Getty Images kortingscode 2024: Nu 15% korting op UltraPacks!

Getty Images website

Getty Images kortingscode15% korting op de mooiste stockfoto's en video's!

www.gettyimages.nl homepage

Kwaliteit heeft zijn prijs. Dat geldt ook voor de afbeeldingen van Getty Images – deze beeldbank bewijst dat beelden van hoge kwaliteit voordelig kunnen zijn. Met onze exclusieve kortingscode van Getty Images krijgt u bij aankoop van UltraPacks tot 15% korting op de normale prijs per afbeelding.

Met UltraPacks kunt u elke combinatie van Creative beelden, vectoren, video's en de meeste redactionele beelden verkrijgen in de resoluties “klein, medium en groot”. (Let op: beelden die met UltraPacks uit de categorie redactioneel worden gedownload, kunnen niet worden gebruikt voor printcovers of commerciële doeleinden).

UltraPacks zijn pakketten die u vooraf betaalt en die u, wanneer u beelden en/of video's nodig hebt, gewoon bij Getty Images kunt downloaden.

Ultrapacks zijn verkrijgbaar in pakketten van 5 en 10 stuks. Daarbij geldt: hoe groter het pakket, hoe lager de prijs. In een UltraPack met 10 stuks kost een exclusieve afbeelding in hoge resolutie bijvoorbeeld slechts € 400,- in plaats van € 475,-. Ontvang dus iets meer dan 15% korting op de aankoop van losse artikelen.

https://www.gettyimages.nl/mogelijkheden-en-prijzen
Profiteer van 15% korting op UltraPacks met de Getty Images kortingscode!
Kortingscode inwisselen
30 dagen resterend

Bespaar met de Getty Images korting op UltraPacks

 • Nu met de Getty Images kortingscode 15% korting.
 • Geen vervaldatum (zolang u maar 1x per jaar inlogt met uw klantenaccount).
 • Toegang tot alle rechtenvrije creative beelden en video's, evenals veel redactionele afbeeldingen.

Wij adviseren u om bij de aankoop van Ultrapacks altijd voor de hoogste resolutie te kiezen! Met de hoge beeldresolutie heeft u veel meer gebruiksmogelijkheden met afbeeldingen en stockvideo's dan met een lage beeldresolutie.

Zo profiteert u van de Getty Images kortingscodes

15% GETTY IMAGES KORTING OP ULTRAPACKS
 • Klik op de groene knop “Kortingscode inwisselen” in onze coupon.
 • U komt dan op de UltraPack-pagina van Getty Images.
 • Kies hier uw UltraPack (pakket van 5 of 10)
 • Klik hier op “Nu kopen”.
 • Vul de vereiste betalingsgegevens in de winkelwagen in.
 • Klik op “Betalen”.
 • Gefeliciteerd! U heeft beelden gekocht met maar liefst 15% korting!
Profiteer van 15% korting op UltraPacks met de Getty Images kortingscode!
Kortingscode inwisselen
30 dagen resterend

Het beeldmateriaal van Getty Images

www.gettyimages.nl homepage

De afbeeldingsdatabase van Getty Images telt meer dan 175 miljoen foto's, afbeeldingen, vectoren, stockvideo's en stockmuziek. Tevens is er een speciaal historisch archief en veel afbeeldingen (categorie redactioneel) die uitsluitend bij Getty Images verkrijgbaar zijn.

Foto's – Creatieve afbeeldingen en de mooiste stockfoto's van de beste fotografen

Getty Images biedt rechtenvrije afbeeldingen aan onder de naam Creative afbeeldingen (Royalty Free beelden), die in principe voor onbepaalde tijd en voor veel verschillende projecten kunnen worden gebruikt.

Voor geselecteerde afbeeldingen biedt Getty Images een exclusief gebruiksrecht dat kan worden verkregen met de Rights Managed-licentie. De RM-licentie regelt bijvoorbeeld wanneer, in welke media, hoe vaak en waar het beeldmateriaal uitsluitend mag worden gebruikt. Hoe breder de licentie, hoe hoger de prijs van de afbeelding of licentie.

De redactionele afbeeldingen nemen een bijzondere plaats in. Dit beeldmateriaal is vooral nodig voor actueel nieuws en in de gedrukte en online media. Redactionele afbeeldingen mogen in principe niet commercieel worden gebruik.

Meer informatie leest u in het testrapport van Getty Images.

Stockvideo's

In reclame en op veel websites worden steeds meer videoclips gebruikt. Deze clips zijn van korte duur en maken de presentatie van producten, merken, nieuws, webinars enz. dynamisch en interessant. Op de website van Getty Images vindt u een enorme keuze aan creatieve en redactionele video's over nagenoeg elk onderwerp.

In ons artikel Wat u moet weten over rechtenvrije video's en stock footage leest u meer over hoe u stockvideo's kunt gebruiken!

GOEDKOPE AFBEELDINGEN VAN ISTOCK BY GETTY IMAGES

Wist u dat wij een iStock promotiecode 2024 hebben? Ontvang 15% korting op alle abonnementen en credits van iStock by Getty Images. Klik hier voor de iStock kortingscode!

Getty Images kortingscode [wpsm_custom_meta type=date field=year]: Nu 15% korting op UltraPacks! 3

Koop uw favoriete producten zoals creatieve afbeeldingen en beste promovideo's voordelig met geweldige kortingen. Ontvang met de actiecode, coupons en deals extra korting, zodat u de door u geselecteerde foto's van hoge kwaliteit voordelig kunt downloaden.


