PantherMedia testrapport en prijzen 2024

PantherMedia – De eerste Duitse beeldbank met een uitgebreide klantenservice, een omvangrijke collectie afbeeldingen en een flexibel licentiemodel. Diverse bestelsystemen (bijv. kopen op rekening) maken een probleemloze aankoop van afbeeldingen voor elke klant en elke behoefte mogelijk. De licenties zijn strikt in overeenstemming met het Duitse auteursrecht, de jurisdictie is ook in Duitsland.

Aanbieding van PantherMedia
Probeer PantherMedia nu uit en ontvang als nieuwe aanmelder 5 gratis foto’s! Klik op de onderstaande knop “KORTINGSCODE TONEN”.

KORTINGSCODE TONEN

Koop product

stockagency.panthermedia.net homepage

stockagency.panthermedia.net homepagePantherMedia is een beeldbank die in het centrum van München (Duitsland) is gevestigd. Dankzij de internationale oriëntatie beschikt PantherMedia over de perfecte afbeeldingen voor fotokopers uit Nederland en België. De website telt meer dan 350 miljoen rechtenvrije beeldbestanden.

Profiteer als NIEUWE AANMELDER van 5 gratis afbeeldingen en 20% korting van PantherMedia!

De afbeeldingen van PantherMedia

De duidelijk vormgegeven homepage splitst het beeldmateriaal van PantherMedia op in verschillende categorieën: stockfoto's, AI-gegenereerde beelden, illustraties, vectoren, video's, 360° beelden en redactionele foto's.

stockagency.panthermedia.net homepage

Nadat het vinden van de juiste afbeeldingen kun je bij PantherMedia u vier verschillende betalingsmogelijkheden:

1. Directe betaling per factuur

Directe betaling per factuur is inclusief een uitgebreide service en biedt de optie van een eventuele annulering. Losse fbeeldingen, pakketten of abonnementen kunnen op rekening worden gekocht en vervolgens eenvoudig per bankoverschrijving worden betaald. PantherMedia was de eerste beeldbank die deze betalingswijze heeft geïntroduceerd.

https://stockagency.panthermedia.net/cms/prices/

De directe betaling is iets duurder dan de andere betaalmethoden, maar de premium service is bij de prijs inbegrepen. Behalve dat deze service ook hulp biedt bij het zoeken en selecteren van afbeeldingen, omvat deze ook de optie om de licentie na aankoop van de foto te “upgraden”. Annuleren van de bestelling kan binnen 14 dagen. Met name voor reclamebureaus is dit een interessante optie.

2. Beeldpakketten

Een afbeeldingspakket is een goede optie voor wie op regelmatige basis stockfoto's nodig heeft. Er zijn pakketten in verschillende volumes verkrijgbaar voor gebruik op het web of om af te drukken. Heb je een speciaal licentiemodel nodig, dan kan de klantenservice op verzoek ook individuele beeldpakketten samenstellen.

3. Abonnementen

Tot slot kun je foto's kopen via een beeldabonnement. Dit is bijzonder interessant voor klanten die veel afbeeldingen nodig hebben. Het abonnement is een goedkoop alternatief voor de drie andere aankoopopties. De prijs per foto wordt sterk verlaagd, zodat je al vanaf 22 cent een afbeelding kunt kopen.

Het abonnement zal niet automatisch worden verlengd, tenzij je hier expliciet om vraagt. Heb je een offerte of product op maat nodig? Dat kan! De klantenservice van PantherMedia maakt graag een aangepast offerte voor zowel de afbeeldingspakketten als abonnementen. Deze aanbieding is gratis en vrijblijvend.

4. Credits

Credits zijn een soort prepaid tegoed voor het afrekenen van afbeeldingen. Kenmerkend voor het systeem van PantherMedia is de geldigheid van de credits. Daar waar de credits bij andere beeldbanken binnen een jaar na aankoop moeten worden gebruikt, blijven ze bij PantherMedia voor altijd geldig. Dit maakt de aankoop van credits ook interessant voor wie slechts af en toe een afbeelding gebruikt.

Panthermedia prijzen

Profiteer als NIEUWE AANMELDER van 5 gratis afbeeldingen en 20% korting van PantherMedia!

Premium collectie voor speciale afbeeldingsbehoeften

panthermedia premium logoPantherMedia beschikt ook over een aantal premium collecties voor speciale wensen. Deze zijn te herkennen aan de kleine zwarte P onder de betreffende afbeelding. Kenmerkend voor de premium collecties zijn de bijzonder hoge kwaliteit en de unieke beeldspraak. Hierdoor zijn de prijzen van de premium afbeeldingen duurder en liggen ze tussen de 20 en 500 euro, al naar gelang de grootte van de foto.

