Waar koop ik afbeeldingen voor Instagram? 2 toppers!

Bent u actief op Instagram? Dat is een belangrijke vraag, waarop het antwoord volmondig ja zou moeten zijn. Met het oog op uw bedrijf is het belangrijk om een goed Instagram profiel te hebben. Wat hebt u daarvoor nodig? Fantastische lifestyle foto's, unieke afbeeldingen, hipster en bizarre stockfoto's en opvallend scherp geprijsd premium beeldmateriaal en wellicht diversiteit afbeeldingen. Afbeeldingen kunnen het succes van uw account op Instagram maken of breken.

U heeft hier veel foto's voor nodig. Heel veel! Het zelf maken van een afbeelding die u voor social media kunt gebruiken kost om die steeds weer te tupdaten veel tijd, moeite en geld. Maar gelukkig kunt u tegenwoordig met stockfoto's voor social media veel tijd en geld besparen! Er zijn diverse adressen waar u perfecte afbeeldingen voor Instagram tegen zeer scherpe prijzen kunt verkrijgen.

Maar wat zijn dan de perfecte afbeeldingen voor Instagram? Waarom zou u zelfs de moeite nemen om Instagram voor uw bedrijf te gebruiken? Dat gaan we u nu vertellen!

Photocase Jonge zakenman met zonnebril en smartphone

Copyright 2018 klublu / Photocase, alle rechten voorbehouden.

Bevalt deze afbeelding u? Meer informatie over de geweldige afbeelding voor Instagram van Photocase, plus de geweldige aanbieding van StockPhotoSecrets Shop voor kant en klare afbeeldingen voor Instagram, vindt u hieronder!


Afbeeldingen voor Instagram: hoe en wat

We gaan u geen dingen vertellen die u al weet over de mogelijkheden van social media voor uw bedrijf en merk, maar er zijn een aantal redenen waarom het de moeite waard is om actief te zijn op Instagram. Laat ik me daarom beperken tot waarom uw bedrijf op Instagram te zien zou moeten zijn. U zou de volgende Instagram social media strategie kunnen volgen:

 • Het is een van de meest populaire sociale netwerken van dit moment. Gezien de enorme omvang van deze platforms, is dit veelzeggend. De cijfers zijn overtuigend: Eind 2017 waren er 800 miljoen actieve Instagram-accounts, waarvan 25 miljoen van zakelijke aard. 39% van alle internetgebruikers is actief op Instagram. Wie wil dat nou niet, een manier om bijna 40 procent van alle internetgebruikers direct te kunnen bereiken?
 • Het is een uiterst visueel gericht platform. Hoewel de meeste social netwerken foto's en video's bevatten, is tekstuele inhoud net zo relevant of zelfs nog relevanter. Bij Instagram draait alles om afbeeldingen, foto's (en aansprekende video's) staan centraal. Geweldig voor marketing, omdat beeldmateriaal tot de meest effectieve marketingtools behoort. Fotografen missen de boot wanneer ze hun werk hier niet laten zien
 • Het is het niet te missen netwerk voor jonge demografen. De recentste statistieken geven aan dat 59% van alle internetgebruikers van 18-29 jaar op Instagram actief is. Voor de groep van 30-49 is dat nog altijd een belangrijk aandeel van 33%. Naar alle waarschijnlijkheid vindt u onder de gebruikers van Instagram uw doelgroep.
 • Gratis Instagram vergeleken met betaalde platformen zoals Google/Facebook: U kunt Instagram gratis gebruiken ( wanneer u begint) en betaalt alleen wanneer u er advertenties op wilt plaatsen.
 • De beste en simpelste manier om uw merk of bedrijf cool te maken.
 • Geen problemen met auteursrechtenen fotografen van gratis stockfotosites.

