Nieuwe functie voor vectoren bij StockPhotoSecrets!

StockPhotoSecrets Shop heeft een nieuwe functie voor vectoren. We willen u graag deze nieuwe functie introduceren en u een aantal goede redenen geven om deze vectorafbeeldingen te gebruiken.

De bijzondere kenmerken van vectoren

De vectoren van StockPhotoSecrets Shop zijn allemaal als EPS-bestand. te downloaden. Om deze EPS-bestanden op uw computer te kunnen openen en bewerken, hebt u passende software (bv. Adobe Illustrator of een goed alternatief) nodig, dat vergelijkbaar is met Word van Microsoft, om tekstbestanden te kunnen openen en bewerken. Zonder zo'n speciaal bewerkingsprogramma is het niet mogelijk om de gedownloade vectoren te bewerken.

NIEUW! Probeer nu onze gratis SPS Converter software om uw EPS-bestanden te openen en te bewerken!

99club - Dat zijn 200 downloads van foto's, vectoren en lettertypen voor slechts €99,- per jaar.
Nu kopen KORTINGSCODE TONEN
15 dagen resterend

Nieuwe functie voor vectoren bij StockPhotoSecrets Shop

Maar niet iedere fotokoper beschikt over een speciaal bewerkingsprogramma voor vectoren. De gedownloade vectorafbeeldingen kunnen dus niet direct voor bijvoorbeeld een website worden gebruikt. Amos Struck, eigenaar van StockPhotoSecrets Shop, zegt over de nieuwe vectorfunctie:

“Omdat niet iedere koper over zo'n speciaal grafisch programma voor vectoren beschikt, hebben wij deze nieuwe functie voor onze klanten ontwikkeld.

Met behulp van deze nieuwe functie kunnen onze klanten nu alle vectorafbeeldingen in een klein JPG-formaat van 350-1000 pixels downloaden en direct gebruiken voor hun website, blog of social media zonder dat ze daarvoor een bewerkingsprogramma nodig hebben!”

Tip!
Meer informatie vindt u hier in ons testrapport over StockPhotoSecrets Shop!

De nieuwe functie van StockPhotoSecrets Shop in 5 stappen:

1. Klik op de door u gekozen vectorafbeelding

Vectoren van een kat

2. Download het EPS-bestand van de afbeelding op de pagina met details

Vector van een kat

3. Vervolgens wordt het infoveld “www.shopstockphotosecrets.com wil graag meerdere bestanden downloaden” geopend

4. Klik op “Toestaan”

5. De vector wordt nu automatisch gedownload als een klein JPG-formaat

Vectoren JPG-bestand

De voordelen van vectoren

Anders dan foto's bestaan vectorafbeeldingen niet uit afzonderlijke pixels, maar uit geometrische figuren, lijnen, curven, vlakken en grafische informatie over kleur, vulkleur en lijndikte.

Deze vectoren zijn kunstzinnig vormgegeven, individueel, expressief, kleurrijk en vrolijk! Vectorafbeeldingen kunnen zonder kwaliteitsverlies onbeperkt worden aangepast. Maar dit niet is nog niet alles. Alle elementen, zoals kleuren, achtergronden kunnen worden gevarieerd, vergroot of vervangen. Dit is een groot pluspunt ten opzichte van foto's, die slechts in geringe mate kunnen worden bewerkt.

Tip!
Heeft u het vectorbestand nodig in een groter JPG-formaat of wilt u deze gebruiken als afdrukmodel? Raadpleeg dan een professionele grafisch ontwerper of drukker. Hij beschikt over een adequaat bewerkingsprogramma.

Conclusie

Vectorafbeeldingen zijn ontzettend handig, niet alleen voor websites en blogs, maar in het bijzonder voor het afdrukken van sjablonen op kleine en grote oppervlakken, zoals brochures, flyers, grote advertentiepagina's of posters. Met meer dan 1,6 miljoen vectorafbeeldingen beschikt StockPhotoSecrets Shop over een grote collecties vectoren met een grote diversiteit aan thema's. Een kijkje nemen bij StockPhotoSecrets Shop is lonend!

99club - Dat zijn 200 downloads van foto's, vectoren en lettertypen voor slechts €99,- per jaar.
Nu kopen KORTINGSCODE TONEN
15 dagen resterend
Wilfred van der Zwaag
Wilfred van der Zwaag

Als marketingmanager richt ik mij vooral op de beeldbanken die in Nederland en België actief zijn, en zorg ik ervoor dat u altijd de nieuwste informatie en aanbiedingen krijgt. Ook kan ik u advies geven over rechtenvrije afbeeldingen, licenties, auteursrechten en gebruikstoepassingen van stockfoto's en -video's.

Stockfoto's
Logo