Waarom Getty Images?

 • Getty Images is een van de bekendste beeldbanken ter wereld en biedt spectaculaire stockfoto's en stockvideo's voor verschillende doeleinden. Op de site vindt u veel geselecteerde foto's zijn uitsluitend bij Getty Images verkrijgbaar.
  Als u exclusieve stockfoto's en laag geprijsde video's nodig heeft, kunt u deze bij Getty Images verkrijgen. Gebruikt u de Getty Images aanbiedingen dan kunt u veel geld besparen.
 • Keuze uit ruim 175 miljoen stockfoto's en video's, met inbegrip van alle rechtenvrije creatieve afbeeldingen en de beste promovideo's en veel redactionele afbeeldingen.
 • Met Getty Images UltraPacks kunt u hoge kwaliteit afbeeldingen en stockvideo's uit het gehele assortiment selecteren en tegen een scherpe prijs inkopen.
 • UltraPacks blijven geldig en vervallen niet als u minstens eenmaal per jaar met uw account inlogt op Getty Images. Zo kunt u afbeeldingen en videoclips op elk gewenst moment downloaden.
De aankoop van Getty Images redactionele afbeeldingen en stockvideo's biedt u onder meer flexibele en uitgebreide gebruiksrechten:
 • Drukwerk, digitaal, televisie en sociale media.
 • Redactionele afbeeldingen geven gedurende 15 jaar het recht op redactioneel gebruik, uitsluitend voor gebruik op gedrukte titelpagina's.
 • Onbeperkte oplages.
 • Onvoorwaardelijke vrijwaring van aansprakelijkheid.

Kopen bij Getty Images is investeren in sensationele afbeeldingen, illustraties en stockvideo's, en met de Getty Images kortingscode krijgt u nu 15% korting op alle UltraPacks.

Profiteer van 15% korting op UltraPacks met de Getty Images kortingscode!
Kortingscode inwisselen
30 dagen resterend

Veelgestelde vragen over Getty Images

Wat is Getty Images?

Getty Images is een beroemde beeldbank is gevestigd in Seattle (VS). Het bedrijf is opgericht in 1995 door Mark Getty en Jonathan Klein en is nu een van de meest prominente beeldbanken ter wereld. Getty Images heeft een database met meer dan 175 miljoen foto's, vectoren, video's en muziek. Tevens is er een uniek historisch archief met foto's van vroeger en nu.

Is Getty Images rechtenvrij?

De term rechtenvrije of royalty-free mag niet worden verward met gratis. Rechtenvrij betekent dat de afbeeldingen zijn voorzien van de rechtenvrije licentie (RF). Deze licentie is een soort algemene licentie. Na betaling van een eenmalige licentievergoeding hoeft u voor uw online aankopen (bijv. een groter formaat foto of video) geen extra licentiekosten te betalen wanneer de afbeelding opnieuw wordt gebruikt. Daarom de term licentievrij. Rechtenvrije beelden kunnen gewoonlijk wereldwijd, onbeperkt en voor onbepaalde tijd worden gebruikt in diverse media. Veel beeldmateriaal van Getty Images is rechtenvrij.

Wat is iStock by Getty Images?

In 2006 heeft Getty Images voor 50 miljoen dollar het in 2000 door Bruce Livingstone opgerichte microstock stockfotobureau iStockphoto gekocht. Voor iedereen die perfecte afbeeldingen, video's, grafieken, illustraties en muziek van de hoogste kwaliteit zoekt, vindt het allemaal bij iStock.

Is er een Getty Images coupon of zijn er andere kortingen?

Nee, er zijn geen andere Getty Images kortingscodes of soorten kortingen en promoties waarmee het geweldige aanbod muziek en beeldbestanden kan worden gedownload. Ook heeft Getty Images geen couponcode, promotiecode of tijdelijke aanbieding om producten gratis te downloaden – zelfs niet voor nieuwe klanten. Geen Getty Images coupon maar toch een van de favoriete winkels voor beeldmateriaal met kortingen via ImagePacks.

Heeft iStocks by Getty Images actiecodes en promotiecodes?

Ja, iStock en andere soortgelijke winkels op internet hebben inderdaad meerdere acties, couponcodes en verschillende kortingen. Meld u aan via uw e-mailadres voor de wekelijkse nieuwsbrief van een van de meest populaire winkels online en ontvang informatie over de nieuwste kortingscodes en kortingsbonnen.

Profiteer van 15% korting op UltraPacks met de Getty Images kortingscode!
Kortingscode inwisselen
30 dagen resterend

Niet gevonden wat u zocht? Vraag het hier!

loading...

🤓 Ik wil meer informatie over de Getty Images kortingscode

🤨 Ik heb een vraag over de Getty Images kortingscode

🤔 Ik weet niet of de Getty Images kortingscode iets voor mij is

🙄 Iets anders…

Wilfred van der Zwaag
Wilfred van der Zwaag

Als marketingmanager richt ik mij vooral op de beeldbanken die in Nederland en België actief zijn, en zorg ik ervoor dat u altijd de nieuwste informatie en aanbiedingen krijgt. Ook kan ik u advies geven over rechtenvrije afbeeldingen, licenties, auteursrechten en gebruikstoepassingen van stockfoto's en -video's.

Geen recensies

Laat een reactie achter

Stockfoto's
Logo