Uitgelicht!

StockPhotoSecrets testrapport 2024

StockPhotoSecrets Shop is als webshop een goed alternatief voor de grote beeldbanken en verrast met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, geweldige aanbiedingen en gratis functies. De collectie biedt keuze uit meer dan 7 miljoen met zorg geselecteerde foto’s, vectoren, infografiekenen en lettertypen. Alle afbeeldingen kunnen zonder extra kosten in de hoogste resolutie worden gedownload en u kunt deze voor altijd blijven gebruiken.

 

Top aanbieding!
Met het 99club abonnement downloadt u 200 rechtenvrije foto’s, vectoren en lettertypen in hoge resoluties voor slechts €99,- per jaar!

HELPME10
StockPhotoSecrets testrapport 2024
Gebruiken voor:2024-04-30
HELPME10
StockPhotoSecrets testrapport 2024 5

[stock-search id="5520" input="Beelden zoeken bij StockPhotoSecrets Shop"]

StockPhotoSecrets Shop is als webshop een goed alternatief voor de grote beeldbanken en verrast met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, geweldige aanbiedingen en gratis functies. De collectie biedt keuze uit meer dan 7 miljoen met zorg geselecteerde foto's, vectoren, infografiekenen en lettertypen. Alle afbeeldingen kunnen zonder extra kosten in de hoogste resolutie worden gedownload en u kunt deze voor altijd blijven gebruiken.

  [wpsm_titlebox title="Top aanbieding!" style="3"] Met het 99club abonnement downloadt u 200 rechtenvrije foto's, vectoren en lettertypen in hoge resoluties voor slechts €99,- per jaar! [/wpsm_titlebox]

Bekijk meer kortingscodes op: https://stockfotos.nl
Kortingscode afdrukken

Flash
days
0
0
hours
0
0
minutes
0
0
seconds
0
0
Koop nu uw 99Club abonnement

shop.stockphotosecrets.com/index.cfm?/Home_NL homepage

StockPhotoSecrets Shop

shop.stockphotosecrets.com/index.cfm?/Home_NL homepage

StockPhotoSecrets is al meer dan tien jaar het adres waar kleine en middelgrote bedrijven heel goedkoop afbeeldingen van uitstekende kwaliteit kunnen verkrijgen. Uiteraard kan iedereen die beeldmateriaal nodig heeft hier terecht. Deze beeldbank biedt goedkope foto's, vectoren, infografics, lettertypen en video's voor elk budget. Behalve het fantastische aanbod kunt u deze producten dankzij de standaard licentie die erop van toepassing is voor allerlei commerciële doeleinden gebruiken.

StockPhotoSecrets – voordelen

 • Meer dan 9 miljoen rechtenvrije foto's, illustraties en lettertypes
 • Alle afbeeldingen kunnen commercieel worden gebruikt
 • De beelden die u downloadt kunt u voor ALTIJD blijven gebruiken
 • Meerdere koopopties – abonnementen en afbeeldingspakketten
 • Prijzen: €0,12 – €7,20!
 • Speciale ledenkortingen met 50% korting op uitgebreide licenties en HD-video's!
 • Professionele beelden in hoge resoluties
 • Tot 100.000 nieuwe beelden per maand
 • Afbeeldingen zoeken met de nieuwe zoekfunctie en lightboxes
 • Door ervaren professionals uit de branche ondersteund

Klinkt dit goed? Ga dan naar StockPhotoSecrets Shop!


Producten

StockPhotoSecrets biedt de volgende producten aan:

Foto's

shop.stockphotosecrets.com/index.cfm?/Home_NL homepage

In de webshop vint u miljoenen foto's van zowel professionele als hobbyfotografen. De stockfoto's zijn met zorg samengesteld en u kunt voor het vinden van de juiste foto gebruik maken van diverse filtermogelijkheden. Bovendien vindt u op de site een aantal categorieën om het zoeken makkelijker te maken. In de zoekbalk vult u simpelweg een trefwoord of zoekterm in, dan doet onze zoekmachine de rest. U hebt ook de mogelijkheid om op het camera-icoontje te klikken, zodat u een afbeeldingen kunt uploaden. Onze geavanceerde zoekmachine zal dan de soortgelijke afbeeldingen uit onze collectie aan u tonen.

