Top aanbieding

Shutterstock testrapport 2023

Shutterstock is een van de grootste beeldbanken ter wereld met ook in Nederland veel vaste klanten. U hebt keuze uit vele miljoenen foto's, vectorbestanden, video's en zelfs muziek. Wie veel beeldmateriaal en/of een grote diversiteit aan onderwerpen nodig heeft, kan hier terecht en afbeeldingen aankopen voor slechts €0,18 per stuk (bij een abonnement waarmee u een jaar lang maandelijks 750 beelden kunt downloaden).

 

10 gratis foto's!
Ontvang nu 10 gratis afbeeldingen van Shutterstock. Kies het jaarlijks abonnement met 10 beelden per maand hier op de prijzenpagina. Ga naar de kassa en voer de code in (code -> klik op nu proberen).

KORTINGSCODE TONEN

Flash
days
0
0
hours
0
0
minutes
0
0
seconds
0
0
Koop product

www.shutterstock.com/nl homepage

www.shutterstock.com/nl homepage Shutterstock is een grote beeldbank die ook in Nederland populair is. In 2003 ging Jon Oringer zijn eigen digitale beeldmateriaal verkopen. Door de gigantische vraag naar rechtenvrije afbeeldingen startte hij de eerste stockfoto website: Shutterstock. De beeldbank heeft nu een collectie met meer dan 425 miljoen foto's, vectoren, muziekbestanden en video's.

Het zal u dan ook niet verbazen dat de bezoekers van shutterstock.com hier elke keer weer alle nodigde beeldmateriaal over alle mogelijke onderwerpen kunnen vinden. Heeft u constant foto's nodig, of elke week nieuw beeldmateriaal en wilt kunnen kiezen uit een enorme beeldcollectie, dan is de website van Shutterstock het juiste adres voor u.

Ontvang nu 15% korting met onze exclusieve couponcode!

Ontvang nu 15% korting op abonnementen en beeldpakketten van Shutterstock!
Ontvang nu 15% exclusieve korting op Shutterstock video’s!
Download nu met 15% korting foto's, illustraties, video's en muziek met het FLEX 25 abonnement!
 

Shutterstock predict

Afbeeldingspakketten en abonnementen

Wie beeldmateriaal bij deze beeldbank koopt, zal ontdekken dat de prijsstelling heel eenvoudig is. Er zijn 2 opties:

1. afbeeldingspakketten (On-demand-pakketten)

2. beeldabonnementen

Bovendien kunt u kiezen voor de optie “Teams” en “Enterprise”, waarmee bij de optie “Teams” het beeldabonnement door 2 of meer personen kan worden gebruikt. Elke afbeelding kan als JPEG worden gedownload in de resoluties “S tot XL”.

NIEUW: FLEX 25 ABONNEMENT
Het nieuwe FLEX 25 abonnement is een combinatie van een abonnement en een creditpakket. Dankzij het simpele creditsysteem kunt u met één abonnement een enorme variatie aan mediacontent downloaden (stockfoto's, vectorafbeeldingen, video's, muzieknummers).
Download nu met 15% korting foto's, illustraties, video's en muziek met het FLEX 25 abonnement!

Shutterstock prijzen

Wat zijn de verschillen tussen beeldpakketten en abonnementen?

1. Afbeeldingspakketten

Een beeldpakket is een pakket vooruitbetaalde downloads, waarbij u na betaling 5 beelden voor €49,- of van 25 beelden voor €179,- per jaar kunt downloaden. De prijs per afbeelding bedraagt €7,80 of €7,16.

2. Beeldabonnementen

U hebt keuze uit maandelijkse en jaarabonnementen (looptijd 12 maanden) met diverse aantallen downloads: 10, 50, 350 of 750. Hoe meer downloads het abonnement heeft, hoe lager de prijs per afbeelding. De prijs per afbeelding ligt bij maandabonnementen tussen de €4,90 en €0,21.

Bespaar veel geld en kies voor het jaarabonnement waarmee u maandelijks 750 beelden voor €159,- kunt downloaden. Krijg 15% korting en koop een afbeelding voor slechts €0,18 per stuk! 3. FLEX 25-abonnement Heeft u een uitgebreid gamma aan media nodig (stockfoto's, illustraties, videoclips, muzieknummers), dan is het FLEX 25 abonnement bij uitstek geschikt. Met slechts één abonnement downloadt u alle media die u voor uw project nodig hebt.

Bekijk hier alle prijzen van deze webshop!

Welk beeldabonnement moet ik kiezen?

Heeft u maar weinig beelden nodig of slechts af en toe, dan is een afbeeldingspakket de beste keuze omdat u op elk gewenst moment beelden kunt downloaden.

Heeft u dagelijks of maandelijks veel beelden nodig, dan is een beeldabonnement iets voor u. Dankzij het gigantische aantal goedkope beelden kunt al uw projecten tegen lage kosten realiseren. En bij de aankoop van een groot jaarabonnement bespaart u veel geld.


