Shutterstock testrapport, prijzen en ervaringen

Shutterstock is een van de grootste microstock beeldbanken ter wereld. U hebt keuze uit meer dan 300 miljoen foto's, vectoren, grafieken en video's. Iedereen die een groot aantal afbeeldingen en/of een grote verscheidenheid aan onderwerpen nodig heeft, kan hier terecht en afbeeldingen verkrijgen voor slechts €0,21 per afbeelding (bij een jaarabonnement met 750 afbeeldingen per maand. 

Shutterstock aanbieding
Nu 15% korting op alle afbeeldingspakketten van Shutterstock! Klik hierop op de knop “KORTINGSCODE TONEN”.

KORTINGSCODE TONEN

Flash Sale
days
0
0
hours
0
0
minutes
0
0
seconds
0
0
15% korting

Shutterstock afbeeldingenShutterstock is een van de grootste beeldbanken voor foto's en illustraties ter wereld. In 2003 ging Jon Oringer zijn eigen digitale foto's verkopen. Vanwege de enorme vraag naar rechtenvrije afbeeldingen startte hij de eerste stockfoto website voor de verkoop van afbeeldingen: Shutterstock.

Shutterstock heeft nu een collectie met meer dan 300 miljoen foto's, illustraties, vectoren en video's. Dagelijks komen hier nog ongeveer 1,4 miljoen nieuwe stockfoto's bij. Als u doorlopend afbeeldingen nodig heeft, elke week veel nieuwe afbeeldingen wilt en wilt kunnen beschikken over een enorme beeldcollectie, dan is Shutterstock het juiste adres voor u. Profiteer nu van onze exclusieve Shutterstock kortingscode voor 15% extra korting op alle afbeeldingen!

Nu 15% korting op alle afbeeldingsabonnementen en afbeeldingspakketten van Shutterstock ontvangen!
Nu 15% korting op alle Shutterstock video's!

Shutterstock afbeeldingen, pakketten en abonnementen

Wie rechtenvrije afbeeldingen van Shutterstock wil kopen, zal ontdekken dat de prijsstelling ongecompliceerd en makkelijk te begrijpen is. Shutterstock biedt haar afbeeldingen uitsluitend in afbeeldingspakketten aan. En er zijn 2 opties: 1. afbeeldingspakketten en 2. afbeeldingsabonnementen ( bij een constante behoefte).

Tevens kan er voor de optie “Teams” worden gekozen, wat op zichzelf al een uitbreiding is van het afbeeldingsabonnement voor 2-4 of meer personen. De afbeeldingen in alle abonnementsvarianten worden met de standaardlicentie JPEG gedownload en de resolutie van de afbeeldingen is “S tot XL”.

Shutterstock prijzen

Shutterstock prijzen – Wat zijn de verschillen tussen afbeeldingsbeeldpakketten en beeldabonnementen?

1. Afbeeldingspakketten

Een afbeeldingspakket is een “mini jaarabonnement”, waarbij u kunt kiezen tussen het downloaden van 5 afbeeldingen voor €49,- of van 25 afbeeldingen voor €179,- per jaar. De prijs per afbeelding bedraagt €9,80 of €7,16.

2. Beeldabonnementen (bij constante vraag)

Shutterstock biedt maand- en jaarabonnementen (een abonnement van 12 maanden) met diverse aantallen downloads: 10, 50, 350 of 750 downloads voor de “constante vraag” aan. Hoe groter het aantal downloads, hoe voordeliger het beeldabonnement is. De prijs per afbeelding ligt bij maandabonnementen tussen de €4,90 en €0,27.

Wilt u veel geld besparen, kies dan voor het jaarabonnement met 750 afbeeldingen voor €159,- per maand. Bespaar 20% en verkrijg afbeeldingen voor de fantastische prijs van slechts €0,21 per afbeelding!

Bekijk hier de prijslijst met Shutterstock prijzen!

Welk beeldabonnement past het best bij u?

Indien u slechts een beperkt aantal afbeeldingen nodig heeft of slechts af en toe, dan is een afbeeldingspakket de beste optie, waarmee u op elk gewenst moment afbeeldingen kunt downloaden.

