Depositphotos testrapport en prijzen 2024

Update - 2019.07.09 NIEUW: Exclusieve Depositphotos kortingscode 2021 voor 25% korting op alle beeldabonnementen en afbeeldingspakketten!

Depositphotos is een snel groeiende beeldbank die in 2009 is opgericht en zich onderscheidt door een gevarieerd aanbod van afbeeldingen, lage prijzen, eenvoudige betalingsmethodes en ondersteuning via een live chat. Als u dagelijks veel afbeeldingen van uitstekende kwaliteit nodig heeft, adviseren wij u het jaarabonnement met 750 afbeeldingen per maand. De prijs per afbeelding bedraagt dan slechts €0,22.

 

Aanbieding van Depositphotos
Ontvang nu 25% korting op alle abonnementen en op afbeeldingspakketten! Klik op de knop “KORTINGSCODE TONEN” hieronder.

KORTINGSCODE TONEN

Flash
days
0
0
hours
0
0
minutes
0
0
seconds
0
0
Kortingscode

Categorie: Tag:

nl.depositphotos.com homepage

Update - 2019.07.09 NIEUW: Exclusieve Depositphotos kortingscode 2021 voor 25% korting op alle beeldabonnementen en op aanvraag afbeeldingspakketten!

nl.depositphotos.com homepage

Depositphotos is een in 2009 in Kiev door Dmitry Sergejev in het leven geroepen beeldbank, waarvan het hoofdkantoor nu in Florida (VS) is gevestigd. Depositphotos heeft zich in slechts enkele jaren met succes gevestigd op de markt van de stockfotografie en zit met een omvangrijke collectie van meer dan 225 miljoen foto's, vectoren en video's de leidende beeldbanken op de hielen.

Wilt u een uitgebreid assortiment rechtenvrije afbeeldingen, verschillende betalingsmogelijkheden, lage prijzen per afbeelding en mondiale ondersteuning, dit alles kan Depositphotos u bieden. Wist u dat wij een exclusieve Wilt u een uitgebreid assortiment rechtenvrije afbeeldingen, verschillende betalingsmogelijkheden, lage prijzen per afbeelding en mondiale ondersteuning, dit alles kan Depositphotos u bieden. Wist u dat wij een exclusieve Depositphotos kortingscode voor u hebben?

Aanbiedingen voor de lezers van stockfotos.nl:


De aanbiedingen van Depositphotos

Depositphotos biedt drie keuzemogelijkheden voor de aankoop van afbeeldingen: 1. abonnement en 2. op aanvraag (beeldpakket).

Depositphotos prijzen

1. Abonnement

Met een abonnement) kunt u 30, 75, 150 of 750 afbeeldingen per maand downloaden. U kunt kiezen tussen een maandelijkse en een jaarlijkse termijn. Als u kiest voor de maandelijkse abonnementsperiode, zal uw abonnement elke maand automatisch worden verlengd.

Wilt u geld besparen op uw abonnement, kies dan voor een hoog aantal maandelijks te downloaden afbeeldingen en kies voor de looptijd van 12 maanden. De prijs per afbeelding kan dan van € 0,66 (150 afbeeldingen/looptijd 1 maand) naar € 0,56 (150 afbeeldingen/looptijd 12 maanden) worden verlaagd.

2. Downloads op aanvraag

Met Downloads op aanvraag (afbeeldingspakket) kunt u een jaar lang afbeeldingen en vectoren van elk formaat downloaden. U hebt de keuze uit 10, 25 of 100 afbeeldingen per jaar. Het afbeeldingspakket met 10 downloads kost €49,- per jaar, de prijs van 25 afbeeldingen is €88,- en die voor 100 afbeeldingen bedraagt €299,-. De afbeeldingsprijs van Downloads op aanvraag ligt tussen €2,99 en €12,00.


Wat is voor mij de beste keuze?

Het antwoord hangt sterk af van het aantal afbeeldingen dat u daadwerkelijk nodig heeft. Als u weinig of slechts enkele afbeeldingen per jaar nodig heeft, dan is download-on-demand de juiste keuze voor u. U kunt er gedurende een jaar lang afbeeldingen en vectoren mee downloaden wanneer u maar wilt.

Indien u daarentegen veel of zelfs heel veel afbeeldingen per dag of per maand nodig heeft, dan kunt u kiezen voor een dagelijks of maandelijks abonnement. Hoe nauwkeuriger u het aantal benodigde afbeeldingen kunt inschatten, hoe nauwkeuriger u een abonnement kunt kiezen waarvan u het aantal afbeeldingen ook werkelijk gebruikt. En last but not least, u kunt veel geld besparen met het juiste aantal afbeeldingen, want hoe meer afbeeldingen u koopt gedurende een langere periode, hoe lager de prijs per afbeelding – bij Depositphotos zelfs tot €0,22 per afbeelding (bij een abonnement van 750 afbeeldingen per maand met een looptijd van 12 maanden).

