Depositphotos kortingscode kortingscoupon 2021

Profiteer nu van onze exclusieve Depositphotos kortingscode 2021 voor 20% korting op alle beeldabonnementen en on-demand pakketten!

Inmiddels kunt u bij talloze beeldbanken goedkope stockfoto's van topkwaliteit kopen. Het aanbod is omvangrijk en in veel opzichten vergelijkbaar. Het is prettig dat een beeldbank zich onderscheidt door een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding – dat geldt voor Depositphotos. En met onze exclusieve Depositphotos kortingscode kunt u veel geld besparen.

Exclusieve 20% kortingscode!
Met onze exclusieve Depositphotos kortingscode 2021 profiteert u van 20% korting op alle beeldabonnementen en op aanvraag afbeeldingspakketten van Depositphotos!

Profiteer nu van een geweldige korting van 20% op alle abonnementen en op aanvraag, voor alle nieuwe en bestaande klanten!

1

Exclusieve Depositphotos kortingscode 2021 voor 20% korting!

Onze exclusieve Depositphotos kortingscode 2021 geldt voor alle beeldabonnementen en op aanvraag afbeeldingspakketten van Depositphotos. Als u regelmatig veel afbeeldingen nodig heeft, kiest u voor een beeldabonnement waarbij u op elk willekeurig moment een bepaald aantal foto's kunt downloaden. Maar heeft u slechts zo nu en dan afbeeldingen nodig of een beperkt aantal foto's gebruiken, dan biedt een op aanvraag afbeeldingspakket uitkomst.

Dit zijn de prijzen per maand en per jaar:

 

Profiteer van hoge kortingen met onze kortingscode

Profiteer van onze exclusieve Depositphotos kortingscode voor 20% korting! Met het afbeeldingspakket op aanvraag (100 afbeeldingen per jaar voor slechts €265,-) kunt u bijvoorbeeld €53,- besparen!  Indien u een abonnement neemt met 150 afbeeldingen per maand, dan betaalt u slechts €69,60 in plaats van €87,- per maand. Daarmee bespaart u €17,40 per maand of zelfs meer dan €208,- per jaar! Geen slecht aanbod, toch?

U zult het meeste besparen als u kiest voor een abonnement met een groot aantal afbeeldingen en een lange looptijd. Want hoe hoger het aantal afbeeldingen en hoe langer de looptijd, hoe goedkoper de prijs per afbeelding. Voorbeeld: Het jaarabonnement met 150 afbeeldingen per maand kost €886,- (dat is €73,88 per maand). Het jaarabonnement is vanwege de langere looptijd meer dan €13,- per maand, oftewel €158,- per jaar voordeliger dan het maandelijkse abonnement.

En met onze exclusieve kortingscode kortingsvoucher van 20% kunt u jaarlijks op dit abonnement nog eens €177,- besparen!  De prijs per afbeelding wordt in dit voorbeeld met onze kortingscode van €0,49 tot €0,39 gereduceerd!

Profiteer nu van een geweldige korting van 20% op alle abonnementen en op aanvraag, voor alle nieuwe en bestaande klanten!


2

Depositphotos kortingscode voor nieuwe klanten

Tevens hebben we voor alle nieuwe klanten een extra kortingsbon, waarmee u 5 afbeeldingen gratis in de hoogste resolutie bij Depositphotos kunt downloaden plus dat u 15% korting krijgt op uw eerste fotoaankoop!

Zo krijgt u uw 5 gratis afbeeldingen!
Meld u hier aan bij Depositphotos en de gratis afbeeldingen worden dan automatisch aan uw account toegevoegd.
Profiteer NU bij Depositphotos van 5 gratis foto's plus 15% korting op uw eerste ...
PROFITEER NU
27 dagen resterend

Hoe u als nieuwe klant de Depositphotos kortingscode kunt gebruiken

De 5 gratis afbeeldingen van Depositphotos kunt u makkelijk verkrijgen. Hieronder vindt u alle stappen:

1

Ga naar onze Depositphotos-actiepagina

Klik op de onderstaande afbeelding en u wordt doorgestuurd naar de afgebeelde actiepagina.

depositphotos kortingscode voor gratis afbeeldingen

2

Meld u nu aan als nieuwe klant

Klik dan op “Nu aanmelden” en maak een gratis klantenaccount aan. In het getoonde aanmeldingsformulier kunt u uw e-mailadres invoeren en een wachtwoord instellen.

Depositphotos kortingscode gratis aanmelden

Ergert u zich ook zo aan spam e-mails? Daar zult u door Depositphotos niet mee worden lastiggevallen. U kunt dus gerust uw gegevens op het aanmeldingsformulier invullen.

Depositphotos is in 2009 opgericht. Sindsdien heeft Depositphotos een uitstekende reputatie opgebouwd in de stockfotobranche (lees ook ons Depositphotos-testrapport). Er is dus geen enkele reden om bij de aamelding terughoudend te zijn met het invoeren van uw persoonsgegevens. Mocht u uw gegevens echter niet willen invoeren, klik dan gewoon op de knop ” Overslaan”, die u bij elke stap ziet.

Nadat u zich hebt aangemeld, ontvangt u het bericht “Gefeliciteerd! Uw betaling is afgerond”. Maar laat u hierdoor niet in de war brengen, want u hebt niets gekocht. Aanmelden bij Depositphotos is helemaal gratis te registreren! Na uw aanmelding zult u constateren dat de 5 gratis afbeeldingen op uw account zijn bijgeschreven. Geweldig, toch?

3

De 5 gratis afbeeldingen kunt u in uw klantenaccount terugvinden

Sluit het “Welkom-scherm” en open uw klantenaccount. U zult nu zien of de GRATIS afbeeldingen aan uw account zijn toegevoegd. U vindt ze onder ACTIEVE ABONNEMENTEN. U kunt nu 5 afbeeldingen of vectoren downloaden.

Depositphotos kortingscode afbeeldingen op aanvraag

4

Hier ziet u hoe u uw 5 gratis afbeeldingen kunt downloaden

Depositphotos kortingscode 2020

Net als veel andere beeldbanken beschikt de website van Depositphotos over een zeer gebruiksvriendelijke zoekfunctie. Zodra u een zoekterm voor een afbeelding in het zoekveld invoert en vervolgens op de zoekknop klikt, worden alle resultaten op een nieuwe pagina weergegeven.

Zodra je een bepaalde afbeelding hebt geselecteerd, kunt u er gewoon op klikken, de beeldresolutie in het weergegeven venster selecteren en vervolgens op Download afbeelding klikken. Voila! De gratis afbeelding is gedownload!

En het zoeken naar andere afbeeldingen is net zo makkelijk. Voer uw zoektermen in en gebruik de zoekfilters en categorieën die op de resultatenpagina worden weergegeven.

Profiteer nu van Depositphotos kortingscode!

Profiteer nu van een geweldige korting van 20% op alle abonnementen en op aanvraag, voor alle nieuwe en bestaande klanten!

Profiteer NU bij Depositphotos van 5 gratis foto's plus 15% korting op uw eerste ...
PROFITEER NU
27 dagen resterend

Als ingewijde op het gebied van stockfoto's wil ik met mijn online magazine Stockfotos.nl u als koper van afbeeldingen graag inzicht geven in de wereld van beeldbanken en u helpen de beeldbank te vinden die bij u past.

Stockfoto's