Bigstock testrapport, prijzen en ervaringen 2024

Bigstock behoort met meer dan 110 miljoen afbeeldingen tot de grootste beeldbanken voor stockfoto’s. Voor de Nederlandse markt heeft Bigstock haar website nu volledig in het Nederlands vertaald. Het simpele en voordelige prijsstellingssysteem van Bigstock met kredieten voor afbeeldingen en beeldabonnementen maakt het mogelijk om vele euro’s op de aankoop van afbeeldingen te besparen. De laagste prijs per afbeelding bedraagt op dit moment slechts €0,13! Bigstock is voor alle fotokopers het bezoeken waard.

 

Aanbieding van Bigstock
Probeer Bigstock 7 dagen gratis. Download tot 35 rechtenvrije stockafbeeldingen! Klik op de onderstaande knop “GRATIS FOTOS”.

www.bigstockphoto.com/nl homepage

Bigstockwww.bigstockphoto.com/nl homepage van shutterstock met meer dan 110 miljoen afbeeldingen is een van de grootste beeldbanken op de markt. In 2009 werd Bigstockphoto door shutterstock overgenomen en omgedoopt tot Bigstock en ingrijpend aangepast en gemoderniseerd.

Voor de Nederlandse markt heeft deze beeldbank haar website in het Nederlands vertaald en geeft het ook alle afbeeldingsprijzen in Euro's (€) weer.  Zoekt u goede foto's tegen aantrekkelijke prijzen, dan moet u zeker eens bij dit uitstekende adres gaan kijken.

Profiteer nu van 15% korting op de aankoop van alle creditpakketten van BIGSTOCK!

Profiteer nu als NIEUWE KLANT van 15% korting op abonnementen en 6 gratis credits van BIGSTOCK !

Nu 7 dagen 35 gratis afbeeldingen proberen bij BIGSTOCK!

Bigstock gratis


De afbeeldingen van Bigstock

Bij Bigstock kunt u afbeeldingen kopen via kredieten voor afbeeldingen of via een beeldabonnement. De pakketten en abonnementen zijn dusdanig samengesteld dat u moeiteloos een pakket kunt vinden dat bij uw behoeften past.

Bigstock prijzen

1 Kopen met kredieten voor afbeeldingen

Kredieten voor afbeedlingen zijn een kunstmatige valuta waarmee u uw klantaccount kunt “aanvullen”. Bigstock heeft diverse pakketten met kredieten voor afbeeldingen. Zoals zo vaak geldt ook hier bij de aankoop: Hoe groter het pakket met kredieten, hoe lager de prijs per afbeelding.

Bigstock prijzen

Bigstock foto

Een simpel rekensommetje laat zien dat van het kleinste pakket met kredieten de prijs van 1 krediet €3,- bedraagt, die van het grootste pakket kost nog slechts €0,80! Van een afbeelding in de resolutie “Extra groot” die 6 credits kost, betekent dit dat de fotoprijs van €18,- tot €4,80 wordt gereduceerd – dat is een flinke besparing van ruim 73%!

Profiteer nu als NIEUWE KLANT van 15% korting op abonnementen en 6 gratis credits van BIGSTOCK !

 2 Kopen met beeldabonnementen

Door de aankoop van afbeeldingen via een abonnement biedt deze webshop u de mogelijkheid om een bepaald aantal afbeeldingen per dag of per maand te downloaden. Alle beeldresoluties zijn zonder extra kosten inbegrepen.

Met het “Maandelijks afbeeldingen abonnement” kunt u kiezen voor het downloaden 25, 50, 100 of 200 afbeeldingen per maand. De duur van het abonnement is 1 maand.

Met het “Dagelijke afbeeldingen abonnement” kunt u kiezen voor het downloaden van 5, 10, 20 of 50 afbeeldingen per dag en kunt u tevens kiezen of de duur van 1, 3 of 12 maanden.

Bigstock prijzen

Bigstock prijzen

Maar ook bij de aankoop van een beeldabonnement kan er wat aan de prijs worden gedaan en kunt u op de prijs per afbeelding besparen. Hoe groter het aantal downloads en hoe langer de looptijd van het abonnement, hoe sterker de prijs per afbeelding wordt verlaagd – zelfs tot slechts €0,13 per afbeelding!

Nu 7 dagen 35 gratis afbeeldingen proberen bij BIGSTOCK!

Wat is de beste keuze – kredieten voor afbeeldingen of een beeldabonnement van Bigstock?

