Exclusieve Canva kortingscode september 2023: 1 jaar lang 15% korting op Canva Pro!

Zoekt u promotiecodes, de beste kortingscodes en Canva aanbiedingen voor het downloaden van stockfoto's en sjablonen die voor allerlei ontwerpen kunnen worden gebruikt?

Canva biedt alles wat u hiervoor nodig heeft. Ontvang nu met de beste deals met de Canva kortingscode – heel interessant voor nieuwe gebruikers, ondernemingen en studenten.

Canva is een fantastisch grafisch ontwerpprogramma voor het maken en bewerken van de mooiste ontwerpen. Ontvang met deze Pro versie can Canva nog veel meer handige functies en veel premium content voor het creëren van professionele ontwerpen.

Twijfelt u nog of u een Canva Pro-abonnement moet nemen? Profiteer nu van onze beste deal: Canva kortingscode voor 15% korting op het Canva Pro jaarabonnement. Let op: Deze actie voor Canva korting is slechts beperkte tijd geldig.

Exclusieve Canva actiecode

€ 93,49 €109,99
15% korting op het Canva Pro jaarabonnement

Beste Canva aanbieding: Canva kortingscode voor 15% korting

Canva Pro is als maandabonnement te krijgen, maar nog voordeliger als jaarabonnement. Momenteel is de prijs van het maandabonnement €11,99 en kunnen tot 5 personen gebruik maken van het abonnement. Een goede prijs voor wat u met de Pro-versie van Canva kunt doen.

Kies voor een jaarabonnement van Canva, dan betaalt u slechts €109,99 (voor max. 5 personen geldig). Ontvang ten opzichte van het maandabonnement €33,89 korting.

U krijgt met onze exclusieve Canva kortingscode nog eens 15% korting op het jaarabonnement. In plaats van €109,99 betaalt u slechts €93,49 per jaar. Dat is € 16,50 goedkoper. Omgerekend is de prijs van Canva Pro slechts €7,79 per maand!

(Kortingscode tijdelijk niet beschikbaar – probeer het later nog eens!)

Hoe kan ik de Canva kortingscodes inwisselen?

Het gebruik van de Canva couponcode bij uw eerste bestelling is heel simpel. U hoeft maar een paar stappen te doorlopen. Zo werkt het:

1. Klik op de Canva kortingscode banner hieronder of via een van de andere links in dit artikel.
2. U zult worden doorverwezen naar de Canva kortingcode pagina. Daar vindt u alle bijzonderheden van deze aanbieding. Meld u aan via Google of Facebook of per e-mail.

Canva kortingscode

Heeft u al een Canva-account? Log in met uw inloggegevens.

Exclusieve Canva kortingscode [wpsm_custom_meta type=date field=month] [wpsm_custom_meta type=date field=year]: 1 jaar lang 15% korting op Canva Pro! 2
3. Zodra u bent ingelogd, ziet u de aankoopgegevens en de aankoopprijs, waarop al 15% korting in mindering is gebracht.

Maak een keuze hoe u wilt betalen (creditcard, bankoverschrijving of PayPal). Voer dan de betalingsgegevens in en klik op de knop “Offerte aanvragen”. Let op: de verwerking van de betaling kan een paar minuten duren.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is canva-korting-1-840x275.jpg

Dat is alles! Inwisselen van de Canva kortingscode en 15% korting krijgen op Canva Pro is heel simpel!

(Kortingscode tijdelijk niet beschikbaar – probeer het later nog eens!)

Welke voordelen ontvang ik met het Pro-abonnement van Canva?

Met de gratis versie van Canva kunt u met gratis foto's simpel beeldmateriaal ontwerpen voor kleine en particuliere projecten. Deze gratis versie van Canva biedt volop mogelijkheden die voor het maken van bijvoorbeeld afbeeldingen voor sociale media kunnen worden gebruikt, een assortiment met sjablonen voor uitnodigingen en visitekaartjes, enz. – een voordelige oplossing en één van de meest favoriete producten voor studenten en kleine bedrijven.

Kies voor Canva Pro en abonneer u op dit product als u nog veel meer voordeel wilt halen uit beeldmateriaal voor uw projecten of bedrijf. In ons artikel over de Canva Pro prijzen hebben we uiteengezet welke extra bewerkingsfuncties en professionele content (een groot assortiment premium foto's, afbeeldingen, video's en muziekbestanden) de premium versie van Canva biedt en waarom dit één van de beste is.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube's privacy policy.
Learn more

Load video

De vergelijking hieronder verduidelijkt de belangrijkste verschillen tussen Canva Gratis en Canva Pro:

Canva prijzen

Welke voordelen heeft Canva Pro?

Met Canva Pro kunt u veel meer premium content, sjablonen en handige bewerkingsfuncties gebruiken dan met de onbetaalde versie die Canva beschikbaar stelt. Wij zullen een aantal van die voordelen toelichten:

Voordeel: Premium afbeeldingen

Met Canva Pro heeft u toegang tot meer dan 100 miljoen premium stockfoto's, illustraties, video's en audiobestanden. Geen extra kosten voor premium afbeeldingen en stockfoto's, zoals dat bij de gratis versie wel het geval is. Zo bent er zeker van dat een gratis afbeelding van Canva niet ergens anders duizenden keren wordt gebruikt.

