Adobe Stock testrapport met couponcode 2024

Waarom kiezen voor Adobe Stock:

Flash
days
0
0
hours
0
0
minutes
0
0
seconds
0
0
Nu proberen

stock.adobe.com/nl homepage

Adobe Stock logoAdobe Stock is een van ‘s werelds grootste microstock beeldbanken en ook in Nederland heel populair. Adobe heeft in 2015 Creative Cloud geïntroduceerd.

Met meer dan 325 miljoen foto's, illustraties, vectoren en video's biedt Adobe Stock een enorme beeldcollectie. Vooral voor de gebruikers van de Creative Cloud (lees hier alles over de prijzen) is Adobe Stock interessant, omdat deze volledig is geïntegreerd in de Creative Cloud met onder andere Photoshop, Illustrator en Premiere

Wil je weten hoe je Adobe Illustrator gratis kunt downloaden? Klik hier!

Ontvang nu 1 maand gratis afbeeldingen. Meld u aan bij Adobe Stock en profiteer!
Nu proberen
15 dagen resterend

Waarom zou ik voor Adobe Stock kiezen

Op de website van Adobe Stock vind je standaard en premium beelden. De standaard rechtenvrije afbeeldingen zijn goedkoop en je kunt deze via diverse abonnementen kopen. Premium stockfoto's en video's kunnen uitsluitend met credits (kunstvaluta) worden gekocht. Behalve het fantastische beeldmateriaal, heeft Adobe nog veel meer te bieden.

Standaardafbeeldingen in een maandabonnement

De standaardbeelden kun je met een abonnement op adobestock.com verkrijgen. Een beeldabonnement is ideaal als je constant beeldmateriaal voor bijvoorbeeld een huisstijl, nieuwsbrief, webshop, landingspagina of producten nodig heeft. Adobe Stock biedt maandabonnementen met 3, 25, 40 en 750 downloads per maand.

https://stock.adobe.com/nl/plans


Standaardafbeeldingen in een jaarabonnement

Krijg nog voordeliger beelden met jaarabonnementen met maandelijks 10, 25, 40 en 750 downloads.

https://stock.adobe.com/nl/plans


Ontvang 10 beelden met het gratis proefabonnement

Wil je het Adobe Stock abonnement eerst uitproberen? Dat kan, sluit nu een proefabonnement af en download in de eerste maand 10 afbeeldingen gratis. Lees hier hoe je 10 foto's van Adobe Stock gratis kunt downloaden!

Adobe Stock proefabonnement

Bijzonderheden

Heb je maandelijks meer afbeeldingen nodig heeft dan het abonnement biedt, dan kun je extra afbeeldingen bijkopen. Je hoeft geen nieuw abonnement af te sluiten. De prijs voor een extra afbeelding is € 0,99 – € 9,99 (afhankelijk van het abonnement).

Mega-Voordeel
Afbeeldingen vervallen niet bij Adobe Stock
Als je minder dan 10 beelden per maand nodig hebt, vervallen de ongebruikte downloads niet, omdat deze naar de volgende maand worden meegenomen (max. 120 afbeeldingen).

Ontvang nu 1 maand gratis afbeeldingen. Meld u aan bij Adobe Stock en profiteer!
Nu proberen
15 dagen resterend

Welk beeldabonnement biedt de meeste voordelen?

Dit hangt helemaal af van wat je nodig hebt. De vraag is:

  • Hoeveel beeldmateriaal heb ik per dag, week, maand of jaar nodig?
  • Heb ik meer dan 10 afbeeldingen per maand nodig?

Maandelijks veel meer dan 10 beelden nodig? In dat geval is een beeldabonnement met 750 beelden de moeite waard. Heb je een kleiner aantal stockfoto's of illustraties nodig, dan volstaat een abonnement waarmee je 10 beelden kunt downloaden.

Premium beeldmateriaal kopen met credits

https://stock.adobe.com/nl/plans

Premium afbeeldingen zijn uitsluitend met credits te downloaden. Credits zijn een soort virtuele valuta waarin Adobe Stock de prijzen aangeeft. De credits worden gecrediteerd op het account.

Na aanschaf van een afbeelding wordt het betreffende aantal credits in mindering gebracht. Hoe meer credits je koopt, hoe goedkoper de prijs per afbeelding.