Heeft u dagelijks of maandelijks veel afbeeldingen nodig, dan is een beeldabonnement van Shutterstock iets voor u. Met het grote aantal afbeeldingen tegen een voordelige prijs kunt al uw projecten realiseren. En u kunt veel geld besparen als u voor een jaarabonnement kiest waarmee u een een groot aantal afbeeldingen kunt downloaden.

Afbeeldingen vinden op de website van Shutterstock

“Dit is precies de afbeelding die ik zoek!” Heeft u dit ook wel eens gezegd of gedacht? Bij Shutterstock kunt u nu zoeken naar afbeeldingen door een zoekterm of een afbeelding in te voeren.

Klik in het zoekveld op het camera-icoontje 📷 aan de rechterkant en sleep uw afbeeldingen naar het afgebeelde veld. Na een korte verwerkingstijd zal Shutterstock vergelijkbare afbeeldingen weergeven. 

Maar ook als u liever een zoekterm invoert, zult u met de goede zoekfunctie op de website van Shutterstock de gewenste afbeeldingen kunnen vinden. Voer een zoekterm in en er worden bijna gelijktijdig een aantal suggesties getoond.

En als u ooit een term verkeerd gespeld invoert, zullen de weergegeven spellingssuggesties u snel een resultaat opleveren. 

U kunt ook een voorselectie maken in het zoekveld. Klik op “Alle afbeeldingen”. Er wordt nu een venster geopend, waarin u uw zoekopdracht kunt beperken tot “Foto's, Vectoren, Illustraties, Redactioneel, Video en Muziek”.

Nadat u uw zoekopdracht hebt ingevoerd, kunt u de weergegeven resultaten verder verfijnen in de categorieën “Meest relevant, Nieuwe inhoud”, weergegeven als “tabbladen” onder het zoekveld.

Na het aanklikken wordt er een venster elk geopend met nog meer zoekcriteria.

Wij vinden dat Shutterstock een uitstekende zoekfunctie met diverse zoekcriteria op haar website heeft geïnstalleerd, die gebruikt kan worden om snel een bepaalde afbeelding voor een artikel, website of reclamecampagne te kunnen vinden.

Betalingsmogelijkheden

Shutterstock accepteert alle bekende creditcards en biedt ook de mogelijkheid om via PayPal te betalen.

adobestock-bezahlmöglichkeiten

De voordelen van Shutterstock

  • Uw kunt zich gratis bij Shutterstock aanmelden.
  • Shutterstock heeft een Nederlandstalige klantenservice. 
  • Bonus: Meld u nu aan, Shutterstock biedt u alles wat u nodig heeft.
  • Elke week gratis downloadbare content (foto's en afbeeldingen).
       

Shutterstock gratis

Tip!
Scroll op de Shutterstock website naar beneden. Hier vindt u het registratievenster.

            

Onze conclusie

Shutterstock afbeeldingenShutterstock is een van de grootste stockfoto beeldbanken ter wereld en een pionier onder de microstock aanbieders met vele jaren ervaring op het gebied van stockfotografie. Shutterstock beschikt over een gigantische collectie van met meer dan 300 miljoen foto's, grafische vectoren en video's, waaraan wekelijks 1,4 miljoen nieuwe afbeeldingen worden toegevoegd.

Wanneer u wekelijks veel afbeeldingen nodig heeft en constant goedkoop over nieuwe foto's en illustraties wilt beschikken, dan adviseren wij Shutterstock met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding: hoge kwaliteit afbeeldingen voor slechts €0,21 per stuk (bij een maandabonnement van 750 afbeeldingen).

Maar ook als u slechts nu en dan rechtenvrije afbeeldingen voor een project nodig heeft, vindt u dankzij de overzichtelijke website met goede zoekfunctie voor afbeeldingen snel uw weg en kunt u ook met een klein beeldpakket van het enorme assortiment afbeeldingen van Shutterstock profiteren. In dit overzicht kunt u precies zien wat de Shutterstock prijzen en aanbiedingen zijn.

Nu 15% korting op alle afbeeldingsabonnementen en afbeeldingspakketten van Shutterstock ontvangen!
Nu 15% korting op alle Shutterstock video's!

 

 

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Shutterstock testrapport, prijzen en ervaringen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.