Top aanbieding

Shutterstock testrapport 2024

Waarom Shutterstock de juiste keuze is:

Flash
days
0
0
hours
0
0
minutes
0
0
seconds
0
0
Koop product

www.shutterstock.com/nl homepage

www.shutterstock.com/nl homepage Shutterstock is een grote beeldbank die ook in Nederland populair is. In 2003 ging Jon Oringer zijn eigen digitale beeldmateriaal verkopen. Door de gigantische vraag naar rechtenvrije afbeeldingen startte hij de eerste stockfoto website: Shutterstock. De beeldbank heeft nu een collectie met meer dan 750 miljoen foto's, vectoren, muziekbestanden en video's.

Het zal je dan ook niet verbazen dat de bezoekers van shutterstock.com hier elke keer weer alle nodigde beeldmateriaal over alle mogelijke onderwerpen kunnen vinden. Heb je constant foto's nodig, of elke week nieuw beeldmateriaal en wilt kunnen kiezen uit een enorme beeldcollectie, dan is de website van Shutterstock het juiste adres voor jou.

Voordelige aanbiedingen

NIEUW: 25% korting op het beeldpakket met 25 afbeeldingen van Shutterstock!

We hebben nu een exclusieve aanbieding voor het kopen van credits bij Shutterstock! Met onze speciale 25% kortingscode voor het pakket van 25 beelden bespaar je flink op het nieuwe on-demand systeem van Shutterstock!

Profiteer van een exclusieve korting van 25% op 25 beeldpakket van Shutterstock! Krijg tot 25 afbeelding naar keuze on-demand.

Andere aanbiedingen: Ontvang nu 15% korting met onze exclusieve couponcode!

Ontvang nu 15% korting op abonnementen en beeldpakketten van Shutterstock!

Afbeeldingspakketten en abonnementen

Wie beeldmateriaal bij deze beeldbank koopt, zal ontdekken dat de prijsstelling heel eenvoudig is. Er zijn 2 opties:

1. afbeeldingspakketten (On-demand-pakketten)

2. beeldabonnementen

Bovendien kun je kiezen voor de optie “Teams” en “Enterprise”, waarmee bij de optie “Teams” het beeldabonnement door 2 of meer personen kan worden gebruikt. Elke afbeelding kan als JPEG worden gedownload in de resoluties “S tot XL”.

Wat zijn de verschillen tussen pakketten en abonnementen?

1. Pakketten

Een beeldpakket is een pakket vooruitbetaalde downloads, waarbij je na betaling 5 beelden voor € 49,- of van 25 beelden voor € 179,- per jaar kunt downloaden. De prijs per afbeelding bedraagt € 7,80 of € 7,16.

2. Abonnementen

Er is keuze uit maandelijkse en jaarabonnementen (looptijd 12 maanden) met diverse aantallen downloads: 10, 50, 350 of 750. Hoe meer downloads het abonnement heeft, hoe lager de prijs per afbeelding. De prijs per afbeelding ligt bij maandabonnementen tussen de € 4,90 en € 0,21.

Bespaar veel geld en kies voor het jaarabonnement waarmee je maandelijks 750 beelden voor € 159,- kunt downloaden. Krijg 15% korting en koop een afbeelding voor slechts € 0,18 per stuk!

Bekijk hier alle prijzen van deze webshop!

www.shutterstock.com/nl pricing

Welk beeldabonnement moet ik kiezen?

Heb je maar weinig beelden nodig of slechts af en toe, dan is een afbeeldingspakket de beste keuze omdat je op elk gewenst moment beelden kunt downloaden.

Heb je dagelijks of maandelijks veel beelden nodig, dan is een beeldabonnement iets voor jou. Dankzij het hogere aantal beelden kunnen projecten/ontwerpen tegen lage kosten worden gerealiseerd. En bij de aankoop van een groot jaarabonnement bespaar je veel geld.


Vind het perfecte beeldmateriaal op de website van Shutterstock

In de webshop van deze fotosite vind je de juiste afbeelding door een zoekterm in te voeren of een afbeelding te uploaden.

www.shutterstock.com/nl homepage

Klik in het zoekveld op het camera-icoontje aan de rechterkant en sleep (of upload) een afbeelding naar het weergegeven veld. Na een korte verwerkingstijd zullen er vergelijkbare afbeeldingen worden getoond. 

Shutterstock omgekeerd zoeken

Maar ook als je liever een zoekterm invoert, zul je met de goede zoekfunctie van de stockfotosite de gewenste beelden makkelijk en snel kunnen vinden. Voer een zoekterm in en er worden razendsnel een aantal suggesties getoond.