Het vinden van afbeeldingen bij Depositphotos

Heeft u ooit ergens een foto gezien en gedacht: “Dat is precies de afbeelding die ik voor mijn project nodig heb!” De zoekfuncties op de website van Depositphotos zullen u hierbij helpen. U kunt hier niet alleen op term zoeken, maar ook op afbeelding.

nl.depositphotos.com homepage

Klik gewoon op het pictogram met het fotocamera-symbool in het zoekveld aan de rechterkant en dit venster wordt voor u geopend.

Depositphotos afbeeldingen

U kunt nu uw voorbeeld afbeelding uploaden of een URL van de afbeelding invoeren. Na enkele ogenblikken toont Depositphotos u een aantal afbeeldingen met vergelijkbare motieven.

Wanneer u echter de voorkeur geeft aan de “klassieke variant” van het zoeken op term, worden u verschillende termen voorgesteld terwijl u nog steeds woorden in het zoekveld typt, waarvan er een al precies overeenkomt met uw zoekopdracht. En uiterst rechts in het zoekveld kunt u al een kleine selectie maken. Klik op “Alle afbeeldingen” en selecteer een van de drie weergegeven zones: Foto's, Vectoren of Video's.

nl.depositphotos.com homepage

Uw zoekresultaten worden weergegeven op een nieuwe pagina waar u kunt kiezen uit een groot aantal andere zoekinstellingen.

nl.depositphotos.com homepage

Met deze zoekinstellingen kunt u de 19.965 zoekresultaten verfijnen zoals in dit voorbeeld, bijvoorbeeld met de vier gebieden onder het zoekveld: “Meest relevant, Populairste, Nieuwste en Onontdekt”.

U kunt uw zoekopdracht op de juiste manier verfijnen met de grote keuze aan speciale zoekfuncties aan de linkerkant, zoals “oriëntatie, mensen, categorie, maker, formaat afbeelding, redactioneel, trefwoorden uitsluiten en kleur”. Met deze uitgebreide zoekfilters kunt u met succes een afbeelding vinden die aan uw verwachtingen voldoet.

Achter het symbool voor instellingen ❂ (rechtsboven) kunt u bepalen hoe de resultaten moeten worden weergegeven, bijv. hoeveel informatie per pagina, aanbieder, bestandsgrootte, enz.

Betaling

Behalve de gebruikelijke creditcards biedt Depositphotos ook betalingsmogelijkheden via PayPal, Moneybookers of de WebMoney service, die veel in Oost-Europa wordt gebruikt. U krijgt van Depositphotos de vereiste factuur voor uw boekhouding.

 depositphotos betaalmogelijkheden


Bijzonderheden bij Depositphotos

Een bijzonder kenmerk van Depositphotos is de duidelijke afbakening wanneer een uitgebreide licentie vereist is voor rechtenvrije afbeeldingen die gebruikt worden voor zogenoemde merchandise-artikelen. Depositphotos benadert dit als volgt: Als de rechtenvrije afbeelding slechts een “ondergeschikte rol” speelt in het totale product (bijv. als decoratie van een stuk speelgoed of afbeelding op een voucher), dan is de Standaard icentie voldoende. De reden hiervoor is dat men ervan uitgaat dat de eindafnemer zich niet zozeer bezighoudt met de gebruikte afbeelding, maar met het eigenlijke totaalproduct, dat hij zou hebben gekocht, zelfs als er een andere afbeelding of geen afbeelding op was afgedrukt.

Een Uitgebreide licentie is daarentegen vereist als een afbeelding een “essentiële rol” speelt in de aankoopbeslissing van de eindafnemer (bijv. bij de aankoop van ansichtkaarten of kalenders).

Andere beeldbanken maken hier geen duidelijk onderscheid in en daarom moet er in eerste instantie van worden uitgegaan dat afbeeldingen met een standaard licentie op geen enkel verkoopartikel mogen worden gebruikt. Een uitgebreid overzicht met vele voorbeelden vindt u op de site van Depositphotos.


Onze beoordeling van Depositphotos

nl.depositphotos.com homepage

Depositphotos overtuigt met een groot aantal afbeeldingen, dat wekelijks snel toeneemt. Het individueel benodigde aantal beelden kan eenvoudig worden gekoppeld aan de flexibel samengestelde beeldabonnementen van Depositphotos. En wie kiest voor een abonnement met een groot aantal afbeeldingen en een looptijd van een jaar, ontvangt foto's en vectoren van uitstekende kwaliteit voor een zeer aantrekkelijke prijs van slechts €0,22 per afbeelding.

U kunt praktisch alle benodigde beeldmateriaal bij Depositphotos verkrijgen. Profiteer van onze exclusieve Depositphotos kortingscode!

Benieuwd naar fantastische alternatieven? Bekijk ons overzicht met beste stockfotosites of bespaar met een van de 7 goedkoopste beeldabonnementen.

Nieuw! Onze complete handleiding voor stockfotografie.

Specificaties: Depositphotos testrapport en prijzen 2024

Pakete & Preise

Credits, Jahresabonnement, Monatsabonnement, Tagesabonnement

Günstigster Preis pro Bild

0,93

Medien

Fotos, Vektoren, Videos

Gebruikers recensie

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Lees recensie

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Depositphotos testrapport en prijzen 2024”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Stockfoto's
Logo