Getty Images testrapport, prijzen en kortingen 2023

Getty Images is een van de bekendste en meest gerenommeerde beeldbanken ter wereld. Ze hebben een database met 175 miljoen foto's, vectoren, illustraties, video's en zelfs muziek en een uniek historisch archief. Het beeldmateriaal dat u op de website van Getty Images vindt is van voortreffelijke kwaliteit. Krijg voordeel met onze Getty couponcode en koop exclusieve beelden vanaf €160,-.

 

Tip: U moet zeker een kijkje nemen bij Getty. Ze hebben echt alles!

 

Aanbieding van Getty Images
Krijg nu 30% korting bij Getty Images! Klik hieronder op de knop “KORTINGSCODE TONEN”.

Flash
days
0
0
hours
0
0
minutes
0
0
seconds
0
0
Nu profiteren

www.gettyimages.nl homepage

www.gettyimages.nl homepageGetty Images is een van ‘s werelds bekendste beeldbanken met veel bezoekers en vaste klanten in Nederland. Met een onvoorstelbaar grote database met meer dan 175 miljoen stockfoto's, vectoren, illustraties, video's en audiobestanden en een uniek historisch archief met beeldmateriaal van vroeger en onze tijd, heeft Getty Images fotomateriaal dat u nergens anders kunt aankopen.

Je zou kunnen stellen “alles wat uw hartje begeert”, vindt u bij Getty.

Sterker nog, vind hier niet alleen een gigantische keuze aan beelden over elk denkbaar onderwerp, maar ook een beeldaanbod dat absoluut exclusief en uniek is in expressiviteit en van de allerhoogste kwaliteit. U moet voor fantastisch producten echt eens een kijkje nemen in de webshop van gettyimages.com!

Profiteer van 15% korting op UltraPacks met de Getty Images kortingscode!
Kortingscode inwisselen
22 dagen resterend

Welke beelden kan ik bij Getty Images kopen

Getty Images biedt zowel redactionele als rechtenvrije afbeeldingen (royalty free beelden – RF) en beelden onder licentie (RM=Rights Managed) onder de naam “Creative” aan.

www.gettyimages.nl homepage

Creative beelden – rechtenvrije beelden (RF)

Rechtenvrije afbeeldingen kunnen meestal naar believen worden gebruikt tegen betaling van een gebruiksvergoeding, d.w.z. u kunt ze voor onbepaalde tijd en meerdere malen voor diverse projecten gebruiken. Getty biedt deze afbeeldingen op haar eigen website aan onder de naam “Creative RF en maakt ook gebruik van de beeldbank van iStock by Getty Images (dochteronderneming).

www.gettyimages.nl homepage

De prijs van de afbeelding wordt bepaald door de grootte ervan. Zoals vaak het geval is, hoe hoger de resolutie, hoe hoger de prijs van de afbeelding.

Getty Images Creative

Bespaar en profiteer van kortingen op de fotoprijs door voor UltraPacks van Getty te kiezen. Dit zijn fotobestanden (Packs) van 5,10,15 of 25 en zijn verkrijgbaar voor de drie beeldresoluties “Low, Medium en High”. (Krijg hier meer informatie over de voorwaarden en voordelen van UltraPacks en de Getty Images actiecode!)

Getty Images Ultrapacks

Het overzicht maakt het volgende voordelen duidelijk: De aankoop van grote pakketten levert een grotere besparing op. Bespaar met het aanbod van UltraPacks tot 20-33% per afbeelding. Maar dat is niet het enige voordeel. Ultrapacks blijven altijd geldig (mits u ten minste eenmaal per jaar op uw account inlogt), u beschikt over een eenvoudige licentie (onbeperkte gebruikerslicentie en oplage), en u heeft toegang tot alle Creative RF afbeeldingen en video's, alsook tot een groot aantal redactionele beelden.

Besparingstip
Wij adviseren om altijd Ultrapacks met het hoogste aantal eenheden te kopen. Op die manier kunt u er zeker van zijn dat u elke keer over voldoende beeldmateriaal beschikt.

Profiteer van 15% korting op UltraPacks met de Getty Images kortingscode!
Kortingscode inwisselen
22 dagen resterend

Creative – Rights Managed afbeeldingen (RM)

U kunt bij deze beeldbank onder de naam Prestige Rights Managed beelden aankopen. Anders dan bij rechtenvrije beelden het geval is, is per verschillende gebruikstoepassing van de afbeelding een speciale licentie vereist.

Getty Images prestige

 

Getty Images licenties

De vergoeding (kosten) voor de gebruikmaking wordt per toepasing berekend en hangt af van bepaalde gebruikscriteria, zoals het gebruiksdoel, de oplage van de geselecteerde afbeelding en het land van publicatie. Na betaling van de vaste vergoeding verleent Getty u toestemming (licentie) voor het gebruik van de afbeelding. In het algemeen gelden de op die manier verkregen voorwaarden en rechten op de afbeelding voor een eenmalig gebruik en slechts voor een bepaalde tijd.

Getty Images calculator


Redactionele afbeeldingen van Getty Images

Wanneer u beeldmateriaal nodig hebt voor gedrukte en online media en actuele nieuwsberichten, biedt Getty het volledige aanbod aan redactionele beelden, foto's van beroemdheden uit de media tot afbeeldingen van populaire tv-evenementen, film, muziek en sport. Getty heeft het allemaal!