Proefabonnement: 10 beelden downloaden zonder te betalen

Wilt u deze beeldbank eerst proberen, kies dan voor een 30-dagen proefabonnement met 10 gratis afbeeldingen. Zo werkt het: Koop een abonnement waarmee u maandelijks 10 beelden kunt downloaden. Vervolgens kunt u 10 afbeeldingen gratis downloaden en uitproberen. Annuleert u binnen de eerste maand, dan betaalt u niets. U mag de 10 afbeeldingen houden en blijven gebruiken. Na de proefperiode van 30 dagen kost het afbeeldingspakket waarbij u maandelijks 10 beelden kunt downloaden slechts €29,- p.m. (€2,90 per afbeelding). www.shutterstock.com/nl homepage

10 gratis afbeeldingen in 3 makkelijke stappen
  1. Kies hier op de prijspagina voor het jaarabonnement waarmee u maandelijks 10 beelden kunt downloaden.
  2. Ga naar de betaal-pagina en voer de kortingscode in.
  3. Download nu 10 beelden zonder dat u iets in rekening wordt gebracht.
Krijg nu 10 gratis foto's - u kunt op elk gewenst moment annuleren.
NU PROBEREN
58 dagen resterend

Vind het perfecte beeldmateriaal op de website van Shutterstock

“Dit is de afbeelding die ik zocht!” Heeft u dit ook wel eens gezegd of gedacht? In de webshop van deze fotosite kunt u nu de juiste afbeelding vinden door een zoekterm in te voeren of een afbeelding te uploaden.

www.shutterstock.com/nl homepage

Klik in het zoekveld op het camera-icoontje 📷 aan de rechterkant en sleep (of upload) uw afbeelding naar het weergegeven veld. Na een korte verwerkingstijd zullen er vergelijkbare afbeeldingen worden getoond. 

Shutterstock omgekeerd zoeken

Maar ook als u liever een zoekterm invoert, zult u dankzij de goede zoekfunctie van de stockfotosite de gewenste beelden makkelijk en snel kunnen vinden. Voer een zoekterm in en er worden bijna razendsnel een aantal suggesties getoond.

Heeft u de zoekterm verkeerd gespeld, dan zullen de weergegeven spellingssuggesties u snel een resultaat opleveren. 

Shutterstock zoeken

U kunt ook een voorselectie maken in het zoekveld. Klik op “Alle afbeeldingen”. Er wordt nu een venster geopend, waarin u uw zoekopdracht kunt beperken tot “Foto's, Vectoren, Illustraties, Redactioneel, Video en Muziek”.

Shutterstock zoeken

Nadat u uw zoekopdracht hebt ingevoerd, kunt u de weergegeven resultaten verder verfijnen in de categorieën “Meest relevant, Nieuwe inhoud”, weergegeven als “tabbladen” onder het zoekveld.

Shutterstock filters Na het aanklikken wordt er een venster elk geopend met nog meer zoekcriteria.

De site heeft een uitstekende zoekfunctie met diverse filters om snel een goede afbeelding voor een artikel, website of reclamecampagne te kunnen vinden.

Betalingsmogelijkheden

U kunt uw bestelling met alle bekende creditcards en zelfs PayPal betalen. Shutterstock betalen

De voordelen van deze beeldbank

Shutterstock gratis

Tip!
Scroll op hun website naar beneden totdat u het registratievenster ziet en meld u aan!
         

Onze beoordeling

www.shutterstock.com/nl homepageShutterstock is een van de grootste stockfotosites ter wereld met fantastische producten. Groot voordeel van deze beeldbank is de gigantische collectie van met meer dan 425 miljoen foto's, illustraties, vectoren en video's, evenals een aantal tools voor het bewerken van afbeeldingen.

Heeft u wekelijks veel beeldmateriaal nodig en wilt u constant en tegen gunstige voorwaarden steeds weer nieuw fotomateriaal en illustraties kunnen downloaden, dan kunnen wij u deze beeldbank, die mede dankzij de vele acties, aanbiedingen en kortingen (waaronder deze actiecode) een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding heeft, aanbevelen. Alle aankopen en aanbiedingen omvatten topkwaliteit beelden voor slechts €0,18 per afbeelding (bij een maandabonnement van 750 downloads).

Maar ook als u slechts nu en dan stockfoto's voor een project nodig heeft, vindt u dankzij de overzichtelijke website met goede zoekfunctie voor afbeeldingen snel uw weg en kunt u ook met een klein beeldpakket van het enorme aanbod aan beeldmateriaal profiteren. Ontdek hier de prijzen, promoties en aanbiedingen. Gebruik onze Shutterstock kortingscode, omdat u met deze aantrekkelijke kortingen nog voordeliger te shoppen.

Ontvang nu 15% korting op abonnementen en beeldpakketten van Shutterstock!
Ontvang nu 15% exclusieve korting op Shutterstock video’s!
Wilt u de afbeeldingen van Shutterstock eerst proberen, meld u hier aan en ontvang 10 gratis beelden.
Krijg nu 10 gratis foto's - u kunt op elk gewenst moment annuleren.
NU PROBEREN
58 dagen resterend
NIEUW BIJ SHUTTERSTOCK
www.shutterstock.com/nl/business/flex-subscriptions

Klik hier en bekijk het aanbod!

Shutterstock Flex 25 – voor slechts €49,- krijgt u:

  • foto's en vectoren
  • videoclips
  • muzieknummers

Download nu met 15% korting foto's, illustraties, video's en muziek met het FLEX 25 abonnement!
Alleen video's nodig?

Gebruikers recensie

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Lees recensie

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Shutterstock testrapport 2023”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Stockfoto's
Logo