Canva afbeeldingen

Voordeel: Achtergrondverwijderaar

De slimme functie voor het verwijderen van achtergronden zal u fascineren. U kunt met één enkele muisklik de achtergrond van een afbeelding verwijderen en deze vervangen door een andere achtergrond, om maar een voorbeeld te noemen. Deze methode is niet alleen snel, maar zorgt er ook voor dat de foto een heel ander effect tot stand brengt.

Canva achtergrondverwijderaar

Voordeel: Intelligente formaat aanpassing

Met intelligente formaat aanpassing kunt u één ontwerp maken en het eenvoudig aanpassen aan het juiste formaat en de juiste grootte – perfect voor sociale platforms of drukwerk.

Canva formaat aanpassing
YouTube

By loading the video, you agree to YouTube's privacy policy.
Learn more

Load video

Ontdek nog meer voordelen in het artikel Canva Gratis of Canva Pro – Welke versie is de beste keuze?

ACTUELE CANVA DEAL: Canva Pro 30 dagen gratis proberen!

Afgezien van onze Canva kortingscode voor 15% korting op het jaarabonnement op Canva Pro, kunt u Canva Pro 30 dagen lang gratis en vrijblijvend proberen! Dit is de beste Canva aanbieding: 4 weken geldig – ontvang extra korting en daarmee is dit één van de beste deals! Gebruik Canva gratis voor prints afdrukken in of op producten en artikelen, visitekaartjes, uw huisstijl, branding, sociale media, enz.

CANVA PRO 30 DAGEN GRATIS PROBEREN!
U krijgt 30 dagen gratis TOEGANG TOT CANVA PRO, d.w.z. u kunt alle sjablonen gebruiken, alle Pro content en alle functies testen uitvoerig.

Belangrijk: Mocht Canva Pro u toch niet bevallen, dan kunt u op elk gewenst moment tijdens het proefabonnement kosteloos annuleren.

Nu Canva Pro 30 dagen gratis! Annuleer je proefabonnement op elk gewenst moment.
Gratis Proefabonnement
34 dagen resterend

Profiteren van de Canva actiecode en Canva Pro – FAQ

Moet ik een kortingscode invullen voor korting bij Canva?

Nee. De Canva korting wordt automatisch verrekend zodra u de online bestelling plaatst door op de banner voor korting bij Canva te klikken. Voor korting bij Canva hoeft u geen kortingscode te kopiëren en te plakken. In het winkelwagentje wordt de voordeelprijs voor uw jaarabonnement direct op het scherm getoond.

Is het mogelijk om mijn Canva Pro abonnement te annuleren?

Ja, wanneer u maar wilt. Dit doet u door naar de instellingen van uw Canva-account te gaan. Klik op Facturering & Teams. Onder Abonnementen kunt u uw abonnement vervolgens opzeggen. Overigens is het mogelijk om in plaats van te annuleren, uw abonnement tot 3 maanden op te schorten en dan verder te gaan.

Hoe lang is de kortingsprijs van deze promotiecode voor het Canva Pro jaarabonnement geldig?

Via onze Canva kortingscode krijgt u 15% korting (de hoogste korting) op het eerste jaar van uw Canva Pro abonnement. Vanaf het tweede jaar wordt de normale prijs in rekening gebracht. Let op: er is standaard een automatische verlenging van het jaarabonnement voor dit product geactiveerd. Wilt u niet dat uw abonnement automatisch wordt voortgezet in het 2e jaar, zorg er dan voor dat u uw lopende abonnement ten minste één dag voor de vervaldatum annuleert.

Kan ik Canva Pro als individuele persoon gebruiken?

Ja, zeker. Canva Pro is geschikt voor zowel commerciële als persoonlijke projecten van particulieren.

Kan ik andere mensen aan mijn Canva Pro-account toevoegen?

Het standaard eenjarig abonnement op Canva Pro kan door maximaal 5 personen worden gebruikt en dat betekent dat u tot 4 personen kunt uitnodigen via hun e-mailadres om Canva Pro samen met u te gebruiken. Voor elke extra persoon betaalt u een gebruikstarief. Hiervoor gaat u naar de prijzenpagina van Canva en geeft u daar het exacte aantal personen op.

Is Canva succesvol? Bekijk hier de Canva statistieken: De ontwerpgigant in cijfers

Niet gevonden wat u zocht? Vraag het hier!

loading...

🤓 Ik wil meer informatie over de Canva kortingscode 2023

🤨 Ik heb een vraag over de Canva kortingscode 2023

🤔 Ik weet niet of de Canva kortingscode 2023 iets voor mij is

🙄 Iets anders…

Wilfred van der Zwaag
Wilfred van der Zwaag

Als marketingmanager richt ik mij vooral op de beeldbanken die in Nederland en België actief zijn, en zorg ik ervoor dat u altijd de nieuwste informatie en aanbiedingen krijgt. Ook kan ik u advies geven over rechtenvrije afbeeldingen, licenties, auteursrechten en gebruikstoepassingen van stockfoto's en -video's.

Stockfoto's
Logo