Heeft u een geschikte foto gevonden, dan kunt u deze in lage, medium of super hoge resolutie downloaden. U betaalt niets extra als u kiest voor een foto in de hoogste resolutie. U kunt ook aangeven of u voor de betreffende foto een uitgebreide licentie nodig heeft.

Twijfelt u of de foto voor uw project of dat voor uw klant geschikt is? Klik dan simpelweg op het envelope-icoontje onderaan de foto en stuur het bestand ter beoordeling naar uw collega of klant. Wilt u de foto eerst opslaan en later beoordelen? Dat kan! Druk op het ster-icoon onder de foto en bewaar de foto in een lightbox om deze wellicht later te kunnen downloaden. Zo bespaart u tijd en geld!

Vectoren

shop.stockphotosecrets.com/index.cfm?/Home_NL homepage

Bij StockPhotoSecrets hebt u keuze uit meer dan 4,3 miljoen vectoren. De vectorbestanden zijn opgebouwd uit mathematische formules in plaats van pixels, zodat ze niet afhankelijk zijn van een resolutie. Hierdoor kan het bestand worden geschaald naar elke grootte en blijven de randen haarscherp.

Om ervoor te zorgen dat EPS-bestanden op een goede manier werken, hebt u software nodig waarmee vectoren kunnen worden bewerkt. Voor de beste resultaten adviseren wij om EPS-bestanden zoveel mogelijk in Adobe Illustrator te bewerken.

U hebt op de site ook de mogelijkheid om uw vectorbestand in JPG-formaat te downloaden. Daarbij komt nog dat er mogelijkheden zijn om het eps-bestand meteen te bewerken.

Lettertypen

shop.stockphotosecrets.com/index.cfm?/Home_NL homepage

Heeft een uniek lettertype nodig, of wilt u gewoon eens een andere letter gebruiken om op te vallen? In de webshop vindt u bijna 1500 verschillende rechtenvrije lettertypen die u voor al uw ontwerpen kunt gebruiken. Dat is bijzonder omdat u bij de meeste beeldbanken geen lettertypen kunt verkrijgen. De gedownloade lettertypen kunt u rechtmatig voor al uw projecten, van websites, nieuwsbrieven, advertenties, reclame, en nog veel meer. Lees hier hoe u deze schitterende en originele letters kunt downloaden.

Video's

shop.stockphotosecrets.com/index.cfm?/Home_NL homepage

StockPhotoSecrets Shop heeft ook uitstekende kwaliteit rechtenvrije HD-video's over alle moderne thema's die u voor allerlei commerciële doeleinden kunt gebruiken. De prijzen van de videoclips zijn voor zowel ondernemers als ontwerpers met een beperkt budget heel aantrekkelijk.

U kunt bij StockPhotoSecrets Full HD-video's kopen in pakketten met 5 Full HD-video's voor € 180,- (€ 36 per video), 10 voor € 320,- (€ 32 per video) of 25 voor € 780,- (€ 31 per video). Zoals u ziet kunt u als lid 50% korting ontvangen. De ledenprijs geldt voor iedereen met een beeldabonnement. Zolang dit abonnement actief is, profiteert u van deze geweldige korting. De video's die u downloadt mag u gebruiken zolang u wilt, en voor het aantal projecten dat u wilt.

StockPhotoSecrets video prijzen


Prijzen en opties

Er zijn diverse koopopties voor het downloaden van afbeeldingen. U kunt foto's, vectoren en lettertypen downloaden met een abonnement en beeldpakket. Daarnaast zijn er diverse opties voor teams en wanneer u de beelden in of op voor de verkoop bestemde producten wilt gebruiken.

Abonnementen

Op de onderstaande afbeelding ziet u de jaarabonnementen van deze beeldbank. Afgezien van onze speciale aanbiedingen (99club, Low Volume en de 299club) kunt u ook kiezen voor een jaarabonnement met 50 en 500 afbeeldingen per maand – respectievelijk € 0,63 en € 0,12 per afbeelding!

StockPhotoSecrets Shop prijzen

Omdat veel van onze klanten de voorkeur geven aan een kortere looptijd, bieden wij nu ook maandabonnementen met grote aantallen afbeeldingen. Deze abonnementen kunt u op elk gewenst moment annuleren.

