Rechtenvrije lettertypen – koop ze online!

Rechtenvrije lettertypen worden op slimme wijze gebruikt om een ontwerp krachtiger te maken, de aandacht te trekken, advertenties in de kijker te zetten, vertrouwen en sympathie te creëren, een herkenningswaarde te hebben en nog veel meer. We zullen u uitleggen waarom, waar en hoe u rechtenvrije lettertypen kunt kopen.

Rechtenvrije lettertypen kopen – waarom?

De lettertypen Arial of Times New Roman zijn algemeen bekend en veelgebruikt. Zij komen zo vaak voor dat we aan deze rechtenvrije lettertypen gewend zijn geraakt en ze niet eens meer opvallen. Maar als we daarentegen een tekst in een ongebruikelijk lettertype op een reclamevlag, flyer of blog plaatsen, wordt de nieuwsgierigheid en aandacht van de kijker geprikkeld.

Wie voor een project een speciaal lettertype wil kiezen, zou kunnen denken: “Zo'n lettertype moet eenvoudig en gratis op het internet te vinden zijn”. Maar pas op, niet elk lettertype dat op het internet te vinden is, mag ook commercieel worden gebruikt. Evenals bij afbeeldingen gelden er ook voor lettertypen een aantal gebruiksvoorwaarden waarmee rekening moet worden gehouden. De kosten voor een schending van het gebruiksrecht kunnen torenhoog oplopen. Wij adviseren daarom om voor commerciële doeleinden rechtenvrije lettertypen te kopen.

De voorwaarden voor het gebruik van gratis lettertypen variëren vaak nogal en zijn niet altijd in het Nederlands beschikbaar en vaak lastig te vinden. Het advies is om ze aandachtig door te nemen om er zeker van te zijn dat het lettertype ook echt voor commerciële doeleinden gebruikt kan worden.

Rechtenvrije lettertypen - voorbeeld gratis lettertype

Voorbeeld van een gratis lettertype, dat voor eigen gebruik mag worden toegepast.


Rechtenvrije lettertypen kopen – waar?

shop.stockphotosecrets.com/index.cfm?/Home_NL homepage

Wist u dat u bij de beeldbank StockPhotoSecrets Shop terecht kunt voor 1582 lettertypen tegen een zeer scherpe prijs? Dat is speciaal, want er zijn niet heel veel beeldbanken die rechtenvrije lettertypen aanbieden.

Lees hier meer informatie over de beeldbank StockPhotoSecrets Shop!

Welke voordelen heeft het kopen van rechtenvrije lettertypen bij een beeldbank

1.  Commerciële toepassing is geregeld. Met de aankoop van rechtenvrije lettertypen bij een beeldbank weet u zeker dat u aan de juridisch veilige kant bent. De lettertypen die door de kunstenaars zijn ontworpen, worden door de beeldbanken gecontroleerd en van de vereiste gebruiksrechten voor commercieel gebruik voorzien. De op deze manier aangekochte lettertypen mogen wettig worden gebruikt voor al uw projecten, van websites, landingspagina's, Google-advertenties, reclame, branding, enz.

2.  Betere kwaliteit. Natuurlijk is het voordeel van gratis lettertypen dat u deze gratis kunt downloaden. Maar over het algemeen kunnen deze gratis lettertypen niet tippen aan de voortreffelijke kwaliteit van de rechtenvrije lettertypen tegen betaling. Dikwijls zijn de overgangen in de karakters inaccuraat of ontbreken er belangrijke leestekens of karakters.

99club - Dat zijn 200 downloads van foto's, vectoren en lettertypen voor slechts €99,- per jaar.
Nu kopen KORTINGSCODE TONEN
8 dagen resterend

Rechtenvrije lettertypen kopen voor commerciële doeleinden – hoe?

Wij zullen u stap voor stap helpen bij de aankoop van de rechtenvrije lettertypen van onze beeldbank StockPhotoSecrets Shop.

KIES IN HET MENU VOOR LETTERTYPEN

Op de website van de beeldbank StockPhotoSecrets Shop vindt u de optie Lettertypen. Klik op Lettertypen.

StockPhotoSecrets Shop rechtenvrije lettertypen


LETTERTYPEN ZOEKEN

Voer een lettertype in het zoekveld in of selecteer een lettertype in de categorieën AlternatiefHandschriftModernDisplay enz. en nog veel meer.

StockPhotoSecrets Shop rechtenvrije lettertypen


KIES EEN LETTERTYPE

Zodra u een lettertype heeft gekozen, klikt u op de betreffende afbeelding.

StockPhotoSecrets Shop rechtenvrije lettertypen


KIES HET FORMAT VAN HET LETTERTYPE

StockPhotoSecrets Shop rechtenvrije lettertypen

(Mocht u zich nog niet bij StockPhotoSecrets Shop hebben geregistreerd, maak dan gewoon een klantenaccount aan en selecteer een lettertype dat u apart of in een afbeeldingspakket kunt kopen.)


INSTALLEER HET GEDOWNLOADE LETTERTYPE

Het door u gekozen lettertype wordt als zip-bestand naar uw computer gedownload. Het bericht is hier op een MacBook te vinden onder “Al mijn bestanden”.

Rechtenvrije lettertypen

Met opnieuw dubbelklikken op het zip-bestand wordt er een map geopend.

Rechtenvrije lettertypen voorbeeld

Open de blauwe map door er dubbel op te klikken. Er verschijnen nu twee bestanden. Selecteer er een.

Rechtenvrije lettertypen voorbeeld

Er wordt dan een nieuw venster geopend. Klik hier op Installeren.

Rechtenvrije lettertypen Amienne

Het gedownloade lettertype wordt vervolgens opgenomen in de map “Alle lettertypen” op uw computer en kan direct door u worden gebruikt.

Rechtenvrije lettertypen voorbeeld


Rechtenvrije lettertypen – koop ze met één muisklik online!

Rechtenvrije lettertypen online kopen is simpel en veilig. Met slechts één muisklik kunt u bij onze beeldbank StockPhotoSecrets Shop zeer voordelig geprijsde interessante lettertypen kopen. U hebt keuze uit 1582 lettertypen en u hebt de zekerheid dat u het gekochte lettertype commercieel mag gebruiken. Met de vele interessante rechtenvrije lettertypen van StockPhotoSecrets Shop trekt u nog meer aandacht en belangstelling voor uw project of product!

Net zoals de kleuren van de foto's die u bij ‘s wereld beste beeldbanken van 2021 koopt een essentiële rol spelen, geldt dit ook voor de kleur die u voor uw letters en tekst gebruikt. Ontdek alle ins en outs voor de keuze en combinaties van de beste kleuren.

EXPERT TIP: De beste kleurencombinaties voor merken (kleurenpsychologie)
99club - Dat zijn 200 downloads van foto's, vectoren en lettertypen voor slechts €99,- per jaar.
Nu kopen KORTINGSCODE TONEN
8 dagen resterend

Wilfred van der Zwaag

Als marketingmanager richt ik mij vooral op de beeldbanken die in Nederland en België actief zijn, en zorg ik ervoor dat u altijd de nieuwste informatie en aanbiedingen krijgt. Ook kan ik u advies geven over rechtenvrije afbeeldingen, licenties, auteursrechten en gebruikstoepassingen van stockfoto's en -video's.

Stockfoto's
Logo