Telkens als er verschillende koopopties worden aangeboden, rijst de vraag wat de beste optie is. Bij het kopen van een afbeelding is de prijs niet per se de doorslaggevende factor. Het is eerder de vraag: Hoeveel afbeeldingen heeft u daadwerkelijk nodig? En wanneer? Als u verspreid over het jaar slechts zo nu en dan wat afbeeldingen nodig heeft, dan zijn kredieten voor afbeeldingen de beste keuze. U kunt, ongeacht een vooraf bepaald aantal afbeeldingen en een bepaalde downloadperiode, alle afbeeldingen downloaden die u op een bepaald moment daadwerkelijk nodig heeft.

Wanneer u dagelijks of maandelijks veel afbeeldingen nodig heeft, is dat anders. Hier is een beeldabonnement de beste keuze, omdat u hiermee een bepaald aantal afbeeldingen tegen een beduidend lagere prijs kunt downloaden dan met credits en u de vervelende omzetting van credits in euro's of het constant aanvullen van uw account met credits bespaart. Hoe beter u weet welk aantal u nodig heeft, hoe beter u in staat bent om een Bigstock beeldabonnement te kiezen dat geschikt is voor u.

Het vinden van afbeeldingen bij Bigstock

Heeft u een specifieke afbeelding nodig voor een project, dan bent u niet voor eeuwig op zoek naar de juiste afbeelding, maar kunt u met behulp van een goede zoekfunctie snel de juiste afbeelding vinden. Bigstock heeft een goede beeldzoekfunctie geïmplementeerd op hun website, die ook een aantal Engelse benamingen bevat.

Bigstock zoeken

Wanneer u een zoekterm in het zoekveld invoert worden de gezochte term en andere suggesties meteen aangegeven. Daarnaast kunt u links ervan op “Foto's” klikken en kiezen of u naar afbeeldingen of video's wilt zoeken. Alle zoekresultaten worden op een nieuwe pagina weergegeven.

Bigstock zoekresultaten

Op deze pagina vindt u meer zoekopties. Bijvoorbeeld, rechts van het zoekveld “Filterresultaten”. Deze omvat de zoekfuncties: “Oriëntatie, Categorie, Uitsluiten van een trefwoord, Bijdrager en Afbeeldingssoort, en Aantal personen”.

Andere zoekopties bieden de volgende knoppen met de opschriften: “Most Popular”, Any License, SafeSearch On. Het is ook nuttig dat soortgelijke termen als de eigenlijke zoekterm worden weergegeven, zoals bij het zoeken naar concert, de vergelijkbare termen band, theater, bedrijf en feest worden weergegeven. Helaas zijn de beschrijvingen van de afbeeldingen nog niet in het Nederlands vertaald.

 Betaling

De kredieten kunnen op dit moment uitsluitend worden betaald met een creditcard, Paypal of Google Checkout. Betaling door middel van vooruitbetaling en een factuur zou prettig zijn.

Bigstock betalen


Conclusie over Bigstock

Bigstockwww.bigstockphoto.com/nl homepage is sinds de overname door Shutterstock een almaar groeiende beeldbank. Met een internationaal georiënteerd aanbod van afbeeldingen, een nieuw gebouwde website en een site die speciaal voor de Nederlandse markt in het Nederlands is vertaald, is Bigstock een voordelig alternatief voor de grote microstock beeldbanken die op de Nederlandse markt actief zijn.

Denkt u dat de stijl van de afbeeldingen enigszins “Amerikaans” is, dan zult u merken dat veel foto's “exclusief” zijn voor Bigstock en zelden bij andere beeldbanken verkrijgbaar zijn.

Shutterstock heeft bekendgemaakt dat alle fotografen die met Shutterstock werken hun afbeeldingen tevens automatisch kunnen aanbieden bij dochteronderneming Bigstock. Dit is erg prettig voor alle gebruikers van Bigstock, omdat het nog meer nieuw en goed beeldmateriaal oplevert.

Bigstock is voor alle fotokopers het bezoeken waard. Het simpele en aantrekkelijke prijssysteem van Bigstock met kredieten voor afbeeldingen en beeldabonnementen maakt het mogelijk om op de aankoop van afbeeldingen vele euro's te besparen.

Profiteer nu van 15% korting op de aankoop van alle creditpakketten van BIGSTOCK!

Profiteer nu als NIEUWE KLANT van 15% korting op abonnementen en 6 gratis credits van BIGSTOCK !

Nu 7 dagen 35 gratis afbeeldingen proberen bij BIGSTOCK!

Gebruikers recensie

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Lees recensie

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Bigstock testrapport, prijzen en ervaringen 2024”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Stockfoto's
Logo