Adobe Stock testrapport, prijzen en ervaringen

Adobe Stock is een van de grootste microstock beeldbanken ter wereld en heeft met meer dan 80 miljoen afbeeldingen een enorme keuze aan afbeeldingen op de stockfotomarkt. De laagste prijs per afbeelding ligt rond de 22 cent (bij aankoop van een jaarabonnement met 750 afbeeldingen per maand).

Aanbieding van Adobe Stock
Probeer nu Adobe Stock en ontvang 1 maand lang 10 afbeeldingen gratis! Klik gewoon op de onderstaande knop “NU PROBEREN”.

KORTINGSCODE TONEN

Nu proberen

Adobe Stock testrapport, prijzen en ervaringen 6

Adobe Stockadobe-stock-logo is een van de grootste microstock beeldbanken ter wereld. Het is in het leven geroepen door Adobe in combinatie met de lancering van hun Creative Cloud in 2015 als onderdeel van hun geïntegreerde programma-platform. Met meer dan 80 miljoen afbeeldingen beschikt Adobe Stock over een enorme keuze aan afbeeldingen. Vooral voor de gebruikers van de Creative Cloud is Adobe Stock zeer interessant, omdat Adobe Stock volledig is geïntegreerd in de Creative Cloud in Photoshop, Illustrator en Premiere (evenals in veel andere Adobe applicaties). 

Meld u vandaag nog aan bij Adobe Stock en probeer uw beeldabonnement 1 maand gratis.

Probeer nu 1 maand gratis 10 of 40 afbeeldingen. Aanmelden bij Adobe Stock!

Wat heeft Adobe Stock u te bieden

Adobe Stock heeft standaard en premium afbeeldingen. De standaard afbeeldingen zijn goedkoop en kunt u in diverse abonnementsvormen verkrijgen. Premium afbeeldingen en stockvideo's kunnen uitsluitend met credits (kunstvaluta) worden gekocht.

Standaard afbeeldingen in een maandabonnement

De standaard afbeeldingen kunt u in een Adobe Stock-abonnement verkrijgen. Een beeldabonnement is ideaal als u constant afbeeldingen nodig heeft. Adobe Stock biedt maandabonnementen met 3, 40, 350 en 750 downloads per maand.

 

Adobe Stock testrapport, prijzen en ervaringen 7


Standaard afbeeldingen in een jaarabonnement

Nog voordeliger zijn de jaarabonnementen met 10, 40, 350 en 750 downloads per maand.

Adobe Stock testrapport, prijzen en ervaringen 8


Prijsvergelijking van maand- en jaarabonnementen

Adobe Stock abonnement Prijs per maand Afbeeldingen per maand Looptijd in maanden Prijs per afbeelding
Maandabonnement 3 afbeeldingen p.m. €29,99 3 1 €9,99
Maandabonnement 40 afbeeldingen p.m. €99,99 40 1 €2,50
Maandabonnement 350 afbeeldingen p.m. €159,99 350 1 €0,46
Maandabonnement 750 afbeeldingen p.m. €199,99 750 1 €0,27
Jaarabonnement 10 afbeeldingen p.m. €29,99 10 12 €3,00
Jaarabonnement 40 afbeeldingen p.m. €79,99 40 12 €2,00
Jaarabonnement 350 afbeeldingen p.m. €129,99 350 12 €0,37
Jaarabonnement 10 afbeeldingen p.m. Beste Prijs €159,99 750 12 €0,22

Proefabonnement met gratis afbeeldingen

Mocht u het Adobe Stock abonnement eerst willen uitproberen, kunt u een proefabonnement afsluiten en een maand lang gratis 10 of 40 afbeeldingen uitproberen.

Adobe Stock testrapport, prijzen en ervaringen 9

Bijzonderheden

Als u merkt dat u in een maand meer afbeeldingen nodig heeft dan uw abonnement u biedt, kunt u gewoon extra afbeeldingen kopen. U hoeft geen nieuw abonnement af te sluiten. De prijs voor een extra afbeelding ligt afhankelijk van uw abonnement tussen €0,99 en €9,99.

Mega-Voordeel
Afbeeldingen vervallen niet bij Adobe Stock Als u minder dan 10 afbeeldingen per maand nodig heeft, vervallen de ongebruikte downloads gelukkig niet, maar kunnen ze naar de volgende maand worden doorgeschoven (max. 120 afbeeldingen).

Meld u vandaag nog aan bij Adobe Stock en probeer uw beeldabonnement 1 maand gratis.

Probeer nu 1 maand gratis 10 of 40 afbeeldingen. Aanmelden bij Adobe Stock!

Welk Adobe Stock abonnement past het best bij u?

Dit hangt helemaal af van wat u nodig hebt. Stel uzelf de vraag:

  • Hoeveel afbeeldingen heb ik per maand of jaar nodig?
  • Heb ik meer dan 10 afbeeldingen per maand nodig?