En is het verstandig dat u, als u dat nog niet heeft gedaan, een Instagram-account voor uw bedrijf aanmaakt. Maar het is niet alleen een kwestie van foto's uploaden naar Instagram, nee: u wilt er zeker van zijn dat uw Instagram het goed doet. Social media marketing heeft voor ieder platform zijn specifieke kenmerken, en hier volgt hoe u Instagram in grote lijnen als een professional kunt gebruiken:

 • Gebruik van de perfecte social media stockfoto's. Een absolute must. Instagram is een van de visuele trendsetters van nu op het gebied van social media, waarop de “authentieke fotografie” hoog in het vaandel staat. Het perfecte afbeeldingen voor Instagram zijn realistisch, natuurlijk en aansprekend. In aanvulling op onze veelbekeken lijst met de meest gedownloade foto's van 2019 hebben we samen met experts een overzicht van de fotografietrends voor 2020 voor u samengesteld. Wij zijn ervan overtuigd dat beide u zeker van pas zullen komen bij het vinden van de bij u passende trendy stijl voor het op- en uitbouwen van uw merk.
 • Gebruik het juiste aantal stockfoto's. Studies hebben uitgewezen dat zakelijke gebruikers van Instagram tussen de 1 en 3 keer per dag posten. Volgens experts is dit de gemiddelde frequentie om relevant te blijven en uw volgers vast te houden. Mocht u niet over de tijd, middelen, vaardigheden en geld beschikken om u helemaal op social media te storten, geen enkel probleem: stockfoto's zijn de oplossing voor u. We hebben hieronder een aantal fantastische oplossingen voor social media afbeeldingen voor u!
 • Maak een visueel relaas met afbeeldingen voor Instagram. Het is niet gewoon een kwestie van het selecteren van een aantal mooie social media foto's en deze te uploaden. Uw Instagram foto's moeten een doel voor ogen hebben, een bepaalde stijl hebben en een samenhangend verhaal overbrengen. Vergeet deze Instagram-functie voor verhalen niet! Het is een zeer goede bron voor korte verhalen en doelgerichte social media campagnes.
 • Gebruik het Instagram-logo NIET – het is auteursrechtelijk beschermd.
 • Gebruik foto's met mensen: Mensen vinden het fantastisch om foto's te bekijken op sociale media met mensen erop. Kies daarom voor uw kanaal en collectie voor foto's met leuke en natuurlijke mensen.

Nadat u kennis hebt gemaakt met de basisprincipes van deze tips en marketingregels voo Instagram, is het nu tijd om aan de slag te gaan en hippe stockfoto's te vinden die u kunt gebruiken als uw volgende afbeelding voor Instagram.

Photocase Jonge rossige vrouw lachend op een paarse glijbaan

Copyright 2018 nanihta / Photocase, alle rechten voorbehouden.


Afbeeldingen voor Instagram: waar koopt u deze

Uiteraard kunt u uw eigen social media foto's voor Instagram maken, maar dit is wellicht niet de beste strategie voor Instagram. De Instagram app biedt een camerafunctie met veel vooraf ingestelde filters en andere handige hulpmiddelen voor snelle bewerking. U kunt ze natuurlijk met uw iPhone schieten, de eigen Instagram-filters gebruiken en uw geluk beproeven. Of u huurt een professional in om een foto op maat te maken, elke keer weer als u er een op social media wilt delen…

Maar u heeft tussen de 7 tot 21 foto's per week nodig als u uw Instagram-volgers tevreden wilt stellen en de concurrentie voor wilt blijven. De tijd, rompslomp en het geld dat u kwijt bent aan het maken van foto's op maat, kunt u beter aan andere zaken besteden, omdat u geweldig beeldmateriaal voor Instagram kunt verkrijgen. En bij welke beeldbanken kunt u daarvoor het beste aankloppen, die tevens zijn opgenomen in de lijst met Beste Stockfoto Websites van 2019?