Licenties

De licentie die je ontvangt voor het gebruik van de afbeelding is belangrijk bij de aanschaf. De standaard licentie van PantherMedia verschaft al absolute juridische zekerheid voor de meeste van de beoogde gebruiksdoeleinden.

PantherMedia licenties

Voor meer toegespitste toepassingen kun je ook afzonderlijk uitgebreide licenties toevoegen – de Extended User License, de Merchandising License of Het All-in-one-pack, die alle toepassingen dekt. Met de Extended User License kun je afbeeldingen gebruiken voor meerdere bedrijven. De social media licentie is bij PantherMedia inbegrepen in de standaardlicentie, zodat u zonder beperkingen afbeeldingen kunt publiceren op sociale netwerken zoals Facebook of Twitter.

Lees hier hoe u de foto’s van PantherMedia succesvol op sociale media gebruikt!

Bedrijfsaccounts voor grote klanten

Voor bedrijven met een groot team en beeldtegoeden (credits, abonnementen en/of beeldpakketten) biedt PantherMedia het zogenaamde bedrijfsaccount aan. Binnen het bedrijfsaccount kun je al je collega's toegang verlenen tot jouw rechtenvrije afbeeldingen. Credits kunnen aan collega's worden overdragen. Met het bedrijfsaccount houd je altijd het overzicht en kun je de volledige inkoop beheren. Tevens kun je ervoor zorgen dat niet per ongeluk twee keer dezelfde afbeelding wordt gekocht.

Afbeeldingen zoeken bij PantherMedia

Veel keuze, maakt kiezen moeilijk! Dat kan iedereen beamen, toch? Maar met behulp van de uitstekende zoekfunctie is het zoeken naar afbeeldingen bij PantherMedia heel makkelijk, maar een succesvolle oogst van resultaten. De afbeeldingen zijn goed geïndexeerd en geven ook bij zeer nauwkeurige of lange zoekopdrachten passende resultaten. Dankzij het centraal geplaatste zoekveld op de website kun je op elk gewenst moment afbeeldingen zoeken. Voer relevante zoektermen in en start de zoekopdracht.

Afhangend van het onderdeel van de pagina waar je je bevindt (stockfoto's, vectoren of redactionele afbeeldingen), wordt alleen in dit onderdeel gezocht. Wil je liever in alle onderdelen zoeken, klik dan op “Alle bestanden” naast het zoekveld.  Zoekresultaten kunnen ook verfijnd worden met de vele zoekfilters zoals aantal personen, etniciteit van personen, leeftijd, geslacht, enz.

Panthermedia afbeeldingen

Klik je op een afbeelding, dan wordt er algemene informatie over de afbeelding getoond (grootte, resolutie, enz.), de beschikbare licenties, de naam van de fotograaf, de exacte indexering van de afbeelding, de verschillende betaalmethoden en de verschillende prijzen.

PantherMedia losse foto prijs

De lightbox-functie biedt de mogelijkheid om gevonden beelden op te slaan of een specifieke collectie samen te stellen. Op verzoek kun je bij PantherMedia ook een aantal foto's van geselecteerde foto-editors verkrijgen.

Onze conclusie

stockagency.panthermedia.net homepage

PantherMedia is een aansprekende beeldbank die veel te bieden heeft wanneer het gaat om het kopen van foto's: Een groot aantal afbeeldingen, een voortreffelijke klantenservice, een zeer flexibel en toch overzichtelijk betalingssysteem. Maar PantherMedia heeft nog veel meer te bieden, zoals bijvoorbeeld het adviesgesprek voor elke fotokoper via een gratis hotline! En om ervoor te zorgen dat het klantenaccount niet alleen toegankelijk is voor één enkele werknemer, kan PantherMedia een bedrijfsaccount opzetten.

PantherMedia is een moderne en klantgerichte beeldbank dat zich richt op grote klanten, bureaus en uitgevers, maar ook op particuliere klanten met een bescheiden budget. Vooral dankzij de persoonlijke service en allerlei andere kleine toevoegingen loopt PantherMedia ver vooruit. Probeer het zelf maar uit! Je kunt jezelf nu gratis bij PantherMedia aanmelden!

Effectief foto's gebruiken
Profiteer als NIEUWE AANMELDER van 5 gratis afbeeldingen en 20% korting van PantherMedia!

Gebruikers recensie

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Lees recensie

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “PantherMedia testrapport en prijzen 2024”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Stockfoto's
Logo