Getty Images testrapport, prijzen en kortingen 2024

Getty Images is een van de bekendste en meest gerenommeerde beeldbanken ter wereld. Ze hebben een database met 240 miljoen foto’s, vectoren, illustraties, video’s en zelfs muziek en een uniek historisch archief. Het beeldmateriaal op de website van Getty Images is van voortreffelijke kwaliteit. Krijg voordeel met onze Getty couponcode en koop exclusieve beelden vanaf € 160,-.

 

Tip: Bezoek de website van Getty Images. Ze hebben echt alles!

 

Aanbieding van Getty Images
Krijg nu 30% korting bij Getty Images! Klik hieronder op de knop “KORTINGSCODE TONEN”.

Flash
days
0
0
hours
0
0
minutes
0
0
seconds
0
0
Nu profiteren

www.gettyimages.nl homepage

www.gettyimages.nl homepageGetty Images is een van de bekendste beeldbanken ter wereld met veel bezoekers en vaste klanten in Nederland. Met een onvoorstelbaar grote database met meer dan 240 miljoen stockfoto's, vectoren, illustraties, video's en audiobestanden en een uniek historisch archief met beeldmateriaal van vroeger en onze tijd, heeft Getty Images fotomateriaal dat nergens anders verkrijgbaar is.

Welke beelden je ook nodig hebt, je vindt ze bij Getty.

Sterker nog, hier heb je niet alleen een gigantische keuze aan beelden over elk denkbaar onderwerp, maar ook een beeldaanbod dat absoluut exclusief en uniek is qua expressiviteit en kwaliteit. Bezoek voor fantastisch producten hier de webshop van gettyimages.com!

Profiteer van 15% korting op UltraPacks met de Getty Images kortingscode!
Kortingscode inwisselen
15 dagen resterend

Welke beelden kan ik bij Getty Images kopen

Getty Images biedt zowel redactionele als rechtenvrije afbeeldingen (royalty free beelden – RF) en beelden onder licentie (RM=Rights Managed) onder de naam “Creatief” aan.

www.gettyimages.nl homepage

Creatieve beelden – rechtenvrije beelden (RF)

Rechtenvrije afbeeldingen kunnen tegen betaling meestal naar behoefte worden gebruikt, d.w.z. je kunt ze voor onbepaalde tijd en meerdere keren voor verschillende projecten gebruiken. Getty biedt deze afbeeldingen op de eigen website aan onder de naam “Creatief en maakt ook gebruik van de beeldbank van iStock by Getty Images (dochteronderneming).

www.gettyimages.nl homepage

De prijs van de afbeelding wordt bepaald door de grootte ervan. Zoals vaak het geval is, hoe hoger de resolutie, hoe hoger de prijs van de afbeelding.

Getty Images Creative

Bespaar tot 30% op on-demand stockfoto's met Getty Images Ultrapacks

Getty Images UltraPacks zijn een handige manier om on-demand foto's en video's te kopen bij Getty Images.

https://www.gettyimages.nl/mogelijkheden-en-prijzen

Het kopen van foto's op aanvraag (on-demand) kan bij deze beeldbank wat tijd in beslag nemen, omdat je moet aangeven waarvoor je de foto's wilt gebruiken en op basis daarvan de prijs moet berekenen. En de prijzen kunnen sterk variëren, wat afhangt van het soort gebruik dat je van de foto's wilt maken, tot duizenden dollars in bepaalde specifieke gevallen.

Getty Images Ultrapacks zijn bedoeld om een einde te maken aan de problemen die sommige potentiële kopers zouden kunnen afschrikken. Met een Ultrapack koop je vooraf een bepaald aantal foto's voor een vast, eenmalig bedrag. Vervolgens kun je gebruik maken van de downloadrechten om de foto's te krijgen die je wilt, wanneer je maar wilt.

Dankzij deze Ultrapacks krijg je een korting op de normale prijs per afbeelding. Hoe groter het pakket, hoe meer korting je krijgt, tot wel 30% korting. Met Ultrapacks kun je honderden euro's besparen op stockfoto's en heb je geen gedoe meer met het à la carte proces om een licentie te krijgen voor een afbeelding!

Ultrapacks verlenen je toegang tot een collectie van meer dan 30 miljoen Creatief rechtenvrije foto's en video's, en tot de meeste redactionele beelden van Getty met een RM redactionele licentie die 15 jaar geldig is. Plus, alle media die je koopt met Ultrapacks hebben een aangepaste licentie die je uitgebreide rechten geeft zonder extra kosten!

Meer informatie over Ultrapacks en hoe je ze kunt gebruiken vind je in ons speciale artikel over Getty Images Ultrapacks.

Besparingstip
Wij adviseren om altijd Ultrapacks met het hoogste aantal eenheden te kopen. Op die manier ben je er zeker van dat je altijd over voldoende beeldmateriaal beschikt.

Profiteer van 15% korting op UltraPacks met de Getty Images kortingscode!
Kortingscode inwisselen
15 dagen resterend

Getty Images Creatief beeldmateriaal voor commercieel gebruik

Deze beeldbank heeft als doel geweldige stockfoto's te leveren voor verschillende commerciële doeleinden: reclame en grafisch ontwerp, gedrukte en online publicaties, multimediaproducties (tv, film, internet), grote communicatie- of marketingcampagnes en zelfs in-house ontwerp.

De voorbije 20 jaar hebben ze dankzij overnames, samenwerkingen en distributieovereenkomsten met verschillende internationale bedrijven, in combinatie met een netwerk van fotografen van over de hele wereld, een sterke collectie opgebouwd met miljoenen afbeeldingen over de meest uiteenlopende onderwerpen, thema's en stijlen. De content is verkrijgbaar in verschillende resoluties om de beste kwaliteit in de eindproducties van klanten te garanderen.