Getty Images redactionele beelden

Als u bijvoorbeeld op uw pagina, artikelen, in uw nieuwsbrief of blog uw lezers op de hoogte wilt houden van de actuele stand van zaken tijdens het Europees Kampioenschap Voetbal, dan garandeert deze beeldbank dat u het juiste fotomateriaal vindt om uw artikel of uw nieuws te voorzien van grote professionaliteit en actualiteit. Redactionele beelden vergroten de interesse en aandacht van uw lezers.

Kollektion: Getty Images Sport (Photo by VI Images via Getty Images)

Collectie: Getty Images Sport (Foto van VI Images via Getty Images)

Of schrijft u over Fashion Weeks of filmfestivals? Met de nieuwste redactionele beelden van Getty Images zijn uw lezers net zo dicht bij de scène alsof ze er live bij zijn.

Kollektion: Getty Images Entertainment (Photo by Victor Boyko/Getty Images)

Collectie: Getty Images Entertainment (Foto van Victor Boyko/Getty Images)

Credit: Getty Images / Handout 476996143

Credit: Getty Images / Handout 476996143


Historisch archief – De unieke collectie afbeeldingen van Getty Images

Vanaf het begin heeft Getty een historisch archief van stockfoto's aangelegd. Hierin vindt u veel waardevol fotomateriaal uit het verleden, zoals in de “Retrofile Collection”, die interessante beelden uit de vorige eeuw bevat. Of het archief van Michael Ochs met foto's van muzikanten uit vervlogen tijden.

Getty heeft dit speciale beeldaanbod uitgebreid door partnerschappen met de bekende documentaire tijdschriften Time & Life Magazine en National Geographic aan te gaan. De beeldbank heeft zo exclusieve toegang tot nog veel meer historisch beeldmateriaal.

Getty Images archieffoto's en histortische beelden

Hoe vind ik de juiste beelden bij Getty Images

Voor Getty Images geldt: “Wie veel te kiezen heeft, heeft het moeilijk! Wie zoals Getty Images een enorme beeldcollectie heeft, moet een goede en uitgebreide zoekfunctie op haar website hebben geïntegreerd. En inderdaad, die hebben ze.

Getty Images afbeeldingen zoeken

Laten we beginnen met het zoekveld. Als u hier een term invoert, ziet u ook extra suggesties voor een term. Tegelijkertijd kunt u links van het zoekveld op “Redactionele afbeeldingen” klikken om uw zoekopdracht verder te verfijnen.

Getty Images foto's zoeken

 

Getty Images foto zoeken

Alle resultaten van uw zoekopdracht worden weergegeven in een nieuw venster dat extra zoekfilters biedt, bijvoorbeeld door te klikken op de categorieën “Creatief, Redactioneel, Video, Muziek”. En onder het grijze veld “Filter en sorteren” vindt u nog eens meer dan 20 filters om uw zoekopdracht te verfijnen. Met zoekcategorieën als “Specifieke personen”, “Plaatsen”, “Fotografen” of ” Ethnische affiniteit” kunt u uw zoekopdracht verfijnen.

Getty Images zoekfilters


Betaling

Getty Images accepteert alle bekende creditcards en biedt de mogelijkheid om via PayPal te betalen.

Getty betalen

Conclusie over Getty Images

Getty Images is een van de grootste beeldbanken ter wereld. Met een enorme database met meer dan 175 miljoen foto's, vectoren, afbeeldingen, video's en audiobestanden, een speciaal historisch archief en vele unieke beeldcollecties heeft deze stockfotosite een visuele blikvanger voor bijna elk denkbaar onderwerp. Veel afbeeldingen zijn uitsluitend verkrijgbaar bij Getty Images.

Naast rechtenvrije afbeeldingen is Getty Images ook het juiste adres voor auteursrechtelijk beschermd beeldmateriaal aan. Interessant voor wie het unieke karakter van zijn of haar project of producten wil koppelen aan een bepaalde afbeelding om deze in het geheugen van klanten te prenten.

Zeker, Getty is duurder dan andere beeldbanken. Maar de afbeeldingen zijn ook absoluut uitstekend qua kwaliteit, expressiviteit, design en exclusiviteit. Met de aankoop van zogenaamde UltraPacks van Getty kan de prijs van deze kwaliteitsbeelden tot 30% worden verlaagd.

De stelling “Ga naar Getty Images. Ze hebben alles” is absoluut waar. Zoekt u afbeeldingen, dan is deze beeldbank een absolute must.

Nieuw! Wilt u alles weten over het gebruik van stockbeelden, lees dan onze complete handleiding voor stockfotografie. Bekijk ook onze artikelen over hoe u de afbeeldingen van deze beeldbank kunt gebruiken voor succesvolle marketing activiteiten en maximaal scorende Google-advertenties.

Profiteer van 15% korting op UltraPacks met de Getty Images kortingscode!
Kortingscode inwisselen
22 dagen resterend

Gebruikers recensie

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Lees recensie

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Getty Images testrapport, prijzen en kortingen 2023”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Stockfoto's
Logo