Heb je de zoekterm verkeerd gespeld, dan zullen de weergegeven spellingssuggesties snel een resultaat opleveren. 

Shutterstock zoeken

Je kunt ook een voorselectie maken in het zoekveld. Klik op “Alle afbeeldingen”. Er wordt nu een venster geopend, waarin je een zoekopdracht kunt beperken tot “Foto's, Vectoren, Illustraties, Redactioneel, Video en Muziek”.

Shutterstock zoeken

Nadat de zoekopdracht is ingevoerd, kun je de weergegeven resultaten verder verfijnen in de categorieën “Meest relevant, Nieuwe inhoud”, weergegeven als “tabbladen” onder het zoekveld.

Shutterstock filters Na het aanklikken wordt er een venster elk geopend met nog meer zoekcriteria.

De site heeft een uitstekende zoekfunctie met diverse filters om snel een goede afbeelding voor een artikel, website of reclamecampagne te kunnen vinden.

Betalingsmogelijkheden

Bestellingen kunnen met alle bekende creditcards en zelfs PayPal worden betaald. Shutterstock betalen

De voordelen van deze beeldbank

Shutterstock gratis

Tip!
Scroll op hun website naar beneden totdat je het registratievenster ziet en meld je aan!
         

Shutterstock bijdrager – verdien geld met uw foto's

De enorme beeldcollectie van deze beeldbank is het resultaat van talloze en constante inzendingen van fotografen en kunstenaars vanuit de hele wereld die hun beeldmateriaal aan Shutterstock sturen om te worden verkocht. Zij worden Shutterstock bijdragers genoemd, en zij verdienen een percentage van iedere keer dat hun afbeeldingen op dit platform worden gekocht.

Mocht je jouw foto's op Shutterstock willen verkopen, dan heb je misschien vragen als:

Is het de moeite waard om foto's op Shutterstock te verkopen?

Hoeveel geld kan je ermee verdienen?

Is Shutterstock een goed bedrijf?

In ons overzicht van de bijdragerkant van de beeldbank concluderen we dat Shutterstock inderdaad een goed en betrouwbaar bedrijf is om mee in zee te gaan om beelden te verkopen, en het is de moeite waard omdat ze zoveel kopers hebben dat je goede kansen hebt om jouw materiaal hier te kunnen verkopen.

Hoeveel geld je kunt verdienen, hangt af van vele factoren, van de stijl en kwaliteit van het werk, tot hoe goed je ze van trefwoorden voorziet en hoe de concurrentie in jouw niche is. Voor meer informatie kun je onze handleiding voor het online verkopen van foto's raadplegen.

Je vindt er nadere informatie over Shutterstocks richtlijnen voor inzendingen, royaltytarieven, uitbetalingen, het soort content waar Shutterstock naar op zoek is en meer relevante zaken voor medewerkers.

Onze beoordeling

www.shutterstock.com/nl homepageShutterstock is een van de grootste stockfotosites ter wereld met fantastische producten. Groot voordeel van deze beeldbank is de gigantische collectie van met meer dan 750 miljoen foto's, illustraties, vectoren en video's, evenals een aantal tools voor het bewerken van afbeeldingen.

Heb je wekelijks veel beeldmateriaal nodig en wil je constant en tegen gunstige voorwaarden steeds weer nieuw fotomateriaal en illustraties kunnen downloaden, dan kunnen wij deze beeldbank, die mede dankzij de vele acties, aanbiedingen en kortingen (waaronder deze actiecode) een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding heeft, aanbevelen. Alle aankopen en aanbiedingen omvatten topkwaliteit beelden voor slechts € 0,18 per afbeelding (bij een maandabonnement van 750 downloads).

Maar ook als je slechts nu en dan stockfoto's voor een project nodig heeft, vind je dankzij de overzichtelijke website met goede zoekfunctie voor afbeeldingen snel je weg en kun je ook met een klein beeldpakket van het enorme aanbod aan beeldmateriaal profiteren. Ontdek hier de prijzen, promoties en aanbiedingen. Gebruik onze Shutterstock kortingscode, omdat je met deze aantrekkelijke kortingen nog voordeliger te shoppen.

Ontvang nu 15% korting op abonnementen en beeldpakketten van Shutterstock!
 
NIEUW BIJ SHUTTERSTOCK

www.shutterstock.com/nl/business/flex-subscriptions

Klik hier en bekijk het aanbod!

Shutterstock Flex 25 – voor slechts € 49,- krijg je:

  • foto's en vectoren
  • videoclips
  • muzieknummers

Alleen video's nodig?

Gebruikers recensie

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Lees recensie

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Shutterstock testrapport 2024”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Stockfoto's
Logo