Getty Images testrapport, prijzen en ervaringen

Getty Images is een van de bekendste en meest gerenommeerde beeldbanken ter wereld. Ze hebben een database met 80 miljoen foto's, vectoren, afbeeldingen, video- en audiobestanden en een uniek historisch archief. De afbeeldingen van Getty Images zijn van voortreffelijke kwaliteit. Met onze Getty Images kortingscode kunt u deze exclusieve afbeeldingen al vanaf €160,- kopen. Tip: U moet zeker een kijkje nemen bij Getty. Ze hebben echt alles!  

Aanbieding van Getty Images
Profiteer nu van 30% korting bij Getty Images! Klik op de knop “KORTINGSCODE TONEN” hieronder.

Getty Images afbeeldingen

logo-GettyImages1.pngGetty Images is een van de meest bekende en toonaangevende beeldbanken ter wereld. Met een onvoorstelbaar grote database met meer dan 80 miljoen foto's, vectoren, afbeeldingen, video- en audiobestanden en een uniek historisch archief met afbeeldingen uit het verleden en heden, heeft Getty Images foto's die u nergens anders aantreft. Je zou kunnen stellen “alles wat uw hartje begeert”, vindt u bij Getty.

Sterker nog, u vindt hier niet alleen een gigantische keuze aan afbeeldingen over elk denkbaar onderwerp, maar ook afbeeldingen die absoluut exclusief en uniek zijn in hun expressiviteit en van de allerhoogste kwaliteit. U moet echt eens een kijkje nemen bij Getty Images!

Profiteer van 30% korting op UltraPacks met de Getty Images kortingscode!

De afbeeldingen die Getty Images biedt

Getty Images biedt zowel redactionele afbeeldingen als rechtenvrije afbeeldingen (royalty free afbeeldingen – RF) en afbeeldingen onder licentie (RM=Rights Managed) onder de naam “Creative” aan.

Getty Images afbeeldingen

Creative afbeeldingen – rechtenvrije afbeeldingen (RF)

Rechtenvrije afbeeldingen kunnen meestal naar believen worden gebruikt tegen betaling van een gebruiksvergoeding, d.w.z. u kunt ze voor onbepaalde tijd en meerdere malen voor diverse projecten gebruiken. Getty biedt deze afbeeldingen op haar eigen website aan onder de naam “Creative RF en maakt ook gebruik van de beeldbank van iStock by Getty Images (dochteronderneming).

Getty Images testrapport, prijzen en ervaringen 5

De prijs van de afbeelding wordt bepaald door de grootte ervan. Zoals vaak het geval is, hoe hoger de resolutie, hoe hoger de prijs van de afbeelding.

Getty Images Creative

Om op de prijs van de afbeelding te besparen, kunt u gebruik maken van de UltraPacks van Getty Images. Dit zijn fotobestanden (Packs) van 5,10,15 of 25 Packs en zijn verkrijgbaar voor de drie beeldresoluties “Low, Medium en High”. ( Meer informatie over UltraPacks en de Getty Images kortingscode!)

Getty Images Ultrapacks

De tabel maakt het volgende duidelijk: Het kopen van grote pakketten levert een grotere besparing op. Met UltraPacks kunt u tot 20-33% per afbeelding besparen. Maar dat is niet het enige voordeel. Ultrapacks blijven altijd geldig ( mits u ten minste eenmaal per jaar inlogt op uw account), u beschikt over een eenvoudige licentie (onbeperkte gebruikerslicentie en oplage), en u heeft toegang tot alle Creative RF afbeeldingen en video's, alsook tot een groot aantal redactionele afbeeldingen.

Besparingstip
Wij adviseren om altijd de Ultrapacks met het hoogste aantal afbeeldingen te kopen. Op die manier kunt u er zeker van zijn dat u altijd over voldoende beeldmateriaal beschikt. 

Profiteer van 30% korting op UltraPacks met de Getty Images kortingscode!

Creative – Rights Managed afbeeldingen (RM)

Bij dit stockfotobureau kunt u onder de naam Prestige Rights Managed afbeeldingen verkrijgen. In tegenstelling tot rechtenvrije afbeeldingen is voor het individuele gebruik van de afbeelding een speciale licentie vereist.

Getty Images afbeeldingen

 

Getty Images afbeeldingen Prestige

De vergoeding (kosten) voor het gebruik wordt afzonderlijk berekend en is afhankelijk van bepaalde gebruikscriteria, zoals het gebruiksdoel, de oplage van de geselecteerde afbeelding en het land van publicatie. Na betaling van de vaste vergoeding verleent Getty u toestemming (licentie) voor het gebruik van de afbeelding. In het algemeen gelden de op die manier verkregen rechten op de afbeelding slechts voor eenmalig gebruik en slechts voor een bepaalde periode.

Getty Images calculator

Redactionele afbeeldingen van Getty Images

Wanneer u afbeeldingen nodig hebt voor gedrukte en online media en actuele nieuwsberichten, biedt Getty het volledige scala aan redactionele afbeeldingen, van afbeeldingen van beroemdheden uit de media tot afbeeldingen van populaire tv-evenementen, film, muziek en sport. Getty Images heeft ze allemaal!