Dit zijn de beste websites:

Photocase: De Duitse beeldbank met de beste foto's voor Instagram

Photocase logoPhotocase – stockfoto's voor Instagram Photocase – Stockfoto's voor Instagram is een unieke beeldbank uit Berlijn dat over de perfecte beelden voor Instagram beschikt. Deze onderneming is ruim 10 jaar geleden opgericht als een community voor het delen van foto's, en dat is een grote overeenkomst met Instagram en maakt hun collectie zo geschikt voor dit platform. Meer informatie vindt u in ons testrapport over Photocase.

De collectie van Photocase is opzettelijk klein vergeleken met die van andere beeldbanken, omdat ze een superstrak curatieproces hebben dat de basis vormt van hun topservice: ze omvatten uitsluitend topkwaliteit, unieke en authentieke afbeeldingen. U zult geen perfecte te gemaakte foto's op hun website vinden, maar u heeft voldoende keuzemogelijkheden voor kunstzinnige, moderne, natuurlijke afbeeldingen (zoals de foto's die dit artikel laten zien, en ook deze selectie is speciaal voor u samengesteld). En dat is precies wat u voor uw account op Instagram nodig hebt!

Photocase Hipster man met baard van mosachtige planten

Copyright 2017 nanihta / Photocase, alle rechten voorbehouden.

Als premium, worden de afbeeldingen van Photocase a la carte of met credits verkocht. De prijzen worden bepaald op basis van het formaat en bedragen tussen de €13,- en €38,- per foto, en minder bij gebruik van credit packs. Ze hebben allemaal een rechtenvrije licentie, waardoor u het recht heeft om ze in social media en blogposts te gebruiken.

Zoekt u unieke afbeeldingen van topkwaliteit voor uw Instagram, dan is Photocase het juiste adres! En u zult het fantastisch vinden om te weten dat we een speciale Photocase kortingscode hebben voor 5 GRATIS credits plus 10% korting op uw aankoop!


StockPhotoSecrets Shop: Supervoordelige afbeeldingen voor Instagram

StockPhotoSecrets Shop logoStockPhotoSecrets Shop is een beeldbank die zich specifiek richt op kleine en middelgrote bedrijven en dat tegen budgetvriendelijke tarieven in al hun beeldbehoeften voorziet. En dat geldt vanzelfsprekend ook voor foto's voor Instagram en alle social media die u gebruikt!

De collectie van deze shop bestaat uit meer dan 6 miljoen afbeeldingen met een hoge resolutie, waaraan iedere maand nog eens tienduizenden nieuw gemaakte afbeeldingen worden toegevoegd. De stijl volgt de trends en de variatie wordt alleen maar beter, waardoor u keuze hebt uit voldoende moderne, authentieke foto's die bij uitstek geschikt zijn om in uw Instagram-verhalen te delen of om te posten in uw account (zoals de bijgevoegde foto's in dit artikel).

Voorbeeld van een stockfoto voor Instagram

StockPhotoSecrets Shop Jonge vrouw met enorme suikerspin

Copyright: Ingram Images – Stockphotosecrets

StockPhotoSecrets Shop heeft zeer scherpe prijzen en verschillende aankoopopties voor elk budget. Let wel: foto's van topkwaliteit in verschillende formaten, tot XXL (hoge resolutie) zonder extra kosten. Deze website behoort tot de beste voor zakelijke klanten die actief zijn of willen worden op social media.

Afbeeldingspakketten99club logo zijn verkrijgbaar vanaf €39,- voor 5 afbeeldingen, maandabonnementen zijn vanaf €35,- voor 25 afbeeldingen per maand verkrijgbaar, en de speciale actie 99club biedt u 200 te downloaden afbeeldingen voor social media voor slechts $99 per jaar (hier leest u de beoordeling over onze 99club). U kunt zo hoge resolutie afbeeldingen verkrijgen die u meteen op Instagram kunt plaatsen voor maar €0,49 per stuk!