Op dit moment hebben we drie maandabonnementen:

 • 25 beelden voor € 30,- per maand
 • 50 beelden voor € 49,- per maand (of € 380,- per jaar)
 • 500 beelden voor € 97,- per maand (of € 719,- per jaar)

StockPhotoSecrets Shop prijzen

Beeldpakketten

Heeft u slechts zo nu en dan, of voor één project, foto's nodig? In dat geval kunt u kiezen voor een afbeeldingspakket met 5, 10 of 25 afbeeldingen. Deze beeldpakketten hebben geen vervaldatum en blijven dus geldig. Dit biedt u de mogelijkheid om de afbeeldingen te downloaden wanneer u ze nodig hebt. U mag de afbeeldingen voor meerdere projecten en klanten gebruiken.

StockPhotoSecrets Shop prijzen

Multi-user abonnementen

Met onze nieuwe multi-user abonnementen kunt u uw account met meer dan één gebruiker tegelijk gebruiken. Kies tussen 3 en 5 gebruikers die uw account mogen gebruiken en tegelijkertijd mogen downloaden. Dit maakt het voor teams makkelijker om aan samen aan projecten te werken.

U bespaart tot 25% met deze multi-user accounts ten opzichte van onze normale prijzen. In geval van onze 99club is de 3e gebruiker zelfs “gratis”. Alle gedownloade afbeeldingen kunnen tussen deze gebruikers worden gedeeld en kunnen voor altijd en voor meerdere projecten worden gebruikt.

StockPhotoSecrets Shop prijzen

Uitgebreide licenties

Uitgebreide licenties

Onze klanten hebben soms stockfoto's in of op voor verkoop bestemde producten nodig. Dit gebruik wordt niet door onze standaard rechtenvrije licentie gedekt. Speciaal voor deze toepassingen kunt u nu uitgebreide licenties verkrijgen met meer gebruiksmogelijkheden.

Toegestaan gebruik

300.000+ gedrukte exemplaren:

 • reclame- marketing- en promotiematerialen
 • kranten, tijdschriften, boeken en folders
 • productverpakkingen

Producten voor de verkoop:

 • T-shirts, posters, zeefdrukken, kaarten, bekers, kalenders en dergelijke
 • Elektronische sjablonen voor de verkoop (bijv. website templates, opmaaksjablonen voor brochures, e-cards)

De uitgebreide licentiepakketten van StockPhotoSecrets zijn scherp geprijsd en behoren tot de allergoedkoopste oplossingen die er op de markt verkrijgbaar zijn.

StockPhotoSecrets Shop prijzen

NU 50% KORTING! De afbeeldingen met een uitgebreide licentie kunt u op elk gewenst moment downloaden – de uitgebreide licentiepakketten hebben geen vervaldatum en blijven dus geldig. Leden ontvangen 50% korting. U profiteert van de ledenprijs als u een actief abonnement of bij aankoop van een 99club (voordeelpakket met 200 afbeeldingen).

Koop nu beeldpakketten met uitgebreide licenties en bespaar tussen de 20% en 43%. En nog eens 50% korting met een geldig beeldabonnement!

Speciale aanbiedingen

99club – de populairste aanbieding

We hebben het 99club abonnement samengesteld als speciale aanbieding voor het midden- en kleinbedrijf, zodat ook kleine ondernemingen en zelfs particulieren een goedkoop beeldabonnement met flexibele mogelijkheden kunnen verkrijgen. Het zal u niet verbazen dat dit ons populairste beeldabonnement is.

Met het 99club jaarabonnement krijgt u 200 rechtenvrije foto's, vectorbestanden en lettertypen van hoge kwaliteit. Deze bestanden kunt u in 12 maanden tijd op elk gewenst moment voor slechts € 99,- downloaden!