Getty Images redactionele beelden

Als u bijvoorbeeld op uw website of blog verslag wilt doen van de actuele stand van zaken van een Europees Kampioenschap Voetbal, dan garandeert deze beeldbank dat u de juiste afbeeldingen vindt om uw artikel of uw nieuws te voorzien van een grote professionaliteit en absolute actualiteit. Redactionele afbeeldingen vergroten de interesse en aandacht van uw lezers in hoge mate.

Kollektion: Getty Images Sport (Photo by VI Images via Getty Images)

Collectie: Getty Images Sport (Foto van VI Images via Getty Images)

Of schrijft u over Fashion Weeks of filmfestivals? Met de nieuwste redactionele afbeeldingen van Getty Images zijn uw lezers net zo dicht bij de scène alsof ze er live bij zijn.

Kollektion: Getty Images Entertainment (Photo by Victor Boyko/Getty Images)

Collectie: Getty Images Entertainment (Foto van Victor Boyko/Getty Images)

Credit: Getty Images / Handout 476996143

Credit: Getty Images / Handout 476996143

Historisch archief – De unieke collectie afbeeldingen van Getty Images

Vanaf het begin heeft Getty een historisch archief van stockfoto's aangelegd. Hierin vindt u veel waardevolle foto's uit het verleden, zoals in de “Retrofile Collection”, die interessante afbeeldingen uit de vorige eeuw bevat. Of het archief van Michael Ochs met foto's van muzikanten uit vervlogen tijden.

Getty heeft dit speciale beeldaanbod uitgebreid door partnerschappen met de bekende documentaire tijdschriften Time & Life Magazine en National Geographic aan te gaan. De beeldbank heeft zo exclusieve toegang tot nog veel meer historische afbeeldingen.

Getty Images archieffoto's en histortische beelden

Afbeeldingen zoeken bij Getty Images

Voor Getty Images geldt het gezegde: “Wie de keuze heeft, heeft de pijn! Wie net als Getty Images de grootste database met afbeeldingen heeft, moet een goede en uitgebreide zoekfunctie op zijn website hebben geïntegreerd. En inderdaad, die hebben ze.

Getty Images afbeeldingen zoeken

Laten we beginnen met het zoekveld. Als u hier een term invoert, ziet u ook extra suggesties voor een term. Tegelijkertijd kunt u links van het zoekveld op “Redactionele afbeeldingen” klikken om uw zoekopdracht verder te verfijnen.

Getty Images testrapport, prijzen en ervaringen 6

 

Getty Images testrapport, prijzen en ervaringen 7

Alle resultaten van uw zoekopdracht worden weergegeven in een nieuw venster dat extra zoekfilters biedt, bijvoorbeeld door te klikken op de categorieën “Creatief, Redactioneel, Video, Muziek”. En onder het grijze veld “Filter en sorteren” vindt u nog eens meer dan 20 filters om uw zoekopdracht te verfijnen. Zoekcategorieën zoals “Specifieke personen”, “Plaatsen”, “Fotografen” of ” Ethnische affiniteit” helpen om de zoekopdracht nog verder te verfijnen en om zeer uitgebreide resultaten te verkrijgen.

Getty Images zoekfilters

Betaling

Getty Images accepteert alle bekende creditcards en biedt de mogelijkheid om via PayPal te betalen.

getty-bezahlung

Conclusie over Getty Images

Getty Images is een van de grootste beeldbanken ter wereld. Met een enorme database met meer dan 80 miljoen foto's, vectoren, afbeeldingen, video's en audiobestanden, een speciaal historisch archief en vele unieke beeldcollecties heeft deze stockfotosite een visuele blikvanger voor bijna elk denkbaar onderwerp. Veel afbeeldingen zijn uitsluitend verkrijgbaar bij Getty Images.

Naast rechtenvrije afbeeldingen biedt Getty Images ook auteursrechtelijk beschermde afbeeldingen aan. Interessant voor iedereen die het unieke karakter van zijn of haar project of product wil koppelen aan een bepaalde afbeelding en deze zo in het bewustzijn van de klant wil inprenten.

Zeker, Getty is duurder dan andere beeldbanken. Maar de afbeeldingen zijn ook absoluut uitstekend qua kwaliteit, expressiviteit, design en exclusiviteit. Met de aankoop van zogenaamde UltraPacks van Getty Images kan de prijs van deze kwaliteitsbeelden tot 30% worden verlaagd.

De stelling “Ga naar Getty Images. Ze hebben alles” is absoluut waar. Zoekt u afbeeldingen, dan is deze beeldbank een absolute must.

Nieuw! Wilt u alles weten over het gebruik van foto's en illustraties, lees dan onze complete handleiding voor stockfotografie. Bekijk ook onze bijdragen over hoe u de afbeeldingen van deze beeldbank kunt gebruiken voor succesvolle marketing activiteiten en maximaal scorende Google-advertenties.

Profiteer van 30% korting op UltraPacks met de Getty Images kortingscode!

Gebruikers recensie

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Lees recensie

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Getty Images testrapport, prijzen en ervaringen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.