Getty Images redactionele afbeeldingen voor publicaties

https://www.gettyimages.nl/editorial-images

Dankzij ditzelfde netwerk van fotografen (bijdragers) zijn ze marktleider op het gebied van beeldmateriaal van actuele nieuwswaardige gebeurtenissen en andere relevante content voor gedrukte of online publicaties of andere vormen van nieuwsverslaggeving.

Dankzij de vele partners die toegang hebben tot exclusieve locaties en evenementen, plus een groot aantal fotografen die exclusief voor hen fotograferen, kunnen ze alle populaire evenementen in entertainment (tv, film, muziek, enz.), sport en andere relevante evenementen met beroemdheden die van algemeen belang zijn, verslaan.

Credit: Getty Images / Handout 476996143

Credit: Getty Images / Handout 476996143

Getty Images heeft grote collecties variërend van de jaarlijkse Academy Awards in Hollywood tot een Fashion Week in de modehoofdstad van de wereld of de laatste Olympische Spelen. Lees hier meer over de Celebrity-collecties van Getty Images!

Maar er is meer. Dankzij deze internationale dekking kan Getty Images ook geweldig beeldmateriaal verzamelen van bijna elk nieuwswaardig evenement ter wereld, zodat ze foto's kunnen leveren om nieuwsberichten of gerelateerde teksten te illustreren. En omdat ze samenwerken met lokale beeldbanken, kunnen ze ook regionaal relevante content van over de hele wereld leveren.

Elke uitgever vindt bij Getty Images de visuele content die hij nodig heeft.


Historisch archief − De unieke collectie afbeeldingen van Getty Images

https://www.gettyimages.nl/editorial-images/archival

Vanaf het begin heeft Getty een historisch archief van stockfoto's aangelegd. Deze collectie zit boordevol waardevol fotomateriaal uit het verleden, zoals in de “Retrofile Collection”, die interessante beelden uit de vorige eeuw bevat. Of het archief van Michael Ochs met foto's van muzikanten uit vervlogen tijden.

Getty heeft dit speciale beeldaanbod uitgebreid door partnerschappen met de bekende documentaire tijdschriften Time & Life Magazine en National Geographic aan te gaan. De beeldbank heeft zo exclusieve toegang tot nog veel meer historisch beeldmateriaal.

Enige tijd geleden is de historische collectie uitgebreid met een aantal fotoarchieven van de concurrerende aanbieder Corbis. Corbis werd overgenomen door het stockmediabedrijf Visual China Group, dat met Getty Images samenwerkt voor onderlinge distributie en Getty de exclusieve rechten heeft gegeven om de Corbis-archieven te distribueren.


Getty Images kijkt naar de toekomst

www.gettyimages.nl homepage

Getty gaat onverminderd door om samenwerkingen en ontwikkelingen toe te voegen om aan de top van de sector te blijven, zoals ze altijd al hebben gedaan. De afgelopen tijd zijn de inspanningen gericht op het bijhouden van de nieuwe technologische ontwikkelingen in de beeldindustrie en het leveren van content van hoge kwaliteit van de belangrijkste evenementen.

Dat is nog niet alles. Dit zijn de meest recente toevoegingen voor nog beter beeldmateriaal:

  • VisualGPS Insights: De functie om een term in te voeren en te zien hoe populair deze term is. Op deze manier krijg je inzicht in welke beelden je moet kiezen voor succesvolle marketingcampagnes en merkcontent.
  • Generative AI van Getty Images: Deze AI-beeldgenerator is ontwikkeld in samenwerking met NVIDIA. Dankzij de combinatie van de beste beelden en de nieuwste AI-technologie krijg je eindeloze mogelijkheden voor het maken van unieke content. De met AI-beeldgenerator gemaakte beelden zijn commercieel veilig te gebruiken. Lees hier over de mogelijkheden van deze AI-beeldbewerker.

Conclusie over Getty Images

Getty Images is een van de grootste beeldbanken ter wereld. Met een enorme database met meer dan 230 miljoen foto's, vectoren, afbeeldingen, video's en audiobestanden, een speciaal historisch archief en vele unieke beeldcollecties heeft deze stockfotosite een visuele blikvanger voor bijna elk denkbaar onderwerp. Veel afbeeldingen zijn uitsluitend verkrijgbaar bij Getty Images.

Naast rechtenvrije afbeeldingen is Getty Images ook het juiste adres voor auteursrechtelijk beschermd beeldmateriaal aan. Interessant voor wie het unieke karakter van zijn of haar project of producten wil koppelen aan een bepaalde afbeelding om deze in het geheugen van klanten te prenten.

Zeker, Getty is duurder dan andere beeldbanken. Maar de afbeeldingen zijn absoluut superieur in kwaliteit, expressiviteit, design en exclusiviteit. Met de aankoop van zogenaamde UltraPacks van Getty kan de prijs van deze kwaliteitsbeelden tot 30% worden verlaagd.

De stelling “Ga naar Getty Images. Ze hebben alles” is absoluut waar. Op zoek naar de allerbeste afbeeldingen, dan is deze beeldbank een absolute must.

Nieuw! Wil je alles weten over het gebruik van stockbeelden, lees dan onze complete handleiding voor stockfotografie. Bekijk ook onze artikelen over hoe je de afbeeldingen van deze beeldbank kunt gebruiken voor succesvolle marketing activiteiten en maximaal scorende Google-advertenties.

Profiteer van 15% korting op UltraPacks met de Getty Images kortingscode!
Kortingscode inwisselen
15 dagen resterend

Gebruikers recensie

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Lees recensie

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Getty Images testrapport, prijzen en kortingen 2024”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Stockfoto's
Logo