99club aanbieding

 1. Afbeeldingen van hoge kwaliteit – U hebt toegang tot de hele collectie van meer dan 7 miljoen foto's, vectoren, infographics en lettertypen. Elke maand worden hier ongeveer 100.000 nieuwe afbeeldingen aan toegevoegd.
 2. Onbeperkte toegang – Download 200 afbeeldingen voor slechts € 99,- die u voor altijd kunt blijven gebruiken. Meer dan 200 afbeeldingen nodig? Dan kunt u al vanaf €0,99 per stuk extra afbeeldingen in elke resolutie downloaden.
 3. Elke gewenste beeldresolutie – Welk formaat u ook nodig heeft – bij StockPhotoSecrets donwloadt u zonder extra kosten afbeeldingen in klein tot XXL formaat.
99club - Dat zijn 200 downloads van foto's, vectoren en lettertypen voor slechts €99,- per jaar.
Nu kopen KORTINGSCODE TONEN
11 dagen resterend

Low Volume

Voor wie meer dan 200 afbeeldingen per jaar nodig heeft, biedt het Low Volume-abonnement uitkomst. Hiermee donwloadt u 600 afbeeldingen in hoge resoluties voor slechts € 179,- per jaar! Dat is slechts € 0,30 per foto. Ook deze aanbieding geeft u toegang tot meer dan 9 miljoen beeldbestanden, die u nadat u deze hebt gedownload voor altijd mag blijven gebruiken.

299club

Heeft u veel foto's nodig? Met het 299club abonnement voor slechts € 299,- per jaar kunt u elke gewenste afbeelding uit onze collectie met meer 9 miljoen foto's, vectoren en lettertypen downloaden. In de 12 maanden dat uw abonnement geldig is, kunt u 1000 afbeeldingen in de hoogste resolutie downloaden! Al onze afbeeldingen zijn rechtenvrij. Ook hier geldt: 1 keer downloaden, voor altijd blijven gebruiken!

299club - Profiteer van 1000 afbeeldingen, vectoren en lettertypen voor slechts €299,- per jaar.

Handige functies

Geavanceerde zoekfuncties

De eerste functie van StockPhotoSecrets Shop is de zoekfunctie waarmee soortgelijke afbeeldingen kunnen worden gevonden. Deze visuele zoekfunctie is vooral handig bij het vinden van visueel vergelijkbaar beeldmateriaal.

De tweede functie op StockPhotoSecrets Shop is de zoekfunctie “Upload uw eigen foto en zoek naar een soortgelijke afbeelding”. De functie wordt geactiveerd door in het zoekveld op het nieuwe symbool “Camera” te klikken. Deze handige tool is makkelijk en gebruiksvriendelijk.

Lightboxes

U kunt de afbeeldingen die u tijdens het zoeken naar beeldmateriaal vindt, opslaan in een lightbox. U kunt zelf mappen creëren en daar de foto's per onderwerp of project in bewaren zonder deze te hoeven downloaden. Later kunt u ze dan nog eens bekijken en de meest geschikte voor uw ontwerp uitkiezen. Dit bespaart u tijd en geld.


Gratis beeldbewerkingprogramma's

EPS-converter

EPS omzetter converter

Op de site van StockPhotoSecrets vindt u ook een gratis te gebruiken EPS-omzetter. Hiermee kunt uw de gedownloade EPS-bestanden bewerken, maar u kunt de vectoren ook naar een JPG-bestand converteren.

EPS omzetten

Image Upscaler

Nieuw! Image Upscaler – een online tool waarmee u uw digitale foto's kunt vergroten met behoud van scherpe details en levendige kleuren. Geen pixelvorming en wazige details. Dankzij deze kunstmatige intelligentietechnologie kunt u uw afbeeldingen altijd upgraden voor een perfect eindresultaat.

Image Upscaler

Krijg 10 gratis beeld opschalingen in de AI Image Upscaler om uw foto's met één klik de hoogste resolutie te krijgen!

Conclusie

shop.stockphotosecrets.com/index.cfm?/Home_NL homepage

Onze beeldbank StockPhotoSecrets Shop biedt voordelige mogelijkheden voor wie graag met afbeeldingen van goede kwaliteit werkt. Bent u grafisch ontwerper, webdesigner, marketingmanager of hobbyfotograaf, koop dan goedkoop uitstekende beelden bij StockPhotoSecrets Shop. U krijgt toegang tot een omvangrijke collectie afbeeldingen!

De aanbiedingen van StockPhotoSecrets op een rijtje:

 

99club - Dat zijn 200 downloads van foto's, vectoren en lettertypen voor slechts €99,- per jaar.
Nu kopen KORTINGSCODE TONEN
11 dagen resterend
299club - Profiteer van 1000 afbeeldingen, vectoren en lettertypen voor slechts €299,- per jaar.
Stockfoto's
Logo