Hoe vind ik bij Adobe Stock het juiste beeldmateriaal?

stock.adobe.com/nl homepage

Adobe Stock heeft op haar webshop een geavanceerde zoekfunctie, een uitstekende manier om de juiste beelden te vinden. Klik op de knop “Deelvenster weergeven” en filter de beelden op Relevantie, Meest recent, Populariteit, Downloads en Nog niet bekeken.

stock.adobe.com/nl homepage

stock.adobe.com/nl homepage

Je kunt met de knop “Filters weergeven” ook afbeeldingen sorteren op Subcategorie, Nog niet bekeken, Richting, Tekstruimte, Scherptediepte, Levendige kleuren, Mensen en Gebruiksrechten.

stock.adobe.com/nl homepage

Het zoeken naar afbeeldingen bij Adobe Stock bevalt ons bijzonder goed, omdat de geavanceerde zoekfunctie het mogelijk maakt om moeiteloos hoge conversie afbeeldingen te vinden voor artikelen, websites, Google-advertenties, branding, sociale media en/of andere marketingactiviteiten (zelfs op kleur voor de beste kleurencombinaties).

Bijzonder voordeel van Adobe Stock: Integratie in Photoshop

Adobe Stock apps              

Adobe Stock is volledig geïntegreerd in de Adobe Creative Cloud. Wat betekent dit voor de bezoekers en gebruikers ervan? Het grote voordeel wordt heel duidelijk met dit voorbeeld van Photoshop

Stel dat je de Adobe Photoshop applicatie hebt geopend. Je zoekt een bepaalde afbeelding van een dier, bijvoorbeeld een hond. Dan kun je op de pijl in het zoekveld in het configuratiescherm “Bibliotheken” klikken en Adobe Stock selecteren. Voer de zoekterm “hond” in het veld in en druk op Enter.

Adobe Photoshop

Er worden nu een aantal zoekresultaten getoond. Selecteer de gewenste afbeelding en selecteer een bibliotheek in het configuratiescherm “Bibliotheken” waar u de afbeelding wilt opslaan. Plaats de cursor op de gewenste afbeelding. Klik op de knop Preview opslaan in: (naam van uw geselecteerde bibliotheek) om een van een watermerk voorziene afbeeldingsversie in de opgegeven bibliotheek op te slaan. 

Sleep de gedownloade afbeelding uit de bibliotheek naar een bestaand document in jouw bureaublad applicatie. Nu kun je de gaan afbeelding bewerken.

Adobe Photoshop

BELANGRIJK: Alle wijzigingen die je aanbrengt in de versie met watermerk worden automatisch toegepast op de latere licentieafbeelding zonder watermerk.

Bespaar ik hiermee tijd en moeite? Absoluut!

Adobe Photoshop

Zodra je klaar bent om het beeld zonder watermerk te gebruiken, selecteer je “Afbeelding kopen”….. in het menu van de bibliotheek en volg je de instructies om de aankoop te voltooien. Hier informatie over alle stappen hier bij Adobe!

Betaling

Adobe Stock accepteert alle bekende creditcards en PayPal.

Adobe Stock betalen

Onze beoordeling

Met Adobe Stock krijg je toegang tot een van de grootste collecties beeldmateriaal. De integratie van Adobe Stock in de verschillende Adobe softwareproducten maakt niet alleen het kopen van afbeeldingen voor veel gebruikers die met Creative Cloud werken makkelijker, maar je bespaart ook veel tijd bij het bewerken van beeldmateriaal. Wil je deze beeldbank graag eerst uitproberen? Kies dan voor deze geweldige aanbieding met 10 gratis afbeeldingen.

De prijsstelling via beeldabonnementen is simpel en voorziet in alle behoeften. Vooral het feit dat ongebruikte afbeeldingen naar de volgende maand kunnen worden meegenomen is een pluspunt.

Zoek je afbeeldingen van topkwaliteit, dan is deze beeldbank het juiste adres. Nieuwsgierig naar hoe Adobe Stock zich verhoudt tot andere grote beeldbanken, bekijk dan de lijst met fotografietrends 2024 en ons uitgebreide overzicht van de beste stockfotosites!

Nieuw! Wil je alles weten over het gebruik van foto's en illustraties, lees dan onze complete handleiding voor stockfotografie.

Ontvang nu 1 maand gratis afbeeldingen. Meld u aan bij Adobe Stock en profiteer!
Nu proberen
15 dagen resterend
Meer over Adobe

 

Gebruikers recensie

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Lees recensie

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Adobe Stock testrapport met couponcode 2024”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Stockfoto's
Logo