Als u het groots wilt uitpakken op Instagram zonder diep in de buidel te moeten tasten, dan moet u zeker een bezoekje brengen aan StockPhotoSecrets Shop! De 99club is hier de speciale afbeelding die u niet aan uw neus voorbij moet laten gaan – surf nu naar de website!

99club - Dat zijn 200 downloads van foto's, vectoren en lettertypen voor slechts €99,- per jaar.
Nu kopen KORTINGSCODE TONEN
28 dagen resterend

Andere alternatieven om afbeeldingen voor Instagram te bemachtigen

In onze specials over bizarre stockfoto's, hipster afbeeldingen, authentieke foto's en unieke beelden vindt u ook een aantal alternatieven voor foto's die geschikt zijn voor Instagram, neem er dus even de tijd voor!

Instagram + lifestyle stockfoto's: Een magische combinatie

Het ironische is dat lifestyle stockfoto's al sinds jaar en dag terrein winnen in de fotografische sector, aangewakkerd door de stijl van Instagram: een toenemend aantal kopers is op zoek naar het juiste soort kwaliteitsfoto's en dus zijn steeds meer beeldbanken begonnen met het zoeken, produceren en aanbieden ervan.

U beschikt nu over een perfecte bron om social media afbeeldingen voor Instagram zorgeloos voor commerciële toepassingen te gebruiken: u krijgt professioneel, perfect gestyld en wettelijk veilig te gebruiken fotomateriaal tegen uiterst scherpe prijzen, en u kunt ze in no time gebruik om uw Instagram berichten en verhalen te animeren.

Als u Instagram op de juiste manier aanpakt, profiteert u van een steeds groter wordende stroom van commerciële kansen. Een volgerbasis kan worden omgezet in waar u naar op zoek bent: meer verkeer en conversies, nieuwe klanten, professionele contacten, samenwerkingen, krachtiger online aanwezigheid….. en ga zo maar door.

Bent u nieuwsgierig naar welke afbeeldingen andere Instagram gebruikers voor hun succesvolle posts hebben gebruikt? Bekijk dan ons overzicht met fotografietrends 2019 voor nog meer inspiratie!

StockPhotoSecrets Shop afbeeldingen voor instagram Jonge man liggend in een alpenwei in de bergen

Copyright: Ingram Images – Stockphotosecrets


Word een ster op Instagram met fantastische afbeeldingen

Onze taak zit erop, u bent nu aan zet! U bent bekend met de basis, u beschikt nu ook over de middelen en sites. Hoogste tijd om de content van Instagram te plannen, een aantal fantastische stockfoto's te bemachtigen en uw zakelijke Instagram profiel aan te maken en op te bouwen.

HIER NOG ENKELE TIPS
 • Vind afbeeldingen voor Instagram: Is uw onderneming in Europa gevestigd of uw publiek voornamelijk Europees, kies dan voor Photocase. De collectie van Photocase is een perfecte visuele weergave van de moderne en sprankelende Berlijnse stijl.
 • Stockfoto's voor Instagram: Heeft u een beperkt budget of wilt u graag goedkoop werken, kies dan voor StockPhotoSecrets Shop. Zo kunt u tegen een spotgoedkope prijs afbeeldingen kopen zonder dat de kwaliteit en variëteit uit het oog worden verloren.
 • Stockfotografie kan verrassend creatief zijn! Maar neem ook de tijd om andere goede alternatieven te ontdekken in ons artikel over Authentieke stockfoto's!
 • BONUS:  Zoekt u gratis afbeeldingen voor Instagram, raadpleeg dan onze lijst met de 27 beste gratis fotosites ooit!

Wie wordt uw partner voor Instagram? Waar koopt u uw afbeeldingen voor Instagram? Laat het ons weten!

Als ingewijde op het gebied van stockfoto's wil ik met mijn online magazine Stockfotos.nl u als koper van afbeeldingen graag inzicht geven in de wereld van beeldbanken en u helpen de beeldbank te vinden die bij u past.

Stockfoto's