Getty Images kortingscode: Nu korting op UltraPacks!

Getty Images website

30% korting op rechtenvrije foto's en stockvideo's met de Getty Images kortingscode!

www.gettyimages.nl homepage

Kwaliteit heeft zijn prijs. Dat geldt ook voor de afbeeldingen van Getty Images – topkwaliteit afbeeldingen voor een scherpe prijs. Met onze exclusieve kortingscode krijgt u bij aankoop van UltraPacks tot 30% korting op de normale prijs voor afbeeldingen en stockvideo's. UltraPacks bestaan uit meerdere bestanden afbeeldingen en video's en zijn in lage, medium en hoge resoluties verkrijgbaar.

De UltraPacks zijn in pakketten van 5, 10, 15 en 25 downloads verkrijgbaar. En zoals altijd: hoe groter het pakket, hoe lager de prijs. Bij een UltraPack van bijvoorbeeld een pakket van 5 afbeeldingen kost een exclusieve afbeelding in hoge resolutie u met deze korting slechts €500,- in plaats van €600,-

Profiteer van 30% korting op UltraPacks met de Getty Images kortingscode!
Kortingscode inwisselen
12 dagen resterend

Getty Images Ultrapacks

Bespaar met de Getty Images UltraPacks

 • Nu met 30% korting.
 • Geen vervaldatum (zolang u maar 1x per jaar inlogt met uw klantenaccount).
 • Toegang tot alle rechtenvrije creatieve afbeeldingen en video's, evenals veel redactionele afbeeldingen.
Kooptip
Wij adviseren u om bij de aankoop van Ultrapacks altijd voor de hoogste resolutie te kiezen! Met de hoge beeldresolutie heeft u veel meer gebruiksmogelijkheden met afbeeldingen en stockvideo's dan met een lage beeldresolutie.
Profiteer van 30% korting op UltraPacks met de Getty Images kortingscode!
Kortingscode inwisselen
12 dagen resterend

Zo kunt u van de Getty Images kortingscode profiteren

Nu tot 30% korting met deze kortingscode
 1. Klik in onze kortingscode op de oranje knop “Kortingscode gebruiken”.
 2. De pagina “ULTRAPACKS” wordt nu geopend.
 3. Kies nu uw Getty Images UltraPack (5, 10, 15 of 25).
 4. Selecteer nu uw resolutie door te klikken op “Hoge resolutie” of “Gemiddelde resolutie” of “Lage resolutie”.
 5. Heeft u de juiste keuze gemaakt? Klik dan op de groene knop “Nu kopen”.
 6. Voer uw gegevens in op de betaalpagina die wordt geopend en klik op “Betalen”.

Gefeliciteerd. U hebt zojuist met 30% korting Ultrapacks gekocht!

 

Getty Images kortingscode


De foto's van Getty Images

Getty Images Creatief

De afbeeldingsdatabase van Getty Images telt meer dan 175 miljoen foto's, afbeeldingen, vectoren, stockvideo's en stockmuziek. Tevens is er een speciaal historisch archief en veel afbeeldingen die uitsluitend bij Getty Images verkrijgbaar zijn.

Afbeeldingen

Getty Images biedt rechtenvrije afbeeldingen aan onder de naam Creative RF rechtenvrije afbeeldingen (Royalty Free-licentie), die in principe voor onbepaalde tijd en voor veel verschillende projecten kunnen worden gebruikt.

Voor geselecteerde afbeeldingen biedt Getty Images een exclusief gebruiksrecht dat kan worden verkregen met de Rights Managed-licentie. De RM-licentie regelt bijvoorbeeld wanneer, in welke media, hoe vaak en waar het beeldmateriaal uitsluitend mag worden gebruikt. Hoe breder de licentie, hoe hoger de prijs van de afbeelding of licentie.

De redactionele afbeeldingen nemen een bijzondere plaats in. Dit beeldmateriaal is vooral nodig voor actueel nieuws en in de gedrukte en online media. Redactionele afbeeldingen mogen in principe niet commercieel worden gebruik. Hier in ons testrapport vindt u een uitvoerige beschrijving van het afbeeldingsaanbod van Getty Images.

Stockvideo's

De zogenaamde stockvideo's worden steeds vaker gebruikt op websites en in de reclame. Stockvideo's zijn korte videoclips die reclame, productpresentaties, nieuws en webinars levendig en interessant maken.

Op de website van Getty Images vindt u een uitstekende selectie topkwaliteit video's over vrijwel alle onderwerpen. Naast met een standaardlicentie (royalty free/rechtenvrij) kunnen de stockvideo's voor exclusief gebruik ook met een Rights Managed-licentie worden verkregen.

Meer informatie over stockvideo's
In ons artikel Wat u moet weten over rechtenvrije video's en stock footage leest u meer over hoe u stockvideo's kunt gebruiken!

www.gettyimages.nl homepage

Waarom met de Getty Images kortingscode kopen en hoe u deze korting ontvangt?

 • Getty Images is een van de bekendste beeldbanken ter wereld en biedt spectaculaire afbeeldingen en stockvideo's, waarvan een aantal uitsluitend bij Getty verkrijgbaar zijn.
  Als u exclusieve afbeeldingen en stockvideo's nodig heeft, kunt u deze bij Getty Images verkrijgen.
 • Keuze uit ruim 175 miljoen afbeeldingen en video's, met inbegrip van alle rechtenvrije Creatieve afbeeldingen en video's en veel redactionele afbeeldingen.
 • Met Getty Images UltraPacks kunt u hoge kwaliteit afbeeldingen en stockvideo's tegen een scherpe prijs inkopen.
 • UltraPacks blijven geldig en vervallen niet als u minstens eenmaal per jaar met uw account inlogt op Getty Images. Zo kunt u afbeeldingen en videoclips op elk gewenst moment downloaden.

De aankoop van Getty Images afbeeldingen en stockvideo's biedt u onder meer flexibele en uitgebreide gebruiksrechten:

 • Drukwerk, digitaal, televisie en sociale media.
 • Redactionele afbeeldingen geven gedurende 15 jaar het recht op redactioneel gebruik, uitsluitend voor gebruik op gedrukte titelpagina's.
 • Onbeperkte oplage.
 • Onvoorwaardelijke vrijwaring van aansprakelijkheid.

Kopen bij Getty Images is investeren in sensationele afbeeldingen en stockvideo's, en met de Getty Images kortingscode krijgt u nu 30% korting op alle UltraPacks.

Profiteer van 30% korting op UltraPacks met de Getty Images kortingscode!
Kortingscode inwisselen
12 dagen resterend
Wilfred van der Zwaag

Wilfred van der Zwaag

Als marketingmanager richt ik mij vooral op de beeldbanken die in Nederland en België actief zijn, en zorg ik ervoor dat u altijd de nieuwste informatie en aanbiedingen krijgt. Ook kan ik u advies geven over rechtenvrije afbeeldingen, licenties, auteursrechten en gebruikstoepassingen van stockfoto's en -video's.

Stockfoto's
Logo