Als u meer dan 10 afbeeldingen per maand nodig heeft, dan is een beeldabonnement met 750 afbeeldingen wellicht de moeite waard. Indien u daarentegen slechts enkele afbeeldingen nodig heeft, dan volstaat een abonnement waarmee u 10 afbeeldingen kunt downloaden.

Premium afbeeldingen kopen met credits

Premium afbeeldingen kunnen uitsluitend met credits worden gekocht. Credits zijn een soort virtuele valuta die Adobe Stock gebruikt voor de prijsstelling. De credits worden gecrediteerd op de klantenrekening. Na aankoop van een afbeelding wordt een bepaald aantal credits in mindering gebracht. Hoe meer credits u koopt, hoe voordeliger de prijs per afbeelding.

Adobe Stock testrapport, prijzen en ervaringen 10


Hoe u afbeeldingen vindt op Adobe Stock

Adobe Stock testrapport, prijzen en ervaringen 11

Adobe Stock heeft op haar website een geavanceerde zoekfunctie voor afbeeldingen. Wanneer u klikt op de knop “Filters weergeven” kunt u afbeeldingen sorteren op Relevantie, Meest recent, Populariteit, Downloads en Nog niet bekeken.

Adobe Stock testrapport, prijzen en ervaringen 12

Adobe Stock testrapport, prijzen en ervaringen 13

Tevens kunt u met de knop “Filters weergeven” afbeeldingen sorteren op Prijs, Subcategorie, Redactioneel en Richting.

Adobe Stock testrapport, prijzen en ervaringen 14

Het zoeken naar afbeeldingen op Adobe Stock bevalt ons bijzonder goed, omdat het heel eenvoudig is om met behulp van een geavanceerde zoekfunctie de juiste afbeeldingen voor uw project, uw eigen website of andere vormen van reclame te vinden.

Bijzonder bij Adobe Stock: Integratie in Photoshop & Co

adobestock-applicationen              

Adobe Stock is volledig geïntegreerd in de Adobe Creative Cloud Libraries. Wat betekent dit voor u als gebruiker? Het grote voordeel wordt heel duidelijk met dit voorbeeld van Photoshop

Stel dat u de Adobe Photoshop applicatie hebt geopend. U zoekt een bepaalde afbeelding met een dier, bijvoorbeeld een hond. Dan kunt u op de pijl in het zoekveld in het configuratiescherm “Bibliotheken” klikken en Adobe Stock selecteren. Voer de zoekterm “hond” in het veld in en druk op Enter.

adobestock-bildersuche-in-photoshop

Er worden nu een aantal zoekresultaten getoond. Selecteer uw gewenste afbeelding en selecteer een bibliotheek in het configuratiescherm “Bibliotheken” waar u de afbeelding wilt opslaan. Plaats de cursor op de gewenste afbeelding. Klik op de knop Preview opslaan in: (naam van uw geselecteerde bibliotheek) om een van een watermerk voorziene afbeeldingsversie in de opgegeven bibliotheek op te slaan. 

Sleep de gedownloade afbeelding uit de bibliotheek naar een bestaand document in uw bureaublad applicatie. Nu kunt u uw afbeelding bewerken zoals u dat wilt.

adobestock-bild-nach-phtoshop

BELANGRIJK: Alle wijzigingen die u aanbrengt in de versie met watermerk worden automatisch toegepast op de latere licentieafbeelding zonder watermerk.

Bespaart u hiermee tijd en moeite? Beslist!

adobstock-bild-in-photoshop-kaufen

Zodra u klaar bent om uw watermerk te gebruiken, selecteert u “Afbeelding kopen”….. in het menu van de bibliotheek en volgt u de instructies om de aankoop te voltooien. Lees alle stappen hier bij Adobe!

Betaling

Adobe Stock accepteert alle bekende creditcards en biedt ook de mogelijkheid om via PayPal te betalen.

adobestock-bezahlmöglichkeiten

De conclusie bij onze Adobe Stock recensie

Met Adobe Stock krijgt u toegang tot een van de grootste databanken met afbeeldingen in de branche. De integratie van Adobe Stock in de verschillende Adobe softwareproducten maakt niet alleen het kopen van afbeeldingen makkelijker voor veel gebruikers die met de Creative Cloud werken, maar ook om veel tijd te besparen bij de verwerking van afbeeldingen.

De prijsstelling door middel van beeldabonnementen is eenvoudig en dekt de verschillende behoeften van de klant. Vooral het feit dat ongebruikte downloads van afbeeldingen naar de volgende maand kunnen worden overgedragen.

Wilt u afbeeldingen van de beste kwaliteit, dan is Adobe Stock het juiste adres voor u. 

Meld u vandaag nog aan bij Adobe Stock en probeer uw beeldabonnement 1 maand gratis.

Probeer nu 1 maand gratis 10 of 40 afbeeldingen. Aanmelden bij Adobe Stock!

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Adobe Stock testrapport, prijzen en ervaringen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.