120 afbeeldingen).

Meld u vandaag nog aan bij Adobe Stock en probeer uw beeldabonnement 1 maand gratis.

Ontvang nu 1 maand gratis afbeeldingen. Meld u aan bij Adobe Stock en profiteer!
Nu proberen
34 dagen resterend

Welk beeldabonnement biedt de meeste voordelen?

Dit hangt helemaal af van wat u nodig hebt. De vraag is:

  • Hoeveel beeldmateriaal heb ik per dag, week, maand of jaar nodig?
  • Heb ik meer dan 10 afbeeldingen per maand nodig?

Heeft u maandelijks veel meer dan 10 beelden nodig? In dat geval is een beeldabonnement met 750 beelden de moeite waard. Heeft u een kleiner aantal stockfoto's of illustraties nodig, dan volstaat een abonnement waarmee u 10 beelden kunt downloaden.

Premium beeldmateriaal kopen met credits

Premium afbeeldingen kunt u uitsluitend met credits aankopen. Credits zijn een soort virtuele valuta waarin Adobe Stock de prijzen aangeeft. De credits worden gecrediteerd op het account. Na aanschaf van een afbeelding wordt het betreffende aantal credits in mindering gebracht. Hoe meer credits u koopt, hoe goedkoper de prijs per afbeelding.

Adobe Stock tegoeden


Hoe u vind ik bij Adobe Stock het juiste beeldmateriaal?

stock.adobe.com/nl homepage

Adobe Stock heeft op haar webshop een geavanceerde zoekfunctie, een uitstekende manier om de juiste beelden te vinden. Klik op de knop “Deelvenster weergeven” en filter de beelden op Relevantie, Meest recent, Populariteit, Downloads en Nog niet bekeken.

stock.adobe.com/nl homepage

stock.adobe.com/nl homepage

Maar u kunt met de knop “Filters weergeven” ook afbeeldingen sorteren op Subcategorie, Nog niet bekeken, Richting, Tekstruimte, Scherptediepte, Levendige kleuren, Mensen en Gebruiksrechten.

stock.adobe.com/nl homepage

Het zoeken naar afbeeldingen bij Adobe Stock bevalt ons bijzonder goed, omdat de geavanceerde zoekfunctie het mogelijk maakt om moeiteloos hoge conversie afbeeldingen te vinden voor artikelen, websites, Google-advertenties, branding, sociale media en/of andere marketingactiviteiten (zelfs op kleur voor de beste kleurencombinaties).

Bijzonder voordeel van Adobe Stock: Integratie in Photoshop

Adobe Stock apps              

Adobe Stock is volledig geïntegreerd in de Adobe Creative Cloud. Wat betekent dit voor de bezoekers en gebruikers ervan? Het grote voordeel wordt heel duidelijk met dit voorbeeld van Photoshop

Stel dat u de Adobe Photoshop applicatie hebt geopend. U zoekt een bepaalde afbeelding met een dier, bijvoorbeeld een hond. Dan kunt u op de pijl in het zoekveld in het configuratiescherm “Bibliotheken” klikken en Adobe Stock selecteren. Voer de zoekterm “hond” in het veld in en druk op Enter.

Adobe Photoshop

Er worden nu een aantal zoekresultaten getoond. Selecteer uw gewenste afbeelding en selecteer een bibliotheek in het configuratiescherm “Bibliotheken” waar u de afbeelding wilt opslaan. Plaats de cursor op de gewenste afbeelding. Klik op de knop Preview opslaan in: (naam van uw geselecteerde bibliotheek) om een van een watermerk voorziene afbeeldingsversie in de opgegeven bibliotheek op te slaan. 

Sleep de gedownloade afbeelding uit de bibliotheek naar een bestaand document in uw bureaublad applicatie. Nu kunt u uw afbeelding bewerken zoals u dat wilt.

Adobe Photoshop

BELANGRIJK: Alle wijzigingen die u aanbrengt in de versie met watermerk worden automatisch toegepast op de latere licentieafbeelding zonder watermerk.

Bespaar ik hiermee tijd en moeite? Beslist!

Adobe Photoshop

Zodra u klaar bent om uw watermerk te gebruiken, selecteert u “Afbeelding kopen”….. in het menu van de bibliotheek en volgt u de instructies om de aankoop te voltooien. Hier informatie over alle stappen hier bij Adobe!

Betaling

Adobe Stock accepteert alle bekende creditcards en u kunt ook met PayPal betalen.

Adobe Stock betalen

Onze beoordeling

Met Adobe Stock krijgt u toegang tot een van de grootste collecties beeldmateriaal. De integratie van Adobe Stock in de verschillende Adobe softwareproducten maakt niet alleen het kopen van afbeeldingen voor veel gebruikers die met Creative Cloud werken makkelijker, maar u bespaart ook veel tijd bij het bewerken van beeldmateriaal. Wilt u dit fotobureau graag eerst uitproberen, dat kan met deze geweldige aanbieding voor 10 gratis afbeeldingen.

De prijsstelling via beeldabonnementen is simpel en voorziet in al uw verschillende behoeften. Vooral het feit dat ongebruikte afbeeldingen naar de volgende maand kunnen kunnen worden meegenomen.

Wilt u afbeeldingen van topkwaliteit, dan is deze beeldbank het juiste adres voor u. Nieuwsgierig naar hoe Adobe Stock zich verhoudt tot andere grote beeldbanken, bekijk dan de lijst met spannende fotografietrends 2022 en ons uitgebreide overzicht van de beste stockfotosites!

Nieuw! Wilt u alles weten over het gebruik van foto's en illustraties, lees dan onze complete handleiding voor stockfotografie.

Meld u vandaag nog aan bij Adobe Stock en probeer uw beeldabonnement 1 maand gratis.

Ontvang nu 1 maand gratis afbeeldingen. Meld u aan bij Adobe Stock en profiteer!
Nu proberen
34 dagen resterend
Meer over Adobe

 

Gebruikers recensie

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Lees recensie

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Adobe Stock testrapport met couponcode 2022”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Stockfoto's
Logo