299club – 1000 afbeeldingen voor maar €299,- per jaar!

Heeft u een groot aantal fantastische afbeeldingen nodig? Liefst zo goedkoop mogelijk?

Onze speciale aanbieding 299club van StockPhotoSecrets Shop precies wat u zoekt!

StockPhotSecrets Shop is een beeldbank die samen met het Engelse Ingram rechtenvrije afbeeldingen, vectoren, lettertypen en video's aanbiedt. Hoewel al het beeldmateriaal al tegen een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding verkrijgbaar is, doen zij daar met hun 299club nu nog een flinke schep bovenop. Kent u deze beeldbank nog niet, lees dat hier het testrapport over StockPhotoSecrets Shop om uzelf te overtuigen.

299club - Profiteer van 1000 afbeeldingen, vectoren en lettertypen voor slechts €299,- per jaar.

Waarvan profiteert u met de 299club van StockPhotoSecrets Shop?

StockPhotoSecrets Shop 299club

Met een 299club abonnement voor slechts €299,- per jaar kunt u elke gewenste afbeelding uit onze collectie met meer 7 miljoen foto's, vectoren en lettertypen downloaden. In de 12 maanden dat uw abonnement geldig is, kunt u 1000 afbeeldingen in de hoogste resolutie downloaden! Al onze afbeeldingen zijn rechtenvrij. De niet gedownloade afbeeldingen vervallen 365 dagen na de aankoopdatum van uw 299club.

299club – 7 goede redenen om voor deze fantastische speciale aanbieding van StockPhotoSecrets Shop te kiezen!

 1. Zeer scherpe prijzen – 1000 afbeeldingen voor slechts €299,- komt neer op de spotgoedkope prijs van €0,29 per afbeelding. Daarmee is dit voordeelpakket één van de allergoedkoopste aanbiedingen!
 2. Premium afbeeldingen – Profiteer van de toegang die u verkrijgt tot de beeldcollectie van StockPhotoSecrets Shop met meer dan 5 miljoen met de hand geselecteerde premium foto's en afbeeldingen. Elke maand worden hier nog eens tot 100.000 nieuwe afbeeldingen aan toegevoegd. Met het 299club plan kunt u elke gewenste afbeelding uit onze collectie downloaden.
 3. Onbeperkte toegang – Nadat uw aanmelding voor onze 299club hebt afgerond, kunt u meteen beginnen met het downloaden van de 1000 XXL afbeeldingen. Mocht u meer dan 1000 afbeeldingen nodig hebben, dan kunt u de benodigde extra afbeeldingen in elke resolutie downloaden voor slechts €0,69 per afbeelding.
 4. Elke gewenste beeldresolutie – Bij StockPhotoSecrets Shop kunt u kiezen voor zowel Small, Medium als XXL formaat downloaden. De verkrijgbare formaten staan naast de afbeelding weergegeven. Het formaat van de afbeelding is niet van invloed op het aantal afbeeldingen dat u met de 299club kunt downloaden, u kiest gewoon de afbeelding die het best voor uw project bruikbaar is.
 5. Grote flexibiliteit – Met dit abonnement bent u niet gebonden aan downloadlimieten, uiteraard tot u het volledige aantal van 1000 afbeeldingen hebt gedownload. Na het afsluiten van dit voordeelabonnement kunt in het jaar dat dit speciale abonnement geldig is 1000 foto's downloaden. Let op: omdat het hier om een speciale actie gaat, komen alle ongebruikte downloads te vervallen op het moment dat uw 299club vervalt. Maar om u te helpen geen afbeeldingen te verliezen, stuurt StockPhotoSecrets Shop een maand voordat uw abonnement afloopt een herinneringsmail.
 6. Veelzijdig gebruik – Alle afbeeldingen die wij u op onze website aanbieden zijn rechtenvrij. U kunt ze voor uw website, advertenties, marketingmateriaal, magazines en Ebooks gebruiken. Maar ook voor uw blogs en activiteiten op social media. Maar u mag de afbeeldingen niet op voor de verkoop bestemde producten gebruiken.
 7. Deskundige Nederlandstalige ondersteuning – Indien nodig, kunt u uw vragen in het Nederlands stellen. U zult dan uiteraard ook in het Nederlands antwoorden krijgen op al uw eventuele vragen over onze afbeeldingen.

Behalve deze fantastische voordelen zijn trots op de nieuwe functies van onze beeldbank. Wij hebben onze service verbeterd met een geavanceerde functie voor EPS-bestanden en een nog betere visuele zoekfunctie om snel de gewenste afbeeldingen te kunnen vinden.

Meld u nu hieronder aan voor de 299club, dan kunt u volop van deze fantastische aanbieding kunnen profiteren.

Hoe kunt u de 299club van StockPhotoSecrets Shop verkrijgen?

Betalen voor de 299club van StockPhotoSecrets Shop is heel simpel.

 1. Klik gewoon op deze link.
 2. Druk in het vak 299club op de knop “Become a Member“.
 3. U wordt dan doorverwezen naar de pagina met het winkelmandje waar u uw bestelling kunt afronden.
 4. Klik vervolgens op “Betalen”.
 5. Als u nog geen account heeft, klikt u op “Niet aangemeld”, “Account aanmaken”. Als u al een account heeft, hoeft u slechts in te loggen.
 6. Klik op ” Selecteer betaling” en voer uw creditcardgegevens in of selecteer “Betalen via PayPal”“.
 7. U kunt nu gebruik maken van uw 299club van StockPhotoSecrets Shop.

Van harte welkom en ontzettend veel succes met uw 299club!

299club - Profiteer van 1000 afbeeldingen, vectoren en lettertypen voor slechts €299,- per jaar.

Als ingewijde op het gebied van stockfoto's wil ik met mijn online magazine Stockfotos.nl u als koper van afbeeldingen graag inzicht geven in de wereld van beeldbanken en u helpen de beeldbank te vinden die bij u past.

Stockfoto's